עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני כבר נמצאת בישורת הסופית לפני קניית מחשב נייד לצורך לימודי עיצוב פנים ואדרכילות,ופרסמתי הודעה בנושא זה בעבר. הנה בקצרה תוכן הדרישות שלי מהנייד: אני לומדת עיצוב פנים ואדריכלות ואני מחפשת מחשב נייד אשר יענה לדרישותיי. התוכנות שאיתם אני משתמשת הם: AUTOCAD,ו- REVIT. אין לי הרבה מושג מה הם דרישות החומרה שצריך בשביל להשתמש בתוכנות אלו,אך יש לי את הלינקים לדרישות החומרה של התוכנות: 1.אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 הנה לינק ובו ההמלצה לכרטיס מסך מטעם תוכנת רוויט: http://www.autodesk.com/us/revit/revit_graphics_hardware_list_June…

2. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים ממש מדי פעם כשיוצא משחק טוב (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת או NFS החדש, אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל לא רעש תחנת עבודה. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב לפחות בכמה שנים הבאות (4-5 שנים לפחות). AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.as…

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  3. הי חברים, אני אמנם בחו"ל אבל אני צריך מחשב חדש ואני ממש מתלבט בין 3 מחשבים, השימוש העיקרי זה עבודה רגילה בלי עיבוד גרפי רציני, לפעמים חיתוך בסיסי של סרטון או עיבוד בסיסי של תמונה... אין לי צורך במקדלת/עכבר/אנטי-וירוס, אבל אני כן אצטרך יכולת WIFI (אפשרי להוסיף כסטיק חיצוני). * שני הזולים נראים אותו דבר אבל רשום שיש להם CPU SPEED שונה * האם הפער ביניהם ליקר מצדיק הכפלה של המחיר? * דולר קנדי זה בערך 2.5 שח אם זה מעניין או משפיע https://www.newegg.ca/Product/Productcompare?CompareItemList=83-230-578%2C9SIAN47BTC9352%2C9SIAN47BTC9351

4. Started by כינויכינוי,

שלום פורום יקר ראשית רציתי להודות לכם על העבודה הנפלאה שאתם עושים פה, אתם עוזרים להמון אנשים ולא תמיד מקבלים את התודה, אז בשם כולם - תודה ולעניינינו, גם אני צריך המלצה אז אתחיל במילוי השאלון שלכם: * מטרות המחשב? צרכים סטודנטיאלים בסיסיים: אופיס, אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 13 אינץ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, שלא יהיה מתחת ל-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כזה שיתאים למטרות המחשב, לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אפשר. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין לי מושג מה זה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נגיד שלא, אפ…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by JezpeRR,

Intel Pentium 4 2.4 והלוח הזה: Intel Rexburg D845GRG אני מדגיש החלקיםפ הם יד שניה! כמה בערך הם שווים?????? תודה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Sheirf,

אני צריך מפרט מחשב , ללא ציוד הקפי , למטרות משחקים גלישה באינטרנט וכו' , התקציב קצת לחוץ אבל תנסו להוציא את המקסימום מהתקציב , המחשב יחובר בינתיים למסך 17 CRT בהמשך אולי למסך LCD 17-19 . לא מתוכנן OC , אם אפשר להרכיב מהחנות TMS זה יהיה מצויין. תודה.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by reiematza,

Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 945 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1100 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 577 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 683 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469 Gigabyte FX7600GS GV-NX76G256D PCI-e 256Mb Bulk Video Card 780 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240 4049 האם אני צריך גם ספק? מה אתם אומרים על המחיר האם זה שווה?

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין במחשב עם אפשרות לגיימינג חשוב שיהיה לפחות 4 גיגה ראם ומסך בגודל סטנדרטי , וכמובן כרטיס מסך נחמד שיריץ כמה משחקים. זמן סוללה - אם יש יתרון בוהק בין הדגמים אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2500 עם חריגה של עד 500 אם זה מצדיק. אשמח להמלצות, במידה וקייםת בחירה יותר משתלמת, או עזרה בהתלבטות . אני מצאתי שני מחשבים שמציעים כרטיס מסך חזק שמספיק בשבילי, מחשב מספר 1 אינטל : http://www.ivory.co.il/HP_G6-1250SJ_A1Q00EA.html מחשב מספר 2 AMD: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9204 איזה מעבד יותר טוב מהם? בקשר לכרטיס מסך, הבנתי שבAMD הוא בכמה רמות יותר טוב, איזה מהם עדיף, או שבכלל משהו אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  9. שלום, אני חדש באתר ובהודעה הקודמת לא ציינתי את התקציב לכן אני כותב הודעה חדשה. אני הולך לקנות לפטופ בארה"ב אבל אני לא כל כך מבין בלפטופים ואין לי ממש נסיון עם לפטופים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור חברה טובה שיש לה באמת לפטופים טובים ולא משהו מעאפן שיהרס אחרי שנה שנתיים. בעיקרון המפרט שלי הולך לכיוון: מעבד: CORE DUO 2 זיכרון: 1Giga כונן: 100Giga כ. מסך: לא יודע עדיין אבל משהו טוב צורב: DVD DOUBLE LAYER מסך: עדיין מתלבט בין 15 ל 17 ואם יש בלוטות' אז מה טוב... הלפטופ הולך להחליף גם את המחשב שלי אז לא הכפת לי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני אשמח לשמוע על חברות שאתם ממליצים ואפילו טוב יותר אם יש גם דגמים מומלצים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1200-1300$ המון תו…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  10. אם אפשר לוח אם לא של GB (מאוכזב) תודה

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by shloosh,

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 1355 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 Sunbeam Samurai SILVER 230 ¤ 1 HEC 400TRT 290 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silencer 64 55 ¤ 1 SUNBEAM ROUND CCFL FAN GRILL 40 ¤ 2 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5160 כל זה + X850XT שכבר יש לי.... + WD 80GB 7200 8MB שגם יש לי ומספיק.. מה אתם אומרים? אין לי יותר כסף להשקיע ככה שרק שינויים במסגרת התקציב... לקוח מנועה. תודה!!!

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by TrojanMonkey,

הרכבתי במשך ימים שידרוג למחשב, עכשיו רק להציג את הרכיבים : מעבד, Intel Core i5-750 Tray זיכרונות, OCZ DDR3 4096MB (2048MB) 1333MHZ CL 8-8-20 GOLD לוח אם, Gigabyte GA-P55M-UD2 קירור למעבד, NOCTUA NH-U12P SE2 עכשיו לדובדבן הנושא; ספק כוח, Chiefec A-135 650W השאלה בנושא זה אינו עצות (לאמרות שעצות יבוא בברכה) אלא האם זה הכרחי לשדרג את ספק הכוח? ספק הכוח הנוכחי שיש לי מספק כ-550Watts, ולאחר כל המאמרים שישנם, לא ידעתי האם אפשר פשוט באופן לינארי לחבר את כל הצריכה ביחד -> מה שיענה לי על כמות הדרושה אשר צריך לספק. אני שואל זאת, מכיוון שאפילו ה-400 שקלים הללו יקרים לי בזמן זה. תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  13. בבקשה מכל המומחים בפורום הזה.. מה אתם אומרים על המפרט מחשב הזה? הערות ותיקונים בבקשה.. מעבד : מעבד אינטל socket 1366 pin core i7 920 quad לוח אם : x58 platinum 7.1 2x1glan msi זכרון : triple 3G kit DDR3 1333MHz geil ספק כוח : PFC spire 12cm fan 550W real spire מארז : led+25cm fan ezcool דיסק קשיח : samsung sata2 16mb 500G כר. רשת : 1G lan ob צורב : gh22ns sata lg dvdx22 dl כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe או PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe בבקשה תגובות חבר'ה תגידו לי אם המחשב הזה שווה משהו.. (אגב המסך שלי הוא LG 22" לרוחב)

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K אפשר קצת יותר אם זה ישפר משמעותית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב עבודה. פיתוח תוכנה (אקליפס) והרצת סימולציות במטלב. כנראה שיהיה צריך להריץ VM של סביבת פיתוח/בדיקות אז צריך להיות מסוגל לתמוך בזה מבחינת משאבים. מבחינה גרפית צריך תמיכה בצפייה בוידאו FHD. לא ישמש למשחקים בכלל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מפרט סטנדרטי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקל…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. שלום ותודה מראש לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום של 2500-3000 כאשר הוא ישמש אותי בעיקר בתור מחשב שולחני אבל לא רק. רוב השימושים שלו יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים (בעיקר למשחקים אבל לא משחקים כבדים) הגג של המשחקים שאני הולך להשתמש בו זה משחקים בסגנון RedAlert החדש אבל לא משחקי גראפיקה מטורפים וחדשניים כמו GodOfWar אני מעוניין שהוא יכלול: HDMI, צורב DVD עדיפות לחברות מוכרות כמו Dell, HP, Lenovo גודל מסך 15.6 אני יודע שבהתאם לתקציב אי אפשר מחשב מטורף ומפלצת ביצועים מטורפת. תודה מראש לכולם. עריכה: שמתי עיניי על Lenovo 560 0679-9FG, תרגישי חופשי לתת ביקורת עליו ואם כדאי או לא..

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by yoss100,

שלום לכולם זקוק למפרט שקט מאוד לרזולוציה 1920*1080 ולרמקולים z-5500 ללא ציוד הקפי עם מערכת הפעלה ללא oc לוח אם עם כרטיס קול איכותי מובנה (יש חיה כזאת?) אם לא אז גם כרםיס קול לא חייב לנצל את כל התקציב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by esh,

מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 BOX קירור מעבד: GIGABYTE NEON 8 לוח אם: Foxconn NF4UK8AA-8EKRS זיכרון: SAMSUNG 1024MB (512MB*2) DDR400 כרטיס מסך: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB DDR3 256BIT R480-Core PCI-E *RETAIL מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Blue ספק כוח: ENERMAX WHISPER EG365P-VE 350W סה"כ מחיר: 3850 ש"ח. (כולל הרכבה) מה אתם אומרים שווה את המחיר?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  18. שלום לכולם, עוד קצת מתחיל לימודי משפט באוניברסיטה ויש צורך בנייד חדש המטרה של המחשב היא ללימודים, חוץ מאופיס בספק אם יהיו תוכנות כבדות גודל מסך 13.3 לגבי מאט או מבריק, מה ההבדל? משקל מתחת ל1.5 זמן סוללה גבוה של עד 6 שעות, יום לימודים יהיה כנראה ארוך ולא תמיד יהיה שקע... עדיף ssd אך אם זה מייקר בצורה ניכרת את המחשב אז אין צורך אין צורך בכונן אופטי 3 שנים אחריות זה דיי מאסט... מערכת הפעלה ווינדוס 8 אין צורך בכלל במסך מגע! הודה להצעות,הערות והארות.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, חריגה עד 1000 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב הכי מהיר שיכול להיות בתקציב, שימוש משרדי, לפעמים כבד, ללא צורך בגרפיקה כולל תוכנות אדריכליות, נא לא להכניס כרטיס מסך אין צורך כרגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, רצ…

20. שלום לכם, בדיון קודם קיבלתי המלצה למחשב חזק ללא הגבלת מחיר אמיתי ראו להלן: אני טס לארה"ב בקרוב (עבודה) וחשבתי לצאת למסע קניות לפי המפרט - כמובן רק לחלקים שהם זולים משמעותית שם ומשקלם סביר (מזוודות כבר יהיו מלאות במשחקים לילדים וכל מיני לאשה וכו'). מה דעתכם, מה כדאי להביא משם? וכמו כן האם לשנות משהו במפרט עקב הנסיעה או הזמן שעבר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  21. אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  22. שלום, מחפש מחשב אולטרה נייד - עד 1.5 ק"ג עדיפות מירבית למשקל המחשב מיועד לשימושי אופיס למיניהם, עבודת פוטושופ מאוד בסיסית, וחיבור למסך גדול יותר (לצפייה בסרטים וכו') ראיתי את LENOVO think pad x200 (דגם קצת ישן) אבל עונה על הדרישות (למרות שאין לו חיבור DVI אלא רק VGA, שזה קצת חסרון בחיבור למסך גדול יותר) קיצר אשמח להמלצות (כאמור המשקל הוא הפקטור החשוב ביותר והמסך יכול להיות גם קטן יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וישומים משרדיים (אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - יש צורך ביצאת HDMI 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  24. אפשר המלצה למפרט עד 3000 ש"ח. שימושים אינטרנט סרטים + משחקים ישנים יחסית RED ALERT 2 וכו. שיהיה כולל מסך מקלדת ועכבר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס) עם מסך בגודל 15 אינץ במחיר המינימלי (1000-1500 שח) שייתן לי ביצועים מספקים (פתיחת כמה טאבים במקביל ועבודה עם כמה מסמכי וורד). אם תוספת של כמה מאות במחיר תיתן לי שדרוג רציני וכדאי, אני יכול להתגמש. לא חובה שתהיה מערכת הפעלה כלולה. על איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה! גיא

• 2 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים