ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
יש איזשהו צפי מתי תיהיה ירידת מחירים לכונני SSD? אני שם לב שכבר הרבה זמן המחיר גבוה ועומד.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2200, מיועד לחבר שלא יושב על המחשב הרבה, משחק משחקים מינימליים לא כבדים. חשבתי על רעיון של מחשב מינימלי, שאני יוכל לעשות לו OC כדי לקבל ביצועים יותר טובים, בפחות כסף. אשמח לקבל עזרה מכם במציאת מפרט מתאים. עדיף מחנויות באיזור חיפה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא למשחקים - תקציב בערך 5000 ש"ח, משחק על מסך 22 ב 1680x1050. חשוב שיהיה דיי שקט ויתן ביצועים טובים למחיר, כמו כן האם כדאי לקנות מ SKYPC? חוות דעת על השירות והמקצועיות שלהם תתקבל בברכה. נ.ב - כן אני חייב SSD תודה מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪498 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח G.Skill SSD Solid State Disk Phoenix Pro 2.5" 60GB ₪721 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=FM-25S2S-60GBP2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב שיבוצעו בו רק שימושים משרדים קלים (אינטרנט, סרטים וכו'..), אין כוונה עתידית לעשות OC לאף אחד מן הרכיבים, תנו את דעתכם על המפרט הבא: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 565 1 ASUS M2N-MX nForce 430/6100 AM2 459 1 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ 555 1 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 249 1 NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Silver Bulk 187 1 Sony Floppy Drive 1.44 Silver 55 1 FOXCONN TLA475 Red 350Watt 223 סה"כ 2,293 ש"ח כמה שאלות: 1)הספק מספיק חזק כדי להחזיק את המערכת ביציבות? 2)האם יש מארז תחלופי שבא עם ספק ומחירו בין 200-230 ש"ח שיחזיק …
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-3000 ש"ח אפשר להוסיף 200-300 ש"ח או יותר אם צריך... לא צריך...מסך, רמקולים, כונן, הארד דיסק,מקלדת,עכבר המחשב בעיקר למשחקים...ואולי קצת לעבודה גראפית אבל בעיקר למשחקים... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מצאתי דיון ייעודי עם המלצות למחשבים ניידים אז אני פותח נושא חדש התקציב יכול להיות גמיש באיזור ה4-3K ש"ח אני פשוט לא כל כך מבין בעולם המחשבים הניידים תרגישו חופשי להציע מעל\מתחת לתקציב אם אתם חושבים שיש שינוי משמעותי וזה שווה או להפך שאין צורך וחבל על הכסף * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בינוניים (מינימום FSX ),סרטים 1080p HD * גודל המסך? לא רלוונטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי, זמן ממוצע... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? …
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מטרה: גלישה באינטרנט, משחקים קלים (לילדים בני 4 ו 6) וקצת סרטים. מסך 15" משקל לא קריטי, כי רוב הזמן המחשב יהיה נייח. כנ"ל זמן סוללה. רצויה יציאת HDMI. צורב DVD. היות והמשפחה לא שולטים במחשבים בכלל, אז דרוש נייד עם מערכת הפעלה עם שיטה מהירה לאחזור כל המחשב למצבו המקורי. כמו שיש ב-אסוס.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/pcmcat228600050013.c?id=pcmcat228600050013&DCMP=rdr2110&ref=91&loc=200
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אני עכשיו סוקר את המחשב הזה לקראת קנייה ואני שמתי לב שבאתר youtube מראים המון סרטונים המראים שניתן להריף עליו משחקים כמו: C&C generals HELO splintercel mafia counter strik GTA3 GTA SA need for speed UG wor craft ורציתי רק לדעת אם זה אמיתי כי לפי הביקורות מחשבים כאלה לא מריצים כלל משחקים. אם זה נכון ואפשר להריץ עליו משחקים ברמה שכזו (כמובן עם הגדרות נמוכות מאד) אני עוד מחר קונה מחשב כזה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד עם אחריות של 3 שנים ומעלה. גודל קטן של 13.3 ומטה, כמה שיותר קטן יותר טוב, עד 2 קילו - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. כרטיס מסך בינוני מינוס ומעלה, שיאפשר משחקים לא דורשניים, אך בצורה חלקה, צריך גם לתמוך בניגון HD. דוגמא לא מחייבת: 3670. למטרות פוטושופ: מעבד core 2 סביר, 2GB כלול במחיר וקיום אפשרות הרחבה ל-4GB. יציאת DVI או HDMI אפשרות הרחבה ל320GB דיסק לפחות. צורב DVD המלצות?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב לצורך גיימינג כאשר יש לי כבר כרטיס מסך מסוג shappire R9 280x Dual-x בנוסף, יש לי גם SSD Samsung EVO 120GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? GTA V, Co…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודים-אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה. * גודל המסך-16 אינץ * זמן סוללה ארוך-לפחות 3 שעות * גודל מינימלי של כונן קשיח-300 * צורב DVD אין תקציב ספציפי,המטרה היא שהמחשב יסחב הרבה זמן ולא נצטרך להחליפו
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם I5 אן I7 הם יכולים להשפיע על קצב המישחקים במחשב נייד ?(שנהם 2,5GHZ)
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום ! אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים לא כל כך כבדים, אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר לפני שאני מרכיב מחשב בפעם הראשונה. חלק לא מבוטל מהרכיבים כבר אצלי. אשמח לתובנות לגבי מה שאני מתכנן להמשך. יעוד המחשב: מטלב, אחרי שנים עם מחשבים חלשים - משהו להתפנק. (בעתיד הקרוב משחקים, אז אוסיף כרטיס מסך). רכיבים אשר ברשותי: Intel® Core™ i7-6700 Processor GIGABYTE H170M-D3HGSM HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory Intel® SSD 540s Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) פתוח להצעות לגבי שאר הדברים. כרגע הסתכלתי על (יודע שבחרתי case "יוקרתי", אבל חשובה לי הנראות): corsair carbide air 240 high airflow - הולך להרכיב אותו במו ידי, כמה אני מסבך את…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
במפרט שלו בחנות רשום :1G DDRII 667MHz הרצתי CPUZ והזכרון שיש לי שם הוא בכלל DDR2 533 האם אני לא מבין פה משהו? איפה ה-667 נעלם? יש למישהו תשובה בבקשה לפני שאני פונה לחנות, ככה שאני לא יצא טמבל עם סתם תשובה תודה
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי בכלל amd??? בבקשה עשו לי הצעת מחיר למחשב אני צריך שיוכל להריץ עליו הרבה תוכנות וחלונות פתוחים ולא פתאום יתקע לי וללא מסך תודה רבה.. לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תקציב עד 4K. שימוש המחשב: משחקים קלים, שימושי אופיס, תוכן HD. מסך FHD ISP מט נחוץ. חיבור HDMI לטלוויזיה. מערכת הפעלה. מסך 15.6 SSD וכרטיס מסך לא מובנה איכותי בהתאם לתקציב.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהחנות "חצי-חינם" http://www.fre.co.il השאלה היא אם מישהו פה קנה כבר מהחנות הזאת ויכול להגיד אם הם אמינים? הביקורות בZAP משום מה נראות מפוברקות..
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב אני מחפש כרטיס מסך חדש ב 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים במשחקים כבדים ! AGP הארדיסק וזיכרון אני צריך ב 1000 שקל שניהם ביחד. הארדיסק SATA אם אפשר, וזיכרון DDR ולא 2 תודה לעוזרים ולא לחרוג מהתקציב , לא של כרטיס המסך ולא של השאר שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי מחפשת מחשב לעבודה שלי - בעיקר תוכנות גרפיות... האם זה טוב.. מחשב נייד מוחדש מבית DELL Inspiron, דגם 15R-5520, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ’, מעבד מהיר במיוחד Intel Core i7-3632QM במהירות 2.2GHz, זיכרון 8GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium מה צריך להיות המחיר למחשב כזה?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ביקש ממני חבר לבנות לו מפרט לעבודה משרדית. העיסוקים העיקריים שלו הם מסחר בבורסה בעזרת המחשב. המחשב אמור להתחבר ל4 מסכים ובכול מסך יוצג גרף בזמן אמת. שאר השימושים המשניים הם: גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. אודה אם תוכלו לבנות מפרט שיוכל להתחבר ל 4 מסכים ושיהיה מספיק חזק. * דרגת רעש- 6 נ.ב אודה אם תוכלו להמליץ גם על מסך שיתאים לצפייה ממושכת במסך מחשב ושלא פוגע בראייה.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-