עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למחשב לשימוש יומיומי לגמרי בלי תוכנות מסובכות ובלי דרישות למשחקים high end אם אפשר שיריץ את המשחקים בצורה שאפשר לשחק בלי להיות קטנוני עם פילטרים ושטויות... אני לא מבין בחומרה כיום כי לא התעניינתי הרבה זמן במחשבים אז אני בונה עליכם. יש לי מערכת סטריאו מחוברת למחשב ואמא שלי קנתה לי מסך lg w2261vp שהוא 21.5' וFHD... אני יודע שזה מיותר רזולוציה כזו במסך כזה קטן יחסית אבל היא לא שאלה וקנתה והמחשב הישן שיש לי כרגע לא עובד יחד עם המסך... אני מתאר לעצמי שמחיר של חמשב כזה יהיה נמוך יחסית אבל אני לא יודע כמה.... עדיף כמה שיותר נמוך כי אין לי באמת יותר מדי סנטימנטים למחשב ולחומרה שלו.. העיקר שיעבוד. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ninja29,

אני צריך מקלדת מוארת לנייד E4300 שאלתי את DELL אמרו לבדוק בחניות בדקתי התקשרתי אין פתרון אז בטח אני צריך להזמין מחול מי שיודע --לתת קישור לחנות בארץ או בחול

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. צהריים טובים: עד לא מזמן התכוונתי לרכוש את המפרט הבא, בתקווה להרוויח ליבה נוספת: מעבד: AMD Phenom II X3 720 2.8Ghz 64Bit Triple Core AM2+/AM3 Black Edition BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev 2.0 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL5 קשיח: Western Digital 1TB 32MB WD10EADS Green כרטיס מסך: HD4770 512MB DDR5 HDMI Retail כונן אופטי: DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אך מאז עברו מספר וחודשים וכעת יצאו מעבדים ולוחות חדשים, המעבד הנ"ל לא נמצא בחנויות. ברצוני להרכיב 2 מפרטים…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. שלום תוכלו להמליץ לי מחשב נייד שאני יכול לחבר למסך LCD HD READY ולנגן דרכו קבצי MKV 720P או אפילו 1080P עם מסך 15 וחייב להיות גם WI FI מה המחיר הכי זול למחשב כזה? יש סיכוי למחשב עד 2000 שח? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by ofir981988,

Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪919 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪558 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪479 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1256 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. השימושים שלי הם קבועים, זה לא משתנה בהתאם ליום/זמן/וואטאבר, קבוע אני מריץ סידור כזה: מערכת הפעלה מותקנת ומערכת הפעלה אחרת בוירטואליזציה (משמע אם אני מריץ לינוקס אז וינדוס יהיה בוירטואליזציה, אם אני מריץ וינדוס אז לינוקס בוירטואל, רק מערכת הפעלה אחת בוירטואל). משהו של אופיס תמיד פתוח תוכנת מייל תמיד פתוחה (כרגע אוטלוק של האופיס 12) מסנג'ר+סקייפ 2 חלונות פיירפוקס עם בממוצע 5-10 טאבים בכל אחד 2-3 קונסולות שליטה (קלילות מאוד). נגן עם מוזיקה/רדיו/סרט ברקע ולפעמים איזה משחק קליל כמו GTA2, אין לי דרישות למנוע גראפי. הכי חשוב זה שבסידור הקבוע הזה לא יהיו תקיעות/איטיות/דילאים מעצבנים וכו'. אני יודע שאני יכול לאחד את תוכנות המסרים לאיזה טריליאן, לעבור לכרום, לעבור לתוכנת …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מה דעתכם על המפרט הזה- http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1134 למטרת אינטרנט בעיקר, יחד עם שימוש ביתי כללי ומשחקים בקטנה- כלומר להריץ ברמה נמוכה משחקים [גם חדשים] על מסך 19" עקרונית המפרט נראה ממש בסדר- אבל השאלה היא כמה בדיוק הוא מתאים לדרישות ואם אפשר להתפשר על דברים יותר חלשים [מעבד או כ. מסך למשל] או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר איזון בין הרכיבים? התקציב לא כולל מסך או ציוד הקפי כלשהו, לא למטרת שדרוג או OC

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by serg5534,

שלום אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר קל ודק ועים ביצועים טובים אשר יאפשרו להישתמש ב ps cs4, אופיס ו gta4. תקציב: 2,000-4,500ש"ח

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by LeftRight,

HP Pavillion dv6 core 2 dou t5450 1.66ghz 3gb ram geforce 8400m gs 250gb שנה וחצי בשימוש.. מה המחיר השקלי שהייתם נותנים עליו?

11. Started by neilxstc,

שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום, אני זקוק די בדחיפות לנייד והחלטתי לרכוש T400S באיביי. תוך כדי שיטוטים ראיתי שזה כבר לא נמכר בכלל באתר לנובו ובמקומו יש 10S עם מעבד חדיש, שלא מוכרים עדיין באיביי. (SP9400 לעומת i5-520M9 האם זה שווה את ההמתנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Joli,

אני מעונין לקנות מחשב נייד ואני לא כ"כ מבין בזה... היעוד הוא ל: אופיס סרטונים באינטרנט וטיפה לגרפיקה (פוטושופ וכו') אבל ממש בקטנה לא משהו רציני... עם תקציב של 3000 עד 3500 גג... וכמובן שיחזיק כמה שנים טובות. מומלץ של HP (שמעתי שהם חברה טובה), ומעדיף שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  14. אני כבר כמה ימים בודק ומתעניין (בפורום, בעיקר בקריאה) במחשב שיתאים גם לגיימינג וגם קצת עריכת וידאו + פוטושופ, אבל לרוב רמת השקט הנדרשת היא 5-7 (בסולם של 10). אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד i5 שיהיה בעל רמת שקט גבוהה מהנדרש. התקציב די מוגבל אבל אני די בטוח שאפשר לבנות משהו טוב. מבקש את עזרתכם. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג קל/פוטושופ * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? סימולטורים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1)מפרט המחשב: ASUS N61JQ-A1 CORE I7-720QM 1.6G 4GB 500GB Intel Core i7-720QM 1.60GHz Processor · 6MB L3 Cache, 1333 FSB · 4GB DDR3 1066MHz RAM (2GB x 2) · 500GB (7200RPM) SATA Hard Drive · 16" HD (1366 x 768, 16:9) LED Display · Integrated 2MP Webcamera · ATI Mobility Radeon HD 5730 with 1GB DDR3 · Super Multi DVD±R/RW Drive with Double Layer · 802.11b/g/n Wireless LAN · 10/100/1000 Base-T Ethernet LAN · Built-In Bluetooth V2.1 + EDR · Built-in Azalia compliant audio chip, with 3D effect & full duplex (3D Stereo Enhanced Sound System) · Built-in Altec Lansing speaker and microphone · Express Card 34 · Card reader · Ports: 3 x USB (1 x…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by Eyeseen,

מחשב לגיימינג | עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב המקורי הוא 2800 שקל, אז בין 2800-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה) המשחקים הכי מתקדמים כיום, ולא יזיק אם יפעיל משחקים בצורה יעילה גם בעתיד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA4, BATTLEFIELD BC2, GUILD WARS2, COD, המשחקים עם הדרישות הגבוהות ביותר בשוק ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה לא, מעדיף שיהיה FPS גבוה במשחקים מהסוג הזה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280-1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? נרשם * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן, יש ברשותי נטבוק מדגם ASUS 1005HA וישנה בעיה ממש מעצבנת שעוד לא הצלחתי לפתור. לא משנה על איזו רזולוציה אני מגדיר את המחשב כל הזמן אני מוצא את עצמי משחק עם הרזולוציות בגלל שמדף אינטרנט אחד לאחר הרזולוציה של הדף משתנה וכל פעם אני צריך לשחק עם הרוחב של הדף.. למישהו הבעיה מוכרת? אולי יש תוכנה שמדף לדף מתאימה את רזולוציית הדף למסך באופן אוטומאטי? התופעה ממש לא סימפטית ודורשת כל פעם לשחק בגודל התצוגה ורוחב הדף..אני רוצה להגיע למצב שאין צורך לשחק ברוחב הדף ולזוז ימנה ושמאלה,אלא הוא קבוע ללא צורך לזוז לצדדים,מקווה שהבנתם. תודה רבה לכולכם מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by danielzy,

במיוחד למשחק Battlefield Bad Company 2 לא מתוכנן OC. אין צוריך בציוד כלשהו. אני בניתי משהו עם i5 ו 5770 עם Antec Sonata III 500w ב 4300 ש"ח. אם יש לכם עוד הצעות..

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  19. שלום לכולם, הספקתי להבין שRevit טוחנת את המחשב, ולמען האמת אני חושב שצריך לקנות מחשב נייח בשביל תוכנה כזאת. אבל, זה מחשב לבת דוד שלי והיא סטונדנטית אז היא חייבת לפטופ. אגב, אפשר לחרוג בכמה שצריך, אבל אם כבר חריגה, אז רק אם באמת צריך. בקשר למעבד, צריך Core 2 Duo לפחות. הבנתי שצריך כמה שיותר זכרון. 3GB זה המינימום שאוטודסק ממליצה, אז אני משער שזה ירוץ זוועה עם כמות כזאת. אני חושב שעדיף 4GB. הלכתי קצת לאיבוד בקשר למערכת הפעלה, 32bit או 64bit, אין לי מושג. בקשר לכרטיס מסך צריך שהוא יהיה דדיקייטד ולא מובנה של אינטל, המון רינדורים. גודל מסך צריך להיות 15.4 או 15.6 אין דרישה לקורא כרטיסים, בלוטות', יציאות HDMI וכו' וכו', אבל אם יש, מה טוב. המון תודה לעוזרים.

20. === מחשב למשחקים (ומולטימדיה) 5.5-5.7K, ללא OC וללא ציוד היקפי. === מפרט למחשב חדש למשחקים ברמה בינונית ++, ציוד היקפי קיים, ללא אוברקלוק. תקציב מינימלי 5250 ש"ח, תקציב מקסימלי 5750 ש"ח (תשלום במזומן). ציוד היקפי קיים: מסך 19 אינצ' LG FLATRON L1960TR 1280X1024 רמקולים 5.1 מיקרולאב, עכבר לוג'יטק G5, מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט. הנחיות שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי ? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש עלות/תועלת טובה יותר (או חומרה חדשה) אז חריגה מקסימלית ל5800 ש"ח, אם זה רלוונטי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? ל- בעיקר למשחקים, תכני HD (וגם אופיס, מוזיקה, אינטרנט. גרפיקת/ע…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. שלום אני זקוקה למחשב לגיימר בינוני, משחק משחקים חדשים מדי פעם ולא חייב את ההגדרות הכי חזקות אבל כדי שיהיה אפשר לשחק במשך לפחות שנתיים ככה. ולמטרות כלליות (סטונדט למדעי המחשב, קצת עריכת home videos, הרבה עבודה משרדית, לא רואים בו סרטים) האם יש סיבה לחכות קצת (טכנלוגיות חדשות שאמורות לצאת בתקופה הקרובה?) ולהלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? משהו בין 4000 ל5000 אבל מבחינתי זה סתם מספר, אני צריכה מחשב טוב לצרכים שלי, אם זה פחות אז אני רוצה לחסוך ואם צריך יותר אז ניתן להוסיף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה …

22. Started by -Tal-,

שלום אשמח להרכבת מפרט, התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 ש"ח. שימושים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, AutoCAD, SketchUP, Revit 2009-2010, photoshop, עבודות רינדור, עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. דרישות חובה: - מעבד אינטל C2D - לא AMD - כרטיס מסך NVIDIA - לא ATI - חשוב שהכרטיס מסך יתמוך במסך 20 - 24 אינץ'. - זיכרון: 4GB - הארדיסק: 320GB או 500GB .. תלוי מה ההבדלי מחירים - רמת שקט - 7. - לא מתוכנן OVERCLOCK. - אין צורך במערכת הפעלה. - חנות באזור חיפה \ קריות. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  23. שלום, אני זקוק למפרט למשחקים ב-3000 ש"ח, אין צורך לחסוך, אני רוצה להשיג כמה שאפשר בתקציב הזה, חריגה עד 150 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר בשביל משחקים. משחקים כמו CALL OF DUTY, WORLD OF WARCRAFT, GTA IV אני צריך מסך חדש. אין צורך ברמקולים, בעכבר, במקלדת, בצורב וכונן קשיח. השקט לא הדבר החשוב ביותר (5 מתוך 10). לא יהיה אוברקלוק בכלל ואין צורך לכלול מערכת הפעלה.עדיף חנות באיזור המרכז, אין לי כוונה לשדרג שום חלק של המחשב בעתיד הקרוב. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. Started by darkeli,

מפרט בסיסי עם I3 יעלה בסביבות ה-2300. מפרט AMD עם מעבד בעל מהירות דומה, אבל עם כרטיס מסך חיצוני וחזק יותר יעלה בערך אותו דבר. מחשב מבוסס CORE 2 DUO יעלה 600 שקל פחות... היתרון של הI3 הוא שזו היא קנייה לטווח ערוך, בגלל לוח האם והסוקט החדש, אבל האם זה שווה את הכסף? מטרת המחשב היא עיבוד מסמכים, אינרטנט, משחקי מחשב ישנים, ומשחקי משב חדשים שלא דורשים יותר מדי (הגיימר בן 10...) על WIN 7 32BIT אז מה דעתכם? (אני יכול להרכיב את המפרטים הספציפיים, אבל השאלה היא ברמה העקרונית - 150 שקל לפה ולשם לא ישנו הרבה)

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by Xsy,

ערב טוב וסופ"ש נעים. אני מעוניין בקניית מחשב עד 4000 שקלים עם אפשרות לחריגה קטנה של כ100 - 200 שקלים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לתכנות משחקים בתלת - מימד , משחקים , צפייה בטלויזיה וגלישה כמובן. מפאת סיבות אלה ארצה מספר דברים שכמדומני יכולים להיכנס לתקציב: * מעבד עם ארבעה ליבות , לצורכי קומפילציה מהירים. * כרטיס יחסית חזק , שיאפשר משחק לפחות בדרגות מינימום במשחקים של היום , כמו - כן תמיכה בDX11 חובה לצורך התכנות. * כרטיס טלויזיה * אין לי צורך בדיסק קשיח גדול מדי , 200G יספיק לי די ויותר. * אם זה אפשרי - אעדיף 4G RAM אין צורך בציוד היקפי , השקט של המחשב חשוב אך זניח אם יפריע לתנאים שלמעלה. אני לא מתכנן OC ואין לי צורך במערכת הפעלה. אעדיף לבצע את הקנייה מSKYPC. …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.