ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים no…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב הוא 5K גמישות של 200 ש"ח למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב במיוחד למשחקים בFHD וקצת צפייה בסרטי FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. - צריך מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? -8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקולקינ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי מחשב נייד עסקי לעבודה ולימודים אבל עם יכולות יומיומיות של מחשב נייד רגיל (שלא יקרטע ביוטיוב , visualstudio ,משימות פשוטות בפוטושופ). חשוב לי שיהיה נייד כלומר קל מבלי להתפשר על ביצועים יותר מידי. הכונן האופטי עף החוצה בכיף. הגעתי לת'ינקפד אדג' וחשבתי שintel core 2 duo SU7300 כלומר 1.3 GHz זה הכי שאני אשיג בקטגוריה הזו. באחת הביקורות שקראתי מישהו מישהו המליץ על הפרובוק של HP. אני שונא את החברה הזו בגלל שהם ייצרו הרבה זבל בעבר אבל איכשהו הם היחידים שעשו נייד "thin and lite" דק וקליל עם מעבד Intel Core 2 Duo SP9300 2.26 GHz. מדובר בלפטופים זולים מאוד יחסית בקרב בין המעבדים הת'ינקפד מפסיד בכל השאר הHP מפסיד. עד כמה ההבדל מאסיבי בניהם? מה אתם ממליצים על סמך הביקורות ? *…
-
- 28 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
האם גם במפרטים של שרתים אתם יכולים לעזור??? זה לחנות שמקסימום יתחברו 6 מחשבים. אני לא ממש מבין אז אם תוכלו להסביר גם על מה חשוב אני אודה לכם. בלי ציוד היקפי, ללא OC...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב התקציב הוא 4.2 K גג בלי הארד דיסק זה מה שחשבתי אבל עדיין מתלבט במארז אני לא יודע מה לשים .. יש הצעות לשיפור ? כרטיס מסך זכרונות ספק או משהו ? מעבד Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪967 קירור למעבד Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN 1 ₪68 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 1 ₪664 ספק כוח SeaSonic S12 II 500W A.PFC 34A @ 12V 1 ₪358 זיכרון Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 CL9-9-9-24 i5/AM3 1 ₪707 כרטיס מסך Powercolor Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI Retail 1 ₪827 כונן אופטי LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪125 סה"כ: ₪3716 תקציב מקסימלי 4.3 מארז שקט לא כזה חשוב לא מתוכנן OC המפרט בעיקר למשחקים במסך 19 ולעבודה רגילה לא …
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אני חושב על רכישה של מחשב פשוט לשימוש של אינטרנט ואופיס. תקציב של כ 1300. אשמח למפרט ולהמלצה על חנות אמינה באזור חיפה/קריות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? אני מחפש אחד אמין, אני סטודנט ולכן מחפש משהו בסיסי. חשו=ב לי שיהיה לו הרבה מקום, יוכל לסחוב סרטי HD ושירוצו עליו משחקים. אה ושהסאונד יהיה חזק יש משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
בס"ד שלום! בשיחה עם נציג שירות של notebook club הוא אמר שיש שני מעבדים לvostro 1015: Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5870 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6570 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache האם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח. האם כדאי להשקיע? האם מיותר? הוא אומר שהם מפסיקים להביא את המחשב הזה. האם יש סיבה מיוחדת? בעיות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
העבודה- משרדית לחלוטין. כמו כן המחשב יהיה מחובר לתחנת עבודה ודולק כל היום רצוף. המחשב צריך להיות נייד מאד ולכן גודל המסך חשוב. אני מביא מארה"ב והשאלה שלי היא האם יש איזה מחשב שכזה שנותן יחס מצויין בין מחיר לתמורה ובאמת שווה להתאמץ בשבילו מבחינת המחיר.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האמת היא שעיקר הבעיה שלי כרגע היא עם עמודים של להקות במייספייס. כשאני מנסה להקשיב לשיר, הוא מנגן משהו כמו 6 שניות ראשונות, ונעצר. הבעיה, אגב, חוזרת על עצמה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ביוטיוב ואתרי-סטרימינג אחרים אין בעיה, רק איטיות וקפיצות בניגון סרטונים ברזולוציות גבוהות, אבל אין לי תלונות בקשר לזה, כי אני ידוע שהוא לא אמור ואני גם לא דורש ממנו ניגון וידאו ברמה גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב לשימושים של אינטרנט, צפייה בסרטים, ושמיעת MP3. ללא OC. אני כן רוצה שתהיה יציאת HDMI ו 2 ג'יגה זיכרון DDR2. המפרט צריך להיות ללא כונן קשיח וצורב. תודה לכולכם.[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 01:04:39 שכחתי לציין שהמפרט גם לא צריך לכלול ציוד היקפי ו מסך.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התחדשתי לי במחשב נייד של acer מדגם 5740g יש לו כפתור כזה עם סמל של בלוטות ושאני לוחץ על הכפתור הוא רושם לי no device ואני לא מוצא שום איזכור של הבלוטות בלוח בקרה..איך אני מתקין או מפעיל בעצם את הבלוטות?! תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו שימוש משרדי, שימוש במאגרי מידע ותוכנות סטטיסטיקה, מעט צפיה בסרטים ועריכה גרפית ברמה נמוכה. (תוכנות - Office, SPSS, Prism, photoshop). דגש על תפקוד מהיר בהרצת מספר גבוה של אפליקציות במקביל. 3. ציוד היקפי - מסך טוב (בכיוון של 24 אינצ' עם FullHD), רמקולים - טובים מהממוצע כוללים סאבווופר, עכבר - עדיפות לעכבר מדויק ונוח. 4. יש צורך בכל המרכיבים הרגילים. 5. אין עדיפות מיוחדת לגבי חברות. 6. עדיפות לשקט מסגרת התקציב אבל לא קריטי. 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפה לחנות מסויימת. 1…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.סרטים משחקים PES 2010 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני כבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג MSI EX620 אני משתמש בו רגיל כשאני מדליק אותו. הכל טוב סבבה עובד חלק לא נתקע. אחרי שעה שעה וחצי בערך. המחשב מתחיל להיתקע והכל פועל ממש לאט. פעם זה לא היה ככה!. ואחרי זה הוא מתכבה פתאום. לא עושה ריסט פשוט מתכבה. ואז כשאני מדליק אותו הוא שוב נתקע ועובד לאט. יכול להיות שזאת בעית התחממות? ואם כן מה אני עושה? מישהו יודע מזה יכול להיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2700 ש"ח, במידת הצורך אם זה יהיה כל כך קריטי ניתן לעלות עד 3000 ש"ח. עד היום וגם כרגע אני משתמש במחשב של לנובו, אני אוהב את המחשבים של לנובו, זה ספציפית מחזיק לי כבר מעל 3 שנים טפו טפו טפו... אני מעוניין במחשב ל: 1. אינטרנט כרגיל. 2. סרטים ולכן חשוב לי מסך LED ברזולוציה טובה ובעל HD (גם כ.קול עם HD). 3. שימוש בתוכנות לתכנות כגון Jdev ועוד, בעיקר לצורך לימודים. דרישות נוספות: * ראיתי שרוב המחשבים בסכומים האלה בעלי מעבד intel pentium core due ולא core 2 due, ולכן לדעתי אפשר להתפשר זה יספק אותי. * מחשב בעל זיכרון DDR3 בעל 2GB לפחות. * אם אפשר קורא כרטיסי SD. כמו שציינתי יש לי ניסיון טוב עם לנובו ולכן המחשבים שהתעניינתי בהם הם של לנובו…
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, התקציב הוא באזור ה-5000. הדרישה היא ניידות, אבל בלי להרגיש את הביצועים כבדים עלי. בעיקרון זה מחליף Vostro 1220 שהתקלקל, ומוחלף במסגרת אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1220.htm אפשרי לקחת שוב 1220. מאוד אהבתי את הנייד (אני שוקל לקחת הפעם באדום), אבל היו לו לא מעט בעיות אמינות. הוא לא מרגיש "מחוזק", המסך לחיץ וההנדסת אנוש לא להיט. (בעיה שמעניין אותי אם עוד אנשים בעולם נתקלים בה היא שכשהצג סגור, המקלדת נגעה במסך, ויצרה כתמים על המסך שאי אפשר היה להוריד בקלות. אפשר לשים חתיכת בד בין המקלדת למסך, אבל מעניין אם זה בעיה בדגם בגלל תכנון לקוי, או בעיה במחשב שהיה אצלי - כי משהו שם לא היה מורכב טוב או תקין). אפשרות אחרת שאני שוקל היא לעלות ל-Vostro 1320, ו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. אני מאוד מעדיף מעבד אינטל,מי שמעדיף מעבד AMD שיסביר לי למה. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים HD אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?נראה לי 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?PES 2010 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני גבוה 3. האם יש צורך ב…
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA IV , CRYSIS II ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). מתכוון להיות גיימר כבד.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יש לי מסך T220P והרזולוציה המקסימלית 1920X1220 * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV , CRYSIS II * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בס"ד שלום. אודות לייעוץ באתר אני הולך לקנות את אחד משני הדגמים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm רציתי שמישהו מהמנהלים יעבור בבקשה על המפרט שהם מציעים, ויבדוק שאין שם כל מיני שורות קטנות, רכיבים לא משהו, דברים יוצאי דופן וכד'. תודה רבה על כל העזרה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מדובר במחשב לבן דודי, אבא לילדים ששני הצרכים היחידים שלו זה HD וגלישה ומחשב שישרת אותו שלוש שנים ללא צורך בשדרוג. עכשיו שתי שאלות: האם המעבד יספיק או כדאי לשדרג לi3 530? מה לעזאזל ההבדל בין H55 ל H57? לא ממש הצלחתי למצוא. זה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1156 2.8GHz G9650 - BOX ₪465 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪649 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪283 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] THERMALTAKE SD200 (BLACK) TT-VK72721N2E + 270W PSU ₪474 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪278 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2554 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-