עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, כל החומרה הגיע כבר, העמסתי כבר על טרה חומר. אני מתכונן להחבר את המחשב היום ולהתקין מערכת הפעלה. איזה מערכת מומלצת ? מה אתם אומרים על FreeNas? מה שאני צריך מהמחשב הוא 2 דברים. 1. אכסון תכני HD והזרמתם למזרים מדיה\מחשב HTPC 2. גיבוי מסמכים חשובים מ2 מחשבים נוספים.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. תקציב של 6 אלף במזומן כולל ציוד הקפי +מסך. לא מתוכנן OC אני רוצה מסך איכותי 19 ושלא יהיה WIDE (רחב) אני ישמח אם תתנו את הטופ של הטופ שלכם תודה רבה לעוזרים חשוב לי שתצינו את המחיר לכול פריט, אחריות, והשם של החנות.. כולל הרכבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. התקציב הוא 3200 בערך, מה דעתכם על המפרט הבא? הלכתי על AMD, פעם ראשונה בחיי. קצת מפחיד, אבל ביחס ביצועים-מחיר הוא בהרבה מעל אינטל.

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  5. שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש אם תקציב של כ7000ש"ח ושיהיה כלול בו קירור טוב, ושיהיה טוב למשחקים. כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין רק במארז ותוכנו בלי מסך,מקלדת,עכבר ורמקולים. קניתי לפני כמה זמן עוד סטיק זיכרון של 256 מגה רק אני לא יודע מי זה החדש DDR-SDRAM PC3200-256 MB Hyundai Electronics DDR-SDRAM PC2700-256 MB מי מהם החדש ,שאני אשמור אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב בסך כ 3000 שקל (ללא מסך). מטרת המחשב היא סרטים אינטרנט ומשחקים. יש לי כבר מעבד Q6600 של אינטל. תודה רבה על העזרה. איציק[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 16:42:23 החלטתי גם לקנות מסך שיבוא עם המחשב בתקציב של באיזור ה 1000 שקליםאשמח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. אני רוצה שיהיה במפרט: מעבד של AMD זיכרון 512 לוח אם של EPOX שיהיה משו טוב מארז עם ספק כוח אם חסר משו תוסיפו אותו גם... כרטיס מסך עד השקעה של 1000 שקל בערך פלוס מינוס אני צריך להגיע לסכום של 3500-4000 אלף שקל בערך...מקסימום..! מיועד לקרוע אותו במשחקים אינטרנט מוסיקה סרטים לעשות TVRIPS לקודד סרטים לעבוד קצת בפוטו שופ..~! המחשב שלי הנוכחי דולק 80 שעות רצף בערך ואני עושה לו הפסקה של כמה שעות כל פעם.. אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמו זה אבל יותר חזק ולא יהיה קומבינה לי יש בבית (סי די רום \צורב\ מסך\ רמקולים \מקלדת \עכבר\ כרטיס טלוזיה)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי, אופיס, אינטרנט, סרטים (ללא שחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 21 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם הדרישות: מחשב שיהיה סביר לעריכת וידאו שיהיה סביר פלוס (אפילו טוב מאוד) לתוכנות כמו AUTOCAD, 3DMAX לא למשחקים ללא דרישות מיוחדות בתחום כרטיס הקול לעיתים אני מתעסק עם גליונות גדולים מאוד בפוטושופ, וזה ממש סיוט לעבוד כך. מה דעתכם על המפרט הבא? הרבה מהחלקים "זרקתי" בלי שום מושג, מחכה לעצות. כמה באמת חשוב ללכת על I7 ולא I5? בהנחה שאני מתכוון לערוך קצת וידאו -------------- מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1376 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪595 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (2048MBX4) DDR3 1600MHz CL8 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1337 כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. אני מחפש מפרט בסביבות ה-4000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... Smiley 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - פחות חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D, אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון!, הבנתי שכוננים עם NAND עליהם זה יתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב-DX10 עם הוא משפיע משמעותית על המחיר חשוב שיהיה מחשב - חזק ואמין ושקט.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by harel_d,

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מפרט בסביבות ה-5000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - לא הדבר הכי חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D (גם פוטושופ!), אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון! לא יודע מה הולך עכשיו בשוק עם הויסטה, הבנתי שכוננים עם FLASH DRIVE עליהם זה ייתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מפרט לשני מחשבים, אחד מהם מיועד לשימוש יום-יומי, יריץ לינוקס, השימוש הוא בעיקר פיתוח (תכנות), גלישה באינטרנט, IRC, כמה שרתים שירוצו לשימוש מקומי (כמה דברים די כבדים, סקריפטים שירוצו ברקע, דאטאבייסים גדולים וכו', צריך הרבה כוח עיבוד), הארדיסק בסביבות 100-200 ג'יגה יספיק לי. התקציב הוא 6000, כולל מסך השני מיועד למשחקים וסרטים, וכנראה יהיה מחובר למקרן. אני גם עומד להשקיע במערכת סאונד (עוד כמה אלפים, על זה אני אשלח הודעה בפורום המתאים), אז צריך כרטיס קול שידע לנצל את היכולות האלה, הארדיסק עם טרה. התקציב הוא 15000, כולל מסך וציוד היקפי (שני המחשבים יחלקו אותו ציוד היקפי, מלבד המסך) הערה לגבי הכרטיס קול - את המוזיקה שלי אני שומע מהלינוקס, את הסרטים מהווינדוס. אני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by almogas,

מחפש מפרט למחשב שישמש ל משחקים \ אינטרנט \ תוכנות \ סרטים \ מוזיקה בקיצור מחשב לבית.. אממ יש כמה דברים שאני יודע שאני צריך מסך מקלדת צורב עכבר אופטי רמקולים 120GB 512RAM וזהו בעיקרון כתבתי כל מה שניראה לי שאתם צריכים תוסיפו לי כמו מעבד לוח אם וכל מני דברים כאלה אממ יש לי 5000 שקל בערך להשקיע.. ואחים שלי אני צריך את זה כמה שיותר מהר.. אז תארגנו לי משהו טוב

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל הכל בעלות של 4500, הוא מעוניין במסך 20 אינץ' 2 MS (לא מבין מדוע, אבל עזבו). כולל הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP, גם עבור AMD וגם עבור פנטיום. המון תודה עבור הסבלנות מראש.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by yuvalnus,

1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

16. טוב אז המחשב שיש לי בן כבר איזה 5... והחלטתי שאני רוצה נמחשב חדש התקציב שלי הוא בין 2000 ל3000 ש"ח 1. התקציב הוא 2000-3000 2. מטרות המחשב: משחקים במו GTA IV 3. ללא שום ציוד הקפי 4. אני לא צריך כונן דיסקטים ויש לי צורב במחשב שלי (יש אפשרות להעביר את הצורב הזה למחשב החדש נכון?) 5. אין לי כל כך העדפה של חברה אני לא מתמצא כל כך 6. נושא הקירור לא חשוב 7. מערכת הפעלה חייב חוקית ושתותקן במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שקט אך ברמה מועטה 10. אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ,ASSASIN'S CREED ,PES 2009 וכו'.. תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  17. הי כולם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד 500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות ובניית אתרים, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, visual studio, eclipse, office ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר יריות ואסטרטגיה (RTS, CIVILIZATION) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

18. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 אבל חרגיה ל3600 מקסימום במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים SIMS GTA COUNTER STRIKE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD צורב כונן דיסקטים כרטיס קול לא צריך יהי בלוח מסך לא צריך יש לי סמסונג 19" רמקולים לא צריך בקיצור שום דבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המת אני מעדיף מפרט…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by thordod,

לא צריך לכלול עכבר\מקלדת\מסך עדיף שיכלול קירור טוב העדפה ל AMD

• 12 תגובות
    • 595 צפיות
  20. בנוגע לHTPC אם אני מוסיף 1000 ש"ח למחיר המקורי מה אפשר לשדרג? (אין צורך במארז יפה אלא שקט) תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by הפנתר הוורוד,

ללא מסך,הארד דיסק 80G.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yoava333,

אני רוצה לקנות מחשב, התקציב שלי עומד על 6500 ש"ח ומצאתי שני מפרטים מאוד מעניינים בהפרש מחירים לא גדול, מבחינת ביצועים נטו ללא שום דעה על המחיר הייתי רוצה לדעת איזה מפרט הוא יותר טוב. מפרט ראשון: אינטל P4, 3GH 64bit זכרון ocz 512 X 2 MSI 945PL דיסק 250GB SATA2 כ. מסך Radeon rx1300 pro 256MB צורב DVD X 16 מקלדת + עכבר לוגיטק מסך AOC 17 LM7658 כרטיס רשת אלחוטי PCI רמקולים מפרט שני: מעבד פנטיום 4 775 3GHz לוח אם Gigabyte 945 זיכרון DDRII 2 X 512MB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD X 16 כרטיס מסך Gigabyte RX600 pro מסך proview 17 LCD v712 מקלדת + עכבר MS אלחוטי רמקולים + sub כרטיס רשת אלחוטי PCI

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by aracer,

שלום עוד פעם חזרתי לקבל מפרטים בכלל בעיות עם החנות... אני רוצה מחשב שלא יעבור את 6000שקל שיהיה בו לא יותר מ250GB אחסון ושיהיה 2G זכרון.

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by משתמששם,

מחפש מפרט למחשב טוב שיפעיל לי משחקים עכשיו וגם בעתיד... עד 7000-7500 לא צריך מקלדת\מסך\עכבר וכל זה... אני בעיקר צריך אותו למשחקים...

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  25. אהלן, אני מעוניין רק בקופסא,לא דרוש כרטיס מסך , הארד דיסק וכונן אופטי. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג למערכת. אני אשתמש בה להרבה דברים, בין היתר עריכת תמונות \ סרטים \ משחקים. תודה רבה על העזרה שלכם !

• 4 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים