עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני חושב על רכישה של מחשב פשוט לשימוש של אינטרנט ואופיס. תקציב של כ 1300. אשמח למפרט ולהמלצה על חנות אמינה באזור חיפה/קריות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  2. לוח אם לCF בעתיד 8GB RAM זה צרכים מיוחדים שלו . המחשב הוא לטווח הרחוק אולי לממש רחוק ( 3 שנים + ) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by zeez100,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מחשב למשחקים. אני צריך מחשב כולל הכול בלי ציוד הקפי רק את המחשב עצמו. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. Started by shime,

הודות לעזרתכם גיבשתי מפרט לשימוש רב תכליתי, משרדי בעיקר בסכום של כ- 2,100 ש"ח , חשיבות גבוהה לשקט 9-10, ללא שדרוג האם המפרט יעיל והרכיבים תואמים ? האם הייתם משנים רכיב כלשהו ? כמו כן האם יש טעם בשינוי המעבד ל II620 , תוספת קטנה בסכום, האם הדבר ידרוש שינויים נוספים תודה המפרט מעבד AMD Athlon II X3 435 Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD] קורא כרטיסים JSP-TECH CR-02] מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W] קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro

5. שלום לכולם אני רכשתי טאבלט smartq v7 מבוסס arm (להלן המפרט: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html) המכשיר מגיע עם 3 מערכות הפעלה win ce,לינוקס אובנטו ואנדרואיד. הצלחתי לשנות את השפה לאנגלית בכל מערכות ההפעלה, אך הבעיה שלי שאין תמיכה בעברית גם לא בדפדפנים ובגלישה לאתרים ישראליים אני מקבל ריבועים במקום אותיות. אשמח לקבל רעיונות בנשא כיצד לדעתכם ניתן להוסיף עברית? לפחות באינטרנט שזה הכי חשוב כרגע. תודה רבה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  6. קראתי פה ובעוד כמה מקומות בהמלצות שגוגל סיפק ולא ממש הבנתי. אני מחפש מחשב עם מסך 15.6 אבל שיהיה קשיח (לפני שבוע/יים) פירסמתי כאן הודעה עם בקשה למחשב כמו ה-Latitude E6400 מבחינת איכות חומרים אבל עם גודל מסך 15.6 והתלבטתי עם ה-XPS16 שהוא עונה על כל הדרישות שלי חוץ מהקטע של הגימור המבריק. מישהו אמר לי שיש סדרת Latitude עם מסך יותר גדול מ-14.1 והוא 15.4 והוא אמר שממש אין הבדל בינו לבין ה-15.6. מישהו מחנות מחשבים בנהריה אמר לי שנכון אין שום הבדל ושאצל דל 15.4 זה ממש שווה ערך בגודל ל-15.6. אני פשוט מפעם אחת שראיתי מחשב 15.4 של HP בחנות ראיתי שהמסך יותר מרובע ומוזר כזה. אז שאלתי היא כזו - האם ה-15.4 ב-Latitude ממש כמו 15.6 ואני לא אראה הבדל ניכר ואני לא אראה שהוא מרובע מדיי…

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  8. שלום, אשמח לעזרה: אני לא ממש מבין במפרטי החומרה המדוקדקים האלו אך אשמח לדעת מה עדיף: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=47341,47663, ה i3 או ה i5 ? (מהדגמים שבהשוואה) אשמח לדעת מה הייתרונות. למי שרוצה לדעת, ההבדל במחיר עבורי הוא 200$, אשמח לעזרה בבחירה תודה!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by rally,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. מוכרים אותו בחנות בקריות ב3533 ש"ח. מה אתם אומרים? הוא שווה? הוא טוב? כדאי להשים עליו את הכסף? אנימחפש מחשב שיריץ לי מהר תוכנות עריכה, פוטו-שופ, פרמייר, אפטר אפקטס ובתקציב של עד 3500 הנה המפרט שלו מאתר P1000: פלטפורמה חדשה הכוללת זכרון מהיר 1066Mhz DDR3, מסך 15.6 HD LED, כ.מסך NVidia ודיסק קשיח עצום 500GB !! * מעבד ע-ו-צ-מ-ת-י Intel® Dual Core 2 Duo T6600 2.2Ghz * חבית זיכרון ע-נ-ק 4098MB DDR3 1066Mhz * מסך רחב WIDE 15.6" WXGA LED + מצלמה מובנית * כרטיס מסך גימרים nVidia N10M-GE1 512M * דיסק קשיח ע-צ-ו-ם 500GB בחיבור S.ATA מהיר * כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/draft-N + Bluetooth * סוללת 6 תאים לעבודה רצופה. * מקלדת עבר…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Murmur,

שלום, אני קונה מחשב חדש. אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. העיקרון שבחרתי לעצמי - מערכת AMD עם לוח תומך AM3 לשדרוג עתידי ומעבד תקציבי שיואץ ב-OC שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: עד 3,500 ש"ח (גמיש לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת מערכת הפעלה: תותקן Win 7 ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידו…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. 1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו שימוש משרדי, שימוש במאגרי מידע ותוכנות סטטיסטיקה, מעט צפיה בסרטים ועריכה גרפית ברמה נמוכה. (תוכנות - Office, SPSS, Prism, photoshop). דגש על תפקוד מהיר בהרצת מספר גבוה של אפליקציות במקביל. 3. ציוד היקפי - מסך טוב (בכיוון של 24 אינצ' עם FullHD), רמקולים - טובים מהממוצע כוללים סאבווופר, עכבר - עדיפות לעכבר מדויק ונוח. 4. יש צורך בכל המרכיבים הרגילים. 5. אין עדיפות מיוחדת לגבי חברות. 6. עדיפות לשקט מסגרת התקציב אבל לא קריטי. 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפה לחנות מסויימת. 1…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by GQ4U,

רציתי מחשב נייד עסקי לעבודה ולימודים אבל עם יכולות יומיומיות של מחשב נייד רגיל (שלא יקרטע ביוטיוב , visualstudio ,משימות פשוטות בפוטושופ). חשוב לי שיהיה נייד כלומר קל מבלי להתפשר על ביצועים יותר מידי. הכונן האופטי עף החוצה בכיף. הגעתי לת'ינקפד אדג' וחשבתי שintel core 2 duo SU7300 כלומר 1.3 GHz זה הכי שאני אשיג בקטגוריה הזו. באחת הביקורות שקראתי מישהו מישהו המליץ על הפרובוק של HP. אני שונא את החברה הזו בגלל שהם ייצרו הרבה זבל בעבר אבל איכשהו הם היחידים שעשו נייד "thin and lite" דק וקליל עם מעבד Intel Core 2 Duo SP9300 2.26 GHz. מדובר בלפטופים זולים מאוד יחסית בקרב בין המעבדים הת'ינקפד מפסיד בכל השאר הHP מפסיד. עד כמה ההבדל מאסיבי בניהם? מה אתם ממליצים על סמך הביקורות ? *…

• 28 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. Started by יניב קופר,

הרבה זמן לא יצא לי לתעדכן ! אני צריך מחשב חזק לסרטים להורדות אינטרנט לא למשחקים חשוב שהמחשב יהיה שקט! חשבתי ללכת על המעבד החדש core i530 אבל הלוח מאוד יקר וגם חשבתי על AMD Athlon II X4 620 איזה מעבד יותר חזק ? עכשיו אני יודע שלא צריך מחשב חזק להורדות וסרטים...... בכל זאת במחיר הזה אני צריך כמה שיותר חזק

14. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 , אפשר קצת יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית סטנדרטית, אופיס אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 2-3 ,גם ככה סוג כזה של מחשב לא אמור להרעיש, ומחשבים היום לא מרעישים יותר מדי בכללי, אז לא ממש קריטי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן מ.הפעלה לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציי…

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by ofek77,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים אולי עריכת וידאו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למישחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920:1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? חדשים, מלחמה,יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד, אשר יחליף את המחשב הנייח אשר ברשותי. הלפטופ יהיה מחובר למסך עכבר ומקלדת חיצוניים בבית. וכך אוכל להנות גם מניידות במידת הצורך. השימושים העיקריים הם: סרטים, מוסיקה, משחקים (ברמת גרפיקה בינונית-נמוכה),אינטרנט וישומיי אופיס. לאחר סקר מחירים קצר, הבנתי כי הפרש המחירים בין קניה של מחשב בארץ לקניה של מחשב זהה ב ebay יכול להגיע לכ- 2000 ש"ח. אין צורך ליידע אותי כי המשלוח יקר וכי יתכן ואצטרך לשלם מכס, יש מי שיביא לי אותו מארה"ב. להלן מפרט המחשב: HP Pavilion dv6-1362nr Laptop Windows 7 Home Premium (64-bit) Intel® Core2 Duo Processor T6600 (2.2GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Di…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by taloo,

אהלן לכם. הגעתי על פי המלצת חבר אז בואו ננסה; כאמור, מחפש המלצה על מחשב נייד מאוד שהסוללה שלו לא תגמר לי אחרי שעה-שעתיים. שיהיה נוח וידידותי למשתמש וכמובן קל. עדיף אלו של 11-12 אינצ' על פני ה-10 שטיפה קטנים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  18. שלום בחיבור המחשב דרך הDOCKING ולמסך 22 רחב איני מצליח לקבל רזולוציה הגבוההמ 1280X800 מתאם המסך הינו של אינטל מובייל 4 אקספרס צ'יפסט רזולוציית המסך שיש לי הינה 1600X1200 לערך

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by ivgeni,

יש לי XPS 1330 בן שנתיים בערך, החלטתי לשדרג לו את הזיכרון(כרגע יש 2GB). לפני שאני הולך לקנות זיכרון החלטתי לבדוק איזה סוג יש לי כרגע, בדקתי בעזרת CPU-Z והוא כותב לי PC2-5300 (333MHZ) זה קצת מוזר לי כי אני זוכר שכקניתי במפרט היה כתוב 667 אבל עכשיו זה כבר לא משנה. השאלה שלי היא האם אני יכול לשים זיכרון במהירות 800MHZ ? האם אני יכול להחליף רק אחד מהזיכרונות שיש לי עכשיו ובמקומו לשים אחד של 800MHZ ככה שיהיו שני סוגי זיכרון במהירויות שונות ? תודה,

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. היי אני צריך המלצה למפרט בשביל חבר, בתקציב של 3500-4000 ש"ח (לנסות להתקרב ל-3500) בערך לצורכי עבודה בפוטושופ בעיקר. דרוש גם מסך בגודל 24". לא יהיה אוברקלוק ולא צריך לכלול כונן לדיסקים. אם אני לא טועה, הגרסאות האחרונות של פוטושופ יכולות לנצל את כוח העיבוד של כרטיס המסך. אם זה מספיק משמעותי אז אולי יש לכלול כרטיס מסך טוב יותר על חשבון התפשרות במעבד (אלא אם כן, כמובן, התחליף לא יפיק ביצועים טובים יותר- במקרה כזה, יספיק כרטיס מסך מובנה). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או ‎Compaq CQ61-310EJ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎3GB זיכרון 250GB ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45‎ ‎ ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in‎ ‎G…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. אני חייב לקנות השבוע מחשב (בתקציב של כ-4500 ש"ח כולל מסך 22) לצורכי תכנות ב-C++, משחקים סרטים ואינטרנט. אודה לכם מאוד אם תחוו את דעתכם או תתקנו את המפרט הבא יענה על הצרכים (בניתי את המפרט באתר של KSP): מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאוורר: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס מסך: GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח: Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan - 24pin מארז: CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case - No PCU …

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by adis50,

אני מתכנן לקנות 2 מחשבים בשבוע שבועים הקרובים לא מתכון לעשות OC בשני המחשבים מחשב ראשון (בשבילי) השימושים שיהיו בו: משחקים, סרטי HD, הורדות והעלות, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, הורדה, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש ורצוי שגם לא חם מחשב שני (לאחי בן 14) השימושים שהיו בו: משחקים, סרטי HD, הורדות, אופייס, מסנג'ר, ICQ, אינטרנט, מוסיקה וכו' גם במחשב הזה חשוב שהמחשב לא יהפוך לאיטי יותר כמפעילים כמה דברים בו זמנית כמו משחק, מוסיקה, מסנג'ר, הורדה, אינטרנט (אבל ברור לי שזה יהיה ברמה כל שהיא מכיון שהמחשב יותר זול…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. אהלן, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית + שימוש כללי, המידע לפי הפורמט המוצע : 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב עומד על 2000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אבל מעדיף לשמור על 2000. אני לא יודע אם זה יספיק למפרט שאני צריך, אם לא אשמח לשמוע מה הכיוון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אני עובד מהבית, לכן המחשב הביתי = מחשב עבודה אני לא משחק במשחקים כלל. התוכנות שאני עובד איתם זה בעיקר עורכי טקסט לקוד (לא frameworks וללא הידור, עורכים קלילים) ותוכנות גרפיקה וקטוריות (שימוש בסיסי, כרטיס גרפי און-בורד יספיק). יש הרבה מולטי טאסקטינג של אופיס, 3 דפדפנים,עורך קוד וסקייפי\מסנג'ר לדוגמה. המחשב עובד 24\7. יתחברו אליו 2 מסכים (אחד vga והשני dvi) כונן של 320 ג'יגה יספיק. 3. האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by hayuni,

רציתי לשאול בקשר למחשב http://laptop.bezeq.co.il/Index.asp?id=7 1. המחשב הזה מבוסס ION כי הבנתי יש גרסא שאין לה ויש כאלה עם הNVIDIA ION 2. אפשר לחבר לו רמקולים חיצוניים ?יש יש חיבור רק לאוזניות ורמקולים

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.