עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט לסבתא שלי... היא צריכה מחשב מאוד פשוט - לעבודות משרדיות מאוד פשוטות (WORD) , טיפה מוזיקה , טיפה תמונות וקריאת מיילים. +מסך (19 - מסך סביר יספיק) איזה מחשב שמתאים למטרות שהזכרתי למעלה אפשר לקנות בתקציב של 1800 שקל? *חייב להיות בKSP , אל תשאלו... (היא כבר שילמה להם.... , כן אני יודע |: )

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן אני מחפש מחשב שיהיה מספיק טוב להפוך בעתיד למחשב שאני יוכל לעבוד איתו בCUBASE עם כל הסמפלרים והכלים הוירטואלים שיעבוד חלק . כרגע אין צורך להמליץ על כרטיס קול זה אני אקנה בנפרד בהמשך. חשוב לי גם שהמחשב יריץ טוב משחקים... התקציב הוא בין 4.5-5 אלף ללא מסך. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  4. שלום לכולם אני סטודנט לקולנוע שנה אחרונה, מתעסק דיי הרבה בעריכת וידאו בעיקר בתוכנות avid ו after effect . אני מחפש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו בסכום של 5000 שח כולל מסך. אפשר למשוך מעט למעלה אם הדבר הכרחי. הדרישות המינימליות שלי הם מעבד 4 ליבות וזכרון של לפחות 4 גיגה. לגבי המסך אני לא רוצה שהוא יקח חלק נכבד מהתקציב רק שיהיה סביר פלוס ויעשה את העבודה. תודה לכל מיי שיענה לי דודו

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  6. היי אשמח לעזרה בנושא מפרט מחשב (מארז בלבד) לעריכת מוסיקה (קיובייס 5 + REASON) - בשימוש ביתי, להכנת סקיצות ועבודות ברמה סבירה (ללימודי מוסיקה) חשוב מאוד לציין - יש לי כרטיס קול חיצוני (M-AUDIO) לכן אני מנסה להוזיל עלויות על לוח M (ועל כל מה שעוד אפשר) פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי לא לעבור 2500 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג עד 3000 גג (אבל לא רצוי) 2. מה שימושי המחשב: משרדי + הקלטת ועריכת מוסיקה (קיובייס5 + REASON) לשימוש בייתי. לפעמים קצת סרטים, ללא גיימינג בכלל 3. לא צריך ציוד היקפי כרגע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי דיסק קשיח 500GB די חדש. אז דיסק נוסף של 500GB יספיק. כמו שאמרתי, יש לי כרטיס קול חיצוני לכן (נראה לי) שאפשר לחסוך…

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by yoel14,

שללללום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לאחותי, לצרכי אינטרנט (מהיר, מן הסתם) ואופיס. הדרישה העיקרית שלי היא מחיר נמממממממוך ביותר. כלומר כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה יעיל ושהאינטרנט לא יקרטע, וכנ"ל לגבי האופיס. אני מודע לזה שיש מפרטים שאולי עדיפים יותר/פחות, מאחר ויש כאלה שניתנים לשידרוג, ויש כאלה שכמו שהם, ישארו כך עד שהמחשב ימות- אשמח לשמוע הצעות לשני המקרים. כאמור, המחיר אמור להיות זול(!!!) אז אם אתם חושבים שלוח-אם שכולל כרטיס מסך (וכרטיסי קול ורשת, מן הסתם) יעשה את העבודה גם כן, מבלי לפגוע בביצועים יותר מידי- אז אשמח להצעות. (או אם יש אפשרות קיזוז למשל- תוספת זכרון RAM על חשבון כרטיס מסך נפרד, או להפך, משהו כזה) (צאו מנק' הנחה שלא יהיה צורך ביכולות גרפיות מורכבות או שמע א…

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  8. היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. מישהו יכול לתת לי מפרט טוב למחשב גרפי?[br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 13:35:29 תקציב נע בין 2500 ל- 3000 ש"ח בערך אין צורך במסך

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

מחפש מפרט לקולנוע ביתי עד בערך 3000 שקלים-אפשר גם פחות(איזה עוד מידע להוסיף?) אני די סגור על הכרטיס מסך-HD4670(לא מחייב) מעבד של AMD על הלוח אני לא סגור... תודה

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  12. מחפש מפרט לקולנוע ביתי,עד 3000 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני חדש בפורום. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקבל מפרט טוב לעבודה בפוטושופ ובנוסף חיבור מצלמות ביתיות על המחשב. העיסוק שלי הוא יהיה אינטרנט, פוטו שופ וחיבור מצלמות אבטחה ביתיות על המחשב. התקציב שלי הוא עד 3500 שקל. תודה רבה ויום מצויין

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  14. התקציב קצת מצומצם, אבל המחשב מיועד להתנסות באנימציה (דו ותלת מימד) אז הוא יכול להיות גבולי בהתחלה. חשובה יכולת שידרוג (ברגע שייגדל התקציב וייסגר הכיוון) לגביי המסך, אפשר לחרוג קצת מהתקציב כדי לא להתקע עם גרוטאה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by Cyron,

יש לי xp1800 ואני רוצה לשדרג יש לי במחשב צורב חדש, וכונן קשיח חדש גם כן, לכן אין לי כוונה לרכוש מחשב חדש. אני מעוניין להחליף בשלב ראשון לוח+מעבד+כרטיס מסך תקציב עד 2500 שח, אין צורך באוברקלוקינג

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by neomerdien,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כל מה שחדש עכשיו לא משהו ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - רצוי שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן אני רוצה לחדש את המחשב, בעיקר בשביל משחקים. אגב, יש לי קירור מים מסיבי, ואני מתכנן אוברקלוק רציני. (לפנות לפורום אוברקלוק במקום?) ואגב אוברקלוק, יכול להיות שאצתרך גם ספק כח חדש, כי כרגע יש לי 430W של אנרטק (TruePower Trio) עם שני ריילים של 12V. במעבד אני מכוון אל סדרת ה E6X50, או אולי אל הקוואד. לוח אעדיף של ג'יגה בייט, חשוב שיהיה בריא באוברקלוקים, הזכרונות לא משנה של איזו חברה, אבל אני מיתלבט בין 4 ג'יגה פשוטים לבין 2 ג'יגה מעולים (עצות? מנסיוני עד היום, כמות עדיפה מאוד על איכות) והכרטיס מסך... טוב זה החלק הכי חשוב. גם פה אעדיף ג'יגהבייט, כמובן מסדרת 8XXX, אבל אחפש גירסא נמוכה (לא אולטרה או GT) כדי שאוכל להקפיץ אותו אח"כ (אל דרגת האולטרה). אגב, אני לא מרוצה כל כך מה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TimoTy,

שלום, מאחר ועבדכם הנאמן הוא חייל, ולא סתם חייל אלא גם עני. אני מחפש מפרט שאוכל לשדרג אותו לאט ממחשב לצורכי אינטרנט/סרטים למכונת משחקים חורקת. כרגע, אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד שיוכלו לשמש אותי בעתיד. הלוח אם צריך להיות תוצרת אסוס והמעבד אינטל. אם יש לכם כוח אשמח גם לאלתרנטיבה מומלצת. תודה רבה על המאמץ. תום.

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  19. עקרונית המחשב אמור להיות מיועד למשחקים. אני צריך לדעתי לשדרג מעבד לוח אם וזיכרון. יש לי עקרונית עכשיו AMD 64BIT 3500+ LANPARTY SLI DR 2 GB סטוק של קינגסטון. 500GB X2 של WD ו ATI 4850 512MB הבעיה שלי במשחקים בעיקר כי יש לי DELL 2407WFP שזה לא רץ טוב כל כך ברזולוציות גבוהות למרות הכרטיס מסך. במחשב עם E8300 לוח P35-DS3L ו 4GB סטוק של קינגסטון זה רץ חלק על אותו מסך ואותו כרטיס מסך איזה מפרט הייתם ממליצים לי לשדרג שכולל מעבד לוח אם וזיכרון ?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מפרט הכי הכי פשוט (וכמובן הכי הכי זול ) בשביל מחשב שהשימושים היחידים שלו הם אינטרנט ואופיס בלבד. (כמובן שאם אין ברירה אז אפשר לחרוג מ1500) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  21. בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש יש לי כבר כיוון אבל אם יש לכם הצעות אחרות שאולי יחסכו ממני כמה שקלים אני אשמח הכיוון שלי הוא המפרט הזה (פחות או יותר): מעבד INTEL C2D E7200 2.53GHZ לוח אם GIGABYTE P43DS3L זכרון פנימי G.SKILL 2GB 800MHZ NT \ OCZ כונן קשיח WD 320GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסךPalit Geforce 9800GT 512 MB Retail P98T512 מארז Cooler Master Elite 334 \ compucase ספק כוח PCP&COOLING Silncer 470W | PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX מסך LG LCD 22 W2242T 5Ms 1:8000 \ Samsung 22 LCD 2243BW \Chimei 22 LCD 228D 5Ms כמו שאמרתי, רוב השימוש של המחשב יהיה לאינטרנט ומוזיקה אבל אני לא שולל אפשרות של משחקים חזקים שדורשים מערכת טובה כ…

22. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA, לא להשתגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רצוי FULL HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 68 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by kip,

צריך מפרט לשימוש כללי כולל גלישה באינטרנט ואופיס. המפרט צריך לכלול מארז נורמלי וספק שיהיו מוכנים לקלוט כרטיס מסך סביר לפחות ל GTAIV. משהו דוגמת ה 5750... 2 גיגה RAM מספיק כרגע, אחרי זה נוסיף עוד סטיק של 4 גיגה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש מפרט לשימושים כלליים בתקציב של עד 2K. (אפשר למתוח בקצת אולי עוד 200 ש"ח) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי, דיסק קשיח וכרטיס מסך (יש לי Gforce 9600GT 1GB ) אני מעדיף לקנות דרך KSP, ואני מעוניין במארז THERMALTAKE V4. אני רוצה לוח שתומך בזיכרון DDR3 1600Mhz, אני רוצה לשים 8G זיכרון DDR3 1600Mhz, הלוח צריך להיות עם 2 חיבורי SATA3 לפחות עם חיבור ESATA ו FIREWIRE ו 2 חיבורי USB3. אני מעדיף לא לקנות ספק כוח גנרי. זהו זה ... תודה מראש על העזרה.

25. שלום למומחים, אחרי 4 שנים טובות עם המחשב הנוכחי הגיע הזמן לשדרג. המחשב הנוכחי מצויין ושרד המון, ושני הדברים היחידים שבגללם אני מחליף הן א. משחקים חדשים כבר לא עולים (אם כי PES 12 עולה!) וכי כמות הקיבולת שלו מגוחכת (80GB). השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בצפייה בסרטים ובמשחקים (המשחקים שאני מדבר הם משחקי ספורט למינהים, כמו פיפא NBA2K12 וכו' וכמו כן משחקי מלחמה כגון באטלפילד וכו'). כמובן אחד הדברים החשובים מבחינתי הוא מחשב שיחזיק מעמד. פעם הייתי מחליף אחת לשנה - שנתיים ועכשיו אני כבר 4 שנים עם אותו מחשב וגם הוא ממשיך לעבוד ולחיות בצורה מצויינת (פשוט כבר לא יכול להתאים לצרכים שלי). אם המחשב הבא שלי יחזיק את אותה כמות - אהיה אסיר תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.