ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ₪432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ₪1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ₪131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ₪432 כמות:1 http://s…
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
P4 2.0Ghz ASUS Motherboard (סלחו לי שאני לא זוכר דגם מסויים..אם זה חיוני מאוד ותרצו לדעת אני אשמח לברר, אם תאמרו לי כיצד) 512DDR RAM Nvidia Geforce FX5900 128 DDRAM Hard Disk 80GB (לא זוכר RPM) DVD Burner Nec X12 Creative Sound Card 4.1 Monitor LG Flatron 17' במידה ושכחתי משהו... אשמח אם תאמרו לי ואני אוסיף. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני זקוק למחשב נייד קל ודק ככל שניתן, רצוי 13.3" ושלא יחרוג מ-2 קילו (עדיף כמה שפחות). חשוב מעבד i5 ובעיקר מאיץ גרפי שידע להתמודד היטב עם וידיאו 1080p. משחקים לא רלוונטיים. רצוי חיי סוללה של 3 שעות לפחות. עדיפות נוספת - מיקום חיבורים נוח, משום שהמחשב ישמש כמחשב ראשי במשרד כך שאצטרך כל בוקר לחבר אליו את הכבלים השונים. Dell Vostro v130 נראה מעולה עבורי מבחינת מימדים, מעבד וחיבורים, אבל אני חושש שמאיץ GMA HD לא יסחב לי את הוידיאו. מה דעתם? יש לכם המלצות? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למסקנה שיהיה יותר ברור ומסודר אם אשתמש בפורמט ההודעה שנכתב באשכול למעלה ואח"כ אוסיף הערות. 1. מה התקציב? עד 4500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - כתיבה וקריאה של מסמכים, לעיתים די ארוכים. 3. גודל המסך? 15 אינץ' או 15.4 אינץ' 4. משקל רצוי? אין הגבלה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? (רשמתי למטה) 7. בלוטות? עדיף אך לא הכרחי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 40 GB 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? IBM בגלל האמינות (תקנו אותי אם אני טועה) הערות: קודם כל, אני אצטרך את המחשב בפועל רק בעוד כחמישה חודשים. התחלתי להתעניין כבר עכשיו כדי שאדע באילו דגם/דגמים אני אהיה מעוניין ואתחיל כבר לחפש אותם ב…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ PCMARK04 להציג את התוצאות ואת מפרט המחשב כדי לראות אם ביצועי המחשב תואמים הקונפיגורציה שלו מי יכול לבדוק לי את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אבא שלי מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וקצת סרטים ב4500 שח.אם אפשר עד הסכום הזה מקסימום חריגה של 100 שח. תודה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות פיסבוק וחיבור המחשב לטלוויזה לראות סרטים (HDMI) חנות באזור גוש דן תודה !
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים ולכן מעוניין לרכוש מחשב חלקי, קרי, רק את החלקים הבאים: 1. מעבד (העדפה אישית לאינטל) 2. קירור למעבד 3. לוח אם 4. זיכרונות (16GB) 5. HD SSD 240GB 6. מארז 7. ספק חשמל (אין צורך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים) שימושים עיקריים 1. עבודה (הרצת מכונות וירטואליות לעיתים - לא יותר מ- 3 מקסימום) 2. משחקים 3. מוסיקה (לא דברים מאוד כבדים, בעיקר Cubase עם VSTים) 4. פוטושופ אשמח לכל עיצה ועזרה!!
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב להורים ולאחותי אז: גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים כמו SIMS 3 וכו'... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא חובה צורב אם יחרוג מהתקציב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. משהו …
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב בעיקר למטרות משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בתכני HD, וקצת עבודה בתכנות, ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון Photoshop, 3DStudio MAX, Maya. המחשב יחובר למסך 24" 1920X1080, ולטלוויזיה 42" באותה רזולוציה (נדרשת יציאת HDMI שמעבירה גם אודיו) אין לי צורך בציוד היקפי. חשוב לי גם שיהיה בלוח 2 כניסות PCIE הולמות (לא 16X\4X) להוספת כרטיס מסך נוסף בעתיד. אני גם רוצה לעשות OC למעבד. תודה מראש, דני.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שמעו אני משדרג את המחשב שלי אז אני באתי להתייעץ איתכם פה כדי להחליט (למרות שאני כבר כמעט סגור אבל חייבים לשמוע עוד דעות) אלא החלקים שאני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז צורב DVD הארד דיסק משחה טרמית ואני החלטתי את לקחת את הרכיבים האלא : מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ₪390 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ צורב LG GSA-GH20N X20 D…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
את המחשב הזה הרכבתי ב SKY PC כרטיס קול X FI יש לי כבר מהמשחב הקודם [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ועבודה משרדית, עבודה עם IDE-ים זוללי משאבים. גם צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ב IDE-ים כמו eclipse ו phpstorm. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה מחיר סביר למחשב הזה? השימוש ללימודים (לא גיימינג): מסמכים, וידאו (לא פיתוח) מעבד: A10-6800k AMD זיכרון: 12 ג"ב דיסק1: ssd 128G דיסק2: SATA 1T כרטיס גרפי: GTX-950 צורב. מערכת הפעלה חוקית מותקנת (W10 Home) תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? 2300-2500 2. מטרות המחשב? מחשב הכי יציב וחזק שאפשר להוציא ממחיר כזה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, חובה: ליבה כפולה, הארדיסק 320 ג'יגה, זיכרון 1GB. אני יודע שזה נשמע חולני להוציא מחשב עם צרכים כאלה בתקציב כזה, אבל זה מה יש.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הי. אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח ללא מסך המחשב אינו מיועד למשחקים כך שאפשר כרטיס מסך OB להוזלת עלויות מעדיף דיסק SATA זיכרון 512MB תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב ובגלל שיש לי קצת בלאגן בראש אני אצטרך פה עזרה בקשר להתעקשות על KSP..אני יודע שאולי זה לא הכי זול והמפרט יהיה פחות טוב אבל אני מעדיף שבמקרה של בעייה כלשהי במחשב יהיה למי לפנות בלי לנסוע יותר מדי..הצעות לחנויות אחרות בירושליים שהן לא אייבורי גם תופסות אם מדובר בחנות טובה.. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?[פעולה, יריות, מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?[עדיפות לגבוהות 3.…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד בסיסי מאוד (לא mac) - מיועד לאופיס, השמעת שירים ואינטרנט עם Wi-Fi. מעוניין בנייד עם כונן DVD. תקציב 1000-1500 (כן, אני סטודנט...) אם אני חי בסרט בעניין התקציב אז הוא גמיש אבל באמת אני זקוק להכי זול שיש. מעוניין בנייד עם אחריות ואמין יהיה נחמד. תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק, רצוי עד 7 וחצי אלף שקל(אפשר לחרוג מעט) מיועד להרצה של 2-3 מערכות וירטואליות. חשוב מאוד, שיהיה חיבור סריאלי מובנה RS-232 מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT רצוי שיהיה של HP/DELL, אפשר גם לנובו.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
איך Windows 7 ירוץ על מחשב נייד מבוסס ATOM N270 לפי דעתכם? אם כן, האם starter לפי דעתכם ירוץ יותר טוב מאשר Ultimate (שהוציאו לו הרבה שטויות)? הדגם הינו MSI U100/1GB RAM תודה
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הנה מפרט שבניתי למשחקים כולל מסך. תחוו את דעתכם. אשמח לקבל תגובות\הצעות\תיקונים\שיפורים. מעבד (1029 ש"ח): Intel Core 2 Duo E6750 Box גוף קירור למעבד (283 ש"ח): Thermaltake V1 CL-P0401 לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (455 ש"ח): OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Gold XTC CL5-5-5-12 דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס מסך (814 ש"ח): Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard) כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard) מארז (400 ש"ח): NZXT Apollo No PSU Silver ספק כוח (397 ש"ח): Enermax Liberty 400W - ELT400AWT מסך (1695 ש"ח): ''LG L226WTQ LC…
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הרכבתי במשך ימים שידרוג למחשב, עכשיו רק להציג את הרכיבים : מעבד, Intel Core i5-750 Tray זיכרונות, OCZ DDR3 4096MB (2048MB) 1333MHZ CL 8-8-20 GOLD לוח אם, Gigabyte GA-P55M-UD2 קירור למעבד, NOCTUA NH-U12P SE2 עכשיו לדובדבן הנושא; ספק כוח, Chiefec A-135 650W השאלה בנושא זה אינו עצות (לאמרות שעצות יבוא בברכה) אלא האם זה הכרחי לשדרג את ספק הכוח? ספק הכוח הנוכחי שיש לי מספק כ-550Watts, ולאחר כל המאמרים שישנם, לא ידעתי האם אפשר פשוט באופן לינארי לחבר את כל הצריכה ביחד -> מה שיענה לי על כמות הדרושה אשר צריך לספק. אני שואל זאת, מכיוון שאפילו ה-400 שקלים הללו יקרים לי בזמן זה. תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מחפש מפרט מחשב לקנייה ב"ה חודש הבא. תודה לכל מי שיכול לתת עצות בנושא! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 עם חריגה ל 4000 רק שיהיה מוצדק. לא בטוח מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים באיכות HD, הורדות, משחקים קלים וכבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לח…
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קל ונוח שהעכבר יהיה נוח ושמהקלדת תהיה קריאה (לא עם אותיות צהובות שאי אפשר לקרוא בחושך (S-12)) חשבתי על 1201PN asus אבל היא לא אוהבת את העכבר , אז אני צריך המלצה לדגמים נוספים תודה!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-