ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,388 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים mafia 3, battlefield 1..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p של דל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב לצורכי משחקים בקטנה ו OC. קיבלתי את ההצעה הזו. המחירים ללא מע"מ. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 239$ GIGABYTE 965P-DS4 s775, Conroe , P965, DDRII 800, PCI-E 232$ 2GB 1X2 DDRII 667MHZ twinmos - 224$ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E gigabyte 143$ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 - 40$ THERMALTAKE 420W - 57$ ספק בלבד מה אתם אומרים על המפרט הזה ? אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב. :-). בעיקר הספק......האם הוא סביר ל OC או שכדאי משהו אחר ? תודה מראש על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר מחפש מחשב נייד 13.3, עד 1.8 ק"ג לשימושי אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. עם צורב ו-HDMI תקציב - 4000 ש"ח מה מומלץ ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מפרט למחשב לשימושים כלליים , אין צורך בכרטיס מסך חזק . יותר חשוב שזה יהיה מעבד שיחזיק לכמה שנים , הרבה זכרון ונפח אחסון לא קטן. וכמו שמצוין בכותרת התקציב הוא ללא מסך. אם אפשר אז שיהיה מפרט מחנות באיזור חיפה. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שכל המשחקים החדשים והכבדים ירוצו עליו חלק בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב נייד ב 13000 משהוא שמתאים גם ל משחקים כבדים!!! ניתן להזמין רק מחברות הבאות LG, HP ACER תעזרו לי בבקשה כי אין לי מושג בניידים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Antec P182 Black ¤718 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P182 ספק כח …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי: Solid photoshop illustrator in design כולן בשימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון, אם זה לא מתאים לפה, בבקשה תנעלו/תעבירו לפורום המתאים. אז ככה, סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי, שהורכב על פי ההמלצות שלכם, אשמח אם תגידו לי האם יש בדיקות כלשהן שצריך לעשות, ודברים בסגנון הזה. אז ככה, זה המפרט: Intel E6600 Gigabyte 965P DS3 eVGA 8800GTS 640MB Superclocked WD 250GB 2500AAKS 16MB Buffer Nzxt Lexa Enermax 400W Liberty G Skill 2GB Kit 800Mhz-הדגם עם ה HK בסוף. H30N Logitech G5 Logitech Media KeyBoard Elite Altec ATP3 Dell 2007WFP תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שיפרתי את המפרט ששמתי פעם שעברה (של ה15 אלף) הוספתי כרטיס קול וגם שילבתי בין מה שאמרתם לי למה שרציתי לפני כן, מה אתם אומרים? - אשמח לקבל עוד דעות תודה שבת שלום! נ.ב : מחשב גם חזק למשחקים וגם חזק לתוכנות כבדות כמו מוסיקה מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3.0hz 12MB BOX כמות: 1 - מחיר: ¤4901 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48T-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1414 מארז: Thermaltake Armor Plus Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤790 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 2 - מחיר: ¤69 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤568 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1333Mhz Twin3x4096…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט מלא ולא מצאתי שום חנות... יש בכלל אפשרות לקנות אותו בארץ? או חנות מחול שעושה משלוחים לארץ? מדובר במחשב הנייד הזה: http://www.lenovo.com/products/us/laptop/ideapad/y-series/y580/
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב האהוב והישן שלי התפגר אחרי שש ומשהו שנים (P4 2000MHZ) ואני צריך מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות וגם קצת קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף ולא צריך כרטיס מסך ב1500 שקל, אבל כן משחק מידי פעם מעט) רציתי לדעת מה המקסימום שאני יכול להוציא מבערך 3000 שקל (ללא מסך כמו שציינתי וגם ללא כל הציוד הנלווה כמו עכבר,מקלדת,רמקולים,צורב DVD). חשוב לי לקנות כרטיסים של חברות נורמליות ואיכותיות (GIGABYTE/ASUS) ולא דרעק ושהמחשב ישרת אותי כמה שנים טובות (בערך כמו המחשב שהתפגר לי עכשיו) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות (אינטרנט, אופיס וכו') , ואני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל, איזה מהם עדיף? תודה מראש, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט חזק למשחקים, יתכן שאני יעשה OC קליל כבר יש לי כרטיס מסך שרכשתי בחו"ל 8800 320gts צריך מעבד חזק שלא מתחמם לוח סביר, לא צריך להשקיע יותר מדיי זכרון 2גיגה HD כמה שיותר גדול בתקציב הזה צורב DVD מארז וספק. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז השימוש העיקרי במחשב יהיה כמדיה סנטר לסלון ולחדר משחקים. חשוב כמובן שיהיה נפח הארד דיסק גדול (עדיפות ל250 GB) יצאות דיגיטליות (HDMI,DVI) לחיבור ה-LCD, תמיכה ב Blue tooth אין חשיבות לגודל המסך ולחברה. תקציב: עד 4000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איזה מעבד הכי מתאים לצרכים שלי.? אני צריך שני מעבדים שיעבדו ב-SMP כמו כן איזה כרטיס מסך כדאי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תקציב- עד 5000 חריגה- עד 6000 (אם יש חריגה של עד מאה שקל מעבר ל 6000 אז גם בסדר) ייעוד- מחשב גיימינג כבד (באטלפילד 3, aliens:colonial marins-כבר בפרה אורדר , בורדרלנדס 2, סקיירים, פאר קריי 3 ועוד) חשוב השקט של המחשב (מסולם של 1-10 בערך 7 או 8 ). ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו') רזולוציה- 1920X1080 לא מתוכנן OC ואם יהיה אז קל... כנראה שיהיו שדרוגים עתידיים אז חשוב גם לשמור על האופציה הזו פתוחה. בנוסף- אין צורך לכלול במחיר מע' הפעלה או תוכנות אחרות (אנטיווירוס ועוד) תודה.
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד תקציב 5000 שקל תודה לעוזרים לא צריך ווינדוס כלול
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה למפרט לרכישה של מחשב נייח לעריכת וידאו בסכום של עד 4,000 שקלים. האם אפשר לרכוש מחשב בסכום הזה שיעמוד בדרישות של עריכת קבצי וידאו כבדים (120fps) יד ראשונה או שאהיה חייב לפנות למחשבים יד שנייה? עורך בprmiere pro ובafter effects. לא מעוניין במחשב שיריץ משחקים מטורפים אלא נטו שהעבודה עם התוכנות עריכה תהיה זורמת ומהירה ככל האפשר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי דבר ראשון תודה לכל העוזרים. בהמשך לשרשור פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485863.0 לאחר שלקחתי כמה עצות משם ןמחברים הרכבתי את המפרט הבא: חשוב לציין: 1.לא מתוכנן OC 2.אני רוצה מעבד רק אינטל (אני יודע טיפשי AMD יש דגמים יותר טובים אבל שריטה שלי אז תודה ) 3.אפשרות לחריגה של עוד 100-200 4.אבקש להוסיף הסבר אם אתם משנים חלק שאלה: אם אפשר לחסןך במשהו יהיה נחמד. גם כן אני אוהב לשחק במשחקי רשת ותוך כדי לעשות עוד דברים נוספים האם כדאי לי להשקיע בעוד זכרון ? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0, יחידות 1 ₪500 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-