עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבודה. שימושי המחשב הם עבודה בתוכנת 2D ייעודית (שמאוד דומה ל-AUTOCAD). אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר יציב נפשית במגבלות התקציב = סביב 2000 ש"ח. בנוסף, אשמח גם לשמוע המלצתכם למסך 22" במחיר טוב. תודה!

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by rif-raf,

יש לי מעבד 6600q מחפש לוח אם מתאים ואת כל האביזרים הנכונים המחשב הוא לעסק של גרפיקה והוא אמור להיות חזק ואמי עובד בתוכונות קורלדרו פוטושופ ופריאנדן

5. שלום לכולם, אני דוקטורנט באוניברסיטה ואני זקוק למפרט עבור מחשב למעבדה שישמש לאנליזות כבדות וממושכות בmatlab. המחשב צריך להיות עם מעבד חזק, 4 ליבות, מהדור החדש? כל עוד הוא משתלם, זיכרון פנימי מעל 4 GB (כמובן שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט) כונן קשיח (או כוננים קשיחים) עם יותר מ- TB 1. מבחינה גרפית אני לא חושב שיש צרכים מיוחדים, אולי בעתיד קצת עבודה עם מודלים תלת ממדיים, קרי כרטיס מסך מודרני אבל לא חזק במיוחד. כמו כן צריך מסך LCD, שיהיה משתלם, אפשר לחיות עם TN *לא חשוב מארז יפה, או שקט. עריכה: ** ממש אבל ממש אין צורך להוציא את כל הסכום, אם אפשר משהו משתלם בפחות, אז נהדר. בתודה מראש! עמרי

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מפרט מחשב כדלהלן: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ, אינדיזיין, תוכנות מבוססות-דפדפן (אלקטרון), פתיחה של כרטיסיות רבות בו זמנית בכרום/אדג' (בסביבות 20-30 בבת אחת בד"כ), מסמכים מרובים פתוחים בוורד. לפעמים אני גם עובד בעיבוד נתונים וחיפושים בבסיסי-נתונים כבדים. כמו כן אני עובד על מספר רב של פרוייקטים בו זמנית, ולא רוצה להסתמך על כוננים חיצוניים יתר על המדה (רק לאחסון ארכיוני) אז אני צריך הרבה אחסון זמין בתוך המחשב (בנפרד מהכונן שעליו אתקין את התוכנות). 3. האם יש צורך בציו…

7. שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום לכולם אחיין שלי בן 14 רוצה לשדרג את המחשב המחשב מיועד למשחקים prototype ובסגנון (לא זוכר איזה משחקים הוא אמר לי) המחשב יחובר למסך 17 CRT אין צורך בציוד היקפי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! ניסיתי להרכיב משהו שיענה על הצרכים שלי פחות או יותר יחד עם עזרה מהאתר וזקוק לדעתכם להשלמת התמונה וביקורת+הצעות לשיפור. אני בעיקר מוריד סרטים עם flashget וemule דבר שהיה מאט לי את המחשב+אני רוצה שהצפיה בסרטי hd תהיה חלקה. משחקים אני לא משחק על המחשב. מעבד Intel Pentium E7500 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H - Intel Socket 775 mATX nVidia 630i chipset - onboard GeForce 7150 and DVI 360 זיכרון פנימי DDR2 2GB Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 A-Data\OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 170 דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 400 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 כרטיס קול Onboard כרטיס טלוויזיה- לא מעוניין לקנו…

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  11. שלום לכולם,אני מחפש מפרט למחשב ששימושיו העיקריים יהיו אינטרנט ומשחקים לא כאלה כבדים אבל פה ושם שעדיין יהיה כדאי שיעמוד בעומס כמו כן שהארדי דיסק לפחות 120 - 160 GB וציוד הקפי - מקלדת ועכבר אלחוטי. וזהו תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח , להלן הפרטים אודות המחשב: אני מחפש מחשב למחשקים , שיעבוד לתקופה של עד חצי שנה הקרובה , ללא הצורך בכ.מסך. לאחר חצי שנה ארצה לקנות כ. מסך , ולכן אני צריך שמשחקים כמו FIFA 2010 יעבדו עליו. המחשב מיועד לילד בגיל 13 , ככה שאני מניח שהוא ישחק הרבה , אולם לא נראה לי משחקים כבדים. העדפה היא למחשב בעל 4 ליבות , היות וזה מחשב שצריך להחזיק מספר שנים , עד 3 +/- , לכן מה שחשוב לי במחשב זה: לוח אם טוב (אם יש עדיין את ה DFI אולי אפילו מומלץ , אולם פתוח לכלל הצעות). מעבד 4 ליבות (Quad Core). מארז שיהיה איכותי , משהו בעל פח חזק וטוב , שלא ישבר או יהרס , כמו כן חשוב שיהיה שקט (לא כמו של אולפן הקלטות , לדוגמה דגמים של EzyCool הם אחלה). זכרונות…

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 (מעוניין לשים עליו כרטיס מסך ישן שיש לי כרגע, ולאחר כמה חודשים לקנות כרטיס ראוי באיזור ה2,000). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים + גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בשלב זה, לא (יש לי מסך ישן שאחליף בהזדמנות). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין לי צורך בHDD נוסף. צריך רק NVME 500\1000, תלוי בהפרשי מחירים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. המחשב לא יהיה בחדר שינה, אבל אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש מפרט עד 4.3K לשימוש עיקרי - משחקים לא כבדים אבל טובים ואינטרנט - שיתוף (שרת FTP על המחשב יהיה וגם eMule) זהו כעיקרון.. תודה מראש אמממ מעדיף כרטיס מסך - G88 או משהו בסגנון אפילו הגירסא הפחות טובה ומעבד AMD לא אינטל בכלל ...

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 4100 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (בינוניים+) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 26 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. מחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, סרטים וכו': צורב DVD + מקלדת + עכבר + מסך LCD עם רמקולים מובנים + מדפסת. שהמחשב יהיה מבוסס Intel. אשמח למפרט עד 5,500 ש"ח, תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by oren27,

המחשב מיועד למשחקים(GOTHIC,MANAGER ומשחקים בסגנון זה), להורדות וצפייה בסרטים, כמו כן להרבה עבודה משרדית. דרישות מיוחדות: מסך טוב שיהיה שקט בעל אופציות שידרוגיות לעתיד בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל , כמה שיותר חזק באותו כסף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB , LABVIEW מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן , בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS , RTS בגדול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp U2312 (כבר יש לי אותו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by capeman,

אהלן, אני מחפש מפרט בבקשה למחשב עד 6000 ש"ח, אולי טיפה פחות אם אפשר, ללא מסך, וללא ציוד הקפי. אני מתכוון לשחק משחקים, דברים בסגנון של Oblivion, NWN 2, Hellgate London (כשיצא..), אבל אני לא ממש הארד קור גיימר... עיקר הדרישות שלי הם הרצה חלקה לגמרי של תוכנות במקביל, לדוגמא סביבת פיתוח, שיתוף קבצים, דפדפנים, מוסיקה וכו' אני לגמרי בעד OC כדי לקבל תמורה מלאה לתקציב, אבל כל עוד זה לא בא על חשבון יציבות של המחשב, אני ממש מקווה לא להיות צריך להחליף רכיבים ולהתעסק עם ספקים וכאלה... אני נוטה לקראת אינטל, ומעדיף מארז סולידי... אשמח גם אם תוכלו לתת לי המלצה לחנות, בתקווה באזור המרכז, לא אכפת לי לשלם טיפה יותר על אמינות... סליחה על בלבול המוח, תודה מראש על כל עזרה תוספת מאו…

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  20. שלום. תודה מראש לכל מי שיתפנה לענות. אני מחפש מחשב לעריכה שלא יעבור כנראה OC ללא ציוד היקפי, ללא כרטיס קול וללא מסך. כמו כן יש לי מארז של CoolerMaster http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=13 ככה שכל מה שאני אצטרך כנראה להתמקד בו זה רק הלוח, המעבד, כרטיס מסך, ההארדיסק וכדומה'. אשמח לכל עזרה בהרכבת המפרט.

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by johnplon,

אהלן, מחפש מחשב חזק לתוכנת עריכה עם אפשרות לשלב שני מסכים (לא כולל בתקציב). עדיפות מפרט מ KSP אם אפשר.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NLE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אביד מדיה קומפוזר ופרימייר פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

23. אורח מושיק
    Started by אורח מושיק,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

24. תקציב: עד 2500 שקל, אפשר לנצל את כולו, חריגה של 100-200 שח תשקל בחיוב :-) שימוש המחשב: ביתי. אופיס, אינטרנט ושימושים ביתיים סטנדרטיים. מסך: 21-23 אינצ' ברזולוציה סטנדרטית (hd או 4k אם המחיר לא פקטור משמעותי). ציוד היקפי: צריך גם מקלדת חוטית, עכבר חוטי (אלא אם השדרוג לסט אלחוטי טוב של לוג'יטק או מיקרוסופט לא מייקר מדי), וגם רמקולים. המחשב צריך להיות שקט אבל לא מאוד... הייתי אומר בערך בדירוג 4 (המחשב נמצא בחדר מיועד ולא בחדר שישנים בו). אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים - שלושה הקרובים ואם אפשר באיזור הצפון זה יעזור. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.