ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, כנראה בעתיד גם MATLAB, משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA VI , BF3, ומשקי FPS אונליין... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 37'', FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
טוב, תקציב למחשב- עד 3 אלף.. אפשר לחרוג ל3 וחצי- אבל רצוי מאוד שלא וזה רק בהנחה שזה מאוד מאוד כדאי... * מטרות המחשב? הולך להריץ לינוקס, אבל עם תוכנות שעשויות לדרוש כוח עיבוד, ככה שהמפרט צריך להיות סביר פלוס. בגדול למטרות עבודה, תכנות, אבטחת מידע וכדומה. * גודל המסך? לא עקרוני. 15.6 נראה לי יהיה סביר. אבל גמיש. * משקל רצוי? שיהיה קל. מיועד לזוז ממקום למקום על בסיס קבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. הוא צריך להחזיק בצורה נורמלית יום עבודה אחד. * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, אבל אם זה מייקר משמעותית, אפשר גם לבדוק אפשרות של לפטופ ללא כונן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נופ. הולך ללינוקס. אפשר גם מחשב ללא מערכת הפעלה מובנ…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אמנם הודעה ראשונה שלי אבל כבר הספקתי לקרוא פה מלא הודעות זה אחלה אתר אני די מבולבל לגבי מה לקנות אבל החלטתי כרגע ללכת על AMD בגלל תקציב מצומצם 3000 שח בלי מסך - מארז לא מעניין אותי היופי - אבל שיהיה יעיל ושקט - למטרות גלישה מאסיבית עם הרבה תוכנות פועלות אופיס אימיול שפועל 24 שעות סרטים מישחקים ממוצעים אומנן מזמן לא שיחקתי (P3 730 320MB VOODO 3 ועים לוח אם מאעפן שמולחמים עליו קאבלים מיפלצתייים אחרי שנישרף לפני יותר משנתיים ומאז סוס עבודה הרבה לא מאמימים לי שפשוט הלחמתי אותו ...טוב היסחפות אני פשוט מיתגאה בו ) שיהיה כרטיס מסך ממוצע ולא יקר עד 400 450 רק על תתחילו עם כל הדעות שלכם לגבי חנויות מסוימות לא בא לי לשמוע כבר מזמן למדתי שבחינם לא מקבלים כלום וכ…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני הרכבתי מפרט לבן משפחה ב-3500 שקל למשחקים. איך הוא לדעתכם? יש מקום לשיפור? נא לא לחרוג מהתקציב, זול יותר עדיף. לא מתוכנן OC וזה למסך בגודל 22 או 20 אינץ'. תודה רבה =) מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות נייד הבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגילים בקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחח כמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסית שמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזה אז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשבים כמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי) גם בעניין זה אשמח ללינק בתודה מראש ובברכת יום טוב
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן לפטופ בגודל 13.3 ולאחרונה נתקלתי באסוס הזה- http://www.superwarehouse.com/ASUS_F6V-A1_Notebook/F6V-A1/ps/1538876 אני לא מוצא שום ביקורות עליו,מישהו מכיר? הרבה זמן חשבתי על הXPS 1330 אבל מפחיד אותי קצת כל הסיפור עם NVIDIA. האמת היא שהאסוס עולה עליו בכל פרמטר פרט למסך (נדמה לי שבאסוס הוא לא LED) ולעיצוב החיצוני.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
הי חברים, אני צריך את עזרתכם במציאת מחשב נייד חזק ומהיר עבור חברה שלי - אנימטורית בהכשרתה. אני צריך מחשב שיהיה מסוגל להחזיק פוטושופ, אדובי פרימייר ואפטר אפקטס פתוחים בו זמנית. התקציב - עד 3000 ש"ח (אפילו פחות מכך) אשמח לקבל הצעה גם עבור 2000 ש"ח (אם זה אפשרי). כונן קשיח - מינימום 500 ג'יגה (עדיף הרבה יותר) שהמסך יהיה מה שיותר גדול, חשיבות מינימלית למשקל ולזמן סוללה. המון המון תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מעל קורא הכרטיסים יש דבר כזה שיוצא שנראה כמו קורא כרטיסים או משהו תמונה: http://cameroid.com/5KY5-A1 מישהו יודע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי ראשי לבית. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים אונליין או מההארד דיסק. מעבר לזה הוא אולי ישמש גם לתכנות של web development. יהיו לו אולי עוד שימושים אבל מה שבטוח שהוא לא ישמש לתוכנות עריכת גרפיקה ולא למשחקים עדכניים. חשוב לי שהוא יהיה עמיד לשנים רבות ולא ייחשב מיושן בעוד מספר שנים מועטות. חשוב לי שהוא גם יכלול חיבור HDMI, כניסות USB 3.0 מהצד הקדמי העליון של המארז, כרטיס WIFI. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת והצעות ייעול. המחיר של כל רכיב מצוין לידו. האם ניתן להחליף למארז קטן יותר ואולי משתלם יותר? האם הספק כוח מספיק? כרגע אני כפי הנראה אוריד את הSSD הארד דיסק כדי לעמוד פחות או יותר בתקציב המקורי שלי שהיה 2…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד חזק שיאפשר לי לעבוד בנוחות על תוכנות כבדות כמו פרימייר (לא ברמת שימוש יום-יומית אלא פעם בשבוע-שבועיים). מצד שני, הוא חייב להיות קל משקל יחסית. כרגע יש לי Insprion של דל ששוקל כמעט 2.5 קילו וזה ממש יותר מדי בשבילי חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט יחסית, אבל זה פחות קריטי מהמשקל מוכנה לשקול גם מאק אם התמורה ממש ממש שווה את זה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שמתי לב שהרבה אנשים כאן ממליצים לאנשים שמבקשים מפרט למשחקים על המעבד 8400 ולא על ה6600 והשאלה היא למה?!?! שניהם עולים אותו הדבר בערך הE8400 לפי זאפ עולה 1038 שח הQ6600 לפי זאפ עולה 1090 שח 2 היתרונות היחידים שאני רואה שיש ל8400 על ה6600 זה 1. מהירות שעון של 3.0 גיגהרץ לעומת מהירות שעון של 2.4 גיגהרץ של 6600 2. טכנולוגית 45 ננו לעומת 65 ננו של ה6600 השאלה שלי היא .... 1 האם לא עדיף למשחקים מעבד מרובע ליבות כמו ה6600 ואם OC קליל ביותר בזכות מכפלה 9 מגיעים לאותה מהירות שעון של ה8400 ובנוסף מרויחים 2 ליבות נוספות? 2 אני יודע שב20 לאפריל מחירו של הQ6700 המהיר יותר אמור לעלות כמו הQ6600 כלומר 1090 שח שלו אפילו מכפלה של 10 ויאפשר אפילו OC קליל עוד יותר אז מן הסתם כדאי להמתין לא?…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה הבאה ביומיים האחרונים: כשאני מעלה את המחשב, עוד לפני העלאת הווינדוס 7, אני מקבל הודעה על המסך שאומרת לי שהמטען לא מזוהה והבטריה לא תטען. ציטוט מההודעה : The AC power adapter wattage and type cannot be determind. The battery will not charge. Please connect a Dell 65W adapter or greater for best system performance To resolve this issue, try to reseat the power adapter הוא נותן לי אופציה לא להציג את ההודעה יותר\ להמשיך בהעלאה\ לגשת להגדרות ביוס או להריץ דיאגנוסטיקה. כשאני מעלה את הווינדוס, הוא באמת לא מוכן להטעין לי את הסוללה.... ניסיתי לחבר מחדש את הסוללה, המטען (לאחר כמה שניות טובות לפריקה), להעלות מחדש את המחשב... שומדבר בנאלי כזה לא פתר לי את הבעיה. המ…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מעבד Athlon 64 3200+ (S-754) אני מתכוון לקנות את הלוח אם הבא : http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v400-mx/overview.htm שאלתי היא האם כדאי ללכת על הלוח אם הזה? והאם הוא תומך בזכרונות A-DATA ? תודה לכל המגיבים
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כשבועיים את המחשב לנובו G550 2958, הוא עובד בסדר גמור- דבר אחד שממש מציק, במיוחד בתור סטודנט הוא שהמסך נכבה אחרי דקה שלא משתמשים במחשב. כלומר רואים את שולחן העבודה מוצלל, אבל המסך כבוי. שיניתי את הגדרות השינה של המחשב ל"אף פעם לא נכבה" ועדיין אחרי דקה- חושך. זה מציק מאוד, במיוחד בתור סטודנט כשאני לרגע מוריד את הראש לכתוב משהו והמסך כבר כולו שחור... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? האם זהו איזשהו פגם במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אוקי... אז אחרי שהייתי פה, והציעו לי מפרט... עשיתי לו כמה תיקונים שאני מעדיף... אז תגידו מה אתם חושבים... כמו שאתם רואים זה מ-KSP: כרטיס מסך: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מה אתם חושבים??
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הצהרה קטנה לפניי שאני שופך את המפרט : תעזבו את התקציב עכשיו המפרט : INTEL CORE 2 DOU E6300 (CORE TYPE : CONROE) TRAY + THERMALE TAKE BIG TYPHOON VX DFI infinity 975x PQI TURBO DDR2 667 MHZ 2048 MB DUAL CHANNEL KIT MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 7200RPM SATA II CONNECT 3D RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 LOGITEK WINGMAN ATTACK 3 אז ככה , אני צריך שתוסיפו לי לפה מארז , לא צריך מפואר או יפה (עדיף שחור פשוט... זאב בעור של... זאב !!!) רק שייתן סירקולציה טובה של אוויר , צורב דיוידי בתקציב של עד 300 שקל (או פחות עם אפשר , העיקר שיתמוך בDUAL LAYER ובכל פורמט שיש סיכוי קלוש אפילו שאתקל בו) ספק שיחזיק את כל מה ששמתי פה באמינות (החברה פה משתמשים בספקים של ocZ לבדיקות , אומר…
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
צריך את חוות דעתכם למפרט מבוסס אינטל - הקנייה מ KSP: Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1450 AA8-DuraMAX (925), S-775 790 DDR II 533 - 512MB A-DATA * 2 700 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1020 MAXTOR - 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 700 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 290 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 Logitech® Cordless Desktop® EX 100 260 סה"כ 5605 שקל.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המערכת כוללת לוח אם של אינטל ו-3G זיכרון, 4870 1G: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky250~88~0.htm נשמע לא רע בכלל במחיר הזה למרות שהלוח לא משהו (אינטל). הצעה אטרקטיבית, לא ?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תשמעו שמתי לב שבפורום בקושי מדברים על ניידים תוצרת TOSHIBA רציתי לדעת בכלליות איך הם בהשוואה לחברות כמו LG ן DELL למה יש דגם קצת יקר 5400 ש"ח שנקרא SATELLITE A-200 23P עם מעבד T7500 וכרטיס HD2600 .אני יודע שמבחינת מפרט הוא מעולה ויכול לשמש אותי גם ללימודים באוניברסיטה וגם להחזיק בכיף לשנתיים לכל המשחקים (למרות שאני לא גיימר אולי פיפא......) אבל הוא יקר ובחו"ל יש עליו ביקורות מעולות אבל בארץ הדעות חלוקות...אני רוצה לדעת שזה לפטופ שיחזיק לי למשך כל התואר ויסחב שמעתי גם ביקורות רעות מאוד על "מפעיל " נותן האחריות שלהם.התלהבתי מאוד מהחומרים החיצונים שלו ואיכות ההרכבה אבל חשוב בעיקר מה שבתוך הקנקן ולא מבחוץ....וכסטודנט לא יהיה לי תקציב לשפוך עוד 5 K על תיקונים או אחד אחר.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי חודש הבא אני בLA ואני צריך מחשב חדש. אחד חזק שיחזיק שוב ל 5-7 שנים בדקתי באתר של INTEL והוא שלח אותי לחנות הזולה ביותר בארה"ב (micro center) מי שלא מכיר. התכנון הוא לקנות מעבד כרטיס מסך זיכרון. השאר בגלל האחריות אקנה בארץ. לפי התכנון הייתי אמור לקנות את ה I7 Core 8086k אבל הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים. האם שווה לחכות? שאלה נוספת היא המעבד המטרה היא משחקים,גרפיקה (פוטושופ) האם שווה ללכת דווקה על ה ntel Core™ i9-7940X ? בקצר לכרטיס אני רוצה דווקה את המקורי של NIVADIA (מה לעשות ככה אני אוהב את המקור) בגלל שאני יהיה שם יחסית מוקדם והכרטיסים המקוריים היו זמינים הייתם ממליצים לי לקנות? כ…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
1. תקציב של 8500 שקלים, עם חריגה של עד 500 שקלים. 2. שימוש המחשב הוא לעריכה ועבודה על גרפיקה ואנימציה, ספציפית after effects, premiere pro ו photoshop. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים בסיסיים נוספים. 5. עבודה מרובה בסביבת המחשב, לכן פעילות שקטה של המחשב תהיה בונוס נחמד. 6. אין הגבלה לגודלו הפיזי של המחשב. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. עדיפות להרכבה בחנות, אבל זה לא אולטימטום. 8. אין העדפה לרכישה מחנות מסוימת. 9. קנייה מתוכננת בשבועות הקרובים. 10. יש צורך בחיבור usb 3 11. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ו…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-