ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, מבקש המלצה למחשב נייד לאחי הסטונהט. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים כמו כן צפוי שימוש בתוכנות כבדות (על המחשב יותקנו כלי פיתוח ו- DB כמו SQL ואקליפס). * גודל המסך 12 אינץ ומעלה * משקל רצוי: לא משנה שיהיה סטהדרטי * נדרש זמן סוללה סביר, לפחות 4 שעות * יש צורך ביציאות מיוחדות כמו DVI, HDMI וכו * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח -250 ג'יגה * צורב DVD: אפשרי * נדרשת אחריות ברמה הגבוהה ביותר * קיבלתי המלצות על טושיבה דגם: L500-1R3 מעבד T4400 Asus Eee 1201N N330 GF ´´12.1 COMPAQ דגם: CQ61-330 סדרה T4300 מעבד 2.1GHZ
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, האופציות שעומדות לפניי הן ( תקציב בערך 4000 ש"ח): 1) Dell E6400 עם המפרט הבא (יד שנייה): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6644 למעט ההבדלים 4 גיגה זכרון (במקום 2) דיסק קשיח 500 גיגה (במקום 250) אחריות 2 וחצי וינדוס 7 2) Toshiba Satellite L500-1XW (חדש, מבצע של 012): http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500-1XW/1083235/ 3) הצעה שלכם המחשב הוא לעבודות משרדיות ולתכנות בסביבת לינוקס. *אני נוטה לE6400 בגלל האיכות בנייה והמשקל הנמוך יותר
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשמיעת מוזיקה/לצפייה בסרטים בעיקר, נא לא לחרוג מהתקציב ולחסוך כמה שאפשר, התקציב המקורי הוא 1,200 ש"ח, והוספתי עוד 300 ש"ח על רמקולים טובים לפי המלצתכם. ציוד היקפי: רמקולים, נא להמליץ על רמקולים טובים (עד כמה שניתן) במחיר שלא יחרוג מהתקציב הכולל של המחשב. רכיבים שאין בהם צורך: אין צורך בצורבים, יש לי שני צורבים ישנים שעושים עבודתם נאמנה, גם מסך כבר יש. אוברקלוק: אין צורך. מערכת הפעלה: בעיקרון אין צורך, אבל אם אפשרי לקבל בנוסף מ"ה במחיר כזה, מה טוב. לא ויסטה. חנות מועדפת: אין, עדיף מאזור ירושלים או שיהיה אפשרי לקבל את החלקים עד הבית ואני ארכיב. שלא אצרך לנסוע מחוץ לאזור ירושלים על מנת לקבל את החלקים. בקשות מיוחדות: חיבור המחשב לטלוויזיה. כפי שכתוב למעלה, אין צור…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך שידרוג למפרט שלי, תוספות של עד 2000 שקלים. המפרט כיום: BFG 8800GTS 320MB OC2 Intel dualcore E4300 @ 3.0GHZ Gigabyte 965P-DS3 1gbX2 800Mhz OCZ Kit זה בערך פחות או יותר הדברים היותר חשובים. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי מה יתן לי את הגמול הטוב ביותר לכסף, ולהתחשב בעובדה שהמחשב יהיה לעיצוב דיגטאלי. ( פוטושופ,פריימיר,פלאש וכו' ), ואני רוצה להריץ עליו Win7. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בלי לרדת באיכות המוצרים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קטנה משום שאני מתכוון לרכוש גם מסך שיתאים לכ.מ. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אקנה מסך full hd * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל המשחקים הכבדים כגון GTA IV , DIABLO 3, FALLOUT VEGAS,COD וכו' * באילו הגדרות תשחקו (נמו…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל אני סטודנט ומשתמש בלפטופ 12" טאבלט במקום קלסרים... קיבלתי איתו sleeve וכל פעם אני צריך להכניס לsleeve ואותו להכניס לתוך התיק הרגיל... קיצר מעט מסורבל, במיוחד בהפסקות וכאלה, אני מחפש מכם המלצה לאתר/חנות שמוכר תיקים מגניבים שאני יוכל פשוט לשים את הלפטופ, ולא לדאוג לו, וגם שיראה מגניב ולא משעמם, תודה,
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2000 ש"ח ( אי אפשר לעבור אפילו בשקל ) המחשב יהיה לגלישה באיטרנט ו Office - שימוש ביתי - מסך 10 אינץ * מטרות המחשב? גלישה באיטרנט , יישומי אופיס - שימוש ביתי * גודל המסך? 10 אינץ * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 גיגה * צורב DVD?לא חושב שמחשבים כאלה יש כוננים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ביום שבת הזמנתי מ-QSYS את הUL80VT של ASUS. היה שירות מהיר וקיבלתי את המחשב היום. עד כאן הכל טוב ויפה. העניין הוא שלפי ההוראות אמור להיות מין כפתור SWITCH שמחליף בין הכרטיסי מסך ואיפה שהוא אמור להיות הוא לא נמצא. (בין ה-ACCELERATOR 4500 HP לבין GFORCE 210G) מה דעתכם? האם רימו אותי? על הקופסא רשום את שם הדגם והכל טוב, אבל אין את הכפתור הזה, יכול להיות שאפשר להחליף בין הכרטיסי מסך לא בצורה ידנית? בתודה בן
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אנשים לי ולמשפחה שלי נפתח עסק ואנחנו צריכים מחשב שרת שמטרתו היא בעיקרון שמירת מידע בעמויות מאוד גדולות (50TB אם אפשרות ל 100TB) עכשיו חיבור של השרת זה לא בעיה כי כבר הסגנו חיבור של 1GBIT מאירופה. עכשיו מה שאנחנו צריכים זה מחשב שיוכל לספק את הצורך של שמירת קבצים. לכן אני צריך את עזרתכם, כי אני לא מבין כלום במחשבי שרת וזאת גם הסיבה ללמה השארתי את התקציב פתוח. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איזו מערכת הפעלה תתאים למחשב הנ"ל. נ.נ.ב כרגע ישנם כ300 עובדים אז על תבלבלו לי תסכל בקשר לחיבור.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה מעצבנת שמשום מה לא נפתרת לי: יש לי DELL LATITUDE 6400 חדש ואני רוצה לחבר אותו לLCD של LG בקיצור רכשתי קבל מיוחד שמעביר מ DESPLY PORT ל HDMI ואני מצליח לראות את השידור אבל... משום מה הוא לא נותן לי לפרוס את השידור על כל המסך אלה רק על חלק מלבני שלא כולל את כל הגודל של המסך בדקתי בהגדרות השידור והאמת שעם הדריבר הזה אין הרבה מה לשנות הרזולוציה המקמימלית שלו מכוונת על 1280 *800 המוזר פה שבהתחלה כבר כן הצלחתי לשחק עם ההגדרות וזה שידר לי יפה על כל המסך אבל ההגדרות התאפסו איך שהו ומאז אני לא מצליח לשחזר את מה שעשיתי כדי לפתור את הבעיה בפעם הראשונה. בבקשה עם למישהו יש את אותו הדגם מחשב ויודע על מה צריך לכוון את ההגדרות אני ישמח לעזרה.... או מכל אח…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
משחקים כמו sims וכאלה.. אם מישו יגיד לי איזה מפרט לקנות אני יודה לו מאוד.. אני לא מבין כלום!
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המחשב יעבוד על תוכנות revit ו autocad ויבצע רינדורים. יש לי כמה דרישות שיכללו בתוך המפרט: מערכת הפעלה windows 7 64bit מסך dell 2209 "22
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray 1 390 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E 1 260 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 210 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 850 דיסקים קשיחים Hitachi כמות מחיר סה"כ DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II 1 250 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 133 מארזים CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 1 170 ספקי כוח CoolerMaster כמות מחיר סה"כ eXtreme Powe…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי, דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים על 24'' FHD. מבוסס על הצעה שנתנו לי פה לפני כמה ימים. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪740 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 - OBSIDIAN EDITION : OCZ3OB1600LV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪655 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1505 צורב DVD: LG DVDRW GH22-NP X20 - BLACK - IDE אחריות: שנתיים. מחיר: ₪130 מארז: ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מקלדת: MICROSOFT WIRED KEYBOARD 500 : ZG6-00026 אחריות: שנה. מחיר: ₪70 עכבר: MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL…
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מארז-גיימרים מפוארCOMPUCASE כולל דופן שקופה+מאורר 12אינץ ספק כח-לגיימרים Huntky GAMERS 550w real- לוח אם-intel P43/2000MHZ/FIRE WIRE/ASUS P5QC- מעבד-Intel® Core™2 QUAD Q-9400/6MB/1333fsb זיכרון-4096MB DDR3/1333MHZ-Kingston - כרטיס מסך-GTS 250-1024MB/DDR3/HDMI- דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB- כונן -DVDRW X24 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2 סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי שווה 3K? השימוש שלו בעיקר למשחקים ועבודה ביתית. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת בעיות עם המשטח מגע של הנייד החדש, HP dm3, לאחר סגירה פיזית של המחשב (ללא כיבוי או מצב שינה), כאשר אני פותח אותו שוב לאחר זמן מה אני נתקל בבעיות עם המשטח, לפעמים לא מגיב כלל, לפעמים נתקע הסמן על מין זכוכית מגדלת וכל מני תופעות האם זה עניין של הגדרות או משהו ? זה מחשב חדש ואני לא מתמצא במיוחד בניידים תודה.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מבין בחומרה אך אני לא מבין איזה חברה של ניידים טובה יותר בשרות. למשל acer lenovo gigabyte asus ???
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל, אני מודה מראש על התגובות. אני בן 23 (אוטוטו סטודנט) לפני שבוע נהרס לי המחשב (נשרף ספק) והחלטתי לקנות מחשב(ים) חדש\ים. הסוגיה היא כזאת, חשבתי לקנות מחשב נייח בינוני עכשיו (בתקציב 3500) [לצורכי - תכנות\אופיס\אינטרנט בעיקר וגיימר קל {שעות בודדות בשבוע, כנראה ל4 שנים הקרובות}] ועוד מחשב נייד (לצורכי משרד בלבד עם דגש על סוללה) בעוד כחצי שנה [על מנת שזה יהיה חזק יותר]. מספר חברים שלי כשהצעתי את הרעיון, אמרו שלא כדאי לי לעשות זאת, בגלל הכסף הרב שאני משלם על הבחירה...כיום ב7000 אפשר לקנות ניד חזק מאוד הסיבות שאני עדיין מתלבט הן בעיקר בגלל העובדה שניד הוא נוח הרבה פחות, יציב בד"כ הרבה פחות, ניתן להרחבה - הרבה פחות (והרבה יותר יקר) כמו כן, היום יש לי 2 מחש…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר בירור ולא מעט היתעניינות נוכחתי לדעת שהחברות: Tms, Rsm, Ksp בעקבות העבודה שאני קונה שבוע הבא מחשב +מסך אשמח להמלצות מכם על חנות איכותית בפרמטרים הבאים: חברות מומלצת בעל שם, אמינות, אחריות לאחר קניה, מוצר טוב ואיכותי וזול עד כמה שניתן. אשמח לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש- עמית.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הולך לקנות מחר מה אתם אומרים 1. http://www.tomshardware.com/reviews/green-terabyte-1tb,2078-2.html מחיר בחנות 460 2. http://www.tomshardware.com/reviews/hitachi-western-digital-terabyte,2017-3.html מחיר בחנות 530 3. http://www.productwiki.com/western-digital-caviar-green-1-5tb-wd15eads/ "contains 32MB of drive cache and has a maximum speed of 5400 RPM" מקסימום של 5400 ולא 7200? אז נראה לי שאני אוותר אפילו שמבחינת המחיר שאפשר לקנות ב 630 והכונן 1 וחצי טרה בזמן שהכונן של ה 1 טרה עולה 530 כרגע אני הולך על ה Caviar Black אבל לא ברור לי ההבדל בינו לבין האפשרות הראשונה טוב הרצתי קצת חיפושים והבנתי שהסדרה הירוקה עדיפה רק בצריכת אנרגיה ושעדיף ללכת על הסדרה השחורה? http:/…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-