עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. משחקים כבדים במיוחד כמו battelefield 3 dirt 3 וכל המשחקים החדשים שהמחשב יריץ אותם בלי בעיות ועל הרזולוזיה הגבוהה ביותר עד כמה שאפשר תקציב של 5-5 וחצי אלף שקל תודה לעוזרים, את כל הציוד ההיקפי לא צריך. המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית אז צריך כרטיס קול 5.1 טוב

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  2. אני משדרג את המחשב שלי או יותר נכון קונה מחשב חדש. מה שאני משאיר בעצם זה רק את ההארד דיסק ואולי את המעבד. בהנחה שאני לא משאיר את המעבד, אני מחפש מחשב ללא הארד דיסק של עד 4200 שקל. יש לי כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו בכל זאת: - מארז יפה עם חלון ושיהיה אשר להכניס לו כמה שיותר מאווררים וכוננים. - מעבד זיכרון ולוח אם שיעבדו בהתאמה (FSB). - זיכרון של 512 DDR-RAM בכרטיס אחד. אני יודע ש-2 של 256 יותר טוב (Dual) אבל אני אקנה בעתיד עוד אחד של 512 ואז יהיה לי את ה-Dual. - כרטיס מסך. משהו מהחדשים אבל יש לשים לב למחיר שלו כדי שיתאים למחיר שקבעתי. - כרטיס קול. משהו כמו Creative Audigy 2. - מבחינת כל הקטע של מאווררים, לדים, ושטויות כאלה אני כבר אסתדר. אני גם לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, סיד…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. המצב כזה אחד המחשבים שלי הלך לעולמו ואני מעונין במפרט פחות או יותר סביב 2000 שח גם 2500 לא יהרוג אותי. ברשותי כבר: כרטיס מסך radeon9700p agp כך שהלוח יצטרך לתמוך agp ספק thermaltake 430w כונן דיסקטים מקלדת עכבר מסך הרדדיסק. אני מעונין: במפרט amd לא sempron או פנטיום אם אין ברירה.. במארז שיהיה חייב להיות מאוורר כמו שצריך כולל מאוורר לפני יחידת ההרדיסקים!(הבנתי שהcompucase 6a19 עונה על דרישתי ..?) צורב מטרת המחשב היא בעיקר לצורכי עבודה משרדית ומולטמדיה נב אפילו אם המחיר גולש מעבר ל3 או 4000 תנו הצעות שאני אראה איזה חלקים כדאיים היום ומה ניתן לשלב כגון לוח מעבד וכו... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  4. היי אני מנסה לעזור לאח שלי לקנות מחשב. אנו מחפשים מחשב למטרת עבודה ומשחקים בתקציב של כ- 4K ומסך בתקציב של כ- 1.6K שיתאים למשחקים. בגדול צריך מפרט ב- 5.6K אבל דגש על מסך איכותי כמה שיותר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  5. שלום, אני מחפש למישהו מפרט למחשב אם שימוש בעיקר משרדי ואולי בעתיד למשחקים לילדים קטנים. בנוסף צריך מסך 21 -22 אינץ' (LCD כמובן) , עכבר ומקלדת אלחוטיים ומדפסת משלובת סורק. התקציב הוא 4000 שקל. חשוב שמפרט המחשב יהיה מאותו חנות + הרכבה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  6. אני מחפש מפרט למחשב טוב להמון דברים (כולל משחקים) ושיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. מבחינת חומרה נראה לי שצריך שיהיה לפחות - i5 HASWELL - 8 גיגה זיכרון. - הארד דיסק SSD. - כרטיס מסך חזק. - קירור שקט למעבד. - לא צריך ציוד היקפי. חשוב שהמחשב יענה על הדרישות של: - שקט מאוד (כולל מארז וקירור) - עמיד לכמה שנים (ברור לי שבסופו של דבר הוא לא יריץ דברים באופן מיטבי). - עדיף לקנות מחנות שלא תיסגר תוך שנה... גם עדיף כמובן שיעלה כמה שפחות (אני לא צריך סתם חומרה טובה יותר כדי להגיע למחיר ספציפי).

• 97 תגובות
    • 10.4k צפיות
  7. שלום. אני מחפש מחשב, ואני צריך: 1. כרטיס טלוויזיה (כמה שיותר פשוט, רק להקליט דרכו,) 2. מארז כמה שיותר קטן 3. הארד דיסק כמה שיותר גדול (הכי חשוב.. אם יש התלבטויות במה להשקיע יותר) 4. חיבור SVIDEO (לחבר למסך קטן) תודה עריכה, אני חושב שזה יכול לעזור לי לא? http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ אם אני אוסיף נגיד את http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3684

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. אני מחפש מפרט למחשב שיהיה לשימוש לגלישה באינטרנט בעיקר. לשמיעת מוזיקה. וצפייה בסרטים ובתמונות. ולעיתים רחוקות משחקים כמו פיפא 2006 או ניד פור ספיד. חשוב לי שלמחשב יהיה הרד דיסק גדול, יציאה לטלויזיה ועדיפות למארז קטן כמו הבארבון על מנת שאני יוכל להעביר את המחשב מהחדר לסלון ללא בעייה, או במקום זאת איזה מארז שישאר קבוע בסלון! לא זקוק למסך. תקציב עד 3500 דעיפות לחסוך בבזבוזים מיותרים.

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם השינוי הוא ממש ממש גדול אז אולי 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איך לבדוק, הוא אם אני לא טועה 22 אינצ', רחב AOC מלפני כמה שנים טובות, מחובר ב DVI, אין יציאת HD. -ל…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 7500, יש מצב לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל בערך, אני יחסית גמיש, מעוניין להשקיע כמה שצריך בשביל חומרה משתלמת שתשרוד הרבה זמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אולי בעתיד עריכת סרטים אבל זה פחות ההתמקדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, league of legends, starcraft II, shadow of mordor, borderlands series... מעוניין שהמחשב יוכל להריץ (גם בעתיד הקרוב) הכל על אקסטרים…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by The-Star,

מתכנן οc ועוד שאלה האם כדאי מומלץ לחכות עד לנובמבר (ליצאת הכרטיסי מסך החדשים של nvidiaאו יש אפשרות לקנות עכשיו את המחשב ולהוסיף את הכרטיס מסך בנוסף לכרטיס המחשב הקיים למחשב בעתיד ? תודה לעונים ולעוזרים ....

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין לי מושג מה המחירים היום, כמה זה מצריך לדעתכם? האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. האם כדאי לקנות כזה היום או להמתין ולשים HDD בינתיים? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למטרת הקלטת והשמעת מוזיקה לצורך כך אני צריך שהמעבד יהיה יחסית חזק, אבל אין לי צורך בביצועים גרפיים אין לי צורך במסך או ציוד היקפי מיוחד כרטיס קול להקלטה אני מרכיב בנפרד הדבר הכי חשוב הוא שהמארז ומערכת האוורור יהיו כמה שיותר שקטים (כדי שלא יישמע בהקלטות) ראיתי את המפרט הבא במדור מפרטים מומלצים ויש לי כמה שאלות: 1. המארז מספיק שקט? 2. האם כדאי לקחת ספק כוח בנפרד מהמארז? 3. האם המחשב מתאים להקלטת והשמעת מוזיקה? 4. האם כדאי לקחת מעבד Quadcore ולא Dualcore? תודה רבה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 …

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. אני סטודנט להנדסט חשמל ומעוניין לקנות מחשב שולחני חדש למטרות עבודה, לימודים, ואינטרנט.(הרצת מאטלב, ויזואל סטודיו וכ"ו) (לא כול כך למשחקים) יש לי מספר שאלות למי שמבין בעניין ויכול לעזור. 1. האם שווה וכדי להשקיע ולרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות בשלב זה? 2. האם כדאי לשדרג את הזיכרון ל4 GB למרות העבודה שחייבים את מערכת ההפעלה WINDOWS7 64BIT ? האם כרטיסי הקול 5.1 ערוצים HD היושבים על לוח האם הם מספיק טובים כדי להנות ממוזיקה דרך המחשב או שזה בלוף? מעוניין שהמחש יהיה בעל אופק שידרוג וכן המלצה על חנות באזור ב"ש? (אפשרות גם לראשון לציון) תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. דרוש לי מחשב למטרת מסחר. הדרישות הם פתיחה של דפדפן בהרבה מופעים בלי שהמחשב יאט או יתקע בשום צורה. בנוסף יש צורך בחיבור של 2 (או יותר אם זה שייך) מסכים במקביל (וכל מסך יציג חלון שונה). בהתאם לצרכים אלו התקציב לא מוגבל. אשמח להצעה של מפרט מתאים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by yuvalpolo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCOM2, civilization, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ממצב חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש אז אני מחפש מפרט טוב למשחקים. לא מתוכנן OC... מסך יש אז לא צריך... רק אינטל לא להמליץ לי על AMD כי אני לא אקח... ואני חושב שעם הכרטיס מסך אני יחכה שה GeForce 8800GTS ירד קצת במחיר אבל לא סגור על זה... בהצלחה ותודה ..

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מחפש מחשב למשחקים כבדים (אך לא מחפש את המקסימום גרפיקה האפשרית - כלומר לא בוער לי 8800GTS ) הציוד ההיקפי שאני זקוק לו כולל מסך (19 אינץ'), רמקולים איכותיים וראוטר אלחוטי + 3 כרטיסי רשת. אני מעדיף שהמעבד בסיס יהיה Intel Core Duo 6750. ראיתי את המחשב הבא באייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=270&CatCode= חשבתי על האפשרות הבאה: אני מחליף את המעבד (105) את הלוח לMSI (90) את הזכרון (140) ש"ח ואת הכרטיס המסך ל8600GTS , השאלה שלי האם ניתן להשיג מחיר ל8800 ככה שבאופן של עלות / תועלת לא יהיה כדאי לקחת את ה8600? והאם כדאי להחליף את המארז? תודה לכולם

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לאח של חבר טוב מחשב למשחקים תקציב : 4K אין צורך במסך רצוי שיהיה מבוסס על C2D כמובן מה שצריך : מעבד, לוח, זכרונות, כ.מסך, מארז, ספק מקלדת ועכבר אשמח להצעות, תודה

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Lukin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כולל מסך וציוד הקיפי רמקולים מקלדת עכבר וכו

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד טוב על משחקים חדשים שיהיה אמין ולא כל הזמן יעשה ריסטרטים ושיוכל להפעיל כמה שיותר פעולות בבת אחת לדוגמא ICQ MEDIAPLAYER INTERNET VENTRILO TS שיהיה שקט במחיר 5000שקל צריך גם ציוד הקפי אבל לא נכלל בתקציב תודה

• 18 תגובות
    • 776 צפיות
  24. אני מחפש מפרט למחשב כולל מסך 22'' עד סכום של 4000 שח בעיקר לשימוש של לראות סרטים באיכות טובה, משחקים (pes , nfs), גלישה באינטרנט ולשמוע מוסיקה. אם אפשר מפרט מלא תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  25. היי, מחפש מפרט למחשב קריר וחזק, עד 4000 ש"ח, אין צורך במסך, ציוד הקיפי או דיסק קשיח (עושים קניבליזציה מהמחשב הקודם ) ישמש בעיקר למשחקים. תודה

• 6 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.