עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by heli8,

שלום. אני לא מבין כלום בכל העניין הזה ואני באמת צריך עזרה על מנת לבנות מחשב לצרכים שלי. העיסוק המרכזי במחשב הוא המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ וגלישה באינטרנט(תוך צפייה בסרטונים וכד'). לא משחקים על המחשב שום משחק אחר ובאמת שפוטושופ ומנג'ר הם התוכנות ה"כבדות" היחידות. אני צריך בבקשה מפרט(או מחשב כבר מוכן, עם המלצות שלכם/קווים מנחים כדי שאוכל לדעת איזה מחשב יתאים לי) למחשב, בסביבות ה1300 ש"ח, עם חריגה של 200 ש"ח בלבד. אני חייב לציין שאני רוצה שהמנג'ר יעבוד חלק והכי טוב שאפשר תוך הצגת כל הגרפיקה ושבאופן כללי המחשב יהיה מהיר ושקט. בנוסף, אני כותב מהמחשב של אחותי ורציתי לדעת מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא עולה כיום: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows …

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  2. מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 2000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 רגיל * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקצ…

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by dogday,

בהתחלה הייתי בטוח שאני הולך לקנות מהאינטרנט הלכתי לחנות ליד הבית היו לו את אותם חלקים חוץ ממסך ומארז אבל בסוף התפשרתי על החלקים האלו והוא עשה לי את הכרטיס מסך הזה ב 1850 ש"ח: SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256 MB DDR הנה המפרט: amd athlon xp 2600+barton abit nf7-sl twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80gb sata sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr המסך והמארז{שעליהם התפשרתי}: lg 700b ומארז רגיל עם 520 WATT אם הייתי קונה בזיגזאג הייתי לוקח את המארז של קומפיוקס עם ה 400 WATT החדש שיש שם. ולגבי המסך- רציתי את ה 700P אבל לא היה לו. מה אתם אומרים???? _____עריכה___________ שכחתי לציין שבזיגזג הכרטיס בא עם 128 זיכרון}

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by barak.,

שלום לכולם קודם כל אני חדש פה .. וזה נראה לי אחלה פורום .. דבר שני אני צריך בבקשה מפרט של עד 6000 שקל ... אבל שיהיה מפרט פצצה למשחקים .. שיעבדו לי בו כל המשחקים החדשים והכבדים האלו .. כמו GTA IV ו CRYSIS ,FAR CRY 2 וכו'... תודה לכל העוזרים !!

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by The_Israeli,

אהלן חברה קודם כל מודה מראש על הסיוע... באוקטובר אני מתחיל לימודים, מחפש לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 5000 ש"ח. משקל: לא רלוונטי, שיהיה כבד מצידי מסך: רצוי כמה שיותר גדול, לא צריך מסך מגע דרישות\שאלות נוספות: 1. מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות וצפיה בסרטים\סדרות. 2. יהיה נחמד אם אוכל לשחק עליו Diablo 3 בעתיד וזה ירוץ כמו שצריך. מעבר לזה לא צריך שום משחק אחר 3. אם אפשר שהתקציב יכלול עכבר טוב. 4. כמו כן צריך המלצה לתיק נוח לסטודנט למחשב נייד, שיהיה בו מקום גם למחברות ושלא יהיה יקר מדי. לא צריך להיות חלק מהתקציב של המחשב. 5. אם אפשר גם המלצה היכן עדיף לי לקנות... 6. בגדול אני צריך את המחשב לפני ה-11 לאוקטובר, ככה שאם לפני זה צפויות ירידות מחירים ושווה קצת לחכות ע…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by valera199309,

שלום לפני כמה ימים קניתי לפטופ מסוג HP DV6-2130EJ הבעיה שאני לא מצליח למצוא דרייבר מעודכן לכרטיס חיפשתי באתר של נוידיה אפילו כתבתי להם מכתב אבל הם שלחו אותי לאתר היצרן אבל באתר היצרן הדרייבר האחרון הוא 188.7 וראיתי שיש כבר 197.6 בגלל הדרייבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אז עם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אז תעזרו בבקשה כי אני כבר לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by jonathanh,

שלום רב, הייתי שמח לשמוע דעות על המחשב הנ"ל. נראה לי שהביצועים לעומת המחיר טובים. מאוד חשוב לי המשקל. האם יש דעות לגביו או אלטרנטיבות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=20018 תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by dddani123,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ₪661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2V מחיר: ₪453 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ₪461 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ₪204 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 1024MB (1024MBX1) DDR2 667 CL4-4-4-12 - F2-5400PHU1-1GBLA מחיר: ₪500 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE…

9. Started by Hagar Cohen,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by lalzary,

* מטרות המחשב? גלישה בסיסית באינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף עד 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי משהו שמחזיק משהו כמו 6-7 שעות בשימוש ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר למה לא. אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה ככל שאפשר, בעלת שם ונותנת שירות טוב בישראל. בדקתי קצת בפורום ובאתרים נוספים באינטרנט ומצאתי כמה אופציות. 1. Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812271 לא לשים לב למחיר בזאפ, מצאתי אותו ב3,500 ש"ח. 2. Lenovo IdeaPad U310 4375-62G …

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  11. שלום.. הנה המפרט שאני חשבתי עליו עד עכשיו: Proccesor: AMD Athlon64 3200+ Socket-939 BOX Mother-Board: MSI K8N Neo2 Platinum RAM: 2x512MB A-DATA DDR500 Video-Card: GeForce6 6800GT Hard-Drive: WD 120GB 7200RPM 8MBB Power-Supply: Enermax EG475P-VE Noisetaker 480W Case: Supertalent Aluminium CA Black Monitor: NEC-Mitsubishi 19" DiamondPro 930SB Black יוצא בערך 8300 מנועה. עכשיו שאלות: החברה של הכרטיס מסך הוא של POV בגלל שהיא זולה... האמתי אני מעדיף הכי כאן בארץ את PNY כי היא מעולה וזולה.. האם כדאי לקנות אותו מפנדס? האם יש עוד ספק שאתם ממליצים עליו? "ספק מינימום" שיהיה הכי זול שאפשר למצוא שיחזיק את המערכת הזו + אוברקלוק? שיהיה זמני כי אני ממילא מזמין אח''כ ספק רצ…

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  12. היי, קניתי בעבר Lifebook AH530, והייתי מאוד מרוצה - כמחשב נייד שרוב הזמן הוא תחנת עבודה המחוברת למסך ומקלדת עשה את העבודה מצויין. השאלה אם כדאי להמשיך ולקנות את הדגם הבא שנראה יותר מתקדם וקל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 (אגב, מישהו יודע מה המחיר הסופי אצלהם?) לשים בו SSD ועוד 4 GB RAM, והחיים יפים? שאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות (קלות), צפייה בסרטים, משחקי אינדי (קלים ביותר). * גודל מסך? 13", לשימוש ביתי בעיקר (מסך מבריק?) * רזולוציית המסך? HD מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5-1.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  13. אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by SEangel,

אני מנסה לבנות מפרט לידידה שלי. היא עורכת וידאו בAVID 5.5. בינתיים נסגרנו על מעבד I7 (ככל הנראה 3770) וכרטיס מסך של אןוידיה (ככל הנראה 550TI). לגבי זכרון היא מתלבטת בין 8 לשני סטיקים של 8 (לדעתי סטיק אחד יספיק). לגבי לוח, צריך הרבה יציאות USB (גם 2 וגם 3), יהיו לה שני כונני סאטה ישנים + שניים חדשים (SSD+ רגיל או שניים רגילים, כולם סאטה 3), גם יציאת פייר וייר תתקבל בשמחה. לגבי הצ'יפסט, אין צפי לאוברקלוק וגם לשימוש בכרטיס המסך שבמעבד. (יש אישהו יתרון ל77 על ה68 לדרישות שלה?) מארז וספק: התלהבתי מהבנדל של פרקטל דיזיין R3 +סיסוניק 620W בTMS (אוברקיל בשבילה?), הדרישה שלה מהמארז, לא רועש מדי (אבל היא גם לא אובססיבית לשקט), יציאות USB 3 ו2 ופייר וייר (אם אפשר). התקציב, כאמור בכות…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. אהלן, לאחר תקלות רבות בלוח האם במפרט הנוכחי, אני שוקל לקנות חדש. אני מתכוון לשמור את הכונן הקשיח (640AAKS WD) ואת הצורב. דרישות 1. תקציב מקסימלי: 3.5K, אבל אשמח אם יהיה אפשר לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימושי משרד כלליים תכנות MAtlab Python. מהנסיון שלי גם מעבדים חלשים לא היוו צוואר בקבוק. משחקים ברזולוציה 1600X1200. למשל סדרת COD. הייתי מעוניין בכרטיס מסך בעל יחס עלות תועלת טוב, גם במחיר של הורדת חלק מההגדרות. 3. ציוד היקפי: אני צריך עכבר חדש. הMX1000 שלי גוסס. מעוניין בהמלצות לעכבר עם עלות תועלת טובה. חשבתי על MX518. 4. אין צורך בכונן קשיח, צורב, מסך, פלופי. 6. השקט חשוב לי 7/10 7. אין כוונה לOC 8. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות. 9. גר בנס …

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  16. Started by mano4now,

הי, זקוק לעזרתכם, ראשית כל לא חייב לנצל את כל התקציב. מחפש נייד עם חשיבות מרבית למשקל. לאחר מכן, מבקש מסך מינימום 14 אינטש. התקנה של חלונות 8.1 פרו מבקש גם מסך מגע ( מתלבט לגבי אלו שהופכים לטאבלט ) אחריות ל3 שנים. רצוי מעבד חזק I7 ו8 ג'יגה זיכרון ודיסק SSD (נראה לי שיכנס לתקציב בעיה ) תודה ראש מנו

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  17. כותרת תודה.

