עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם וערב טוב יש לי את הנייד Compaq Presario CQ60-120EJ ויש לו יצאת VGA ויציאת HDMI אבל הבעיה שיש מכסה פלסטיק שחוסם את ה HDMI. השאלה היא האם יש דרך להוציא את המכסה הזה? או שזה אסור ??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. שלום לכולם, תכננתי לקנות מחשב לפני כחודשיים אבל תקופת מבחנים גרמה לי לדחות זאת. אני בטוח שהסטודנטים שביניו יוכלו להבין זאת... לפני כחודשיים הוצע לי ע"י DARKloth שעזר לי רבות את המפרט הנ"ל: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by chaa12,

חברה אני צריך עזרה דחוף, אני מחפש מחשב נייד בשביל אמא שלי. חשבתי בהתחלה על נטבוקס כי התקציב שלי לא גבוה הבעיה שהמסכים קטנים מדי. המחשב נועד לשימוש בסיסי ביותר אינטרנט ואופיס. אני אפרט מה חשוב לי שיהיה: 1. אמינות- חשוב לי שיהיה מחשב אמין עדיפות לחברות כמו ASUS או DELL 2. נוחות- שיהיה נוח לשימוש אני בעיקר מדבר כאן על מקלדת והטאצ' פאד. 3. סוללה 4. חובה שיהיה WIFI 5. מסך בגודל סטנדרטי לא קטן מדי ~15 אינטש. 6. שיהיה כמה שיותר קל (זה פחות חשוב לי אבל אם הוא קל זה יתרון) אני בטוח לא צריך כרטיס מסך טוב. אפשר להתפשר מבחינת המעבד גם. כדאי שיהיה מספיק זכרון (2 ג'יגה) אני מקווה להתקין עליו ווינדואוס 7 אם יתאפשר. אם לא אז XP. התקציב: עד 2500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by walter86,

שלום קניתי מחשב נייד באיביי (ארהב) נישלח לי בקשה לבוא לאסוף אותו מהמכס בת"א עכשיו אני רואה שהמוחר הצהיר 500 דולר והמחשב עולה 830 דולר מה יקרה עכשיו (כנס ,כמה כסף) תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by aviran9,

אני צריך מפרט למחשב ב-2500 שקל (עדיף לא לחרוג) מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים אבל גם למשחקים. יש כבר מסך 19 אינץ' ומקלדת ועכבר. המשחקים יהיו בעיקר אסטרטגיה אין העדפות לכלום. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 10.02.2010 בשעה 13:02:05 הנה דברים שצריך להוסיף ולא ידעתי עליהם: לנצל את כל התקציב ואם חורגים אז עד 500 שקל ככה. לא משתמש במחשב בצורה כבדה. אין צורך בציוד היקפי. צריך מפרט מלא והשקט חשוב בערך 6. לא יודע מה זה אוברקלוק וצריך מערכת הפעלה ולא ויסטה. לא קונה באייבורי וגם אם יהיה שדרוג הוא לא יהיה משמעותי. תודה שוב

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by myjunkmail0000,

טוב ממש לפני קנייה... מחשב שיהיה יחסית מהיר, יריץ וינדוס 7 64 ביט, יחסית שקט. יחובר למסך 24 אינץ ועוד 32 אינץ טלוויזיה לסרטים/סדרות ב 720P כמעט ולא מתכוון להריץ משחקים... רק גלישה באינטרנט ומדי פעם אופיס... אבל כמו שאמרתי שיהיה מהיר! מתכוון לעשות אוברקלוג של איזה 25%... תמיד לכל המחשבים שהיו לי הגדלתי באיזה 10% דרך הביוס ועם המאוור הרגיל של אינטל אז עם מאוורר כזה ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ועוד מאוורים למארז אני מאמין שיהיה טוב. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1015 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪594 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK אחריות: …

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by Gamer 77,

אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. מה דעתכם על הנייד הבא? מחשב נייד מבית Compaq דגם CQ61-420 מעבד Intel Core 2 Duo T6600 זכרון 4GB דיסק קשיח 500GB 7200RPM כרטיס מסך Nvidia GeForce G103M צורב DVDRW סוללה 6 תאים מסך 15.6 אינץ WIFI B\G BLUETOOTH מצלמה + מיקרופון מובנים מערכת הפעלה WIN 7 משקל 2.63 ק"ג

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. היי, חבר ביקש ממני לבנות לו מפרט.. אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? להריץ משחקים בינונים- קלים, סרטים קלים, אינטרט ועבדה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. מסך 19" (1080X1024 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהו? מארז צר ככל האפשר ו320GB לפחות. 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? לא הנה הפרט ראשוני שבניתי: Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by d_d,

שלום , הייתי שמחה לקבל חו"ד על הצעה שקיבלתי באייבורי למפרט מחשב ששימושיו בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, אילוסטרטור , פלאש וכו' ) מארז midi tower ezcool ספק כח 550w fan12 power man inwin לוח אם p55-gd55 7.1 1 glan msi מעבד אינטל 750 quad 1156 i5 core 8mb 2.66ghz זכרון evo-one geil 4gb ddr3 1333mhz כ.מסך nvidia geforce 250 gts 1g-3 p.o.view צורב gh22ns sata lg dvdX22 dl עלות : 4200 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 14:22:43 nobody ??

11. מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Sting,

שלום, בהתחלה חשבתי על 13 אינצ' אבל בעקבות מספר שינויים בדרישות אני עובר ל 15 אינצ' סטנדרטי הדרישות לא גבוהות, אלה אופיס\אינטרנט וסרטי HD, קצת משחקים בקטנה... כמו כן חשוב לי שיהיה ארד-דיסק גדול 320~ יציאת HDMI כרטיס מסך נורמאלי מעבד טוב 4 ג'יגה זיכרון. רצוי אולי מחשב בעיצוב יפה וצבעוני (המחשב מיועד לאחותי) אך כפי שהבנתי ההמלצות כאן נעול לכיוון הלנבו G550 שהוא דיי סטייל ביזנס. אם אין ברירה נלך עליו לבסוף. אחרי הכול צבע זה זו עדיפות משנית. תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by שלוםםולש,

חשוב 3 דברים בלבד- פנטיום 4, ברמה סבירה לשימוש משרדי והכי חשוב - אמין-

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  15. * דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LiavH,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  17. * מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות של צפייה בסרטים ב HD, עבודות וורד וכ'ו גלישה באינטרנט על כן אני מחפש מחשב שיכלול את הקונפיגורציה הבאה: 1. 4 גיגה זכרון 2. מעבד אינטל - כמה שיותר חדש יותר טוב... 3. יציאת HD. 4.מסך בגודל 15.4-14 5.אחריות לשנתיים... 6.מערכת הפעלה כלולה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  20. האם השלט: http://cgi.ebay.com/HP-Compaq-Notebook-Laptop-ExpressCard-Remote-Control-R1_W0QQitemZ200436652574QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaaf49a1e יתאים ללפטופ שלי - ASUS G51VX *יש צורך במתאם IRDA רגיל/מיוחד ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by danielly,

אז הנה המפרט שאני עומד לקנות(מצורף): למטרת גיימינג בFHD שקט 8/10 ומעוניין בOC בינוני רק שאלה אחת לגבי איפה לקנות כי בסקאי פי סי מציעים את אותו מחיר בערך אבל שם יש אפשרות לקבל OC מהחנות כמה זה משמעותי? תודה למגיבים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? ש"ח3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.שימוש עיקרי יהיה למשחקים, סרטים ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין מסך כרגע, רוצה לקנות אחרי שיהיה לי מפרט למחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי אסטרטגיה/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון ברשת ובמחשב החדשים ביותר או שעומדים לצאת. * באילו …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מפרט טוב לתקציב שנע בין 1800-2200. - המחשב הוא במיוחד לילד בן 6, ככה שלא צריך משהו ממש חזק. - המחשב גם לשימוש באינטרנט, וורד. - חשוב שזה צריך לכלול מערכת הפעלה. - מסך כבר יש, אז אין צורך (15 אינץ). אם אפשר בבקשה מפרטים מהאתר הבא: http://pandas.co.il היום אנחנו הולכים לקנות את המחשב ככה שזה די דחוף תודה.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by sah,

שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. מחשב נייד: acer 5740g מערכת ההפעלה: windows 7 64 bit סוג הדפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס המסך: ati radeon 5470-516m הבעיה: זה מסך led ומשום מה אין חדות לצבעים במסך כביכול כל חלון או תמונה ניראים חיוורים ניסיתי לשחק עם הבהירות אבל זה לא עוזר זה כנראה משהו בצבעים..איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים