עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט צריך לכלול מסך לוח אם שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 וגם ב-DDR3

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by SkiOrDie,

אני מחפש מחשב+מסך ב-5,000 ש"ח. וראיתי את המפרטים המומלצים. האם תוכלו להציע לי מפרטים כאלו מחנויות טובות בצפון?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by yhhx,

מחפש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח לשמוש בתוכנות לעיבוד גרפי ללא מסך

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. 1. מה התקציב? עד 3300 ש"ח (עם משחק של 100-200 ש"ח) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(חדשים וכו'), ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל ו-nvidia. דיסק קשיח - מינימום 500gb - wester digital. זיכרון - 4gb. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שקט בטווח הנורמל (לא משהו רציני, אבל שלא ישמע כמו הליקופטר) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - …

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by Ashand,

חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by scarymovie,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (חזקים+) -אני גימר! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-22 אינץ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  7. היי. אז ככה ..אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר .. המטרה של ה3500 שקל היא לקחת מחשב (בלי ציוד נלווה) הכי זול שאפשר רק למטרות גלישה ברשת ואולי אופיס + מסך למשחקים (המסך ישמש אותי במחשב אחר) אז ככה .. מחשב - הכי זול בלי ציוד נלווה מסך - הכי טוב שאפשר לדחוף לתקציב למשחקים (מעדיף LCD אבל אין לי בעיה עם CRT טוב .. מה שנכנס בתקציב) תודה מראש ;D (בבקשה לא לחרוג מהתקציב ...וחובה שהכל יהיה מאותה חנות ושיכלול הרכבה (אבל לא התקנת XP)

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  8. שלום! כפי שאתם רואים זה ההודעה הראושנה שלי כאן. מקווה לתרום בפורומים האלה בידע המועט שיש לי טוב ניגש לעניין אני מתכונן לקנות מחשב ותאמינו או לא , המפרטים שקיימים באתר לא עזרו לי , הם פשוט לא משקיעים במה שאני צריך ומכיוון שאין לי את הידע לשנות אותם אני פונה אליכם , שתבנו לי מפרט חזק וטוב עד 8000 ש"ח אפילו עד 8500 אבל לא יותר. על המעבד , הכרטיס מסך והזיכרון אני לא מתפשר. בשאר אני פשוט לא מבין וזה נתון לניסיונכם בתחום. קחו בחשבון שרכיב שיש לו יותר מ2 אותיות בראשי התיבות עושה לי כאב ראש. אז אם אתם מתכוונים להביא מילים מפוצצות את תסבירו גם מה זה אומר ומה זה עושה. מעבד : רק אינטל (אלא אם כן יש משהו יותר טוב) זיכרון : 512 ומעלה כרטיס מסך : הכי טוב שיש השאר אתם מחליטים תודה ותוד…

• 69 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by The Ball,

לחבר שלי יש מעבד 3ghz של אינטל. הוא רוצה להחליף כמה רכיבים במחשב שלו, ולהתאים אותם למעבד. לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, וכרטיס מסך. תקציב: 1500~ אם אפשר מפרט אחד עם כרטיס מסך מובנה, ומפרט שני עם כרטיס רגיל. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by shaharZur,

צריך מפרט לחבר ב7000 שקל למשחקים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by shaharZur,

חבר שלי צריך מפרט למחשב נייד השאלה עם ב 70000 שקל אפשר לקנות מחשב למשחקים?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. אם אפשר, יהיה נחמד למפרטים מחנויות באיזור חיפה והצפון. המחשב אמור להיות מותאם למשחקי מחשב כבדים עם כרטיס מסך שתומך בdirectx 10, ועם windows vista ultimate בתור מערכת הפעלה. בנוסף, יש צורך במפרט שכולל הכל, ובעל פוטנציאל לשידרוג עתידי בלי צורך להחליף יותר מידי חלקים עיקריים (MB, מעבד, ספק כוח וכ'ו). ולא מתוכנן שום OC . לסיכום, הדרישות הן כאלה: -כרטיס מסך טוב מאוד שתומך ב-Dx10 (אבל לא יקר מידי); כרטיס קול טוב, שלא יהיה on-board (אבל שוב, לא יקר מידי). -רמקולים טובים (כרגע אני משתמש ברמקולים 2.1 של creative, ואני אשמח למשהו יותר טוב במקצת) -מסך LCD 19 אינצ' (אני חשבתי על 931C של samsung, אבל אני לא בטוח אם כדאי...) -2…

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום לכולם, בקצרה כמו שרשום בכותרת. אני מחפש מפרט עד 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה למשחקי רשת בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אבל אם זה ישנה הרבה אז מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת לדוגמת League of Legends, CS:GO, DOTA 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות.…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  14. Started by Gelugone,

אני אתן לכם מפרט של המחשב הישן שלי , בכדי שתוכלו לומר לי אם אני לא צריך להחליף כמה חלקים ממנו צורב DVD LG 16X ספק כוח 500 W (כתוב עליו שם "TZAG ELITA') אלה שני הרכיבים שלפי דעתי לא צריך להחליף אבל אם כדאי אז תגידו בבקשה. *שאלה : כדאי לעשות OC ? אם כן אז אני רוצה אוורור מתאים לזה אני לא צריך ציוד כמו מסך עכבר מקלדת וכו, ואני מתכוון לשחק במשחק במשחקים כמו OBLIVION ו STARCRAFT 2 (כשיצא) וכנראה גם משחקים יותר כבדים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. משחקים רגילים לא משהו חזק יותר מידי. הצעה שיש לי מ bug מצורפת . אני מעדיף את המפרט מiqpc [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  16. אני מחפש מפרט למשחקים ב 5,500 ש"ח ללא ציוד הקפי.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by Shoq,

מעדיף מ NewEGG. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. אהלן, יש ברשותי כבר מעבד i7-860 ולוח אם של אינטל DH55TC. 1. אני אשמח למפרט במחיר של כ-1500 ש"ח שיעודו משחקים בעיקר. (אם אני הוזה ולא ניתן להשיג מפרט נורמאלי במחיר זה אשמח אם תיידעו אותי) 2. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי, מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי - אשמח להמלצה גם בנושא זה אם אתם מכירים משהו זול שעושה את העבודה. 3. אני צריך גם מסך, האם למישהו מכם יש ניסיון עם המסכים הממש זולים (500 ש"ח) ויודע אם הם מזעזעים או נסבלים. 4. אני מחפש זרוע למסך באורך של לפחות חצי מטר מהקיר ורצוי גם יותר, אני מאוד מתקשה למצוא זרוע באינטרנט למעלה מ40 ס"מ מהקיר במחיר סביר (עד 200) - אם מישהו מכם מכיר משהו כזה אז זה גם כן יהיה מצוין. 5. מכיוון שיש לי כבר את המעבד ולוח האם אז כנראה שאם אני מזמין …

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by vtl,

חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Shoko,

התקציב 7000 מקסימום למשחקים כבדים ושיריץ ויסטה למשתמש כבד ואימיול ומשחקים כל היום

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג קצת ולהשיג שיפור משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך שלי הוא ASUS MK221H 22 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה שיריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. כרגע אני צריך צריך רק מעבד +לוח אם +זכרונות כל השאר אני יעביר מהמחשב הישן ולגבי הכרטיס מסך - כרגע יש לי 6600 GT אני רוצה להשאיר אותו בנתיים עד שיגיעו כרטיסים תומכי DX10 זולים... האם הכרטיס הזה עדיין יפעיל לי משחקים ? האם יש לוח אם שיש לו כרטיס מסך יותר טוב מזה? ד.א - לא מתכוון לעשות O.C תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  24. טוב אז ככה הזקן יתאבד בגלל החום (גם ככה היה קרור גרוע והמחשב מיושן) אז אני מחפש מחשב שיעמוד בדרישות האלו 1-לא רוצה כלום של גיגביט רק חברות כמו אסוס וכו 2- 4 גיגה זכרון 3-לא צריך ציוד עיקפי או מסך 4-כן צריך כרטיס קול מותאם למשחקים וכרטיס טלוויזיה (בכרטיס טלוויזיה תמיכה בויסטה וכניסה אנלוגית) 5-לא מעונין בOC אבל אופציה כזאת לעתיד תיהיה נחמדה בכל מיקרה שהרכיבים יתנו ביצועים טובים מהתחלה 6-לא צריך RID בכלל או איך שקורים לזה ככה שארד דיסק יחיד 7-כונן צורב DVD אחד וכונן DVD אחד עדכון זה מה שסגרתי אליו בנתיים

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום, מפרט ב5000 כשאין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב DVD או CD.... מטרה: משחקים, מולטימדיה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים