ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אשמח לעזרה בהרכבה של מפרט למחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא איזה סופר גיימר, אבל בהחלט משחק במשחקים חדשים שיוצאים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (ללא תלת מימד), תכני HD (יחובר לטלוויזיה וישמש לצפיה בתכני HD), תכנות והרצה של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Photoshop, illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? יש לי 2500 למטרה, אבל אם אין צורך בכל ה-2500 אז כמובן שאפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם חייבים אז 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים וסדרות, איחסון מאות ג'יגות של מדיה (שירים וקבצי וידאו), מעט משחקים - בעיקר ישנים, אני הרבה אם כמה חלונות פיירפוקס פתוחים שבתוך כל אחד מהם יש מעל 7 טאבים פתוחים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסף 19" של DAE…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש למישהו מפרט למחשב עם שימוש בעיקר משרדי ואולי בעתיד למשחקים לילדים קטנים. התקציב הוא 2500 שקל. חשוב שמפרט המחשב יהיה מאותו חנות + הרכבה. אני צריך מחשב אמין (גם מבחינת החנות) ושקט. לא מתוכן OC עתידי ואין צורך בציוד הקפי. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שעיקר עבודתו היא משרדית אך שיוכל להפעיל פוטושופ וגם משחקי ילדים פשוטים בעתיד. התקציב הוא בין 4000 ל 5000 שקל. אני צריך בנוסף למחשב גם מדפסת, סורק, מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). המסך צריך להיות דק בגודל 19 אינצ' ושיהיה נעים לעיניים. צריך מדפסת שתדפיס בעיקר שחור לבן אך שיהיה אפשרות לצבעוני. לא צריך מדפסת ממש מהירה. צריך עכבר ומקלדת חוטיים וצורב DVD. תודה מראש לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ללא OC, ללא משחקים אבל עם צפיה בסרטים FULL HD. נדרשת יציאת DVI (חובה) ו-HDMI (אופציונלי), ואם אפשר אז גם USB3. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה צריך שהמחשב יהיה מאוד מהיר זה מאוד חשוב לי ! סכום כולל של עד 2500 שח אם אפשר אז להוזיל צריך מהמחשב שלי אינטרנט מוזיקה ומשחקים קלים כמו דיאבלו וכאלה אין צורך בציוד הקפי יש צורך בצורב טוב שצורב דובל לייר בנוסף חשוב לציין כי יש ברשותי 500gb הארד דיסק חיצוני! זהו מחפש בבקשה מפרט מהחנויות הבאות www.tms.co.il ו- www.ksp.co.il תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש משרדי , אינטרנט מייילים וכאלה. ללא צורך בציוד היקפי, אבל צריך ווינדוס 7 ואופיס 2007 תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מרובת יישומים, בעיקר יישומי כרום זוללי זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה - אופיס, פוטושופ, ווטסאפ מחשב, והרבה טאבים פתוחים בדפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - שני מסכי dell p2414 מחוברים -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט בתקציב של עד 2800 שקל למטרות משרדיות בעיקר. ארדיסק מספיק 320GB , למרות שהמטרות משרדיות צריך כרטיס מסך לא מובנה לא חזק במיוחד (חשבתי על 4350). בנוסף למחשב צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים. צריך גם מדפסת משולבת עם סורק ופקס. מה שהכי חשוב שהמפרט יהיה מKSP. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא מתוכנן שום OC עדיף שיהיה שקט והעיצוב פחות קריטי
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
במשרד של אחותי מחפשים מפרט למחשב חדש. התקציב המועדף הוא 1000 ש"ח . במקרה הממש חריג אפשר להגיע עד 1500 אבל משתדלים שם שלא להגיע לכך. על איזה מפרט תמליצו? השימוש הוא משרדי בלבד. שום צורך במשחקים... תודה רבה ושיהיה מ PANDAS
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מבין כל כך גדול ולהכנס לפורום הזה היה נראה לי צעד נכון אני מחפש מחשב נייד למטרות נסיעות צבא וכו' התקציב שלי הוא 3000 פלוס מינוס.... תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייד , תקציב: עד 3500 ש"ח לעבודה משרדית...שיהיה מהיר ומסך נוח (לא כמו כל המעפנים האלה...שבקושי רואים משהו ) שיהיה צורב DVD....ללא מערכת הפעלה כמובן!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל עד 500GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה מובילה בתחום כמוHP? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם חשוב שיהיה קל במיוחד ודק! שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייד 2000 שח לצורך משרדי ושיתאים גם לצפיית סרטים עדיפות למסך 13 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הגיוני לבנות מפרט למחשב נייד אז אם זה לא אפשרי לעשות בכלל שינויים במחשב נייד (כמו לשנות כרטיס מסך ו- HDD קטן יותר) אני אשמח להמלצה על מחשב נייד מתאים. אני מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי אבל אני מעמיס עליו ולא לגיימינג. בכללי מה שחשוב לי זה: א. שאני אוכל לפתוח בו כמה דברים במקביל (תוכנות ועשרות דפים באיטרנט) ב. שיעבוד ויגיב מהר ג. חלקים טובים (אני לא מתכנן לקנות חדש ב-5-6 שנים הקרובות). אני אשתדל לפרט כמה שאפשר לגבי מה אני מחפש: 1. תקציב: בין 4K ל- 5K לנצל: את כל התקציב חריגה: עד 500 ש"ח במקרה שממש מצדיק את זה 2. שימוש: עצמי אבל אני פותח כמה תוכנות ביחד ומשאיר דפים באינרנט פתוחים. אולי גם תוכנה של 3d פשוטה ברמה חובבנית. סרטים hd ושימושים בית…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני קצת מאבד את הידיים והרגליים מרוב אפשרויות.. ממש ממש תודה לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, SPSS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Docking station במידה ולא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חשוב לי לציין שאני מחפש מחשב נישא! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנסות. אני אשמח, אבל לא על חשבון כרטיס גרפי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבוד עם תוכנות גרפיות כמו solidworks, Autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר טוב שלי מחפש מחשב נייד לקניה, לקראת תחילת הלימודים בסוף החודש ( "דחווף!!!11" ) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי כאן על דגמים (או אם אתם מכירים חנות שמרכיבה נייד לפי דרישה, במחיר סביר) שיתאימו לייעוד המחשב בהתאם למחיר. המטרה העיקרית היא לימודים - קרי : אופיס ושאר ירקות. דגשים : קישוריות לרשת - כרטיס אלחוטי תומך B/G בנוסף לכרטיס רשת רגיל 10/100 (מודם 56K - לא חובה) מולטיטסקינג - שיוכל להריץ ברקע יחסית הרבה משימות בצורה מהירה או לפחות סבירה - אופיס, מסנג'ר, מוזיקה ברקע, וכו' - שיסחוב 10 תוכנות בקלות, בלי להחנק. (חשוב שלא יהיה איטי, ולא ייחנק בעבודה) עבודה גרפית 2D - פוטושופ, פלאש - לא כמקצוע עבור הלפטופ, לא להגזים. זמן סוללה ארוך - ייתרון (אצל מי לא ?)…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי,מחפש מפרט למחשב נייד. מפתח עם visual studio בעיקר ,מחפש משהו שיסחוב בכבוד. משקל וכו לא מעניין,גם לא גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,אפשר לחרוג קצת מעל אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה,בעיק visual studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות WIN 10 ואופיס 16 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז אבל מעדיף להזמ…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למחשב נייד שמיועד בעיקר לגלישה באיטרנט וקצת למשחקים (טטריס וכאלה, לא משהו כבד). בנוסף, אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-