ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אשמח להמלצות לנייד 14.1 עד 3500 ש"ח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה להמליץ על 2 ניידים..? שניהם בתקציב של עד 3500 ש"ח: 1. מחשב עם אופי עסקי.15". ישמש להרצת יישומים פיננסיים. רצוי יותר מ 2 גיגה זכרון (3 נראה לי מתאים). אין חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). 2. מחשב לשימוש ביתי. 14". ישמש בעיקר לאינטרנט ומוזיקה. אין דרישה מיוחדת לזכרון. יש יותר חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). בשני המחשבים אין חשיבות למשקל. בשני המחשבים יש עדיפות למסך מאט. תודה רבה, איתי.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כבר כרטיס קול מקצועי וכרטיס מסך. השימוש במחשב הוא בעיקר לתוכנת CUBASE. אני מתלבט בין אינטל לבין AMD, ואני גם לא בטוח אם התוכנה תומכת בכפול ליבה. המפרט לא כולל ציוד היקפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך, בסביבות 2800 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים לא כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע מה מקסימלית, אבל זה LG 20" כרגע על 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? PES FIFA וכאלה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד ואלו הן האופציות של שני המעבדים: Intel® Core™ i7-720QM processor Features a 6MB cache and 1.6GHz processor speed Intel® Core™ i5-430M processor Features a 3MB cache and 2.26GHz processor speed. אין לי בעיה של מחיר רק רציתי לדעת מה כדאי, הדרישות שלי הן גבוהות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב נועד בעיקר להמרות ועריכה עם AVS, עריכה עם Movie maker ופרמייר. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz BOX, יחידות 1 ₪1494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1161 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪558 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 2 ₪1144 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 2 ₪816 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Sapphire ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=992 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אני רוצה להביא מחשב נייד מיני מ 10" עד 12" ומצאתי שני דגמים באינטרנט שמאוד עניינו אותי אחד HP Mini 110-1033CL http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1789 והשני Acer Aspire One AOD150-1462 http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1796 שני המחשבים נמכרים במחיר דומה של 1455 שקל, לשניהם הנתונים ממש דומים. אבל אני רוצה לקבל השוואה מה היתרונות שלהם שהרצת סרטים, טווח ה WIFI, תוך כמה זמן ה windows עולה, וכמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד בגלישה רגילה באינטרנט ובמאמץ מלא. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עריכה גרפית, תוכנות כגון פוטושופ, ואנמציה גודל המסך: 14-16 משקל רצוי - שיקול פחות חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך- המשתמשת העיקרית סטודנטית, לא ידוע לגבי סוגיית הזמן- כנראה פחות חשוב רצוי להערכתי כרטיס מסך נפרד(לא אודבורד) וגם יציאת HDMI- לא קריטי בנוסף חשובה האמינות של המחשב, כלומר שלא ירבה להימצא במעבדות תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי. היא משתמשת בתוכנות Photoshop, Illustrator, flash ,free hand התקציב כולל מסך עכבר ומקלדת חייב להיות מKSP רמת גן (לצערי) תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי זקוקה לנייד 15' בתקציב של עד 3500 ש"ח. מה המחשב הכי טוב ואמין בטווח המחיר הזה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. (האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב בעיקר לשימוש משחקים חדשים כבדים וצפייה בסרטים. ללא ציוד היקפי, המחשב יחובר ל2 מערכות קולנוע בסינכרון דרך רסיבר כך שלא צריך רמקולים או סט מקלדת ועכבר. כרטיס קול הכי פשוט שיש כי אחליף אותו בקודם שהוא יחסית חדש. המחשב יחובר למסך 22" WIDE 1680X1050 ולמסך טלוויזיה 32" HDREADY ברזולוציית 1350X700 בערך (יש אפשרות גם ל1920X1080 אם אני לא טועה). נקודות עניין - חשוב מסגרת המחיר עד 4000 ש"ח בלי חריגות ממש. חשוב כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ בהגדרות גבוהות. מומלץ ספק כוח 500W או 550W אם אפשרי. המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HD, למחשב בחיבור DVI, וחשוב שיהיה גם חיבור VGA (לדוגמא כרטיס מסך 240GT) רצוי דיסק קשיח סביבות ה500GB SATA אם לא יותר, יש דיסק קשיח חיצוני 1TB אבל לא SATA. …
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה קניתי מחשב לפני חודש בערך ועכשו אני רוצה להוסיף כונן קשיח, וגיליתי שאין לי לאן כנראה שאיבורי נתנו לי לוח אם ממש דפוק ולא היה לי מושג אז, אין לו כניסה לכונן חיצוני ולפנימי יש רק שני חיבורים, ששנהם תופסים בגלל הכונן והצורב... ולפי מה שראיתי בחוברת של הלוח אם מראים שיש שם חיבור ל 4 סה"כ אבל 2 מהם optional ולי אין אותם... בעיקרון אני רוצה להתקין וינדוס 7 ואמרו לי שלהתקין על אותו כונן (שיש בו עכשו XP) יעשה בעיות אז השאלה שלי זה מה לעשות? אפשר להוסיף ללוח אם עוד חיבורים? או שאני חייב להחליף את כל הלוח? הינה כל המפרט שלי, תנו לי גם חוות דעת שאני ידע עד כמה איבורי דפקו אותי מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nfo…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לאפשרות של מחשב נייד להיות HTPC - מחשב סלוני. המחשב נועד למטרות צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון מדיה כנ"ל.המחשב נייד יחובר לטלווזית LCD 42 עם כניסת HDMI. האם היום ניידים מסוגלים להציג FHD ? יכולים להיות מדיה סנטר מבחינת שאר התכונות שלהם?האם נייד יתמוך בשאר הדרישות שהצגתי? במידה וכן איזה מחשבים מומלצים למטרות הנ"ל ומה סדר גודל של מחיר? למעשה אני מתלבט בין 2 אופציות עיקריות: - הפיכת המחשב נייח הישן שלי ל HTPC וקניית נייד למטרות עבודה משרדית ,גלישה באינטרנט(איזה נייד מומלץ למטרה זו?, נייד זה יהיה תחליף לנייח,יחובר רוב הזמן בעמדה קבועה למסך 23 אינץ Samsung P2350 ולמקלדת ועכבר רגילים, יחד עם זא…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאימא. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וסרטים. בעיקר סרטים. נכון לעכשיו צימצמתי את האפשרויות שלי למחשבים הבאים: Lenovo G550 NTD4GIV Fujitsu Amilo LI3710 איזה מהם יהיה עדיף? למי מהם תמיכה יותר חלקה בוינדוס 7? (שיותקן מיד ויחליף את ה-Vista שמגיע איתו) המחשב לא מיועד להרצת סרטי HD, אבל יהיה נחמד אם יוכל להריץ 720P. תודה לכולם, שבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) למשחקים, אני לא אבצע אוברקלוקינג אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר בשהם כך שעדיף חנות באיזור המרכז. התקציב הוא כ3000 שקל, ראיתי שיש מפרט בדיון הרשמי שעולה פחות אך לא כולל ציוד היקפי ולכן אני מבקש פה, בכל מקרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב למשחקים תקציב של כחמש אלפים שקלים, אם כדאי אפשר לעלות קצת בתקציב (למרות שאני חושב שהוא גדול כבר מספיק). השקט ממש לא קריטי בשבילי, אני כבר התרגלתי למחשב הרועש שלי. אני מניח מן הסתם שאקח Windows 7 עם המחשב, כבר מגוחך יהיה לקנות XP. בקשר לרצולוציית מסך , רזולוציית המסך הקיים שלי היא 1440x900, ואני לא רואה צורך בקניית חדש בזמן הקרוב, לפחות לא עם המחשב העתיק שלי. אולם, הוא כבר מתחיל להתיישן, ומחשב חדש כנראה יוכל להתמודד עם רזולוציות גבוהות, אז אשמח להצעות מסך, בלי קשר לתקציב. שאר ציוד היקיפי לא נחוץ. בקשר לאוברקלוק, אין לי שום נסיון עם המלאכה, אז אני לא בטוח אם לעשות אחד או לא (כנראה שלא, אשמח לחוות דעת בנושא). גם בהרכבת מחשבים אין לי שום נסיון, אז אני …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב!. ברצוני לבקש חוות דעת על מחשב שאני מתכוון לקנות אותו ולכן שאני שואל את דעתכם לפני ההזמנה. המפרט הוא כזה. DELL STUDIO 1558 I5 מעבד I5-540M 2.53GHZ TOORBOBOOST 3.06GHZ 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1080*1920 FULL HD ATI 4570 512MB BACKLIT מקלדת עם תאורה אחורית ! (תוספת של 100 שקל) והפרטים הנוספים INTEL 6200 N WIRELESS DEL 365 BLUETOOTH רשת10-100-1000, HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. משקל 2.5 אחריות - שנתיים דל בינלאומית.מחיר סופי - 4700 שקלים. מציין שאת המחשב אני קונה בקוריאה. והמחיר הנקוב הוא לאחר ההמרה משקל קוריאני לשקלים. מבקש לדעתכם, האם שווה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-