עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, התייעצו איתי לגבי המפרט הזה שמיועד לצרכי עריכה גרפית: http://tms.co.il/preview/spec/v1puldq9 לא ראיתי שום בעיה עקרונית עם המפרט, למרות שאני חושב שיש כרטיסי מסך יותר מומלצים בסכום הזה (לפחות למטרות גיימינג, לא יודע אם יש הבדל עקרוני לגבי עריכה גרפית). יש לכם אולי הערות או המלצות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by giloman,

חבר שלי משוגע הוא הולך על 15000 ש''ח מחשב שרת לא לשימושים של שרת אלא למשחקים עכשיו הוא צריך אתר זול וטוב של חומרה מארה''ב שעושה משלוחים לארץ כדי לקנות משם את הלוח אם ושני המעבדים (DUAL OPTERON 246 2.0 GHZ) תודה...

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by unicorn,

מחפש לקנות בסכום של עד 2000 ש"ח מחשב לתכנות ובניית אתרים הדרישות לכך הם לא גבוהות, אני צריך אפשרות לפתוח הרבה חלונות דפדפן ובמקביל הרבה תוכנות (שרובן קלות) בלי שהמחשב יתחיל לזחול (שזה מה שקורה היום) בנוסף אני רוצה להריץ משחקים בסגנון WOW, DC universe ו-marvel heroes ושירוץ חלק כשאני מריץ משחק אני סוגר כל דבר אחר אם זה משנה.. ואני בדר"כ לא מנסה להריץ את המשחקים הכי חדשים.. כל מידע יתקבל בברכה.. אפיק..

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by ofril19,

תקציב : עד 4.6 מעבד: e8400 לןח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון:G.Skill DDE2 4096 ( 2048x2) 800MHZ CL 4-4-4- 12 PK דיסק קשיח: Seagate ST3220613AS 320 GB SATA 16 MB כרטיס מסך : PALIT ATI READON HD 4870 Sonic 512 mb DDR 5 PCi מארז:Antec three Hundred ספק:Hiper HPU-4M530-PU 530 W עכשוי מה שבצבע אדום אין בחנות KSP אז לאיזה חלק אתם אומרים שכדאי להחליף? ובבקשה אולי דברים יותר זולים כי אולי אני שם 2 כרטיסי מסך HD 4870 ואני רוצה להגיע עד 4.5-4.8 והלוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זה אותו דבר כמו? GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E הינה האתר ksp . co . il תודה.

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  5. אני רוצה להתייעץ בקשר למפרט ב4K ללא מסך שימושים : משחקים, סרטים, תיכנות(די הרבה) וכל השאר אני יודע... צריך: מעבד לוח אמא הארד דיסק 120 SATA זיכרון 512 מינימום (די ברור) צורב DVD כרטיס מסך לא משהו רציני נראה לי R9600 אולי PRO אם יש מקום מארז+ספק זהו..אם יתווסף אני יודיע.... אני די סגור על מפרט כבר בראש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...אני חושב A64 יתאים כאן עריכה: זה בערך מה שחשבתי עם קיצוצים פה ושם: כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W 265 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 589 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח 1 Sapphire 9600SE 128MB 504 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 …

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Rammler1983,

היי, יש לי את הT42 שפרמטתי והתקנתי עליו אובונטו. העניין הוא שלא רציתי תמיד להכניס את הsupervisor password אז נכנסתי לביוס , שמתי את הסיסמא שהייתה לי ואז נתבקשתי להכניס סיסמא חדשה אז פשוט לחצתי על Enter פעמיים והופיע לי שה supervisor password מבוטל אבל עכשיו כשאני מפעיל את המחשב, הוא מבקש ממני את סיסמא. הסיסמא הישנה לא עובדת ולחיצה על enter גם לא מה עליי לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by redead,

מחשב מסוג HP NX7400 .. יש אפשרות להוסיף לו עוד ג'יגה של זיכרון?

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by HitmanX,

אז בכללי תכננתי ללכת על 3800X2 זכרונות ולוח כמו שרואים על מעבד אני כבר דיי סגור. אבל אין לי מושג איזה לוח וזכרונות לקחת, זכרון רצוי ג'יגה ולוח אם איו לי מושג, תמליצו על משו טוב תודה, יום טוב אודה מאוד אם מישהו יגיב לפני 5 בערב, גררר.. הספקים האלה.. חבל שהם לא עובדים 24/7

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  9. הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by שמעון 17,

שלום, יש לי 4000 שקל ואני רצה לקנות מחשב חדש חזק אז עם אתם יכולים לתת לי את המחשב הכי טוב למחיר הזה .. תודה לכול מי שיעזור לי ...

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  11. היי לכולם אני צריך את עזרתכם במפרט מחשב עבור אחותי.השימוש: משחקים<קליל> אינטרנט ו-DVD .בקיצור משהו קליל ופשוט במחיר של 1500-2500 ש"ח.<עדיף כמה שפחות..התקציב שלה פשוט כזה.> יש לציין שיש לה מסך חדש מקלדת ועכבר.כלומר מה שהיא צריכה זה רק את החומרה עבור המחשב נטו,קרי:מעבד,לוח אם,וכו'.. שוב המחשב מיועד לשימוש ידידותי נטו ולא למשהו מפלצתי.ככה שהיא צריכה מפרט טוב אבל קליל בתקציב שהזכרתי לעיל.<היא התעקשה על 1500 ש"ח לא יותר אבל הסברתי לה שעד כמה שאני יודע להשיג מחשב ב-1500 ש"ח זה בלתי אפשרי,ואם זה בכל זאת אפשרי זה יהיה מחשב זול חסר אחריות ואמינות.<האם צדקתי?>ככה שהיא אמרה שהיא תגרד עוד כמה גרושים.> בתודה מראש לכל העונים. שי

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  12. מחר אני מתחיל לימודים ואני צריך מחשב לעבוד איתו, המחשב יסתובב איתי הרבה בדרכים למכללה וחזרה ולעבודה אז חשוב שיהיה עמיד כמה שאפשר למכות ונפילות. * תקציב? בסביבות 3500 . * מטרות המחשב? תיכנות, הפעלת תוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ וכאלה, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לגבי הסוג אני צריך המלצה. ללא מסך מגע. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ממושכת * משקל רצוי? בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו2-3 חיבורי USB …

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  13. שלום לכולם, מדובר במפרט למספר מחשבים שאמורים להריץ תוכנה גרפית עסקית (פרטים בהמשך).. נעזרתי בפורומים שכאן.. הנה התוצאה.. ================= הפרטים ================= התוכנה: http://www.materialise.com/materialise/view/en/2970306-SimPlant.html מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. דרישות/המלצות היצרן: - לפחות C2D מומלץ i5-7XX - לא מומלץ הגרפיקה המשולבת של i5-6XX / i3(פקודות 3D חסומות שם!) - כרטיס מסך נפרד שמתאים למשחקים, מומלץ עם 1GB-GDDR5 - לפחות4GB מומלץ 8GB - מומלץ Win7 ================= - בנוסף לרישוי לתוכנה המדוברת יה…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  14. תעזרו לחייל חביב לקנות לפטופ שיעזור לו להעביר את השנה וקצת האחרונות בסבבה בין פגז לפגז המחשב ישמש בעיקר ל Football Manager ולסרטים. מה שחשוב לי מבחינת חומרה זה מעבד I3 ו- 4 ג'יגה זיכרון. עדיף מעבד מהסדרה החדשה עם הכרטיס גרפי המובנה החזק יחסית (4000 אם אינני טועה). גודל מסך לא קריטי, אני אסתדר עם 15.6. הארד דיסק של 500 ג'יגה יספיק בהחלט. אין צורך במערכת הפעלה למרות שאם יש דגם שכולל אותה בתקציב - אז למה לא. אין צורך בצורב DVD. עכשיו לחלק החשוב באמת - יכול להיות שהוא יזכה להתעללות ומכות מזדמנות. אם ידוע על דגם יחסית יותר עמיד מהאחרים - זה יותר חשוב לי מכל מה שכתוב למעלה. זמן סוללה גם משחק תפקיד דיי חשוב. כמו כן הייתי מעדיף ללכת על פירמה מוכרת כמו דל או אסוס ולהימנע…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -בעיקר אינטרנט משחקים וסרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי -לא 4.האם לקנות בחנות ספיציפית?- עדיף מחניות אמינות כגון rsm skypc iqpc וזהוא.. על זה מה שאני חשבתי: . מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX ₪521 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪219 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ₪362 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by Meit-R,

תקציב: 10-15 אלף דרישות: מחשב לגיימרים, שיהיה חזק ומהיר ושיהיה לו מעבד&כרטיס מסך הכי טוב שיש... דיסק קשיח לפחות 500+.. ושיהיה אותו בארץ\אוסטרליה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by hq4ever,

Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache Tray GA-8S655TX ULTRA Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer Warranty 36 months CDRW Gigabyte 52/32/52 Retail DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE טובים, עובדים טוב אחד עם השני ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by avihu1,

שלום לכולם,ברשותי המחשב הנ"ל ויש לי בעיה שממש לא מובנת לי. למחשב יש Bluetooth מובנה, כשקניתי אותו הבלוטו'ט עבד כמו שצריך עם ווינדוס XP . לאחר כמה חודשים שידרגתי את המחשב לווינדוס 7 ומאז המחשב אינו מזהה את הבלוטו'ט. הורדתי כמה דרייברים מכמה אתרים והמחשב פשוט לא מזהה את ההתקן. למישהו הבעיה מוכרת? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא,פשוט ניסיתי כל מה שאני לפחות יודע. תודה ושבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by idani1983,

