עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך המלצה למפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי. היא משתמשת בתוכנות Photoshop, Illustrator, flash ,free hand התקציב כולל מסך עכבר ומקלדת חייב להיות מKSP רמת גן (לצערי) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by morell2,

תקציב:630$ חנות לקניה CIRUIT CITY מחשב לגיימר מתחיל . יש לי שאלה יש בעיה אם החשמל (הספק כוח)? מחשב ללא מארז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 630$ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 630$ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ולא כבדים,עבודה משרדית,מהיר,אינרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' NBA2K9 NBA2K10 GTA IV ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה עם תוכנות כמו 3dsmax, after effects ופוטושופ - העבודה כרגע היא למטרת לימודים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ללא כרטיס מסך וללא רכיבים אחרים- המלצות לכרטיס מסך יתקבלו בברכה אבל אם הם יקרים מדי אני אשאר בינתיים עם ה gt9500 שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית (בעיקר בשביל לעשות רינדורים בלילה) - קריטיות ברמה 7 בערך אין צורך במערכת הפעלה או רכיבים חיצוניים, יש צורך ברכיבים פנימיים בסיסיים - צורב, מספר רב של שקעי usb, הארד דיסק של 500 ג'יגה וזיכרון 4 ג'יגה ראם, אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול. חנות מועדפת אין לי.. אני גר בגוש דן אפשרות שידרוג למעבד פחות קריטית לי. לזיכרון ולכרטיס מסך - חשוב שיהיה ניתן לשדרג אני אשמח לעזרה !

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  5. המחשב ירכש בארה"ב בחנות: www.target.co.il איפה שהוא בבולטימור.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך?10 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני ראיתי עד 11 שעות בטושיבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?אין על מיני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא להלן הלפטופים מה לדעתכם הכי טוב?הכסף עד 350 דולר לא חייב את הזול מביניהם מה הכי טוב. HP 10.1" Mini Netbook PC - Black (210-1010NR) 300$ - http://www.target.com/HP-10-1-Mini-Netbook-210-1010NR/dp/B00318CGBO/ref=sc_iw_r_1_0/185-1176362-8471841 מ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Posford,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by elibegi,

שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by shlosi,

שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם ושבוע טוב!. ברצוני לבקש חוות דעת על מחשב שאני מתכוון לקנות אותו ולכן שאני שואל את דעתכם לפני ההזמנה. המפרט הוא כזה. DELL STUDIO 1558 I5 מעבד I5-540M 2.53GHZ TOORBOBOOST 3.06GHZ 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1080*1920 FULL HD ATI 4570 512MB BACKLIT מקלדת עם תאורה אחורית ! (תוספת של 100 שקל) והפרטים הנוספים INTEL 6200 N WIRELESS DEL 365 BLUETOOTH רשת10-100-1000, HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. משקל 2.5 אחריות - שנתיים דל בינלאומית.מחיר סופי - 4700 שקלים. מציין שאת המחשב אני קונה בקוריאה. והמחיר הנקוב הוא לאחר ההמרה משקל קוריאני לשקלים. מבקש לדעתכם, האם שווה ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by LiavH,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  12. אני צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) למשחקים, אני לא אבצע אוברקלוקינג אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר בשהם כך שעדיף חנות באיזור המרכז. התקציב הוא כ3000 שקל, ראיתי שיש מפרט בדיון הרשמי שעולה פחות אך לא כולל ציוד היקפי ולכן אני מבקש פה, בכל מקרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by jiddisch,

יש לי כבר כרטיס קול מקצועי וכרטיס מסך. השימוש במחשב הוא בעיקר לתוכנת CUBASE. אני מתלבט בין אינטל לבין AMD, ואני גם לא בטוח אם התוכנה תומכת בכפול ליבה. המפרט לא כולל ציוד היקפי. תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב נייח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. חשוב לי מאוד שהמחשב יעמוד ויתמוך טוב בעבודות עיצוב, כגון הצגת תמונות באיכות, עבודה עם פוטושופ\פיקסה וכו'. אני לא בטוח לחלוטיין אם מה שאני צריך באמת זה כרטיס מסך טוב או מעבד.. לכן אני מתייעץ כאן. אני מקווה שתקציב של 2000 שקל יהיה מספיק עבור מה שאני מחפש, ולפי מה שהבנתי זה אמור ליהיות יחסית בסדר, לא? אם ניתן בתקציב הזה להוסיף גם כרטיס קול קצת יותר טוב מהמממוצע שמגיע עם המחשב, זה יהיה עוד יותר נחמד. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים, דור.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. המחשב בעיקר לשימוש משחקים חדשים כבדים וצפייה בסרטים. ללא ציוד היקפי, המחשב יחובר ל2 מערכות קולנוע בסינכרון דרך רסיבר כך שלא צריך רמקולים או סט מקלדת ועכבר. כרטיס קול הכי פשוט שיש כי אחליף אותו בקודם שהוא יחסית חדש. המחשב יחובר למסך 22" WIDE 1680X1050 ולמסך טלוויזיה 32" HDREADY ברזולוציית 1350X700 בערך (יש אפשרות גם ל1920X1080 אם אני לא טועה). נקודות עניין - חשוב מסגרת המחיר עד 4000 ש"ח בלי חריגות ממש. חשוב כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ בהגדרות גבוהות. מומלץ ספק כוח 500W או 550W אם אפשרי. המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HD, למחשב בחיבור DVI, וחשוב שיהיה גם חיבור VGA (לדוגמא כרטיס מסך 240GT) רצוי דיסק קשיח סביבות ה500GB SATA אם לא יותר, יש דיסק קשיח חיצוני 1TB אבל לא SATA. …

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  16. אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט מומלץ - הנה הפרטים: מה התקציב המקסימלי? [glow=red,2,300]4200[/glow] האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[glow=red,2,300]500[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים[/glow], עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?[glow=red,2,300] 24'' LED 1920*1080[/glow] * באיזה סוג משחקים תשחקו?.[glow=red,2,300]משחקים "כבדים"[/glow] 3D * באילו הגדרות …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. מעבד: Intel Core i5-520M, 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: 512MB ATI Mobility Radeon HD 4330 רציתי לדעת האם המחשב הזה יוכל להפעיל משחקים על רמה גבוהה והאם הוא נחשב למחשב טוב? מה אתם חושבים על כרטיס המסך האם הוא בעל ביצועים טובים ? ושאלה אחרונה האם המעבד נחשב למעבד טוב וניתן לעבוד איתו בקלות עם מכונות וירטואליות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by wrecker,

יש לי אפשרות לקנות מחשב של LG, אני לא זוכר מפרט מלא אבל דווקה אחד טוב 2GHZ 1GB זכרון וכו'.. הקטע שהמסך שלו לא עובד ככה שאני מעוניין להפוך אותו למחשב מדיה סנטר ולחבר למסך TV. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני למשחקים פה ושם (לא חייב כרטיס חזק, רק שיריץ) והרצת סרטי HD (ממה שזכור לי הוא הריץ 720P בלי בעיה אבל נראלי שאולי יתקשה ב1080) וגם התקן קול סראונד שאוכל לחבר לקולנוע ביתי אני לא מחפש להשקיע, גם ככה את המחשב אני קונה באיזה 100 שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. טחנתי את הנושא הזה מכל הכיוונים האפשריים ולכאורה לא מצאתי מידע מדוייק באתר המיסוי בחיפוש באתר מצאתי דעות חלוקות בנושא ?? אשמח אם מישהו ישפוך אור על הסוגיה תודה ניר

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. שלום, תוכלו בבקשה להמליץ על 2 ניידים..? שניהם בתקציב של עד 3500 ש"ח: 1. מחשב עם אופי עסקי.15". ישמש להרצת יישומים פיננסיים. רצוי יותר מ 2 גיגה זכרון (3 נראה לי מתאים). אין חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). 2. מחשב לשימוש ביתי. 14". ישמש בעיקר לאינטרנט ומוזיקה. אין דרישה מיוחדת לזכרון. יש יותר חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). בשני המחשבים אין חשיבות למשקל. בשני המחשבים יש עדיפות למסך מאט. תודה רבה, איתי.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אני רוצה להביא מחשב נייד מיני מ 10" עד 12" ומצאתי שני דגמים באינטרנט שמאוד עניינו אותי אחד HP Mini 110-1033CL http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1789 והשני Acer Aspire One AOD150-1462 http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1796 שני המחשבים נמכרים במחיר דומה של 1455 שקל, לשניהם הנתונים ממש דומים. אבל אני רוצה לקבל השוואה מה היתרונות שלהם שהרצת סרטים, טווח ה WIFI, תוך כמה זמן ה windows עולה, וכמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד בגלישה רגילה באינטרנט ובמאמץ מלא. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. יש ברשותי מחשב ‏amd6000‎‏ כפול ליבה . ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חזק לפחות פי 2 בשביל עריכת וידאו.התוכנה זה avid liqwid‏ ‏ 7.2 .אמרו לי שהוא כנראה לא תמוך ב4 מעבדים .לכן אני צריך מעבד חזק ולוח . עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by danield51,

אני רוצה לקנות מחשב לצבא..כלומר שאני יוכל לראות בו סרטיםואני רוצה גם שהוא יוכל להריץ משחקים...כמה יעלה לי התענוג? וכמה זה יעלה אם אני ארצה להגיע לרמה שהוא יוכל להפעיל משחקים בסדר גודל של warcreft 3?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. האם זו טעות או שמא אני לא יודע היכן לחפש?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך לכוון 2500, אם בעלות תועלת זה סביראז חריגה של עד 3500 3. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב מיועד להיות HTPC בסלון, אך מכיוון שהוא המחשב היחיד בבית הוא יקבל גם:עריכה של תמונות עד 10 מגה תמונה (בפוטושופ), מעט פרויקטים ביננוים בsolidworks 2010 ושימוש משרדי רגיל. מחובר למקרן 1200*1600 בחיבור DVI ול 32"ב-HDMI 4.האם יש צורך בציוד היקפי - לא 5. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב – אין לי צורך בכרטיס טלויזיה 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - מספיק שקט כדי להיות בסלון 7. האם מתוכנן אוברקלוק –כרגע לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה – לא, יעבוד עם WINDOWS 7 9. מאיזו חנ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.