עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Holy Spirit,

שלום, בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הציוד ההיקפי הדרוש הוא מסך בלבד ולא מתוכנן OC. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לתיכנות, להורדות (24/7) ולמשחקים (גם משחקים כבדים) וכמובן אינטרנט, סרטים, גרפיקה ומה לא? אני מתכוון להתקין עליו בדואל בוט לינוקס וויסטה (לא לכלול את ויסטה בתקציב). יש לי גם הרדדיסק מהמחשב הנוכחי שלי של 250GB שאני שומר בו את המידע שלי שאני מתכוון להעביר למחשב הבא. חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט כי אני יושן איתו באוות החדר. אני רוצה לקנות מחשב משתלם ככה שאפשר לעלות או לרדת בתקציב אם זה משתלם יותר. אני די מתלבט אם כדאי לקחת מסך רחב או לא ובאיזה גודל ולא יודע בדיוק מה יותר יתאים לי, אבל נראה לי שעדיף לי לקחת מסך רחב :s05: ובנוסף גם שאלה קטנה: עד היום …

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by jan_p,

המחשב מיועד להריץ משחקים תוכנות וצפיה בשידורי HD רצוי שהמעבד יהיה Q6600 , ברצוני גם לכלול בסכום מסך 22 של סמסונג . אני צריך להחליט עד מחר . אני הולך לרכוש כנראה בסקי פי סי..... תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מפרט למחשב באזור 4500 ש"ח (ללא מסך, ללא כונן קשיח וללא צורב). על המחשב אני רוצה להריץ אינטרנט + אופיס ומשחקים כמו מנג'רים למינהם וCALL OF DUTY וכאלה. דבר חשוב נוסף הוא שאני רוצה שהמערכת תהיה כמה שיותר שקטה כי המחשב יושב בחדר שינה. ובנוסף לכך שלכרטיס מסך תהיה יציאת HDTV. מה ההמלצות?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. Started by Roeebaeloha,

שלום, יש לי בבית מחשב Mac G5 בא בימים שהחלטתי להפוך אותו ל-PC, התחלתי את פרויקט המודינג בהחלפת ספק הכח הייעודי של המק לספק כוח רגיל בנפח של 450W+80 Bronze, כל העבודה עם הספק כוח הייתה לא כל כך פשוטה ובגלל שזה הפרויקט הראשון שלי אני לא רוצה להתעסק (ולקנות) ספק חדש.. לכן אני מחפש את המפרט הכי חזק שאפשר להרכיב עם הספק כוח הנוכחי; אני צריך את עזרכתם במציאת הרכיבים הבאים: -מעבד (עדיפות לקבילייק) -לוח אם עם 4 סלוטים לראם -כרטיס מסך אם אפשר עם קירור אני כבר אסתדר -לא מתכוון לשחק על המחשב משחקים ב-8K אבל זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת, משהו בכיוון של משחקים מודרניים ב-1080P באיכות Med בערך -לא הולך לערוך עליו סירטונים אבל כן אשמח שיוכל להתמודד עם…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Yiii,

היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחפש מפרט לעבודה עם after effects , maya ועוד תוכנות בסגנון, צריך שהמחשב ירנדר טוב בלי לקרוס ויוכל להרציף פלאגינים במהירות בלי להיתקע. אשמח אם הוא יוכל גם להריץ משחקים כמו guild wars 2 , skyrim באיכות גובהה. התקציב הוא עד 10 K , מומלץ בין 5-8, + מסך מומלץ שעדיף שיכנס גם כן בתוך ה10. השימוש הוא שימוש חובבני כרגע, אני רק מתחיל ללמוד כיצד לעבוד בתלת מימד אבל אני רוצה מחשב שיחזיק לי לעוד 3-5 שנים מבחינת עבודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 7000 לנצל על המחשב, 3000 ציוד הקפי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וHD …

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by cool_man,

היי, אשמח לעזרה במציאת חלקים ומפרט . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, (ממש לא חובה הגדרות Ultra), עריכה גרפית ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) WD Black SN750 500GB NVMe 1TB HDD Crucial Ballistix Sport LT 3200 MHz DDR4 16GB (8GBx2) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב מאוד (המחשב יהיה בחדר ש…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  8. ציוד היקפי: כרטיס טלויזיה. לא צריך צורב. הרבה תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. שלום זה הדיון הראשון שלי בפורום אחרי שהוא הומלץ בחום ע"י חבר ואשמח לקבל עזרה בבניית מפרט כי אני לא יודע כלכך טוב איך בונים כמו שצריך אני מחפש מפרט למחשב ב 4500 ש"ח לעריכת וידאו אם אפשר לשמור על התקציב אני אשמח אבל אפשר לחרוג טיפה למעלה (עד 4800) התוכנות שיפעלו על המחשב יהיו רוב הזמן: Premiere Pro CS6, After Effects CS6 & Photoshop CS6 בשביל פרנסה/תדיר. אין צורך בציוד היקפי בתקציב אבל אשמח להמלצה של מסך המחשב לא חייב להיות שקט (1-3) אני מתכוון לרכוש את המחשב בימים הקרובים ואין לי עדיפות של מקום רכישה תודה רבה מראש על העזרה, טוני.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ziv,

אני מחפש מיפרט למשחקים לא כולל מסך לא ל-OC (אין לי מוסג מזה ) אבל שלא יהיה בו זיכרון של MHZ800 ולפחות שני גיגה ועים אפשר עז אינטל ותודה

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מפרט ב5500 כולל כול הציות ההקפי המחשב מיעד להריץ מחשקים חזקים מאוד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by yoav1000,

אני מחפש מפרט ב5500 שיכלול סורק ומדפסת ומסך 17 LCD עם רמקול ושיצליח לשרוד עם ויסטה ובנוסף שהיה שקט, עם USB מקדימה, עכבר אופטי ומקלדת

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב מיועד לאדם מבוגר רק לגלישה ושימוש משרדי קל. יש צורך בציוד היקפי ומסך. בלי OC, משחקים ושאר ירקות. מערכת מינימלית עם תמורה טובה לכסף, תודה.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  16. עד עכשיו קיבלתי 3 הצעות. התקציב הוא 2500 אם אפשרות חריגה ל 2700 בערך... מה דעתכם על המפרטים הבאים? אם יש מפרט טוב שיש בו כמה דברים לשנות ולקנות אז אני פתוח להצעות כל הצעה תתקבל בברכה. 1 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 289 ש"ח 1 Western Digital 80GB 7200RPM 299 ש"ח 1 AMD Sempron 3000 Socket 754 Box Palermo 542 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NE nVida nForce 4 754 491 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk - אחריות : שנה 269 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt 383 ש"ח 1 GIL FORSA AGP FX5200 128MB RETAIL Sam/Hynix RAM 249 ש"ח סה"כ 2,523 ש"ח -------------------------------------------------------------- 1 Intel Celeron D 331 2.66…

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  17. שלום... אני לא צריך עכבר, מקלדת, כרטיס מסך והארדדיסק... צריך מעבד זכרונות לוח אם מארז וספק כוח מעבד מבוסס amd64 או פנטיום4... תודה.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודת אינטרנט אבל מעוניין להריץ עליו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו call of duty וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

19. Started by vinipyx,

צריך רק את הדברים החשובים מעבד,לוח אם טוב, כרטיס מסך,זיכרונות וגם ספק נורמאלי בלי ציוד נלווה אאא שכחתי לאוסיף,מעבד אמור להיות AMD(מעדיף AM2)

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by kobibo,

טוב,המחשב מיועד לעבודה ביתית:אינטרנט העברת סרטוני וידאו מהמצלמה ואופיס. ללא ציוד היקפי ללא מסך ואין צורך בצורב מכיוון שיש לי כבר צורב DVD אותו אני העביר. אודה להצעות מאזור המרכז בלבד.

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 (אפשר גם בפחות כמובן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי - שיחזיק למספר שנים ויהיה מהיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (לא חובה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 24 תגובות
    • 19.1k צפיות
  22. Started by talisman,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש כשהתקציב עומד על סביבות ה 4.5 אלף עד 5 אלף. אין צורך במסך וציוד היקפי (עכבר/מקלדת/רמקולים). המחשב מיועד למשחקים (שיריץ את המשחקים החדשים כמו שצריך וגם יהיה מסוגל להריץ משחקים שייצאו בשנה וחצי - שנתיים הקרובות), אינטרנט ושאר שימושים רגילים. תודה למי שייעזור

• 14 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by omril,

יש לי רעיון למעבד קונרו E6600 אם אתם חושבים שהוא לא משהו, או שיש משהו יותר טוב בבקשה תאמרו לי. בכל מקרה... אני צריך זכרון פנימי, לוח אם וכרטיס מסך טוב... תמליצו לי בבקשה... אני צריך פחות או יותר מפרט מלא אלה החלקים העיקריים שאני צריך... אם למשהו יש זמן והוא יכול לחבר לי מפרט מלא אני אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר\כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, DoTA 2, HoN, AC וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by -UltraV-,

אני צריך מפרט למחשב בסביבות ה2000 שקל, אני צריך סתם מחשב ביתי לאינטרנט ודברים רגילים, לא למשחקים ודברים רציניים. תודה. [=

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים