ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 17". די יישן ואין לי מושג מה הרזולוציה המקסימלית שלו. אולי אשקול לקנות מסך רחב גדול יותר אך שיקול זה יהיה בנושא אחר אם יהיה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך המחשב הזה?? http://www.pointpc.co.il/product.asp?productid=1699
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור משחקים ולשחק במשחקים ב4K ואני רוצה שקט למשך 3 שנים והתוכנות האנימציה שאני משתמש בהם בmaya ו3ds max
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
וינגן חלק. כל השאר לא משנה. עדיפות לNvidia, אבל זה לא כ"כ משנה. כל השאר גם לא חשוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המסך בעל רזולוציה של 1080X1920 מיועד לגרפיקות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
המחשב מיועד לצרכים כלליים כגון: משחקים, אינטרנט, האזנה ועריכת מוזיקה, OC בעתיד, סרטים וכדומה. אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על המפרט הבא: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 X2 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Power Color ATI Radeon X800GT PCIe 256MB Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי ספק Teac Floppy Drive 1.44 HEC ACE480 480W 20/24PIN Thermaltake 80M…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000(ערכתי: לא להתייחס לכותרת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשבמיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד 3, קרייסיס ,3 , פארקריי 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? …
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למערכת Value, בעיקר אינטרנט, מעט משחקים (בשביל זה יש PS2), אינטרנט, מוזיקה, סרטים... אני מוכן להשקיע במחשב אם זה שווה את זה...בו נגיד תקציב בין 3000-4000 אם יהיה אפשר לדחוס בכל זה אפשרות שידרוג לעוד שנתיים-שלוש זה גם יהיה סבבה. צריך מעבד, לוח, זכרון, כרטיס מסך, הרד-דיסק (160 לפחות), סי-די, מארז+ספק וקירור למעבד. אין צורך במסך וצורב DVD כי כבר קניתי לא מזמן. נקודה חשובה בקשר לקירור מעבד והמארז (ספק), אני מחפש משהו טוב ושקט, אני לא יכול עם המערכות הרועשות והחופרות במוח אני מקווה של שכחתי משהו.. : תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום , מחשב שהציעו לי ב KSP פ"ת : מעבד אינטל E5300 TRAY מאוורר AC ALPINE PRO 7 לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON /SAMSUNG כונן קשיח - WD 320GB SATA2 צורב - DVD LG מארז - COOLER MASTER 534 ספק כח - CORSAIR 550W VX - שימוש עתידי בכרטיס גרפי 9800GT ברמה MED END ( לא גיימרית מקצועית משהו ברמה בינונית ) . המחשב מיועד בעיקר לאינטרט והורדות קבצים שירים סרטים וכו' סיכוי קלוש ל OC מקווה שזה בסדר
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9946786.p?id=1218199529790&skuId=9946786 * Dell Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 17.3" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive * 6-cell lithium-ion battery * AC power cable, power cord * Software: Microsoft Works 9 and more * Owner's manual Product Features * Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. * Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® H…
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הדגשים: 1.מבוסס אינטל 2. 8 גיגה זכרון 3. לוח עם 2 כרטיסי רשת , חשוב!! 4. שאלה: האם ה 7800 הישן שלי מסוגל להחזיק משחקים על רזולוציה 1680*1050 (עם\בלי פילטרים) ? שאלות שעלולות לצוץ: יש כבר: ספק OCZ 520 וקירור, Arctic Cooling Freezer Xtreme ישנו אפשרות חריגה אך אם אפשר בפחות כסף מה טוב,
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, כנראה בעתיד גם MATLAB, משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA VI , BF3, ומשקי FPS אונליין... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 37'', FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אבל גם משחקים מידי פעם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל NBA 2K13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן, הכי פשוט שיש עדיף ללא כבלים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום! המחשב הישן מעצבן וברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 3500 שח. אם אני משחק זה רק במשחקים כמו GTA , FIFA , ו NEED FOR SPEED. אני רואה סרטים וגולש באינטרנט. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי מסך 17 אינצ' CRT פשוט. האם כדאי להחליף אותו? (אני מדגיש שהמסך לא עושה לי שום בעיות ולא מפריע לי הגודל שלו ואם אני מחליף זה רק במסגרת התקציב ) 2. אני גר במרכז. מאיזה חנות עדיף לקנות? (אין בעיה של הגעה לחנות) 3. מה לעשות עם החלקים של המחשב הישן אפשר אולי לקבל הנחה אם אני מחזיר מחשב ישן? (פנטיום 4) 4. איזה מפרט אתם ממליצים לי? 5. אם אפשר תוכלו לומר לי כמה זמן אחריות יש לכל חלק?
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3,800 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Sony Vegas ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: במידה מועטה * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אסטרטגיה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. הא…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחשב בעל עיצוב חדשני,ובמשקל -2.7 ק"ג בלבד! (מותנה באבזור) 3 שנות אחריות ע"י ניופאן מעבד Intel Core 2 Duo כונן קשיח מהיר SATA בנפח ענק של 160GB רשת אלחוטית Bluetooth + wi-fi זכרון מורחב בנפח 2GB,עם אפשרות להרחבה עד 4GB כולל מצלמה איכותית 2MP,רמקולים מובנים,ומיקרופון סוללה בעלת 6 תאים,לזמן עבודה ארוך יותר עד 24 תשלומים ללא ריבית! (לציין בדף ההזמנה את מס' התשלומים) המחשב אינו כולל מערכת הפעלה המחשב מגיע בצבע שחור בלבד פרטי המוצר דיסק קשיח 160GB SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 מהירות המעבד 1.66Ghz מעבד Intel ® Core 2 Duo T5450 1.66Ghz מעבד גרפי Intel® GMA X3100 סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג TFT LCD "15.4…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לשדרג את המחשב בארה"ב ולקנות את אחד משני המחשבים לעיל. לפי הסתכלות בפורום ראיתי ששניהם מחשבים איכותים, אך בכל זאת רציתי לדעת מאנשים עם קצת יותר ניסיון - מי מהשניים עדיף? אני אקנה את שניהם בקונפיגורציה יחסית חזקה, של מעבדים מסדרה 9XXX, כרטיס מסך חיצוני וכו'. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש המלצות? אני רוצה משהו עם לפחות 512 MB RAM בהחלט רק משהו ברמה של פנטיום 4 עם מספיק ג'יגה הרץ כדי להפעיל למשל דפדפן, 2 תוכנות (פוטושופ ופלאש), ואיסיקיו למשל בו זמנית אני לא יכול לקנות מחנות וירטואלית כי אין לי אשראי אם יהיה בחנות כמו באג או שקם אלקטריק זה יהיה טוב... המקסימום שלי בכסף זה 7000 (אם התשלומים יתאימו) מוטי
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב נייד של מהאתר של מיקרוסופט בארה"ב ושלחתי אותו לארץ בשילוח חיצוני דרף buy2usa המחשב הגיע ואני מבסוט עד השמים. מה קורה לגבי אחריות בישראל? האם יש אחריות? האם אפשר להרחיב אחריות? איך מבצעים את זה? אשמח לעזרה . (אגב באתר של דל לפי הקוד יש למחשב אחריות לעוד שנה וחצי מעכשיו)
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעבודה משרדית והקרנת סרטים הכי חשוב לי שיהיה אפשר להפעיל מספר יישומים בו זמנית בלי שהמחשב יכנס להרהורים עמוקים מסך שטוח, 19'', התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, שאלתי היא גם האם אפשר להסתדר בפחות, אבל עדיין יותר חשוב שלא יכנס להרהורים עמוקים אני יכול גם להסתדר עם 17'' אם זה הפרש משמעותי בתקציב אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, OVERWATCH, BATTLEFIELD 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך, 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-