עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amirfefer,

רכשתי לפני כמה ימים מחשב נייד של LG העונה לדגם RD-580 UADKSE לא מצאתי באתר של LG (גם הגלובלי וגם הישראלי), תמיכה למוצר (דרייברים), עשיתי חיפושים נרחבים בגוגל, לשווא. זה תמוה לי שרכשתי מוצר באלפי שקלים, ואין תמיכה בכלל לדגם הספיציפי, כאילו לא היה ולא נברא. קניתי את המחשב מ-KSP, שהוא משווק מורשה של יבואן LG בישראל (ח.י.)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by urier,

* מטרות המחשב? אוטוקאד, קצת פוטושופ. דו מימד בעיקר. * גודל המסך? 14.1 מאט בלבד * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נייד בהתאם למגבלות החומרה (2 קילו וקצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מן הסתם מעדיף כמה שיותר ולכן התקציב הוא גדול יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני לפני קניה בחו"ל של dell studio xps 16 במחיר של 1400$ כולל שנתיים אחריות בינלאומית. מעבד core i7 720 כרטיס מסך ATI 4670 1 GB זיכרון פנימי 4GB DDR 3 דיסק קשיח 500GB 7200RPM סוללה 9 תאים רציתי לדעת האם עדיף ה core i5 540??? בנוסף אם מישהו יודע מהו המשקל הכולל שלו אני אשמח לדעת. תודה לכולם. אשמח לקבל את דעתכם על המחיר ועל המחשב בגדול.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by adidas_hemo,

ההורים שלי מתכננים לקנות לי ליומהולדת מחשב נייד בהפתעה הקטע הוא שמצאתי מפרט שלו ורציתי לשאול איך הוא אז מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא : lenovo G550 2958 5GG מעבד Intel® Dual Core T4300 2.10Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB בחיבור SATA מהיר מקלדת מלאה כולל מקלדת נומרית מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium תודה מראש למי שעוזר שבת שלום

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. שלום, 1.תקציב עד 3500 ש"ח (ניתן לחרוג עד כ100 ש"ח) כאשר ההתלבטות הרצינית שלי אם להשאר באיזור 2000 ש"ח או באזור 3500 ש"ח 2. א) המחשב בעיקר לצורך משרדי אבל אני מחפש מחשב משולב שיתאים גם למשחקים לצורך לימודי (סטודנט שנה ג' בתחום המדעים) אני נוהג להשתמש בנייח - שימושי אופיס, קבצי תמונות, אינטרנט וכו'. ב)לא צפויים שימושים כבדים כמו רינדורים. ג)כעת אני לא משחק כך שאני לא ממש יודע מה אני צריך אך אני מניח שארצה לראות את המשחק באיכות טובה. 3.אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. אין לי צורך בכונן 1.44 כמו כן ניתן לשלב את הציוד שבסעיף 5 במפרט.(אך לא חובה) 5. יש לי כרגע צורב LG בצבע בז' ודיסק קשיח 250 ג'יגה 16MB BUFFER. 6. השקט חשוב אבל לא הכי חשוב ז"א 6-7 מתוך 10. 7. אני לא יודע כיצד מבצעי…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  6. Started by gabbb,

COOLER MASTER HAF 922 בכמות 1 ₪630 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4878 CORSAIR HX SERIES 1000W CMPSU-1000HX בכמות 1 ₪1304 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2074 ASUS P6T SE בכמות 1 ₪1235 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3661 INTEL Core i7 975 EXTREME EDITION BOX בכמות 1 ₪5335 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4237 ZALMAN CNPS9900 NT בכמות 1 ₪320 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4961 OCZ OCZ3G1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL8 בכמות 1 ₪1080 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2976 Western Digital WD10EARS בכמות 1 ₪475 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4926 SEAGATE ST31500541AS 1.5TB SATA…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. חוץ מ $$$ כמובן ..... http://www.pc2.co.il/categories/32574 ? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by tepez,

אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר להצגת סרטי HD. אם אפשר להתאים את המחשב גם למשחקים, במסגרת התקציב. 1. יש לי שני דיסקים קשיחים וקירור למעבד שאני אשמח לשלב במחשב. התקציב (2500) הוא לשאר הרכיבים WD 10EADS WD 5000AAKS Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 2. המחשב יהיה בארון ולכן אין חשיבות למארז שוכב/יפה. 3. המחשב יחובר למסך פלזמה 50 HDReady ולמערכת רמקולים 5.1 (כנראה Logitech z5500). 4. המחשב יהיה דולק הרבה שעות ועדיף שיהיה חסכוני בחשמל ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. לאחרונה נדרשתי לעזור להרכיב מפרט למשפחה שלא שידרגה מחשב כבר קרוב ל7 שנים. השימוש הוא בעיקר כללי(אינטרנט, אופיס) ומכיל גם לילדה בת 12 שרוצה לעלות על גל ההייפ של להתעסק בפוטושופ ברמה בסיסית מאוד (סביר מאוד שתרד מזה כמו כל ילד לאחר תקופת התלהבות והצטננות), ילד בן 9 שמשחק משחקי רשת פשוטים מאוד(ברמת האתר של נענע) שלא דורשים כרטיס מסך מעל לONBOARD. הדרישת תקציב היתה לא לחרוג מגבול ה2500, לא כולל רכיבים מסביב שיצטרפו אח"כ למשוואה(מקלדת, עכבר, כרטיס אלחוטי ומערכת הפעלה). הסתובבתי לי בפורום מול כל מיני עצות של אנשים ומפרטים שונים מול הדרישות תקציב וראיתי שעדין לא מרכיבים מפרטים עם הI3 ולוחות H55 ונשארים נאמנים למפרטים מבוססי AMD כפולי ליבה או דורות של הסדרות E ו Q החלשות למפרטים ת…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. * מטרות המחשב- הרצת AutoCad, illustrator,Photoshop, בעיקר דו מימד. * גודל המסך-13-14 * משקל רצוי? אם זה הפרמטר הזה מול מחשב איכותי יותר-מחשב איכותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אפשרי לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כדאי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. הערות נוספות- אשמח להשוואה מה המחיר של המחשב בארה"ב, כי יש אופצייה שייקנה שם. אם צריך תשובה לעוד פרמטרים אשמח לענות. ד"א דף אקטיבצית החשבון בפורום מאוד מבלבל, הייתי מציע לערוך אותו מחדש.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, עריכות וגרפיקה. א) אפליקציות עיקריות. - photpshop וכדו' למטרות לימודים ופרוייקטים. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מע' הפעלה 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? skypc או איזור רחובות אבל זה לא ממש קריטי. 8. האם יש בקשות מיוחדות? על המחשב ישב כרטיס עם 4 מצלמות מעגל סגור. המ…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. רצוני לרכוש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, מולטימדיה בניית ועיצוב אתרים וגם עבודה "קלה" עם פוטושופ ופריהנד. דרישות: 1. מחיר: 2000 עד 3500 ש"ח 2. גודל המסך קטן מ-16 אינץ' 3. רצוי יצרן מוכר ואיכותי (כולל 3 שנים אחריות) ברצוני לדעת מה הדרישות החשובות והבסיסיות לשם כך (מעבד, זיכרון, דברים נוספים?). תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום, אני זקוק למחשב משרדי בהקדם האפשרי עם תקציב של עד 1500 שקל והייתי מעוניין בעצתכם. המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס אינטרנט תוכנות קלות ואולי סרטים פה ושם. המחשב צריך להיות מחשב נטו בלי שום ציוד היקפי. חשוב לציין שחשוב ביותר שיהיה ספק אמין וטוב שכן המידע על הדיסק קשיח לא יסולה מפז. אני חשבתי על משהו כזה: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1105 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3,…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by tripdd,

1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי?4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל כמה שפחות אבל להוציא כמה שיותר טוב ! גם אם זה אומר להשתמש בהכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אין אין אפשרות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,וגראפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHOTOSHOP .MSN . משחקים כבדים למיניהם ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אממ רק פוטושופ וזה םא זאת הכוונה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה את המסך T260HD והרזולוצייה המקסימלית היא 1920x1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו?CRYSIS , GTA IV , COD וע…

16. Started by romanbez,

מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by tam703,

אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by ofir981988,

מעבדי אינטל - Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור - Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים - Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך - ASUS HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול - On Board 5.1 Channel Audio צורבים - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות - Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים - (HJA-241 MIDI Black (No PSU ספקי כוח - (Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מחיר- 3449 ₪

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. 1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Bear Cub,

שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by psu,

יש ברשותי מחשב נייד של MSI דגם PR601. מעבד T5800 ו2 GB זיכרון. בלוח אם יש כרטיס מסך משולב של אינטל -4500 שכמובן לא מתאים למשחקים. הייתי רוצה בצורה כלשהי לשדרג את הלפטופ על מנת שיוכל להפעיל משחקים ברמה קצת יותר גבוהה (אני לא מצפה להפעיל קרייסיס). ידוע לכם על דרך כלשהי להוסיף למחשב כרטיס מסך חיצוני אולי? או לחבר ללוח אם? השאלה היא יותר למומחים של הפורום שבמקרה אולי ניסו את הדבר או שמעו על דבר כזה בחו"ל. ידוע לי גם שיש בעיה מבחינת ההספק שהמחשב נועד עבורו ושבכלל זה מה שנקרא long shot..

23. אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Muadib,

החלטתי לפנק את עצמי ב HTPC. אין לי כבלים\לווין בבית וכרגע אני משתמש בנייד שלי אז זה די מצרך חובה. ההחלטה על התקציב היא די שרירותית ואתם מוזמנים לשחק איתו, האמת שאני מאמין שאפשר לקבל יופי מפרט בהרבה פחות. המחשב יריץ כנראה ubuntu עם boxee וכרגע אין רסיבר, אז הוא ילך ישר ל kuro 50'' שלי. מחשבה שהייתה לי, אבל אולי לא תסכימו איתי - נראה לי שכיוון שזו לא מכונה למשחקים (אולי קצת...) אפשר אולי i5 או משהו כזה ולוותר על כרטיס מסך. אולי כדאי לחקות ל i7 שיגיעו עם גרפיקה עליהם? קדימה תתפרעו.... תודה!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by amiraba,

ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.