ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
יש לי XPS 1330 בן שנתיים בערך, החלטתי לשדרג לו את הזיכרון(כרגע יש 2GB). לפני שאני הולך לקנות זיכרון החלטתי לבדוק איזה סוג יש לי כרגע, בדקתי בעזרת CPU-Z והוא כותב לי PC2-5300 (333MHZ) זה קצת מוזר לי כי אני זוכר שכקניתי במפרט היה כתוב 667 אבל עכשיו זה כבר לא משנה. השאלה שלי היא האם אני יכול לשים זיכרון במהירות 800MHZ ? האם אני יכול להחליף רק אחד מהזיכרונות שיש לי עכשיו ובמקומו לשים אחד של 800MHZ ככה שיהיו שני סוגי זיכרון במהירויות שונות ? תודה,
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אנשים, אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מחשב נייד ללימודים (הנדסת מכונות) עבודה באינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי על מסך 12 עד 14 אינץ'. מה שחשוב לי זה שהוא שיהיה בעל עיצוב נוח לשימוש, לא שוקל יותר מ-2 קילו, יציאת HDMI למסך LCD, ושהסוללה תספיק ללפחות 3 שעות עבודה. אני לא ממש מבין גדול בניידים אבל קראתי על EeePC 1201N של אסוס שלפי המפרט והמחיר נראה טוב למדי. אולי אתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים בגדלים 13 או 14 שמתאימים לדרישות שלי?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חייב לקנות השבוע מחשב (בתקציב של כ-4500 ש"ח כולל מסך 22) לצורכי תכנות ב-C++, משחקים סרטים ואינטרנט. אודה לכם מאוד אם תחוו את דעתכם או תתקנו את המפרט הבא יענה על הצרכים (בניתי את המפרט באתר של KSP): מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאוורר: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס מסך: GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח: Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan - 24pin מארז: CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case - No PCU …
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
* גודל המסך? 11.6-14 [עם עדיפות ל 13 14 אינץ'] * משקל רצוי? מיועד לידידה שברירית, אז כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אין צורך ביציאות מיוחדת * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד לבחורה סופרת בפוטנציה, היא כותבת המון על המחשב ומסתובבת איתו בין בית קפה לאחר, וגם ללימודים, ככה שלהסתובב עם מטען זה לא פלוס מבחינתה. האיכות של המסך שצריכה להיות גבוהה, שניתן יהיה לקרוא בלי כאבי ראש. המקלדת גם חשובה. גם נטבוק בא בחשבון [בהתחשב בתקציב] כוח עיבוד לא קריטי …
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית + שימוש כללי, המידע לפי הפורמט המוצע : 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב עומד על 2000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אבל מעדיף לשמור על 2000. אני לא יודע אם זה יספיק למפרט שאני צריך, אם לא אשמח לשמוע מה הכיוון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אני עובד מהבית, לכן המחשב הביתי = מחשב עבודה אני לא משחק במשחקים כלל. התוכנות שאני עובד איתם זה בעיקר עורכי טקסט לקוד (לא frameworks וללא הידור, עורכים קלילים) ותוכנות גרפיקה וקטוריות (שימוש בסיסי, כרטיס גרפי און-בורד יספיק). יש הרבה מולטי טאסקטינג של אופיס, 3 דפדפנים,עורך קוד וסקייפי\מסנג'ר לדוגמה. המחשב עובד 24\7. יתחברו אליו 2 מסכים (אחד vga והשני dvi) כונן של 320 ג'יגה יספיק. 3. האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב משחקים להרכבה עצמית. התקציב הוא 7,500 ש"ח. רצוי לחסוך. השימושים העיקריים: משחקים - FULL HD וגם סרטים, בניית תוכנות. המחשב אמור להיות פועל 24/7. רזולציית משחקים: 1920X1080 בהגדרות גבוהות כאשר המשחקים הם מסוגים שונים. ציוד היקפי: המסך כלול. כל השאר אני אביא מאיזה חנות, מה שיהיה לי נוח כאשר אני אסתכל וארגיש את זה. המחשב צריך לכלול את כל הרכיבים הדרושים לתפקודו. המפרט צריך להיות מאוורר היטב (שחלקים לא ינזקו גם 24/7) מצד שני רצוי שגם יהיה אפשר לשבת לידו בשקט. לא עושה overclock ולא מעניין בתכנות או מערכת הפעלה. יכול להיות אשקול להוסיף בעתיד כרטיס מסך נוסף, אם ידרש בשביל crossfile/SLI. לקחתי קצת זיכרון (יחסית), אז צריכה להיות אפשרות להוספת זיכרון בעתיד א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למפרט בשביל חבר, בתקציב של 3500-4000 ש"ח (לנסות להתקרב ל-3500) בערך לצורכי עבודה בפוטושופ בעיקר. דרוש גם מסך בגודל 24". לא יהיה אוברקלוק ולא צריך לכלול כונן לדיסקים. אם אני לא טועה, הגרסאות האחרונות של פוטושופ יכולות לנצל את כוח העיבוד של כרטיס המסך. אם זה מספיק משמעותי אז אולי יש לכלול כרטיס מסך טוב יותר על חשבון התפשרות במעבד (אלא אם כן, כמובן, התחליף לא יפיק ביצועים טובים יותר- במקרה כזה, יספיק כרטיס מסך מובנה). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אקצר, אחי חוזר מקוריאה ויש את המחשב הבא DELL STUDIO 15 I5 מעבד I5-540M 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1366*768 ATI 4570 512MB והפרטים הנוספים בלוטוס,רשת10-100-1000, אלחוטי גם N HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. המחיר שלו הוא 4200 שח בקוריאה. נ.ב זהו לא מעבד I5-430 אלא I5-540 כמו שרשמתי..מעבד שהוא אכן כמעט משתווה בביצועים ל I7-720 ולא טעיתי בשום פרט, כל הפרטים נכונים מדוייקים אין לי את הדגם המדוייק כי האתר בקוריאנית פשוט התיחסו לפרטים הללו. האם המחיר שווה וזול ביחסית לארץ, למרות שהמחשב אינו משווק כאן תודה לכולם. מחכה לתשובתכם יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לתעדכן ! אני צריך מחשב חזק לסרטים להורדות אינטרנט לא למשחקים חשוב שהמחשב יהיה שקט! חשבתי ללכת על המעבד החדש core i530 אבל הלוח מאוד יקר וגם חשבתי על AMD Athlon II X4 620 איזה מעבד יותר חזק ? עכשיו אני יודע שלא צריך מחשב חזק להורדות וסרטים...... בכל זאת במחיר הזה אני צריך כמה שיותר חזק
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש בקרוב מחשב כדי לתכנת בבית הרצת VISUAL STUDIO ומסד נתונים ORACLE ו- SQL SERVER רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: (עדיין לא החלטתי האם כדאי חלונות 32 או 64 ביט) מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪882 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪411 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪538 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום בחיבור המחשב דרך הDOCKING ולמסך 22 רחב איני מצליח לקבל רזולוציה הגבוההמ 1280X800 מתאם המסך הינו של אינטל מובייל 4 אקספרס צ'יפסט רזולוציית המסך שיש לי הינה 1600X1200 לערך
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או Compaq CQ61-310EJ Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 3GB זיכרון 250GB Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support 3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in G…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכם. הגעתי על פי המלצת חבר אז בואו ננסה; כאמור, מחפש המלצה על מחשב נייד מאוד שהסוללה שלו לא תגמר לי אחרי שעה-שעתיים. שיהיה נוח וידידותי למשתמש וכמובן קל. עדיף אלו של 11-12 אינצ' על פני ה-10 שטיפה קטנים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני ממש צריכה המלצה למחשב נייד. השימוש העיקרי שלו יהיה מוזיקה, סרטים, אינטרנט, ומשחקים כמו GTA SAN ANDREAS אני אשמח אם הוא יהיה כמה שיותר זול, כי התקציב שלי בתור ילדה בתיכון לא גדול. ההבנה שלי די אפסית במחשבים, אז אין לי מידע להוסיף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד 10.1 (לא משנה החברה) שיהיה שקט ונוח לשימוש. הצרכים הם לגלישה באינטרנט בעיקר ובנוסף גם לצורך צפיה בסרטים מדי פעם. (HD של 160 GB מספיק)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד קטן יחסית והוא אמור להחליף מחשב משרדי נייח. הוא צריך לעבוד כל היום במשרד ובערב בבית. 13.3 זה כי אני רוצה שהוא יהיה נייד לחלוטין. במשרד הוא יהיה מחובר לתחנת עגינה עם מסך ומקלדת/עכבר מסודרים. הדרישות: 1. כפי שאמרתי- אין תקציב. אני מניח שמחשב מסוג כזה אמור להיות חזק מהרגיל ולכן גם יקר יותר. כמובן שאני מעדיף זוול ככל האפשר למחשב כזה. 2. שימושים- עבודה משרדית "כבדה", כמה חלונות אקספלורר פתוחים בו זמנית , ועבודה רציפה ללא כבוי. 3. אני כן ארצה BLUETOOTH וחבור HDMI 4. מערכת הפעלה- אם זה יוזיל את המחשב אז אפשר ללא. 5. כמובן שאחריות כמה שיותר ארוכה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד (נטבוק) עד 13", מקסימום 2 ק"ג. HDD מעל 120GB DVD לא בראש מעייני. זכרון לפחות 2G זמן סוללה של כ-4 עד 5 שעות. שימושים עיקריים הם אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ, קצת אוטוקד וסרטי HD. אני שמעתי על ה-1201N אבל הבנתי שהמעבד שלו דיי חלש, אם יש לכם הצעות אחרות והארות/הערות בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר למחשב http://laptop.bezeq.co.il/Index.asp?id=7 1. המחשב הזה מבוסס ION כי הבנתי יש גרסא שאין לה ויש כאלה עם הNVIDIA ION 2. אפשר לחבר לו רמקולים חיצוניים ?יש יש חיבור רק לאוזניות ורמקולים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שלי: http://www.siz.co.il/my.php?i=qyzz2yktrz1m.bmp פתחתי את המארז וכתוב על הספק שלי 400W MAX. אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שיריץ את המשחק battle field 2142 על ההגדרות המומלצות(אני מתכוון שיריץ על הגדרות דיי גבוהות) . אני לא משדרג כדי שהמחשב שלי יריץ את המשחקים החדשים(הבנתי שבשביל זה אני צריך מחשב חדש). התקציב שלי לשדרוג לא ידוע. אני כנראה יקנה מאיבורי כי החנות קרובה לביתי. תודה מראש לכולם !!!
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם המפרט כדיי וכמה זמן הוא יכול להחזיק לי? http://www.skypc.co.il/pl_product~SKY631~88~0.htm
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי לגבי 2 מארזי מחשב, שניהם עולים אותו סכום של כסף (550 ש"ח). מארז HAF 922 של COOLERASTER ומארז A380 של XCLIO אין כוונה לאוברקלוק, אז כנרה נישארה הבחירה בין שני אלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-