ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד. רב ההתעסקות שלי במחשב זה אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים FULL HD, אופיס (וורד ואקסל). אני מתלבט בין שני דגמים של Lenovo G510. אחד בעל מעבד Core i5 עם כרטיס גרפי של AMD, והשני Core i7 ללא מעבד גרפי נוסף. להלן שני המפרטים של המחשבים: http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 המחיר זהה לשני הדגמים כך שהוא לא מהווה פונקציה בהשוואה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הי, רציי לשאול מהו מחיר ריאלי של מחשב שברצוני למכור. המפרט: IBM A21m, 800MHZ, 320 MB, DVD סוללה תקינה, מודם, רשת, מטען, תיק נשיאה. הבעיה של התמחור נובעת מזה שהמסך (14") לא תקין והמחשב עובד רק בחיבור למסך חיצוני או SVIDEO. מה דעתכם? ניתן לשלוח תגובות גם ל amitai10@yahoo.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני ניסיתי להרכיב לי מפרט אבל אני רואה שזה לא הולך.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו DOOM3 HL2 וכל החבורה אני מעדיף מעבד 64 AMD וכרטיס 6800GT עם עדיפות לLEADTEC לא צריך כונן דיסקטים וצורב.. רק דיוידי תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קיבלתי הצעה מחבר לקנות ממנו מחשב נייד חדש וסגור באריזה של HP מעוניין להשקיע עד 5000ש"ח למטרות גלישה וסרטים. לפטופ HP דגם folio 13-1000en מעבד 2467M Intel Core i-5 מהירות 1.6GHZ מטמון 3M זיכרון 4GB , 1033MHZ DDR3 לוח אם: Intel HM65 Express מסך LED (מבריק) 13.3 כרטיס גרפי Intel HD 3000 128GB הארד דיסק מצלמת אינטרנט HD יציאות: HDMI, USB3, RJ45, כולל Windows 7 Bluetooth 3.0 סוללת 6 תאים * אני רוצה לקנות ממנו, השאלה איזה מחיר יהיה כדאי לי תודה רבה לעוזרים ולמבינים
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/owctwjykfxyc.jpg http://www.siz.co.il/up/nfmykzmzdomw.jpg אודה לכם אם תתנו תשובות מהירות אם צריך לשנות שם משהו. תודה רבה ושבת שלום , אסף.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב נייד (כמובן..). הדגם הוא Dell XPS 15z הוא בחנויות של BUG בארץ, ואני תוהה אם לקנות אותו או אם יש לו חסרונות שכדאי לחשוב עליהם או שיש חלופה יותר טובה לדגם הזה. בגדול - אני לא מוגבל בתקציב, התקרה היא כנראה 10 אלף שקל, ככה שזה לא משנה שהוא עולה 7.5. מה שחשוב לי במחשב זה זמן סוללה, עיבוד גרפי סביר, ומשקל\נוחות נשיאה. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה חזק, אבל המחשב הזה מראה בבירור לפי המפרט שהוא חזק מספיק יחסית לכל מחשב אחר... יש המלצות? חוות דעת משימוש אישי? אני ממש אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בלי לחפור יותר מדי אגש לעניין: * גודל המסך? 14+ אינץ', עדיפות לרזולוציה גבוהה ולזווית צפייה יותר גבוהה ממה שיש בדר"כ בניידים. אני רוצה להתעסק איתו בעריכת תמונות עם קבצי RAW (של מצלמת DSLR) והדבר האחרון שאני צריך זה צבעים וקונטרסט לא אמינים בגלל שהזווית בין המסך למחשב עצמו שונתה ב2 מעלות (כמו בלאפטופ compaq קצת יותר ישן של אחותי)... שוב זה רק עדיפות, לא הייתי מתאבד על זה (כי ב700+- ש"ח אני יכול לחבר אחלה בחלה של מסך חיצוני) * משקל רצוי? לא קריטי (בחור גדול) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יכול להחזיק שעה וחצי מבחינתי זה מעל ומעבר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וeSata זה שני דברים שאני לא מוכן לוותר עליהם * בלוטות? לא מעניין *…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
גודל מסך: מ-12 ועד 15.4 משקל: שיהיה בתחום ההגיוני לכל גודל מסך. זמן סוללה: יש עדיפות לזמן ארוך מהרגיל [לפחות 6 תאים] יציאות: אני לא יודע באמת, אבל שיהיה "בר-חיבור" למסך חיצוני וכל דבר הגיוני אחר בלוטות': זקוק לו נואשות :] דיסקשיח: לפחות 250, אם אפשר יותר [ולא פחות מ5400] אז בכיף. עם צורב דיוידי. אחריות סטנדרטית בארץ והעדפה ללנובו כנראה. הערות: המחשב ישמש ללימודים, האזנה למוזיקה [בעיקר-יתחבר למערכת רמקולים 2.1 איכותית], סרטים קצת ואינטרנט. חשוב שהמחשב לא יתחמם הרבה, ויהנה מאיכות "עיסקית"-משהו. המסך צריך להיות מט, לא זוהר בווהק וכאלה. כרטיס מסך לא חשוב לי כלכך, במגבלות התקציב כנראה יש עדיפות לבילטאין. שיהיה שקט [חשוב] ושיהיה מהיר! מולטיטאסקיג טוב! אין לי סבלנות למחשב איטי :…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב לרופא. הוא עובד עם 3 או 4 קופות חולים. הדרישה של כל קופה היא שתהיה מערכת הפעלה נפרדת (בגלל אבטחת מידע) וקו אינטרנט נפרד. מבחינת מעבד, אני לוקח Pentium, לא צריך יותר מזה. זיכרון - 4GB. מערכת הפעלה Win7. נקודת התורפה שלי היא מערכות ההפעלה הנפרדות. חשבתי לשים 4 כוננים קשיחים, שעל כל אחד יושבת מערכת הפעלה, ובהעלאת המחשב, הרופא בוחר עם איזה קופה הוא רוצה לעבוד ואיזו מערכת הפעלה להעלות. יש למישהו הצעה יותר טובה לפתרון הבעיה? בעיה שניה - קווי האינטרנט. לא בא לי לשים עוד 3 כרטיסי רשת, ושכל מערכת הפעלה תעבוד עם כרטיס אחר. יש אולי איזה בורר שהרופא יוכל להחליף ידנית בין קו לקו? (בלי לחבר ולנתק כבלים. זה לא בא בחשבון) לוידאו יש פתרונות כאלה. השאלה היא האם לרשת יש …
