ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים ולכן מעוניין לרכוש מחשב חלקי, קרי, רק את החלקים הבאים: 1. מעבד (העדפה אישית לאינטל) 2. קירור למעבד 3. לוח אם 4. זיכרונות (16GB) 5. HD SSD 240GB 6. מארז 7. ספק חשמל (אין צורך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים) שימושים עיקריים 1. עבודה (הרצת מכונות וירטואליות לעיתים - לא יותר מ- 3 מקסימום) 2. משחקים 3. מוסיקה (לא דברים מאוד כבדים, בעיקר Cubase עם VSTים) 4. פוטושופ אשמח לכל עיצה ועזרה!!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. התקציב שלי 5 אלף 2. המחשב אמור לשמש למשחקים כבדים! 3. אני לא צריך: מסך אכבר מקלדת רמקולים צורב והארדיסק הדגשים שלי בעיקר אל מעבד כרטיס מסך וזיכרון חייב יותר מ גיגה זכרון חייב מעבד עם 4 ליבות וחייב כרטיס מסך יותר מ 512 זכרון בבקשה ממכם תישדלו לא לעבור את ה 5100 תודה מראש לעוזרים, גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תוך כדי שימוש בסיסי באחד המפרטים המוצעים באתר, הרכבתי מחשב שישמש קרוב משפחה. על הדרישות הן מסך 19", מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD וכמובן שיהיה עם מעבד מתקדם וכו'... מה שבניתי הוא כזה: מעבד AMD Athlon 64 BIT 3000+/2.0 GHz 512KB Socket 754 BOX 3Y לוח אם GIGABYTE GA-K8VM800M AMD 64BIT DDR MICRO ATX 3Y זיכרון DDR KINGSTON 400Mhz 512Mb CL2.5 דיסק WD 80GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER WD800JB 3Y צורב NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז Q2-LCD MICRO ATX 480W כ.מסך EPOX R9250 128MB DDR TVOUT+DVI מ.שטוח VIEWSONIC LCD 19" VX924 DVI SILVER-BLACK 4ms 3Y מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP MX BLUETOOTH וכונן פלופי פשוט. ישנן כמה התלבטויות, תחילה במקלדת…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. 2500 ש"ח גג 2. בעיקר משחקים וסרטי FHD רזולוציית מסך 1920X1200 בהגדרות בינוניות (אסטרטגיה בעיקר...) 3. ללא ציוד הקיפי 4. אין צורך בכרטיס מסך יקנה בהמשך בנפרד 6. 8 אמור להיות בחדר שינה אבל לא כזה מפריע 7. OC בינוני+ תלוי בצורך, כן 8. ללא מערכת הפעלה 9. איזור רחובות אבל אם זה זול משמעותית אפשר לקפוץ למרכז 10. נדרשת יציאה דיגיטאלית בלוח אם 11. כרטיס מסך יקנה בהמשך (כנראה ה5770...) בעוד כמה חודשים 12. עדיף שתהיה אפשרות לשדרוג תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים תכני HD ותכנות בהמשך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4 METRO DEAD RISING וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42" על FHD כרגע בעתיד מתוכנן קנייה של מסך טלוויזיה של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? UL…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray ₪ 826.00 פתרונות קירור מאוור Cooler Master Hyper TX 3 4719512015513 ₪ 99.00 לוחות אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz ₪ 826.00 דיסקים קשיחים Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ ₪ 285.00 כרטיסי מסך HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש ₪ 799.00 2 ₪ 1,598.00 מארזים NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש ! ₪ 599.00 סה"כ מחיר: ₪ 4,233.00 המפרט הורכב ב-http://www.rsm.co.il 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה נית…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד אינטל d.core e260 זכרון ceon 2gb ddr-2 667 לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 דיסק קשיח 250gb 16 mb s2 seagate צורב sata samsung dvd20 dl כרטיס מסך gf8500gt 512 mb pcie המחשב עלה 1800 שקל באייבורי! אני יודע שזה לא המחשב הכי טוב בעולם..אבל האם הוא מספיק ושווה את המחיר?? מה אתם חושבים
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא מאמין שבעקבות הדרישות יהיה מה לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סדרות, גלישה מוזיקה, רגיל לחלוטין. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני עוד לא יודע אם עדיף לי 19" או 22", זה משחק תפקיד. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל מה שיש, כולל החדשים ביותר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום!!בבקשה לא מהמפרטים הממולצים......... ללא הארד דיסק וללא צורב .. המחשב בעיקר לאינטרנט ולא למישחקים ואם איפשר שהמסך יהיה 17 אינץ (וגודל הנקודה במסך יהיה 0.21) וגם מארז יפה כאיךו מואר
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי.. אז אני עם המחשב שלי בערך 5 שנים והוא כבר ממזמן לא סוחב כלום. עכשיו,הכרטיס מסך שלי דיי טוב כי קיבלתי אותו מהאחריות כי נהרס לי הכרטיס הקודם אז עכשיו יש לי geforce 560ti. מעבד: q6600 לוח אם : (גם משו ישן מאוד שאני לא זוכר עכשיו אבל אם זה נחוץ אני יכתוב את הדגם אבל באופן כללי אני צריך להחליף גם אותו) זיכרונות 4g ram אז בעיקרון אני לא צריך מחשב ממש חזק,אני רוצה לשפר מעבד ובגלל זה אני צריך להחליף לוח אם ואמרו לי שגם זכרונות . התקציב שלי זה 1300 כולל חריגה. תודה :>
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
5K עם מסךLCD 17 בלי ציוד הקפי ( בבקשה לא לחרוג מ5K ) לא עושה OC מחשב למשחקים הארד דיסק 160GB יספיק היופי לא משנה במארז העיקר שיהיה שקט ... צריך חנות ליד הקריות ( מומלץ מ TMS ) תודה.
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל אבל אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,צפייה בסרטים HD,תוכנת FLASH,גיימינג,שיהיה אפשר לעבוד עם כמה תוכנות בו זמנית(לא תוכנות כבדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס,FAR CRY3 batman arkham city -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (תכנות, OFFICE, אינטרנט, תוכנות מסרים), משחקים כבדים * גודל המסך?14+ * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לגבי המשחקים, מדובר ב-BF3 על MEDIUM לפחות, ועל GTA IV על HIGH. תודה
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב, ביקשתי מפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים (כמו WITCHER או STARCRAFT), ללא משחקי רשת. (לא מאסיביים, בכל אופן...) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הגעתי למפרט הבא. אשמח לשמוע חוות-דעת / ביקורת / הצעות. מסך: AOC E2250SWDNK 21.5" http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10902 מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz – TRAY http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10916 לוח אם: GIGABYTE GA-H87M-HD3 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=9968 זיכרון: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY WHITE http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10887 כרטיס מסך: GIGABYTE GTX750TI 2GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowIte…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים (מחשב מעבודה). אני משתמש במחשב רק לטובת העבודה (לא משחקים ולא סרטים). מה כדאי לבחור?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 BOX קירור מעבד: GIGABYTE NEON 8 לוח אם: Foxconn NF4UK8AA-8EKRS זיכרון: SAMSUNG 1024MB (512MB*2) DDR400 כרטיס מסך: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB DDR3 256BIT R480-Core PCI-E *RETAIL מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Blue ספק כוח: ENERMAX WHISPER EG365P-VE 350W סה"כ מחיר: 3850 ש"ח. (כולל הרכבה) מה אתם אומרים שווה את המחיר?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 4K - ללא חריגות כלל!(50-80 ש"ח בסדר אבל לא יותר מזה). 1. 4K 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. א) משחקים חדשים שיוצאים כל הזמן, צפייה בהרבה סרטי/סדרות HD. ב) לשימוש ביתי בלבד, כמו שצויין בא' רק משחקים וסרטי HD(כמובן שגם גלישה אבל זה לא חשוב). ג) 1920 X 1080 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא כרגע, אבל יכול להיות שכן. ואם כן אז שתישאר אופציה לאוברקלוק קל. 8. הרכבת מחשב בלבד. 9. איזור מגורים - מרכז. אני מעדיף אישית את SKYPC בשל הניסיון איתם, אבל אין לי בעיה גם אם IQPC ושאר החנויות. 10. הכי חשוב שהבסיס יהיה חזק - מארז מאוורר, מעבד חזק ולוח אם שקט ואיכותי. בניתי…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט למארז ותכולתו במקסימום 2k. המחשב לא יעבור שדרוגים עתידיים, והוא ינוצל לאינטרנט עבודה משרדית ומעט משחקים והורדות. אודה לכם אם תוכלו למצוא מפרט מתאים במסגרת התקציב מרשת k.s.p . אני חושב בכיוון של amd 3800x2 am2 בקשר לשאר אני צריך עזרה
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זה הדגם Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008. Model Name IN-RD09-2008 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800) GPU Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared Sound 7.1 channel stereo sound with speakers Optical Device DVD Multi Burner Wireless Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card Card Reader 8-in-1 Memory Card Reader Bluetooth Yes Webcam 2.0mp Camera S-Video Out Yes USB 4XUSB 2.0 RJ-11 Yes RJ-45 Yes IR No FireWire IEEE1394a OS Free Dos Weight 2.89 kg (6.6 lbs) Battery 6-cell 53WHr Li-ION Warr…
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-