עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה מחשב למשחקים ב8000 (גמיש, עדיף כמה שיותר זול). לא מתוכנן OC, תכניסו במפרט גם מסך 19 אינצ', אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים כל אלה. יש לי כאן מפרט, תגידו לי מה אתם חושבים עליו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מסך: (לא חייב הדגם הספציפי הזה, העיקר 19 אינץ' בסביבות (1000-1300 שקל) LG LCD 19" L194WT 5ms DVI כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  2. הכי טוב שאפשר להרכיב בסכום הזה תודה רבה ;D מסך CRT ממש לא משנה איזה אין צורך באיכות, ציוד הקפי הכי זול אבל אנושי.. העדפה ל גיגה זיכרון . שוב תודה

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכם יש לי חבר שרוצה מחשב חדש לבית שלו.. רף המשחקים שלו נגמר ב-FIFA (לא דרישות גבוהות). כמה תקציב יספיק למחשב שיעבוד לו לאיזה 3-4 שנים בכייף? אשמח גם מפרט שיהיה קל לשדרג אותו עוד שנה שנתיים אם ירצה.. אפילו עכשיו ללא כ.מ ובעתיד רק להוסיף אחד כזה.. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. Started by Shoq,

ללא מסך, ומארז. בעיקרון אני עומד לקנות את המחשב בארצות הברית בערך ב 550$, ככה שאם תוכלו לבנות לי באתר כמו newegg אני אפילו אשמח תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by shabi08,

מחשב קומפלט כולל מסך 19",שיעלו עליו כל המשחקים הקיימים,אני יודע שזה לא הרבה כסף אז שיהיה עם אופציות לשדרוג בעתיד,על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by Dark-Ninja,

אנשים תעזרו לי אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כולל מסך דק 17 אינץ' תודה!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. הדרישות הם: (לחבר שלי) 1) מעבד אינטל!!! 2) שיהיה טוב למשחקים 3) ללא מסך 4) ללא ציוד היקפי 5) הכל עד 4000 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  10. היי. אני מחפש מפרט למשחקים כולל מסך 20-22 ללא OC וללא ציוד היקפי. ממש לא איכפת לי intel/amd או nvidia/ati. לא צריך HD גדול (500 יספיק מעל ומעבר). לא סגור על גודל המסך נראה לי שמיותר לקנות 22 מה דעתכם ? אשמח מאוד ( לא חובה ) שהוא יהיה שקט ובשביל זה אולי הוסיף כמה שקלים. תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by דניאל נ,

אני צריך מפרט לאחי של מחשב חזק למשחקים אין צורך בדיסק קשיח אין צורך בכונן דיסקים אין צורך במארז ואין צורך במוצרים נילווים יש לציין כי בידי 1.5 GB ראם של 667 MHZ DDR2 אולי זה יעזור תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, ראיתי את המפרטים המומלצים אבל הם לא כוללים מסך. השאלה שלי היא כמה "אחוזי תפוקה" (בביצועים במשחקים למשל) אני אפסיד אם אני אקצץ מספיק מהמפרט של ה-7500 כדי להכניס גם מסך פנימה. תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by zeitan,

שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שיש לי היום ולקנות משהו שיאשפר לי להריץ בצורה חלקה (לא חייב בהגדרות מקסימליות) משחקים מכל הסוגים, גם בעוד שנה (בקשה בעייתית, אני יודע, אבל אתם המומחים ) מבחינת ציוד היקפי: אני לא מסך (יש לי מסך רחב של 19''), וגם לא עכבר מקלדת ורמקולים, אבל אני כן צריך HD וצורב. אין לי נסיון עם OC אבל לא אכפת לי להתחיל לנסות אם זה מקצץ בעלות המעבד ומאפשר לי לסחוט עוד משהו מהמעבד אם אני אזדקק לזה. אשמח גם אם תוכלו לתת לי יותר מאופציה אחת עם קצת הסבר על יתרונות/חסרונות של כל אחת. ולגבי המחיר- חריגה קטנה באה בחשבון, אבל אני מעדיף שלא... תודה רבה וסוף שבוע טוב, איתן.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Viper2K2,

כולל מסך (עדיף LCD) לא צריך OC תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרוג. התקציב שלי הוא 4000-4500 ש"ח, ואני מאוד הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים כמו שצריך, לא כמו הגרוטאה שסוף סוף אני נפטר ממנה. אני לא צריך: הארד-דיסק, כונן/צורב DVD, מסך ושאר ירקות. אני כן צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך , מארז וקירור וכנראה גם ספק (יש לי 400W גנרי, מספיק או לא מספיק?). אני בהחלט רוצה כרטיס DX10 אם כבר אני מחליף מחשב. בעקרון מתחשק לי 8800 GTS אחרי תקופה ארוכה עם רדיאון 9600 חלוש, אבל אם יש למישהו ניסיון עם 8600, איך הוא? האם יש טעם לחסוך פה למען רכיבים איכותיים אחרים, או שמא התקציב מאפשר להתפנק מהבחינה הזאת, בדגש על מספר רכיבים שכבר יש לי ולא צריך אותם? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. הגיע הזמן להחליף מחשב ששבק. ישמש בעיקר לגלישה ולמשחקים (המשחק העיקרי FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט אבל גם לעריכת וידאו ותמונות. כרגע קיים מסך 17 של LG1750SQ ןאם יהיה צורך,נשדרג. מעדיף אינטל,זכרון 4 ג'יגה,מארז טוב ללא חשיבות לחיצוניות,רעש ממוצע אבל טוב,ספק חזק. שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד לכרטיס מסך ולתוספת זכרון. תודה

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  17. בלי אפשרות למתוח את התקציב מעל ל3900 תאמת אני לא כל כך מחפש כרטיס למשחקים הכי כבדים כמו CRYSIS וכו'.. אלא משחקים כמו WoW ושאר משחקי הMMORPG ופעם ב.. יוצא להוריד איזה משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אבל לא מעניין אותי להפעיל משחקים שנועדו כדי לאכול את הכרטיס מסך ולא יותר מזה בקשר לOC - אני מתכוון להגיע לסביבות ה2.8-3GHz + שכחתי לכתוב שאין צורך בציוד היקפי.. המפרט שבניתי בTMS - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 907 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 450 1 מארזים Compucase HEC 6A19 White NO PSU ¤ 207 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 260 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 P…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (4K 240hz) או לשאוף לשם (התלבטות לVR) בטח גם OC בשלב כזה או אחר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אם VR אז מה שצריך. IPS, 4K, אם יש אז 240HZ ו34" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שקט וקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גדול (שיהיה נוח להוסיף לבד חומרה במיד…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. יש ברשותי נייד T450 LENOVO ואני מחפש להחליף אותו בעיקר בגלל ביצועים עבור תוכנות סטטיסטיות ייעודיות בהם אני משתמש 1. התקציב המירבי לנייד - 6,800 ללא חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD ותוכנות סטטיסטיות ייעודדיות המצריכות עיבוד מהיר. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש כונן SSD שכבר קיים 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. אין צורך באופיס כן צריך מערכת הפעלה WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא ! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלש…

20. ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הכוונה היא ללימודים במסגרת הפקולטה לאווירונאוטיקה וחלל. משתמשים שם בפונק' הכי מתקדמות ב- MATLAB וכן בתוכנות CAD שונות הדורשות עיבוד גרפי די גבוה. למישהו יש המלצה ? הכוונה היא לא להתפרע אבל לא לחסוך שקל לשקל. אשמח להצעות, תודה !

• 47 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Ohad79,

הי, קיבלתי מהעבודה מחשב נייד ואני צריך להחזיר אותו. המחשב הוא של Fujitsu והייתי מאוד מרוצה מהביצועים שלו. המחשב הוא משני, לכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי כסף. 3500 זה באמת הגבול, הייתי רוצה יותר לכיוון ה- 2500 גודל מסך חשוב אבל לא קריטי, הוא ישמש אותי הרבה לצפייה בסרטים בתחבורה ציבורית. לא פחות מ- 13', עדיף יותר שימושים למחשב: בעיקר צפייה בסרטים וטוטוריאלים אבל אני מעוניין לקחת אותו איתי לגלובל גיים ג'אם למשל, שם הוא ישמש אותי למידול לואו פולי וקצת טקסטור וגרפיקה בסי אס 5. גם חיי הסוללה חשובים לי. אולי אפשר למצוא דגם עם אפשרות להחלפה ואני ארכוש עוד סוללה. מקווה שזה מספיק מידע. במידה ולא אשמח לענות על כל שאלה. אוהד.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום לכולם אחרי שלוש שנים מעולות עם ה HP NW8240 הגיע הזמן להשתדרג להלן הדרישות: 1. הנייד צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד בעבודת פיתוח אתרים כולל תמיכה בתוכנות אדובי למינהין ואופיס 2. גרפיקה ברמה גבוהה ביותר, חדות, ניגודויות ובקיצור מסך וכרטיס גרפי ברמות הגבוהות. 3. רוב הזמן המחשב מחובר לתחנת עגינה ולמסך 24 ברזולוציה 1200*1920, כרטיס המסך צריך לתמוך בזה וצריך להיות לדגם תחנת עגינה מתאימה 4. המסך צריך להיות גדול מספיק לשם עבודה מידי פעם בדרכים. 5. אמינות אמינות אמינות, זה מחשב שהולך לעבוד הרבה שעות נוספות ולכן גם שירות חשוב מאד 6. ולסיום הנייד צריך להיראות טוב, מכובד ועדיף גם סקסי, הוא הולך לככב בלא מעט פגישות ולצערי הרב רושם זה גם חלק מהעניין. אשמח לשמוע ולקבל כל הצ…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  24. היי שלום לכולם, אני לומד Concept Design מה שמצריך עבודה מרובה ב: Adobe Photoshop CC- Windows מעבד Intel® Core 2 או AMD Athlon® 64; ‏מעבד במהירות ‎2 GHz ומעלה Microsoft Windows 7 עם Service Pack 1, ‏Windows 8.1 או Windows 10 ‎2 ‎GB של זיכרון RAM שטח דיסק קשיח פנוי בנפח ‎2.6 GB לצורך התקנה של 32 סיביות; שטח דיסק קשיח פנוי בנפח ‎3.1 GB לצורך התקנה של 64 סיביות; שטח פנוי נוסף נדרש במהלך ההתקנה (לא ניתן להתקין באמצעי אחסון המשתמש במערכת קבצים תלויית רישיות (case-sensitive)) תצוגה של ‎1024x768 (מומלץ: ‎1280x800) בעלת צבע של 16 סיביות וזיכרון VRAM של ‎512 MB; מומלץ ‎1 GB* מערכת…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500- 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, שימוש ב- Photoshop / Illustrator / InDesign 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD 970 EVO 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.