ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
במשרד של אחותי מחפשים מפרט למחשב חדש. התקציב המועדף הוא 1000 ש"ח . במקרה הממש חריג אפשר להגיע עד 1500 אבל משתדלים שם שלא להגיע לכך. על איזה מפרט תמליצו? השימוש הוא משרדי בלבד. שום צורך במשחקים... תודה רבה ושיהיה מ PANDAS
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מבין כל כך גדול ולהכנס לפורום הזה היה נראה לי צעד נכון אני מחפש מחשב נייד למטרות נסיעות צבא וכו' התקציב שלי הוא 3000 פלוס מינוס.... תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייד , תקציב: עד 3500 ש"ח לעבודה משרדית...שיהיה מהיר ומסך נוח (לא כמו כל המעפנים האלה...שבקושי רואים משהו ) שיהיה צורב DVD....ללא מערכת הפעלה כמובן!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל עד 500GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה מובילה בתחום כמוHP? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם חשוב שיהיה קל במיוחד ודק! שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייד 2000 שח לצורך משרדי ושיתאים גם לצפיית סרטים עדיפות למסך 13 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הגיוני לבנות מפרט למחשב נייד אז אם זה לא אפשרי לעשות בכלל שינויים במחשב נייד (כמו לשנות כרטיס מסך ו- HDD קטן יותר) אני אשמח להמלצה על מחשב נייד מתאים. אני מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי אבל אני מעמיס עליו ולא לגיימינג. בכללי מה שחשוב לי זה: א. שאני אוכל לפתוח בו כמה דברים במקביל (תוכנות ועשרות דפים באיטרנט) ב. שיעבוד ויגיב מהר ג. חלקים טובים (אני לא מתכנן לקנות חדש ב-5-6 שנים הקרובות). אני אשתדל לפרט כמה שאפשר לגבי מה אני מחפש: 1. תקציב: בין 4K ל- 5K לנצל: את כל התקציב חריגה: עד 500 ש"ח במקרה שממש מצדיק את זה 2. שימוש: עצמי אבל אני פותח כמה תוכנות ביחד ומשאיר דפים באינרנט פתוחים. אולי גם תוכנה של 3d פשוטה ברמה חובבנית. סרטים hd ושימושים בית…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני קצת מאבד את הידיים והרגליים מרוב אפשרויות.. ממש ממש תודה לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, SPSS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Docking station במידה ולא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חשוב לי לציין שאני מחפש מחשב נישא! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנסות. אני אשמח, אבל לא על חשבון כרטיס גרפי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבוד עם תוכנות גרפיות כמו solidworks, Autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר טוב שלי מחפש מחשב נייד לקניה, לקראת תחילת הלימודים בסוף החודש ( "דחווף!!!11" ) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי כאן על דגמים (או אם אתם מכירים חנות שמרכיבה נייד לפי דרישה, במחיר סביר) שיתאימו לייעוד המחשב בהתאם למחיר. המטרה העיקרית היא לימודים - קרי : אופיס ושאר ירקות. דגשים : קישוריות לרשת - כרטיס אלחוטי תומך B/G בנוסף לכרטיס רשת רגיל 10/100 (מודם 56K - לא חובה) מולטיטסקינג - שיוכל להריץ ברקע יחסית הרבה משימות בצורה מהירה או לפחות סבירה - אופיס, מסנג'ר, מוזיקה ברקע, וכו' - שיסחוב 10 תוכנות בקלות, בלי להחנק. (חשוב שלא יהיה איטי, ולא ייחנק בעבודה) עבודה גרפית 2D - פוטושופ, פלאש - לא כמקצוע עבור הלפטופ, לא להגזים. זמן סוללה ארוך - ייתרון (אצל מי לא ?)…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי,מחפש מפרט למחשב נייד. מפתח עם visual studio בעיקר ,מחפש משהו שיסחוב בכבוד. משקל וכו לא מעניין,גם לא גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,אפשר לחרוג קצת מעל אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה,בעיק visual studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות WIN 10 ואופיס 16 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז אבל מעדיף להזמ…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למחשב נייד שמיועד בעיקר לגלישה באיטרנט וקצת למשחקים (טטריס וכאלה, לא משהו כבד). בנוסף, אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב נייד עד 4000 ש"ח החלק הכי פחות חשוב זה הכרטיס מסך תפקידו לגלישה באינטרנט ולכתיבת עבודות (סטודנט) כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד לעבדה משרדית בעיקר, שיוכל להריץ לפחות אופיס, פוטושופ, פלאש, אקספלורר, פיירפוקס, וינדואס מדיה פלייר, מסנג'ר ועוד כל מיני תוכנות (תוכנות די קלות כמו שפירטתי, לא תוכנות תלת מימד או תוכנות גרפיות כבדות ולא משחקים). מסך שיהיה די גדול 15 אינץ' +, עם כרטיס רשת אלחטי כמובן. עם הכרטיס רשת האלחוטי אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום שיש נכון? (קנייונים, שדות תעופה, מקדונלדס ובטח עוד מקומות שאני לא יודע עליהם). תודה, אוהד.
-
- 13 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). אינני רוצה להוציא יותר מ6K על המחשב **המחשב חייב להיות של חברת DELL או TOSHIBA אני לא סומך על חברות אחרות. הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב מעבד: מעל T7000 דואל קור וכ'ד... (אני לא הכי מבין בעיניין המעבד) כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא ר…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ההודעה הבא נשלחת בשם חברי עמית הגין ולא בשמי חלילה. אחיי, ברצוני לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית עריכת וידאו והקלטת מוזיקה (חיבור של כלי נגינה עם כרטיס קול מתאים). גודל המסך, משקל המחשב וזמן הסוללה לא חשובים במיוחד. באשר ליציאות המיוחדות - לא בטוח, אם יש לכם המלצות לדברים שיועילו לצרכים שפרטתי, אנא ציינו זאת. חשוב: צורב DVD, כרטיס קול טוב, הארד דיסק מהיר שיתאים לעריכת וידאו, מעבד מספיק חזק. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה ללא בלוטות ע"מ שאוכל להכניסו לקייס סטנדרטי (ללא בלוטות, מלבני רגיל כזה שחור). תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקציב הוא כזה כי באמת שאין לי מושג מה טווח המחירים, וזה אחד הדברים שאני רוצה לבדוק בגדול אני מחפש משהו עד 700$, אבל אם אין במחיר הזה משהו שיספיק לבקשות, אז עד 1000$ אז ככה, אני מחפש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחזיק תוכנות "כבדות" כמו Adobe Premiere, פוטושופ וכו' ושיהיה אפשר לשחק בו משחקים (בגדול - רק קאונטר סטרייק, שלא נחשב לכבד מידי לפי מה שאני מבין). חשוב שתהיה לו אפשרות לחיבור לטלויזיה (לצפייה של סרטים מהמחשב בטלויזיה עם כבל) צריך גם צורב DVD סביר ובנוסף - עכבר אופטי נורמלי (העכברים של המחשבים הניידים לא נוחים). חשוב לציין - אני טס עוד חודש לארה"ב, כך שאני אקנה את המחשב שם אז אם יש לכם אתרים טובים של הרכבת מחשב בארה"ב - זה יהיה מצויין תודה רבה! נ.ב צריך גם שתהיה בו כנ…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תיכנות ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - תדיר - Visual Studio לכל סוגיו, Photoshop, כל דפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - המחשב לא מיועד למשחקים עדיף שיהיה ניתן להריץ עליו קצת דברים (לא מחפש גראפיקה בשמיים) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - מקסימום ישנים..…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אבל זו הערכה ראשונה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחריגה, אולי אני טועה?... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים, סרטים, מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab, קצת תכנות. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תקציב: אני לא מסתכל על תקציב אלא על איכות, לא משנה לי כמה יעלה, אני אשלם - העיקר שיספק לי את הסחורה. שימושי מחשב עיקריים: הרבה אינטרנט, תוכנות דואר, אופיס, קצת משחקים לא כבדים, סרטים ומוזיקה, תוכנות מסרים מידיים ואולי קצת קצת גיימינג ציוד היקיפי: עכבר, מקלדת, מיקרופון, אוזניות נוחות ורמקולים נוחים. *המלצות בלבד - לא קריטי. נא לכלול את כל רכיבי המפרט. עד כמה חשוב השקט? לא כל כך חשוב, אבל שלא ישמעו לי אותו מהצד השני של הבית. האם מתוכנן אוברקלוק? אין לי מושג מה זה, תבינו לבד ;D האם לכלול מע' הפעלה / תוכנה מסוימת / הרכבה בחנות? ווינדוס 7 הום פרימיום, עדיף 64 ביט. העדפה לגבי מקום הרכישה: אין. בקשות מיוחדות כלשהן: שהמארז יהיה יפה וכרטיס מסך רציני כי אול…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. מבקש עזרה במפרט למחשב נייח. אני מחפש מחשב יחסית בסיסי לעבודה, סרטים ומוזיקה. אין לי שום צורך בציוד הקפי כמו מקלדת, עכבר, מסך,רמקולים. אני מחפש מחפש שיעבוד בצורה מהירה עם תוכן HD ובנוסף שתהיה לי אפשרות להקליט איתו מוזיקה בתוכנות כמו Guitar Rig בצורה חלקה וללא לאגים. אני עובד עם מסך 22'. רעש הוא לא מרכיב חשוב - 3. בנוסף אני רוצה צורב DUAL LAYER לא חשובה המהירות. אין לי חנות מועדפת אני גר בכפר סבא ככה שגם אם יש חנות בת"א אין לי בעיה להגיע אליה אם המחיר שווה. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יותקן בחנות עם מערכת הפעלה. אני מוכן להשקיע עד 2000 שקל. תודה רבה, איציק
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש חלקים מומלצים זולים יותר - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800+- אם אקבל תמורה משמעותית יותר ומתאימה יותר לצרכיי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים ותמונות לא מקצועית, גלישה באינטרנט, ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פעמיים בשבוע), Wondershare -עריכת סרטונים (פעם בשבועיים), אופיס (כל יום), כרום (כל יום, הרבה חלונות פתוחים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב סטודנט, שימושים: אינטרנט ואופיס. מSKYPC אם אפשר.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-