שלום, אני זקוק למפרט למחשב להורים שלי,שימושים אינטרנט ואופיס. תקציב 1300-1500 ש"ח. מחפש מחשב עם עלות\תועלת אופטימלים. תודה

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  20. שלום אני חדש פה - אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקר יעודו יהיה למערכת קולנוע בייתית - המחשב יהיה מחובר למסך LCD של טושיבה 42 HD READY המפרט: ‏ מעבד: ‏INTEL Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ לוח אם: P5K PRO של ASUS זכרונות : ‏2x1GB OCZ EL Platinum XTC‎ כפול 2 כרטיס מסך: EN9600GT/HTDI/512M או EAH3870/G/HTDI/512M של ASUS דיסק קשיח: WD Caviar SE16 500 GB SATA Hard Drives ( WD5000AAKS כרטיס רשת (במידה ולוקח את הלוח אם בלי הWIFI): ‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎ ספק כוח: ‏Liberty ELT620AWT 620W‎ אל פסק: ‏Advice PRPC 750 USB‎ קרור למעבד: ZALMAN CNPS9700 אני חושב שזהו כפי שאמרתי היעוד העיקרי הוא חיבור לLCD ולרסיבר (לכן חשוב החיבור האופטי לאודיו) כמו…

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  21. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי, שישמש בעיקר לעבודת אופיס, כמובן חשוב החיבור רלשת, ואולי סרטונים. ממש לא מחשב גיימרי. חשבתי על מסגרת של עד 3K אולי קצת יותר. כשהסתכלתי באתרים הגעתי למחשבים האלו: של טושיבה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new שהוא במחיר ובאיבזור מעולה, זיכרון RAM יותר גדול מהאחרים (למרות שאני מוכן לשדרג את כולם ל-4 ג'יגה), יש לו אחריות טובה אבל הארד דיסק קטן יחסית למרות שהוא המינימום הנדרש 160 ג'יגה. בנוסף שני אלו של לנובו, שהם אותו מעבד למען האמת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PJ472G ו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415 לפי הבנתי הממש לא מרובה בברנדים, מה שגורם לי להתלבט זה בעובדה שהראשון…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. שלום מחשפ מחשב נישא לעבודה משרדית מלאה - אינטרנט אופיס וכו'... עם יכולות טיפה מעבר שיחזיק לכמה שנים טובות מעכשיו של חברה רצינית לא סתם. בעלות של עד 3000. ללא מסך מבריק. תודה גודל מסך רצוי 15.4 והרבה זיכרון הרבה נפח דיסק. תודה.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by BrolySaiyan,

מה עוד אפשר לשפר? המחיר שאני משקיע על המחשב זה עד 8000₪[h=1][/h] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD10EFRX 1TB Sata III 2 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 25…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  24. Started by Cyron,

שלום אני מחפש מפרט למערכת Value, בעיקר אינטרנט, מעט משחקים (בשביל זה יש PS2), אינטרנט, מוזיקה, סרטים... אני מוכן להשקיע במחשב אם זה שווה את זה...בו נגיד תקציב בין 3000-4000 אם יהיה אפשר לדחוס בכל זה אפשרות שידרוג לעוד שנתיים-שלוש זה גם יהיה סבבה. צריך מעבד, לוח, זכרון, כרטיס מסך, הרד-דיסק (160 לפחות), סי-די, מארז+ספק וקירור למעבד. אין צורך במסך וצורב DVD כי כבר קניתי לא מזמן. נקודה חשובה בקשר לקירור מעבד והמארז (ספק), אני מחפש משהו טוב ושקט, אני לא יכול עם המערכות הרועשות והחופרות במוח אני מקווה של שכחתי משהו.. : תודה מראש

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  25. אני חיפשתי NetBook שיעבוד 24\7 רוב הזמן יהיה עם מטען. שימושים לרוב גלישה באינטרנט ומחובר תמיד לSKYPE. הסתכלתי על מעבדי ATOM, והבנתי שהנייד מסוג כזה לא יוכל לרוץ עם מוזילה כמה טאבים פתוחים ודיבור בסקייפ. עם המערכת שמגיע איתו זה WIN 7 ונוסיף לזה עוד אנטיוירוס לדעתי זה די מכביד, מה דעתכם? (אולי לינוקס יפתור את הבעיה במעבד חד ליבה ATOM)? יש מעבדי ATOM כפולי ליבה, הם יוכלו להתמודד עם סוג כזה של עבודה? בעקרון אני רוצה משהו קטן, אבל לא חייב חיי סוללה ארוכים כי רוב הזמן אני יהיה מחובר לחשמל. (שעה + לדעתי כל נייד יספק את זה) חשוב לי שיהיה שקט, קריר ויתמודד עם הדרישות. עם להסתכל מבחינת גודל, אז זה יחסית קטן ומעבד AMD כפול ליבה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 איך הוא? במחיר י…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים