ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪890 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-57724IDP צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪31…
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב Dell Latitude D630 בקרוב. מפרט מדויק: T7500 2*1GB RAM 120GB 7200rpm Vista X3100 Graphic card 7200 shekels המחשב ישמש בעיקר לגלישה, תכנות, ישומי אופיס, משחקים קלים (NFS UG2 למשל) וגם להרצת VMWARE עם UBUNTU בו זמנית עם ויסטא. אשמח לקרוא את דעתכם על המפרט יחסית למחיר ולשימושים, ואשמח לקבל הצעות אחרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לשדרג את כל המחשב ב-2400 ש"ח, ומעוניין בהצעותיכם. המחשב הנוכחי שלי הוא: geforce 7800gtx amd athlon 4000+ ga-k8n pro-sli antec neo power 480 1 gb ram 160 gb hard drive thermaltake tsunami dream אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהמארז והספק כוח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטים. מה אני יכול לקנות במחיר כזה?
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת ! דברים שחשובים לי.. לפחות טרה של זיכרון (שני כוננים קשיחים לגיבוי תמידי).. מעבד אינטל.. ושיתאים לעבודה בתלת מימד רינדור טוב והכל תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, המסך שיש לי:"19. לא צריך מערכת הפעלה: יפעל על ויסטה. מעבד AMD אין צורך בציוד הקפי(גם צורב לא צריך). ללא OC. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, חבר השתחרר מהצבא הוא מחפש לקנות מחשב לצרכים הבאים: 1.משחקים(מנג'ר , פיפא , PES , COD קריסיס וכדו') 2.סרטים וסדרות 3.עבודה שוטפת אופיס גלישה פייסבוק וכו'.... התקציב הוא 3000 ש"ח , אפשר לחרוג בכמה מאות אם זה ממש קריטי , כנראה שהמחשב ירכש בנועה מחשבים. נ.ב רק מחשב עצמו , בלי מסך , עכבר ומקלדת ויש העדפה לאינטל. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בנייד לגיימינג קל. חשוב לי יציאות HDMI וVGA. מקלדת עם numpad לא חובה אבל אם אפשר אז למה לא.. גודל מסך: 15,17, 14 יתאים. רזולוציה שתהיה הטובה ביותר במסגרת התקציב. הארד דיסק של 500 יספיק, רצוי המהיר ביותר שאפשר. 4gb ראם גם יספיקו. אני נמצא בזמן הקרוב באילת אז רכישה שם תוזיל לי את המחיר. המחשב הזה נראה לי טוב: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=18190 נ.ב כדאי שיהיה בלוטות ורישיון למערכת הפעלה לא דרוש כחלק מהמחיר.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת די ממצה... המחשב כמובן לא ישמש *רק* לדיאבלו, אלא גם למשחקים רבים וטובים אחרים, כמו גם סרטים לימודים ועוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"חים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיוצא אני מרוצה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? להציל את טריסטראם. שוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מסרב לענות על השאלה הזאת שוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעקבות קניה מוצלחת מאוד שביצעתי לפני חודשיים בעזרתם אני זקוק לעזרתם שוב. אני צריך מפרט למחשב לילדים בגילאים 6-10 שהשימושים שלו בעיקר אינטרנט ועבודות אופיס וכמו כן משחקים ברמה בסיסית פלוס.המחשב צריך להחזיק לפחות 6-7 שנים וצריך להיות עם אמינות גבוהה ועם ציוד היקפי כולל מסך+מקלדת+מדפסת. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים בסיסיים פלוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש לקנות בסכום של עד 2000 ש"ח מחשב לתכנות ובניית אתרים הדרישות לכך הם לא גבוהות, אני צריך אפשרות לפתוח הרבה חלונות דפדפן ובמקביל הרבה תוכנות (שרובן קלות) בלי שהמחשב יתחיל לזחול (שזה מה שקורה היום) בנוסף אני רוצה להריץ משחקים בסגנון WOW, DC universe ו-marvel heroes ושירוץ חלק כשאני מריץ משחק אני סוגר כל דבר אחר אם זה משנה.. ואני בדר"כ לא מנסה להריץ את המשחקים הכי חדשים.. כל מידע יתקבל בברכה.. אפיק..
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כרגע אני חורג מהתקציב לא יודע איך להוריד אותו..רוצה חוות דעת ושאלות הספק הג'נרי שבא בבאנדל של המארז (ספק של earthwatts) יחזיק את המערכת בבטחה? הקירור של הכרטיס מספיק טוב? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤402 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤732 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤39 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤382 כרטיס מסך: BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1758 כונן אופטי: LG…
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זה המפרט הרעיון הוא שאני קונה כרגע במקום באיזה 20 אלף או משהו, בטווח של כ8-10 כאשר הרוב מושקע בדברים כמו כונן קשיח מהיר, מארז טוב ושקט, ציוד היקפי איכותי וכו'. המעבד ולוח האם וזכרונות קצת פחות (רציתי לקחת DDR3, 9650 או 9770 בתור מעבד, וכו') כי התכנון להחליף נניח עוד שנה או קצת יותר אותם גם ככה במשהו הרבה יותר טוב וחזק שיהיה אז בשוק כמו הנהלם או מעבדי 32 נאנו. זה המפרט, אשמח לחוות דעת לפני הקניה, ואם אתם רואים מקומות שאפשר לשפר או לשנות (לדוגמא לוח אם אחר או משהו כזה) מתוכנן OC קל ונועד לGAMING (מסך 24 ומעלה) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 cooling: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink Silverstone 120mm Case Fan FM121 Arctic-Cooling MX-2 Thermal Compound Motherboard:…
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבניית מפרט עבור מחשב שישמש לעיבוד תמונות ומעט גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב-MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים FHD. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה שתיבנו לי מפרט בסביבות ה6 אלף כולל ציוד הקפי למחשב וכולל נתב של DEIMAX מדפסת וכולל מערכת הפעלה חוקי WIN XP HOME (אין צורך ב OFFICE) אני צריך את זה בשביל חבר, אלב אני גם רוצה לנתח את המפרט לראות מה אני לא יודע עדיין בתחום ונראה השימושים של המפרט הם סטנדרטים מחשב,אינטרנט,סרטים,שירים,וכדומה... ושאל יש חסרונות משמעותים בכרטיס קול מובנה שבא עם הלוח אם?
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני חושב לקנות למחשב Ivy Bridge חדש. אשמח להצעות/חוות דעת/ המלצות. לגבי תקציב: פחות או יותר גמיש אבל בלי להשתגע. לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UD5H מעבד: Intel I5 3570K קירור מעבד: Corsair H100 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 680 את כל השאר כבר יש לי: מארז: CM Storm Enforcer כונן מערכת הפעלה: Corsair Force GT 60GB SATA3 X2 - RAID 0 איחסון: WD 500GB Caviar Blue ספק: Seasonic X-660 כרטיס מסך קיים (כנראה יהפוך לכרטיס Gigabyte GTX 560 SOC :(PhysX
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
לאור מעבר דירה החלטתי לקנות מחשב חדש ולאור מצוקת מקום אפשרית אני שוקל לקנות מחשב נייד ולא נייח. תקציב: בסביבות ה 6000 ש"ח. מטרות: השימושים צנועים ולא אמורים להוות בעיה. בעיקר עבודות משרדיות (אם כי המסמכים עלולים להיות גדולים והעבודה היא על מספר מסמכים במקביל), אינטרנט, צפייה ווידאו, תכנות. משקל רצוי/סוללה: המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי ויכולת התניידות מחוץ לדירה לא מהווה שיקול חשוב ולכן אלו לא גורמים שצריכים להיות שיקול. גודל המסך: הייתי שמח עם העבודה (מסמכי טקסט ואינטרנט) תהייה נוחה ככל האפשר. מאחר ואין בעיה של משקל, נראה לי שמסך 15" הוא המתאים ביותר, רק שהמסך יהיה מסך טוב. יציאות מיוחדות? יכולת לחבר את המחשב לטלביזיה יכולה להיות אופציה נחמדה. מערכת הפעלה: המחשב צריך להיו…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מיועד לשימושי HD ולמולטיטסקינג. יעבוד בסביבת ווינדוז 7. אמור להחזיק כ-5 שנים. חשוב שיהיה שקט ככל שניתן. המחשב יחובר ל LCD 46" ולרסיבר. אין צורך בכונן אופטי. (תתעלמו מהראוטר..) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב שימושים : אינטרנט, אופיס, HD, הכנת אלבומי תמונות אין צורך בציוד היקפי רמת רעש לא רלוונטית אין צורך במערכת הפעלה הקנייה תתבצע ב - skypc. יש צורך בהרכבה. תקציב : עד 2000 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן חברה, מחפש מחשב נייד עד 2800 שח, עדיפות למחשב עם מערכת הפעלה אך לא חובה. דרישות: מסך FHD כונן SSD (אפילו 128GB מספיק). אומנם המחשב רק לשימוש משרדי (עבודה מול מניות עבור אבא שלי) אבל אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר בעיקר (כמובן לעבודה כפי שצוינה). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ₪661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2V מחיר: ₪453 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ₪461 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ₪204 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 1024MB (1024MBX1) DDR2 667 CL4-4-4-12 - F2-5400PHU1-1GBLA מחיר: ₪500 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE…
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה , קודם כל , העסק ירוץ על מסך 19" או 22" עדין לא סגור. בכל מקרה לא צריך מארז , לא צריך קירור למעבד , לא צריך קשיח. בעיקר אני רוצה I7/I5 עם 5870. הOC יהיה עד לגבול היציב , קירור TRUE 120 שאקנה לו מתאם לS1156/1336. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-