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by meirk147,

שלום רב, אני מעוניין לקבל חו"ד על מפרט מחשב שבניתי לאחר התייעצות בפורומים, ולפי הדרישות שמפורטים בהמשך. אני אשמח לקבל המלצות לשדרוג רכיבים(בתוספת של עד 300 ₪) או על חנות מומלצת יותר (באזור ירושלים / יבנה / עושה משלוחים) תקציב · בערך 2000 ₪ שימושים · בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' · בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. · חשוב לי שהמארז והספק כוח יהיו איכותיים ושקטים מעבדי אינטל : Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 C…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by Eled,

http://www.pcarena.org/smf/index.php?topic=15152.0

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  20. טוב המחשב שלי הגיע כבר יום שני שעבר פשוט לא היה לי זמן לכתוב דיון עליו... אז המפרט הסופי של המחשב הוא: מעבד- amd athlon 64 3500 s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye דיסק קשיח- wd 120sata gb כרטיס מסך- leadtek 6800-400tdh זיכרונות- geil value 512mb צורב דיוידי - lg gsa4160 x16 מארז+ספק- antec 1080b amg+antec 430w truepower כונן CD רגיל כונן דיסקטים 1.44 רגיל אם שכחתי משו תגידו... המחשב עלה לי 7000 שקל בחנות ד.ד אומנות המחשב במרכז סאדאב בחולון... בינתים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 והשבוע אני מקבל ת-6800 שלי... בכלליות המחשב טיל והמשחקים עולים במהרה ... כמובן שאני מרוצה ממנו והכל בזכותכם שעזרתם לי המון ועל זה אני מודה לכם מאוד לכל מי שעזר מהפורום תודה רבה... ועכשיו בקשר לתמונות צילמ…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by Bon bon,

אני בדילמה ... יש לי מחשב כבן 4 שנים אבל טוב, אני משתמש בו כדי לשחק ב fortnite וגם לתכנות והוא סוחב טוב.. אבל ישלי בעיה כאשר אני משחק וגם פותח OBS ועושה RECORD אז ברזולוציות נורמאליות הGPU עולה ל 100 אחוז ו CPU בערך 90. והתוכנת הקלטה פשוט מקליטה זוועה. השאלה אם כדאי לי לשדרג נגיד רק את הכרטיס מסך או כבר ליקנות מחשב חדש ? ואם כן אז איזה ? העדיפות היא כמובן לא לבזבז עכשיו יותר מידי כסף ... אבל אם זה אומר שעוד שנה אצתרך בכל מיקרה להחליף את המחשב אז אין לי בעיה עכשיו להשקיע במחשב חדש. המחשב שלי כרגע : מעבד + מאוורר Intel I5 3470 3.2Ghz + Shagon ARC-118 SV Ball לוח אם Gigabte GA-B75M-D3V צו…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש נייד נוח לעבודה על שרטוטים - בעיקר CAD - עם תלת מימד אבל אדריכלי/תעשייתי ולא למשחקים עתירי גרפיקה. צריך להריץ Autocad כמו שצריך, ורצוי שיהיה קל ונוח. רצוי עם כונן SSD למערכת ההפעלה. תקציב - עד 5K אבל גמיש אם יש סיבה מוצדקת. גודל מסך - 15.6 (או דומה). אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by IDan2012,

המחשב מיועד לגיימינג כבד לדוגמה: BF3 ,MW3, NBA2K12, PES וכו' מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪114 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרט…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  24. שלום, אשמח לקבל חוו"ד לגבי המפרט ובמיוחד לגבי העובדה שה- ssd רק 24gb. המחשב מיועד לשימוש בייתי + סטודנטיאלי (ניידות חשובה ביותר), ללא עריכות מקצועיות למיניהן (בעתיד אולי פוטושופ ברמה החובבנית בלבד). אמינות מוצר חשובה בהחלט, המטרה היא לקנות מחשב שישמש לפרק זמן יחסית ארוך ולא להחליפו בעוד כשנתיים-שלוש. פירוט מפרט:[table] [tr] [td]U32VD-i5 - 24GB SSD + 320GB[/td] [td][/td] [td]₪ 5400[/td] [td]חדש חדש !![/td] [td]מחשב אלגנטי לניידות מקסימלית. דק וקל במיוחד, 2 כוננים קשיחים!! בעל מעבד ליבה כפולה מהדור החדש (דור 2) כולל מקלדת דוחה אבק, מערכת שמע באיכות גבוהה מבית B&O .בעל תו תקן של Energy Star המבטיח מוצר חסכוני בחשמל. מגיע עם תיק מתנה! [/td] [td]Intel® Core™ i…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  25. אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …

• 9 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.