עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by x-boy_24,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי ולאחותי . השימושים במחשה יהיו די בסיסיים . גלישה באינטרנט (דרך WIFI או משהו ) צפייה בסרטים +שירים. אולי משחקים , אבל משחקים ממש קלים ואם אפשר שיהיה למחשב יציאת HDMI בשביל לחבר אותו לטלויזית LCD בשביל לראות דרכה סרטים . ואני רוצה שתנסו למצוא איזה מחשב באתר BEST BUY שכנראה ממנו אני יקנה את המחשב . וזה די דחוף כי נראה לי שביום שני נקנה אותו . ובבקשה בלי חריגה (מקסימום 100 שקל עם זה שווה ) כי זה המקסימום שאני יכול להוציא כרגע . תודה רבה לעוזרים . http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14〈=he

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. שלום. מחפש נייד סבבה למשחקים כמו COD 6 BATMAN וכדו' שיריץ משחקים על HIGH ... שיכלול מעבד חזק ו4 גיגה זכרון וכמובן ווינדואס 7... מחכה לתגובות , תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי דל E6400, אחת מרגליות הגומי שמודבקות בבסיסו הלכה לי לאיבוד, הייתי רוצה להזמין סט רגליות כזה, היכן אני יכול למצוא? (לא מצאתי ב EBAY) תודהל

4. היי חברים, אני מעוניין לקנות נטבוק בגודל של 10 אינצ' ממה שבדקתי עד כה נראה לי שהכי משתלם מבחינת המחיר והמפרט זה הנטבוק של Acer: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733781 מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני אשמח לעוד המלצות על נטבוקים נחמדים. יש נטבוקים עם חיבור HD ? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Joli,

אני מעונין לקנות מחשב נייד ואני לא כ"כ מבין בזה... היעוד הוא ל: אופיס סרטונים באינטרנט וטיפה לגרפיקה (פוטושופ וכו') אבל ממש בקטנה לא משהו רציני... עם תקציב של 3000 עד 3500 גג... וכמובן שיחזיק כמה שנים טובות. מומלץ של HP (שמעתי שהם חברה טובה), ומעדיף שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by BLUE01,

שלום לכל חברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה: קניתי בגרושים מחשב נייד של LENOVO מדגם N100. למחשב קיימת בעיית תצוגה במסך: במבט ראשון נראה כי המסך חשןך לגמרי אך אם מביטים ממש טוב ומתמקדים במסך ניתן לראות את התצוגה רק שהיא מאוד חשוכה. מחקירת הנושא הבנתי שבסבירות גבוהה מדובר באינוורטר ( בסבירות הרבה יותר נמוכה: מנורת מסך וכבלים למיניהם). מבירורים שביצעתי מול מספר מעבדות מדובר על תיקון שמוערך בסביבות ה 400 ש"ח. נראה לי מוגזם על פעולה כ"כ פשוטה. לכן, אני מעוניין לבצע את ההחלפה בעצמי ( ולקחת את הסיכון שמדובר בכלל במשהו אחר). השאלה היא איפה אני יכול למצוא רכיב כזה? במעבדות לא מוכנים למכור את הרכיב עצמו במחיר זול יותר. לכן, איפה הוא אוכל לקנות אותו? אגב, מה דעתכם על המחשב ( מעבד כפול …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. רוב הזמן המחשב יהיה בבית ולכן אין חשיבות למשקל או זמן סוללה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית בלבד. * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: לא משנה - רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250. * צורב DVD: עדיף. * אחריות בינלאומית: עדיף מאוד ובכלל עדיף שהאחריות תהיה לכמה שיותר זמן. * העדפה לחברה כלשהי: יש לי נסיון טוב עם Acer ו-Lenovo אבל לא קריטי תודה על העזרה!!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by eyma,

שלום אני מחפש דרייבר ללוח אם עם - chip set 945G ,אני רוצה שזה יתאים ל-WIN7 דגם המחב הנייד dv6426 us , HP Pavilion dv 6000 GA378UA#ABA המחשב פורמט מ-VISTA ל-XP תודה.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  9. כרגע יש לי מחשב הפועל על מעבד 3GHZ וכרטיס מסך 7800GS וזכרון קשיח של 70GB כך שאפילו בתקציב הנ"ל אני ארגיש הבדל עצום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אנא לא לחרוג (התקציב כבר בחריגה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סדר העדיפויות שלי הוא: 1. גיימינג 2. סרטים בהפרדה גבוהה 3. גראפיקהפוטושופ) 4. תכנות (ויזואל סטודיו) המחשב לא ישמש לפרנסה אלה כתחביב. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? World Of Warcarft, Age of Empires III, Empire Total War * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינני מתכוון לעבור לויד…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  10. הדרישות מהמחשב שלי הן: - סוללה חזקה (5-6 שעות , אם אפשר , יהיה מצויין) - מעבד שיריץ פיירפוקס ותוכניות כמו Eclipse במהירות בלי תקיעות - זיכרון 4GB יהיה נחמד , למרות שנראה לי שגם 2GB יספיקו - מסך 14 - קשיח 250GB ~ 350GB (למרות שכמה שיותר , יותר טוב) הערה 1: לא חשוב לי מראה , למרות שמראה סולידי יהיה פלוס הערה 2: המחשב כנראה הולך להריץ dualboot עם לינוקס ווינדוס (הכנראה מתייחס לוינדוס ולא ללינוקס), ככה שתאימות מוכחת ללינוקס יהיה נחמד. הערה 3: המחשב לא הולך להריץ משחקים יותר מקלילים , ככה שאם כרטיס מסך מובנה יתרום לחיי סוללה ארוכים יותר ומחיר נמוך יותר , זה בסדר (למרות שאני לא בטוח אם זה מסתדר עם הדרישה שאני יוכל גם לראות בו מדי פעם סרטים) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by spike_staff,

שלום, אני מחפש נטבוק שישמש אותי ללימודים. מאוד חשוב לי שהוא יוכל להסתדר עם תוכנות כמו SOLID WORKS וPHOTOSHOP, ולא יהיה יותר גדול מ-13 אינצ'. מחיר עד 3500 אבל אם הדבר באמת שווה אפשר גם ב 4000. תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by omriel12,

טוב אז ככה, אני רוצה לשחק במחשק ArmA 2 על רזולוציה מקסימלית (1366X768) על מסך 22 אינץ'. הנה המחשב שלי: Core 2 dou E6320 (1.8 Ghz) 3GB RAM 667Mhz Geforce 9400GT 512MB ספק כוח EZcool 350W מה אתם מציעים לי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד לי על גרפיקה טובה? (עד 800 ש"ח אפשר חריגה של 50 שקל מקסימום)

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום אני מחפש נייד. הדגם/החברה לא משנים לי . חשוב לי שבמפרט שלו יהיה: מסך 13.3 . (לא חשוב המשקל- עדיפות לבלי צורב). מעבד כפול ליבה עם לפחות 2.0GHZ ומעלה. זכרון - 4 GB. בלוטות'. דיסק קשיח של לפחות 320 GB. HDMI הרכיבים הנ"ל חשוב לי שיהיו במחשב. מעבר לכך -מערכת הפעלה, סוג המעבד וכו'- לא ממש חשוב לי. לא הצלחתי למצוא לבד מחשב שיכלול את כל הנ"ל. תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. בכל מקרה, אבא שלי אמר לי שהוא קונה לי מחשב אם אני אתן לו מפרט עד מחר, ואם לא אז הוא ייקנה מחשב לאחותי (מחשב דיי זבל אפשר להגיד, כזה ב 1000 שקל), ואני אשאר עם המחשב הנוכחי הישן יחסית. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: To…

15. Started by eliXir,

היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. איפה יש חנות טובה ואמינה באזור הוד השרון \ כפר סבא ? וכל זאת לרכש של מספר מערכות עם תמיכה טובה ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. Started by אופיר,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Tray 935 1 935 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 560 1 560 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 375 1 375 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 240 1 240 דיסקים קשיחים‏ Samsung Price Units Total 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 1 415 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Alpine 11 Pro (s…

18. היי מחפש בשביל סטודנט נטבוק נייד עד כ 1600 ש"ח חיפשתי פה ושם ולא הגעתי למסקנות. המחשב ירכש מחר אז אשמח להמלצות. השימוש פשוט : גלישה באינרטנט עבודה עם WORD צפייה בסרטים [ משהו פשטני ולא איכותי ] לא ישמש למשחקים. על מה ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  20. שלום, חברה שלי סטודנטית לעיצוב והיא משתמש בתוכנות רבות וכבדות כמו AutoCAD, 3D Max Studio, Revit ועוד. הרבה זמן התלבטנו אם כדאי לקנות iMac או PC לבסוף החלטנו שכדאי לחסוך 2000-3000 שח אבל להרכיב PC ממש ממש טוב לצרכים שלה. הרכבתי את המפרט הנ"ל והייתי שמח לקבל הערות, הצעות לשיפור, שימור וכו'... מעבדי אינטל‏ Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 630 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך‏ ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E 280 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 440 צורבים‏ LG D…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה, מדובר על מפרט משרדי חזק+גרפיקה, אני צריך ביצועים גבוהים בעבודה עם חלונות אינטרנט רבים, ותוכנות כבדות נוספות כלומר PHOTOSHOP שדורש הרבה זכרון וביצועים גבוהים. מתוכנן 4GB זכרון בתור שלב ראשון. אני מתלבט בין AMD Phenom II X4 955 Socket AM3 Box 3200MHZ 2MB CACHE לבין Intel Core i5 750 Tray 2660MHZ 8MB CACHE שניהם בדיוק אותו מחיר, למרות שלוחות ל-AMD נראים קצת יותר זולים. מה משמעות היתרונות של כל מעבד, ואיזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by yuvalnus,

כמו שייעצו לי פה - העלתי את התקציב ל1500 (לא כולל הרכבה), יש סיכוי להוציא מזה מחשב נורמלי? המטרה היא עבודות משרדיות (אינטרנט וורד וכאלה), משחקי מחשב וסרטים... מה דעתכם? עריכה: הצעתם לי את המפרט הזה- מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪318 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LM-S2 ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪237 צורב DVD: [..] PHILIPS SPD2514BM x20 SATA BLACK ₪113 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪153 ספק כוח: [..] HEC 300ART - BULK ₪135 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320418AS ₪216 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1619 איך הוא? איך יכולת הרצת המשחקים ש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by plinks,

שלום, צריך המלצה לגבי לוח+זכרון+מעבד בתקציב עד 2000 ש"ח דגש על 4GB זכרון ולוח אם הכולל כ.מסך מובנה המערכת מיועדת לשימוש עריכה גראפית - פוטושופ ועבודה משרדית (מספר חלונות אופיס ודפדפן במקביל) כמו כן תוכנות ADOBE נוספות כמו שתוכלו לראות התקציב לחוץ ואין לי בעיה לרכוש חלקים בנפרד מאחר ואיני זקוק להרכבה. חשבתי על : INTEL Core i5 750 TRAY 890 ש"ח לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-S2H 505 ש"ח 2x 2GB 1333Mhz 318 ש"ח =1713 ש"ח שאלה ספציפית לגבי הלוח - יש הערה לגבי כ.מסך מובנה: (Note 2) To use the onboard D-Sub, DVI-D, HDMI, you must install an Intel CPU with integrated graphics. מה הדבר אומר ? האם המעבד שבחרתי יאפשר את פעולת כ.מסך המובנה ? תודה !

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by pchoresh,

שלום רב אני חושב לקנות נייד של GATEWAY בחו"ל. האם מומלץ? האם יש שירות שלהם בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by serg5534,

שלום רציתי לדעת אם המחיר גבוה או נמוך ביחס למפרט שמציעים לי בחנות: מחשב macbook # מעבד: intel core 2 duo 2.4GHz # סוללה,משקל: עד 4.5 שעות, 2.3 ק"ג. # זכרון: 2GB # דיסק קשיח: 160GB # מעבד גרפי: intel GMA X3100

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.