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ PCMARK04 להציג את התוצאות ואת מפרט המחשב כדי לראות אם ביצועי המחשב תואמים הקונפיגורציה שלו מי יכול לבדוק לי את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות חזק למשחקים [במיוחד ל CS אם מישהו מכיר..] המחשב צריך להיות די שקט.. ואין לי העדפה לחברה.. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. תקציב: 3500 (500+-) ש"ח למזומן, מעוניין ב BEST VALUE שיהיה ניתן לשדרג עם הזמן. 2. מטרות: לתכנות כבד (1GB זכרון) + מחשב MEDIA CENTER 3. כרטיס טלויזיה עם לכידת וידיאו + צורב DVD 4. כונן דיסקטים, מעבד 64 (לא רוצה בשל בעיות תאימות לתוכנות) 5. לא ממש. 6. שלא יהיה מכוער לחלוטין, אך יותר חשוב שיאפשר גמישות לשינויים. מארז לא הכי פשוט. 7. לא 8. לפחות 1GB
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23868 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11182 3) http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות פיסבוק וחיבור המחשב לטלוויזה לראות סרטים (HDMI) חנות באזור גוש דן תודה !
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר. אני חדש כאן ואשמח לעזרה מהמומחים כאן. בשנה האחרונה גדלה מודעותי לאיכות הסביבה ואני מנסה לעשות כל שניתן לצמצום הזיהום ולסביבה ירוקה יותר,החל מחומרי ניקוי אקולוגיים,מיחזור ואף מתלבט לאיזה נייד ידידותי לעבור בעתיד וכו... במקרה נתקלתי בכתבה זו : http://www.ifeel.co.il/page/5627 פשוט נדלקתי ממה שנכתב והייתי רוצה לעצמי מחשב חדש כזה. החל מספק חסכוני שלא צורך הרבה חשמל (ספק כוח התואם את התקן של 80 Plus אולי?),מרכיבים שאין בהם עופרת כולל מארז "ירוק",כונן קשיח עם צלחת אחת שכנראה צורך פחות אנרגיה. חשוב לי לציין שהמחשב שאני רוצה לא צריך להיות משוכלל אלא פשוט,מחשב בו אוכל לגלוש באינטרנט,לצרוב בכונן די וי די(ירוק כמובן) ולהוריד מוזיקה וסרטים. אני לא מאלה שמורידים מש…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה אפשרי אבל חבר רוצה לשדרג בשביל GTA IV עד 1000 ש"ח זה הנתונים של המחשב: CPU: DualCore Intel Pentium D 945 3.40Ghz MotherBoard: Intel Shrewsbury DG965-SS Ram: 3GB ddr2 667 GPU: Nvidia Geforce 6600 256mb השאלה זה אם הוא מחליף כרטיס מסך .. המעבד לא יגרום לבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היה לי DELL T7200 קשיח 7200 RPM זיכרון 2 ג'יגה כ.מסך X1400 עכשיו ראיתי דגמים עם מעבד P8400 ,רצוי מסך מבריק השימוש כללי אינטרנט,שירים תמונות וידאו מסמכים וכו' מה כדאי בתקציב הזה חשוב שיהיה אפשרות להתקנת מע' הפעלה XP שיהיה דרייברים באתר היצרן
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני חייל ולכן המחיר הוא קטע חשוב.. אני לא מחפש מחשב עם "שם" רק שיעבוד כמו שצריך בלי תקלות מיותרות.. ושיריץ משחקים ברמה סבירה.. (לא מדבר על משחקים כבדים..). מה דעתכם על יד שניה? ועל איזה דגמים הייתם ממליצים? או להפך מאיזה דגמים עלי להתרחק... לדוגמא מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=147&PHPSESSID=3e74ed0221e518028fce3b086cddadb3 תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יוריד מהביצועים אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis, Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי כבר HDD 5200rpm אני מוריד מהטורנט באיכות bluray 4k, הקובץ הוא mkv או mp4 אני רוצה להפעיל בסלון, לא פרקטי להעביר כבל לחדר ואם אפשר כמה שפחות לאגים בהעברה קדימה ואחורה (יש לי מחשב שלם רק שהלוח אם הוא atx "רגיל", והמארז הנוכחי לא נכנס למזווה שמתחת לטלוויזיה, אבל הלוח אם כן יכול להכנס, אולי יש לכם רעיונות למארז קטן יותר פחות או יותר במידה של atx רגיל?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
לוקחת בחשבון שיכול להיות שהדרישות שלי לא הגיוניות, אבל מנסה בכל זאת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, המשימה כי כבדה משחקי מחשב בסדר גודל של פורטל 2 שיצא ב2011 (עם אפשרות להתפשר על ההגדרות רק שירוץ חלק). * גודל המסך? גודל - 13.3" או פחות. אם יש דגם מדהים עם 14" גם הולך. * רזולוציית המסך? אין העדפה, בגבולות הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר ל4 שעות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות, כי המחשב אולי יקנה בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (!) אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-