ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
אני אתן לכם מפרט של המחשב הישן שלי , בכדי שתוכלו לומר לי אם אני לא צריך להחליף כמה חלקים ממנו צורב DVD LG 16X ספק כוח 500 W (כתוב עליו שם "TZAG ELITA') אלה שני הרכיבים שלפי דעתי לא צריך להחליף אבל אם כדאי אז תגידו בבקשה. *שאלה : כדאי לעשות OC ? אם כן אז אני רוצה אוורור מתאים לזה אני לא צריך ציוד כמו מסך עכבר מקלדת וכו, ואני מתכוון לשחק במשחק במשחקים כמו OBLIVION ו STARCRAFT 2 (כשיצא) וכנראה גם משחקים יותר כבדים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקים רגילים לא משהו חזק יותר מידי. הצעה שיש לי מ bug מצורפת . אני מעדיף את המפרט מiqpc [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחקים ב 5,500 ש"ח ללא ציוד הקפי.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעדיף מ NewEGG. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי כבר מעבד i7-860 ולוח אם של אינטל DH55TC. 1. אני אשמח למפרט במחיר של כ-1500 ש"ח שיעודו משחקים בעיקר. (אם אני הוזה ולא ניתן להשיג מפרט נורמאלי במחיר זה אשמח אם תיידעו אותי) 2. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי, מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי - אשמח להמלצה גם בנושא זה אם אתם מכירים משהו זול שעושה את העבודה. 3. אני צריך גם מסך, האם למישהו מכם יש ניסיון עם המסכים הממש זולים (500 ש"ח) ויודע אם הם מזעזעים או נסבלים. 4. אני מחפש זרוע למסך באורך של לפחות חצי מטר מהקיר ורצוי גם יותר, אני מאוד מתקשה למצוא זרוע באינטרנט למעלה מ40 ס"מ מהקיר במחיר סביר (עד 200) - אם מישהו מכם מכיר משהו כזה אז זה גם כן יהיה מצוין. 5. מכיוון שיש לי כבר את המעבד ולוח האם אז כנראה שאם אני מזמין …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התקציב 7000 מקסימום למשחקים כבדים ושיריץ ויסטה למשתמש כבד ואימיול ומשחקים כל היום
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג קצת ולהשיג שיפור משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך שלי הוא ASUS MK221H 22 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה שיריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כרגע אני צריך צריך רק מעבד +לוח אם +זכרונות כל השאר אני יעביר מהמחשב הישן ולגבי הכרטיס מסך - כרגע יש לי 6600 GT אני רוצה להשאיר אותו בנתיים עד שיגיעו כרטיסים תומכי DX10 זולים... האם הכרטיס הזה עדיין יפעיל לי משחקים ? האם יש לוח אם שיש לו כרטיס מסך יותר טוב מזה? ד.א - לא מתכוון לעשות O.C תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב אז ככה הזקן יתאבד בגלל החום (גם ככה היה קרור גרוע והמחשב מיושן) אז אני מחפש מחשב שיעמוד בדרישות האלו 1-לא רוצה כלום של גיגביט רק חברות כמו אסוס וכו 2- 4 גיגה זכרון 3-לא צריך ציוד עיקפי או מסך 4-כן צריך כרטיס קול מותאם למשחקים וכרטיס טלוויזיה (בכרטיס טלוויזיה תמיכה בויסטה וכניסה אנלוגית) 5-לא מעונין בOC אבל אופציה כזאת לעתיד תיהיה נחמדה בכל מיקרה שהרכיבים יתנו ביצועים טובים מהתחלה 6-לא צריך RID בכלל או איך שקורים לזה ככה שארד דיסק יחיד 7-כונן צורב DVD אחד וכונן DVD אחד עדכון זה מה שסגרתי אליו בנתיים
-
- 46 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מפרט ב5000 כשאין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב DVD או CD.... מטרה: משחקים, מולטימדיה.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת ל-3200 ש"ח אם זה הכרחי. החלקים שצריך לכלול הם: מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, כרטיס מסך, דיסק קשיח, צורב DVD, ספק כוח ומארז. יש לי העדפה למפרט מבוסס Conroe, אפילו אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או דיסק קשיח. אל תמליצו לי על AMD, מכיוון שאם אני הולך על AMD אז אני כבר יודע מה לקנות. הבעיה העיקרית שלי עם הרכבת מפרט Conroe, היא בחירת הלוח אם - אני לא יודע על איזה לוח ללכת, ראיתי הרבה לוחות בעלי תמיכה בזיכרון 667MHz, אבל לדעתי 800MHz יהיה עדיף. תודה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500, לא במזומן. אולי עם חריגה קלה של כמה מאות שקלים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא ממש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיפות למארז יפה (-: תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט (ההורים קונים ליומדלת 20) למשחקים נטו! מחשב חזק עם הרבה זכרון מעבד מצויין וכרטיס מסך שיחזיק לי להרבה מאוד זמן, ברצוני לעבור גם לויסטה,עם אפשר גם הארד דיסק עם הרבה מקום אבל אחד,אין צורך ב2,כמובן בלי מסך! ניתן לעלות ל4500,אבל בבקשה לא להשתדל לא לעבור :) עם אפשר גם בחנות במרכז משחקים וסרטים ,תודה רבה רבה.
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחפש מפרט למשחקים וסרטים ואינטרנט עד 4K מקסימום (כולל מקלדת ועכבר מארז וספק כוח וכולל הרכבה) הרכבתי דרך האתר של קייאספי מפרט שאני כבר עובד עליו כמה זמן וכל פעם קורא על חידושים וכאלה אז רציתי לדעת מה כדאי לשנות להוריד להוסיף וכו' Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E - 1 Year Warranty Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty מארז - NZXT NZXT ALPHA (No PSU) Thermaltake TR2 Power W0101 550W Si…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך את העזרה שלכם למכונת משחקים / פיתוח תוכנה מלאה כולל ציוד היקפי. המכונה תהיה בעיקר למשחקים וקצת עבודות פיתוח עם אפשרות ל OC בהמשך. כמו כן אני אני זקוק לציוד היקפי מלא (עכבר, מקלדת, רמקולים). מסך כבר בחרתי, אני אקנה את ה DELL 2407 אז המפרט צריך להתאים למסך. דבר אחרון, אם תוכלו גם להמליץ על חנות באיזור המרכז, עם שירות מעולה. תודה רבה, גלעד
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה =] אז בקיצור המחשב שלי מאוד ישן(מלפני איזה 6-7 שנים), ואני מחפש מחשב חדש. אז מישהו יכול לתת לי מפרט טוב של מחשב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות? למקסימום ביצועים? תקציב: עד 5k מטרות: משחקים ותוכנות כבדות ומקסימום ביצועים מסך: לא הארד דיסק: כמה שיותר גדול עדיף 300G+ חברה עדיפה(מעבד): Intel חברה עדיפה(כרטיס מסך): nVidia מערכת הפעלה עדיפה: Vista Enterprise או XP Pro חוקי! אוברקלוקינג: לא ציוד הקפי: מקלדת+עכבר(לא אלחוטיים) ורמקולים(2.1) עיצוב: שיהיה מארז יפה עם קירור טוב ולא משנה השקט תודה לכל העונים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט שיתמקד בביצועים במשחקי מחשב.. אני רוצה את הביצועים הכי טובים ש6000 ש"ח יכולים לקנות (עם אפשרות חריגה של עד 300 ש"ח) *ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה רועש או שיהיה לי חם בחדר ולא משנה העיצוב (העיקר שלא ישרף לי כלום במחשב) אני לא צריך ציוד היקפי ויש לי כרגע מסך 16 אינץ LCD סה"כ , אני לא משדרג אותו עכשיו אלא בעוד חודשיים ל 22 אינץ אז אני אצטרך הכנה לרזולוציה גבוהה. חוץ מזה זה לא משנה גודל המסך? או שכרטיסי מסך החדשים לא פועלים עם מסכים קטנים? ובקיצור תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למשחקים כבדים ושיהיה אפשר לעבוד איתו גם עם מסמכים ולעשות בו עבודות. בין המשחקים שאני רוצה שיעלו זה GTA החדש וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. בנוסף, אני רוצה שהמפרט יכלול כרטיס קול שנקרא: Audiophile 2496 - מחירו 625 ש"ח. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב כבר יותר משנה והיום לדעתי התקציב שלי מספיק למשהו פרוגרסיבי השימוש העיקרי הוא משחקים כבדים כמו Far Cry 2 ,Gears of warומשחקים שהולכים לצאת בעתיד אני מעוניין לקנות גם מסך , רצוי שיהיה 22" כמו כן צורב דיוידי , 4 ג'יגה ראם ומערכת הפעלה Windows Vista התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם חריגה של עד 400 ש"ח. איני מעוניין בOVERCLOCK ובאף ציוד נלווה חוץ ממסך וצורב. בתודה מיכאל
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים, תכנות ושיתוף קבצים (במקביל למשחקים\תכנות). מספר פרמטרים חשובים: 1.אני מעדיף להתבסס על מעבד C2Q 2.המחשב יהיה בחדר שינה לכן חשוב שיהיה שקט 3.HDD 1TB 4.ציוד היקפי דרוש - עכבר, מקלדת, רמקולים 2.1 5.חיבור WiFi 6.מסך 22"
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-