ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט AMD ב2000 שקל לא כולל מסך וכונן דיסקטים ,ארדיסק לא צריך יותר מ80GB ולא צריך צורב או כונן דיסקים תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לעבודה שוטפת בעיקר, עם איזה משחק פה ושם, אבל לא משהו רציני. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כונן DVD ,כונן דיסקטים ורמקולים. חשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח של 160GB. כרטיס מסך עם יציאה לשני מסכים, או אפשרות לתקוע כרטיס AGP ישן בשביל המסך השני. מארז איכותי עם קירור מספק. המחשב שלי דיי סובל בקיץ... אין לי שום צורך ב OC. תודה.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לסטודנט. בעיקר אינטרנט ואופיס. אני צריך מחשב מלא כולל הכל וכולל מסך דק. (+מקלדת +עכבר +רמקולים) התקציב הוא 3000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בלי מסך,מקלדת ועכבר שימושים: סרטים ומשחקים בעיקר וכמובן אינטרנט ודברים סטנדרטים עדיפות כמובן ל core2due תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 3500 שקל שיכלול : לוח אם , מעבד , זיכרון , כרטיס מסך , כונן דיסקים ומארז + ספק . השימוש של המחשב הוא לא למשחקים אלא לגלישה באיטרנט וסרטים חשוב שהמחשב יהיה מבוסס Intel ולא AMD עריכה : אפשר לחרוג לכיון ה 4000 אבל לא יותר מ 4000
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3,500 שקל ללא מסך או ציוד הקפי. הצעות יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב טוב ... הדרישות מהחשב הם שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים חדשים אינטל CUR 2 קשיח 250 גיגה דגש על ארדיסק "שקט" 2 גיגה ראם בדו'אל צא'נל כרטיס מסך שוב לא חלש ספק דגש על "שקט" לוח אם עם קירור כמה שיותר פסיבי אין צורך שיהיה עם כרטיס קול או מסך מובנים המחשב הולך לקבל כרטיס של קראטיב audigy zs 2 מארז יפה ואנגנטי ;D צורב DVD או שעדיף להעביר את הבנקיו החדש dw1620 אממ אני חושב שהוא הצעות ותוספות תתקבלנה בברכה תודה לכולם !
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה אני זקוק למפרט ב 5500-6000 ש"ח שיכלול את הדברים הבאים: צורב (חשוב) רמקולים כמה שיותר קטנים (ואיכותיים) הארד דיסק בסביבות ה....מינימום 40 ודי חשוב מסך LCD מה אתם אומרים יש חיה כזאת במחיר הזה? אהה ושאלה קטנה...האם יש ירידת מחירים בשוק שלנו? אני לא ממש מבין את זה.. כלומר כל מה שביבי קבע עם הירידה של המע"מ והמכס לדברי חשמל זה משפיע גם על מוצרי המחשב? והאם זה ייכלל בתפריט שתרכיבו לי.. תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה כבר קיבלתי הצעה אחת למפרט: אני מחפש פחות חריגה מהתקציב ואם אפשר מארז יותר טוב... הדרישות הם: AMD64 3200 1024 זיכרון (עדיף בשני סלוטים. יותר זול) אם אין תקציב אפשר לקצץ (לא חייב OCZ או Mushkin) מארז + ספק כח... (אם אפשר עם חלון וכמה מאווררים) הארד דיסק שיספק את צרכי SATA או אם לא נשאר תקציב ATA רגיל וזהו לוח אם אני סומך עליכם... TNX
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רצוי A64 אינטל כמעט ולא בא בחשבון.... מסך 17 לא משהו רציני האדון הוא לא גיימר רצחני עם עיני נץ... אם אפשרי לא מKSP משהו עם אחריות נורמלית... תודה לכולם (ובקשה לא לתת לי את הפרט המומלץ בדקתי אותו לא ממש אהבתי אני רוצה 64BIT אם אפשרי...) ושוב תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הסתקלתי על המפרט הממולץ ב 6000 ש"ח למחשב משחקים ללא מסך. המפרט מאוד יפה, רק אני זקוק למעט שינויים: אני רוצה כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים, לצורך עבודות תכנות וגרפיקה. לאח שלי מאוד חשוב (וממש לא ברור לי למה) שהכרטיס מסך יהיה של nVidia ודבר אחרון אני רוצה גם הכנה ל SLI לצורך שידרוגים עתידיים. המטרה העיקרית של המחשב תהיה משחקים (כבדים) ואינטרנט. אני מאוד השמח להצאות וטיפים. פעם הייתי קורא את כל המאמרים והכתבות באתר, אבל מאז התגייסתי והפכתי בור בנושא.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב6000 שקל למחשב שעיקר מטרותיו הם משחקים, תוכנות עריכה ומוזיקה. חשוב שהוא יכלול בערך 700 ג'יגה בארדיסק, צורב DVD טוב ועכבר ומקלדת (לא אלחוטיים!!!!). צריך גם שיכלול שירות הרכבה. לקחת בחשבון שלא הולך לעבור עליו שום OC תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך להרכיב מחשב שהגודל שלו קריטי, המארז חייב להיות קטן בסגנון של ה- Enermax Laguna (מה שמחייב כאמור לוח MicroATX) המחשב הוא לעבודה משרדית, התקציב עד 1K, אפשר לחרוג אם יש צורך. הערות: -אין צורך בציוד היקפי. -אם אפשרי לדחוף בתקציב G630. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ב- 3500 . מטרות המחשב הם למשחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ. תתחשבו בזה שיש לי כבר צורב DVD, ציוד נלווה ומסך LCD של SAMSUNG. אני יודע על ירדית המחירים בעוד חודש אבל בכל זאת אני צריך מפרט לעכשיו. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחשב לא בעיקר מחשקים אגא גם לדברים אחרים. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר ל סרטים HD, שמיעת מוזיקה ועריכת וידאו ביתית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת סרטים ביתית, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Sony Vegas - תדיר, Windos7, Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 1300 חריגה עד 1500 שימושים צפויים אופיס, אינטרנט ומשחקים קלים, צפייה בוידיאו (לא דרושה איכות מקסימלית). אין צורך בציוד היקפי תוספת רצויה - 4GB זכרון. חשוב שישאר מקום לזכרון נוסף. אין צורך במערכת הפעלה חשוב שהחנות תיתן שירות בירושלים (או בגוש עציון). תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, התקציב נמוך, אני יודע. אני מחפש מחשב בסיסי אך עם עדיפות לAMD וכרטיס מסך לא ONB אם זה אפשרי. אין צורך ב: מסך, עכבר/מקלדת, רמקולים,כונן דיסקים. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
השימושים יהיו אינטרנט, אופיס, וגם הרבה משחקי פלאש ללא כל ציוד היקפי ומערכת הפעלה חשוב שיהיה אמין, וגם החנות תהיה אמינה, מעדיף לקנות מ-SKYPC תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה מחשב ב1500 שקל... מארז, ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ואם אפשר 160GB (עם אפשרות של חריגה קטנה +100) אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש מפרט ב-2K לצורכי לימודים. המעבד של המחשב הוא Intel® Core™ i5-660 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) או Intel® Core™ i5-661 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) אשר יסופק על ידי (מה עדיף? מה ההבדלים ביניהם?) הייתי מעדיף שהמפרט יהיה מחנות באיזור הצפון (פנדה / TMS / נועה וכו') תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-