עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי: מארז, ספק, דיסקים קשיחים וכונן אופטי. בינתיים חשבתי על 2 המפרטים האלה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box מחיר: ¤321 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H מחיר: ¤357 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value מחיר: ¤100 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3450 256MB DDR2 Retail מחיר: ¤235 הרכבה: הרכבת מחשב אשר לא נרכש בחנות לא מחשב חדש, כולל בדיקות מחיר: ¤150 סה"כ: ¤1163 http://tms.co.il/preview/spec/v8f7sp4x מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT מחיר: ¤215 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H מחיר: ¤357 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value מחיר: ¤100 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך בבקשה מפרט מחשב ללא מסך מחשב למשחקים להורדות ולראיית סרטים בעיקר ואני צריך קירור טוב למחשב תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by CyberBot,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSA0DIL&cfm=B44B41C13E21 לגלישה אופיס סרטים וEGALE? המחיר שווה אותו?

5. מיועד למשחקים עדיף amd am2 (מעבד ולוח אם של amd ) אפשר לשים 80 GBבהארד דיסק אני לא ממש צריך יותר מזה ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by reg2006,

ה- acer במחיר 3500 ש"ח וזהו המפרט: http://www.dagesh.co.il/htmls/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_ACER_ASPIRE_5740G.aspx?c0=15821&bsp=14795 לעומת HP במחיר 3950 ש"ח וזהו המפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2223 ביקרות של אנשים (בסוף הכתבה): http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1163391.html קראתי הרבה ביקורות על אנשים שהתאכזבו שקנו HP כי היה להם מלא תקלות חוזרות ונשנות (ראו בכתבה למטה) מה דעתכם? יגיב מי שמבין באמת.... תודה על עזרתכם!

7. שלום לכולם! ברצוני התייעץ לגבי המפרט הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 כרטיס המסך המתוכנן הוא ATI HD3450. האם יש לכם המלצות מיוחדות לגבי המפרט? (חלקים לא טובים, דברים שממש שווה לשדרג) איזה מעבד עדיף? E4600 או E4700? האם המפרט סביר יחסית למחיר? איזה קאצ'ים יש שם? במפרט רשום גם: האם מה שמפורט בציטוט עדיף של לוח האם הקיים? ובכלליות אם יש לכם טיפים - אני אשמח לשמוע. תודה מראש, DELVER

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by skywalker_08,

משהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת על מחשבי toshiba??? עד כמה הם איכותיים?? האם הם שווים את המחיר שלהם?? האם בכלל שווה לקנות מחשב של toshiba?? תודה מראש......

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by nash,

שלום. לאחר שנתיים של שימוש במחשב המשפחתי, אני זקוק למחשב חדש למשחקים. אז כמו שהזכרתי מקודם, הסכום יהיה בערך 5000 שקל, ללא מסך. בנוגע לכרטיס מסך, אני בדילמה. לפני שנה בערך קניתי Radeon 9600xt. כיום הבעייה היחידה שלי איתו הוא שהוא מתחמם, והמאוור שמובנה לפעמים לא עובד, ולכן צריך לתת לו "פוש" קטן כדי שיפעל. השאלה שלי היא האם בגדול הכרטיס הזה טוב מספיק. אם כן, אז שיהיה מפרט גם ללא כרטיס מסך. כמו כן ראוי לציין שהקירור במחשב מאוד חשוב לי, לאור בעיות קירור רבות שהיו לי במחשב הנוכחי. גם על צורב אפשר לוותר. עריכה: גם עכבר כבר יש לי, אז גם על זה אפשר לוותר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  10. כיבלתי הצעת מחיר למחשב מחנות בחדרה והם נותנים על המחשב שלי 1000 ש''ח!!! אז זה דיי שווה לי טוב ככה : מעבד:core 2 duo E6300 מחיר:1149ש''ח לוח אם: DFI Infinity 1975X\G מחיר:1039 ש''ח זיכרון: transet 512 DDR2 667MHZ X2 מחיר: 510 ש''ח מארז: ATX איכותי1120\מאושר אינטל\כסוף ושחור ללא ספק מחיר: 136 ספק כוח: Enermax liberty 400W Active PFC מחיר: 437 כרטיס מסך: Gigabyt ATI RADEON X1800X 512 MB VIVO Rtail Dual DVI דיסק קשיח: 250 GB של HITACHI צורב:DVD\RW מחיר: 250 הכל ביחד :6300 ש''ח כולל מעם והרכבה המארז רציתי של COMPUCASE אבל אין להם אבל זה לא קריטי רציתי לשאול על הזיכרון הוא קצת מפחיד אותי אני לא מקיר את החברה כרטיס מסך של GIGABYTE??? הוא טוב??? אני רוצה להזמין את המחשב עוד השבו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בעיקרון השימוש יהיה לגלוש באינטרנט (פחות להורדות סרטים, יותר גלישה באתרים) , תמונות, לימודים בשלב יותר מאוחר וזהו פחות או יותר. מישהו מכיר משהו זול? פחות מ3K בערך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by coach2u,

מחשב לא לגיימרים יחד עם זה חשוב שיוכל לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה (כמה אקספלוררים + כרומואים +OUTLOOK ) בבת אחת משלוחים להרבה אנשים בפייסבוק פוטו שופ תוכנות להקלטת VOICE ולעריכת וידאו או VOICE בסיסי .(לא קריטי כרגע יכול לקבל שדרוג בעתיד ) מחשב שפתוח רוב היום ברצף . מה המפרט המומלץ? רמי

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by SerenB,

שלום לכולם, קודם כל סליחה על פתיחת Thread חדש, הקודם קצת נחטף ויש שינויים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת האפשר, אני סבור שגם ככה הסכום גבוה מהדרוש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטי HD מדי פעם, עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים, באטלפילד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. טוב זה מה שיש לי : מעבד p4 2.8mhz לוחאם- Msi 865 neo2 משהו כזה 1G זיכרון DDR כ.מסך : geforce 6200 128DDr ספק : 350וואט עכשיו אני צריך לקנות רק ארד דיסק ומארז נחמד שטוח כזה ושלט כמובן.. מחשב כזה יספיק להיות מחשב סלוני נכון? הרי אין צורך להפציץ בשביל משהו כזה?.. גם לא הבנתי את הקטע של המדיה סנטר שכולם מדברים? אני חייב ויסטה בתוכו בשביל המדיה סנטר?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by cool_man,

אז ההורים שלי רוצים מחשב נייד חדש, מחפשים משהו עם מסך גדול בתקציב של עד 3300 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים. דברים בסיסים בגדול * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17", לא משנה אם מבריק או לא * רזולוציית המסך? מה שמתאפשר אבל כמובן אם יש גבוהה אז עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי מידי, יכול להיות מחובר גם הרבה זמן למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטי אני מניח * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. אני מתכוונת לקנות את המפרט הראשון במשחקים בתקציב של 5000 ללא מסך. אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח והלוח אם ללא ויתור על הספק כוח של Enermax. תקציב הוא נושא חשוב אך אני מוכנה להשקיע עוד 400 שקל על מנת לקבל מחשב יותר איכותי שיחזיק מעמד ללא בעיות יותר זמן. מטרות המחשב הם משחקים די כבדים ואינני רוצה לשדרג או להחליף את המחשב ב 3 השנים הקרובות. שאלה ראשונה : האם כדי לי להשקיע בשידרוגים? או לוותר על ספק הכוח? מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד? שאלה שניה : מצאתי את כל המפרט ב logicPc חוץ מלוח האם ה Asus A8N-E. האם אתם יכולים להציע לי לוח את אחר ברמה של הלוח הזה ו/או חנות אחרת שאפשר לסמוך עליה ואפשר דרכה להשיג את כל הרכיבים במפרט. לסיום, עשיתם עבודה ממש טוב…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by 3DGAMEMAN,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, וראיתי תמחשב הנ"ל מה אתם אומרים עליו? שמעתי שיש לו בעיית התחממות האם זה נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מתנה לאחי הקטן מחשב בשביל משחקים עכשיו אני לא יודע מה שווה לקחת ומה לא שווה אם יש לכם מפרט טוב אז אני קנות אותו מחיר עד 5000 ש"ח אבל מחשב למשחקים חדשים שיריץ בלי בעיות וברמה גבוה תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. מטרת המחשב, HTPC, מחשב שקט ולא מתחממם (עדיין בגדר שאיפה!) מעבד: Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם: M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E (כולל כרטיס מסך Nvidia 6150 שבא עם יציאות HDTV כמו קומפננט) זיכרונות: DDR II 667MHz Twinmos 1024MB (בסטיק אחד.. לאפשרות שדרוג בעתיד!) דיסק קשיח: ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III צורב: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 קירור למעבד : Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 מארז : Simbadda M901-1 או COMPUCASE 6K31 על כל הרכיבים האלה יחד.. מעבדת המחשבים שאני עובד איתה רוצה 3000/3100 שקל! דברים נוספים:תוספת ללוח אם: S/PDIF Barcket - בלוח אם לא בא היציאה (שאותה אני חייב בשביל המערכת קולנוע ביתי) אבל היא נמכרת בנפ…

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  20. שלום לכולם וחג שמח, אני מעונין לבנות מפרט למחשב דסקטופ לשימוש ביתי שעיקרו ויז'ואל סטודיו, פעם בשנה נגיד משחק (GTA למשל) ועריכות וידיאו ופוטושופ. לא ממש מחשב לגיימרים. התקציב הוא בסביבות 2500 שקל. חשוב גם שיהיה יחסית שקט בגל שהוא במרכז הבית. הצלחתי להתארגן על מעבד במחיר מוזל (100 דולר= 400 שקל) - intel i5 750 שהוא עם ארבע ליבות. רציתי להשלים את המפרט (קיבלתי בחנויות מפרט שהותאם ל-i3 כי למעשה הוא עונה על הצרכים שלי: הנה הפירוט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 כמובן שבמקומו יהיה לי את ה-i5. לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA,…

21. Started by idan007,

המחשב מיועד לסטונדנטית שנעה הרבה לכן דרוש מחשב: קל בעל סוללה חזקה שימושים: תוכנות אופיס אינטרנט סרטים והורדת סרטים מידי פעם נ.ב עדיף שיהיה עם משטח מגע ולא נקודה אדומה בתור עכבר. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שלום רב, מתנצל מראש על כך שאני פותח את הדיון הזה כאן, פורום מחשבים ניידים לא עולה אצלי כרגע. חברה שלי מחפשת מחשב נייד למטרות עבודה (מעבד תמלילים ואינטרנט בעיקר) ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לה שהמחשב יהיה קל (עד קילו וחצי) וגודל המסך 14" או קצת פחות.תקציב עד כ-$300 עם אפשרות קטנה לחריגה בכמה עשרות דולרים. אשמח לשמוע המלצות אפשריות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by lipact,

צריך מפרט AMD הכי טוב שאפשר למשחקים עם כרטיס די טוב בסביבות 8600GT\1950 מחנות ksp רק ksp תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. לא זקוק לעכבר, מקלדת, או מסך. רק לקופסה ומה שיש בה(כולל את הקופסה כמובן :-)). כמו שכתבתי, התקציב עד 2000 ש"ח. התוכנה שיעשה בה שימוש היא תוכנה עדכנית של autocad ולא תוכנה ישנה. אני זקוק לכרטיס גרפי טוב(אני מניח :-)) וכמובן לכמה שיותר זכרון ram(נניח 8, אם אפשרי), במגבלות התקציב כמובן. תודה רבה עריכה: ראיתי בחיפוש את המפרט הזה בדיוק בתקציב שלי. מצד שני, זה מפרט מלפני כמה חודשים ולפי הבנתי, בכרטיס הגרפי על המעבד ואולי לא מספיק חזק? האם משהו השתנה ואפשר ללכת על משהו יותר טוב מהמפרט הנ"ל? שוב, תודה רבה :-)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TGA,

היום הגעתי הביתה ונגשתי למחשב הנייד של אבא שלי בשביל לראות כמה דברים.. פתחתי את המחשב והמסך נראה מטושטש במלא פיקסלים צבעונים (לא כמו פיקסל שרוף)ז"א הם יורדים בצורה מאונכת מלמעלה למטה... וזה קורם לטשטוש המסך ואי אפשר לעבוד ככה.. יש איזשהי דרך לפתור את הבעיה הזאת בבית או שצריך לפנות למעבדה? אגב, יש לאבא שלי מחשב של HP שנקנה מחו"ל...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.