עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל חברי הפורום, אני זקוק למחשב משרדי בהקדם האפשרי עם תקציב של עד 1500 שקל והייתי מעוניין בעצתכם. המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס אינטרנט תוכנות קלות ואולי סרטים פה ושם. המחשב צריך להיות מחשב נטו בלי שום ציוד היקפי. חשוב לציין שחשוב ביותר שיהיה ספק אמין וטוב שכן המידע על הדיסק קשיח לא יסולה מפז. אני חשבתי על משהו כזה: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1105 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3,…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by tripdd,

1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי?4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל כמה שפחות אבל להוציא כמה שיותר טוב ! גם אם זה אומר להשתמש בהכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אין אין אפשרות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,וגראפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHOTOSHOP .MSN . משחקים כבדים למיניהם ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אממ רק פוטושופ וזה םא זאת הכוונה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה את המסך T260HD והרזולוצייה המקסימלית היא 1920x1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו?CRYSIS , GTA IV , COD וע…

4. Started by romanbez,

מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by tam703,

אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by ofir981988,

מעבדי אינטל - Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור - Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים - Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך - ASUS HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול - On Board 5.1 Channel Audio צורבים - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות - Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים - (HJA-241 MIDI Black (No PSU ספקי כוח - (Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מחיר- 3449 ₪

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. 1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by Bear Cub,

שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by psu,

יש ברשותי מחשב נייד של MSI דגם PR601. מעבד T5800 ו2 GB זיכרון. בלוח אם יש כרטיס מסך משולב של אינטל -4500 שכמובן לא מתאים למשחקים. הייתי רוצה בצורה כלשהי לשדרג את הלפטופ על מנת שיוכל להפעיל משחקים ברמה קצת יותר גבוהה (אני לא מצפה להפעיל קרייסיס). ידוע לכם על דרך כלשהי להוסיף למחשב כרטיס מסך חיצוני אולי? או לחבר ללוח אם? השאלה היא יותר למומחים של הפורום שבמקרה אולי ניסו את הדבר או שמעו על דבר כזה בחו"ל. ידוע לי גם שיש בעיה מבחינת ההספק שהמחשב נועד עבורו ושבכלל זה מה שנקרא long shot..

11. אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Muadib,

החלטתי לפנק את עצמי ב HTPC. אין לי כבלים\לווין בבית וכרגע אני משתמש בנייד שלי אז זה די מצרך חובה. ההחלטה על התקציב היא די שרירותית ואתם מוזמנים לשחק איתו, האמת שאני מאמין שאפשר לקבל יופי מפרט בהרבה פחות. המחשב יריץ כנראה ubuntu עם boxee וכרגע אין רסיבר, אז הוא ילך ישר ל kuro 50'' שלי. מחשבה שהייתה לי, אבל אולי לא תסכימו איתי - נראה לי שכיוון שזו לא מכונה למשחקים (אולי קצת...) אפשר אולי i5 או משהו כזה ולוותר על כרטיס מסך. אולי כדאי לחקות ל i7 שיגיעו עם גרפיקה עליהם? קדימה תתפרעו.... תודה!

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by amiraba,

ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש מפרט כולל רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר ב3700. 1. מה התקציב המקסימלי? 3700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמה שצריך שיצא הכי טוב שיש. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקים, סרטים, עבודות ואינטרנט. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.- call of duty 6, word... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תלוי במסך שיקנה עם המפרט. * באיזה סוג משחקים תשחקו? cod 6 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות \ גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by Frungy,

מה דעתכם על: MSI CR500: מעבד - Intel Dual Core T4500 2.3Ghz זכרון - 3GB 320GB מסך 15.6" כ.מ. 8200M G. אחותי קנתה את המחשב מאייבורי ב3.1K (אני יודע שהיה צריך להתייעץ, אבל ניחא). בכל אופן, אפשר להחליף בתוך יומיים ממועד הקניה, אז אני אשמח לשמוע הצעות טובות יותר. או שהוא סבבה תודה מראש כמובן.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. המחשב ירכש בארה"ב בחנות: www.target.co.il איפה שהוא בבולטימור.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך?10 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני ראיתי עד 11 שעות בטושיבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?אין על מיני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא להלן הלפטופים מה לדעתכם הכי טוב?הכסף עד 350 דולר לא חייב את הזול מביניהם מה הכי טוב. HP 10.1" Mini Netbook PC - Black (210-1010NR) 300$ - http://www.target.com/HP-10-1-Mini-Netbook-210-1010NR/dp/B00318CGBO/ref=sc_iw_r_1_0/185-1176362-8471841 מ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by avihay054,

בניתי מחשב למשחקים כבדים בתקציב הכי נמוך שיכולתי למצוא , מה אתם חושבים עליו ? מה דעתכם על המעבד ? האם הוא טוב מ E8400 ? ות 1A, יחיד₪387 MD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪971 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1122 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Bla…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by hgeuch,

אפשר חריגה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by muam,

היי, בחרתי מפרט מעולה שכמה עזרו לי בבחירתו, ורגע לפני שאני קונה את המחשב, רציתי לשאול האם יש סכנות בבניית מחשב שאני הרכבתי ולא בא מחברה כמחשב מוכן? בהנחה שאני קונה אותו מחברה שמתמחה בבנייה,לא יהיו לי סכנות ולא עדיף לקנות אחד מוכן של חברות כמו HP ,DELL או Packard Bell שראיתי שחזרו לא מזמן? (דרך אגב, מה דעתכם על החברות האלו?) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by eran898,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג כלומר חשוב שיהיה לו מעבד חזק מינימום4ג'יגה ראם וכמובן כרטיס מסך חזק חשוב לציין שאני חייל שזה אומר שהאחריות היא גם מרכיב עיקרי אבל לא הכי חשוב התקציב שלי הוא בערך 6000 שקל ועדיף תשלומים בנתיים ראיתי תמחשב הבא בבאג שדיי מסקרן אותי intel icore5 430m(2.26\2.53 1066MHZ) מערכת WIN7 64BIT מסך 15.6 אינץ HD זיכרון 6גיגה ראם כ.מסך ATI M96PRO DDR3 1GB דיסק קשיח 500GB ואחריות של אם נשבר או נגנב מקבלים חדש למשך שנה עריכה: לא ראיתי את הפורמט אז הנה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים,לא יודע ספציפית אבל כל מה שיש בשוק היום.. * גודל המסך15:+ * משקל רצוי:לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך :לא כזה חשוב אבל מעל שעתיים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? :לא * בלוט…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by Posford,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. * מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by itaysk,

היי, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת? אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט? הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים.. תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by avi-noams,

שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. נתקלתי בנייד הבא שנראה על פניו מתאים לצרכי Lenovo ThinkPad Edge עם מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual-Core L325 צרכי הם אינטרנט , אופיס, מוזיקה וסרטים (יתרון ליכולת HD ויציאת HDMI) וכמובן משקל נמוך כדי שיהיה נחמד להסתובב איתו ההשוואה שלי היא ל ASUS Eee PC 1201N הם בערך אותו מחיר עם פחות או יותר אותן התכונות ורק שאין לי מושג במעבדים ואיכות המסך. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14815

• 0 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים