עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני זקוק לנטבוק עד כ 450$. השימושים הם רק לגלישה ו Office. רצוי סוללה חזקה שיכולה להחזיק 6+ שעות. משקל לא חשוב. מסך משהו כמו 12", ואני חייב שגודל המקלדת יהיה 100% (סטנדרטי, לא מקלדת קטנטנה שצריך עט כדי ללחוץ על משהו). בינתיים חשבתי על Lenovo Ideapad S12 (החדש, עם Win7 ומעבד של nvidia), האם הוא מתאים לשימושים שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. שלום לכולם חמי מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מקום עבודתו כחלק ממתנת חג. הוא מתלבט בין שני אופציות : Acer Aspire AS5732Z-443G25Mn במחיר של 2850 ש"ח Toshiba Satalite L_500-1SW במחיר של 3240 ש"ח השימוש במחשב הוא שימוש ביתי בלבד (אינטרנט אופיס וכו') המחירים הנ"ל הם לפני ההטבת של מתנת החג. אשמח לקבל התייחסות לגבי שני המחשבים והאם כדאי ללכת על היקר יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by yoavbuskila,

שלום, יש לי נטבוק של אסוס מדגם 1201N. אני על חלונות 7 ויש קטע קצת משונה עם הסוללה של המחשב. במידה ואחוז הסוללה עומד על 95% או יותר ואני מחבר את המחשב לחשמל אני מקבל (כשאני מניח את סמן העכבר על סמל הסוללה בשורת המשימות) את ההודעה של "מחוברת, אינה נטענת". אותו דבר גם כשהסוללה בין 96-99 אחוז. רק כשהסוללה יורדת ל-94% ואני מחבר אותו לחשמל אז זה מתחיל לטעון עד ל-100%. חשוב לציין שאם הסוללה על 95% או יותר והמחשב מחובר לחשמל אז אחוז הסוללה נותר בעינו ולא יורד אבל מצד שני היא גם לא נטענת. דיברתי עם התמיכה של רונלייט, הם המליצו לנתק את הסוללה ולהחזיר ולעדכן ביוס. עשיתי את שני הדברים אבל זה לא ממש עזר והליצו לי והם המליצו לי להביא אליהם את המחשב לבדיקה. השאלה היא האם באמת מדובר בבעי…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  4. חבר שלי ביקש לבנות לו מפרט הנה הדרישות בעיקר: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים, סרטים, אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים חדשים עד כמה שאפשר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X765 * באיזה סוג משחקים תשחקו? יריות מרומים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות שהמשחק ירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 6…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Yehuda7,

יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by mike666,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים 1. Asus 2101N - מצאתי ב2500 ש"ח יד שנייה. 2. Lenovo X61s - מצאתי ב 2300 ש"ח יד שנייה. שניהם מסך 12.1 זה מה שאני מחפש. ה אסוס הוא דגם חדש עם מעבד חדש וכרטיס מסך חזק יחסית ללובו הלנובו הוא דגם ישן ומוכר שהוכיח את עצמו עם מעבד יחסית חזק אבל כרטיס מסך חלש אני צריך את המחשב לVisual Studio itunes win7 , גלישה ודואר לא למשחקים אבל מדי פעם כן לראות סרט. מה כדאי ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לא משנה לי איזה חברה, הדרישות שלי הם: אחריות שנתיים מינימום WIFI חזק מפותח מבחינת יציאות (HDMI וכו') סוללה חזקה המחשב עצמו מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר, צפייה בסרטים ועבודה באופיס. אולי אולי אולי משחקים (אבל ממש בספק). מבחינת משקל שלא יהיה כבד בצורה מטורפת. תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by s87,

היי אני סטודנטית ואני מעוניינת לקנות נייד 3K הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים וכו'.... אבל גם פה ושם לקחת אותו לספריה ללמוד, לימודים, מצגות וכאלה. ראיתי את 3 מחשבים: ראשון של לנובו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG ואז אני יוסיף עוד 150 שקל כדי לשדרג לשנתיים אחריות ו-320 HD או שעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקחת מחשב של דל הראשון: ווסטרו 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm השני: 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ופה בדלים אני שוקלת להוסיף מע' הפעלה ווינדוס 7, ושוקלת לשדרג ל- 4 ג'יגה זיכרון תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. רציתי לדעת: מעבדי I3 ו I5 החדשים- לאילו מעבדי אינטל אני יכול להקביל אותם? CORE2DUO , SU, ATOM, DUAL CORE וכו' ולאיזו מהירות שעון? תודה.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב, עד איזור ה-3,500 (אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי). המחשב יחובר למסך 2209WA. השימוש במחשב יתחלק בערך ככה: 75% אינטרנט (כולל יו-טיוב), 15% סרטים, 5% אופיס ו-5% משחקים קלים (אבל ממש ממש קלים. סטייל הירוס 3, דיאבלו 2 ומשחקי פלאש). השאלון: מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל, ורק אם זה באמת מצדיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כתבתי בפתיחה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, סרטים, אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. היי, אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה או לא. אני מחפש מסך 15.4/6. מעבד שיריץ משחקים לא את החדשים ביותר אבל פה ושם PES.. 4GB זכרון לא פחות ולא יותר. כונן קשיח של 250GB. ננעלתי על המחשב הזה בגלל איכות הבנייה ובכלל הסידרה הזו ממש טובה. השאלה אם יש משהו יותר טוב שבנוי מאותו סגנון קשיח ויוקרתי באותו איזור מחיר של עד 1100$ (הרכישה תבוצע בארה"ב). אשמח לקבל המלצות למחשבים או לאישור רכישת המחשב הנוכחי והאם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו במחיר נמוך יותר ממה שמוצע באתר של DELL כי שם הוא הכי זול ובחנויות גדולות לא ממש מוכרים את הסידרה הזאת. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by omert,

שלום איך אני יכול לדעת האם הדגם הזה של דל שמותקן עליו במקור ויסטה ניתן לעשות לו שדרוג לווינדוס 7 והאם צריך דרייברים נוספים???

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. היי, פתחתי את הנושא הנ"ל בעקבות התייעצות בקניית Notebook. הניסיון שלי והידע שלי אודות מחשב נייד שואף ל0, לכן אשמח לקבל המלצות לקנייה. דבר ראשון, המטרה הראשית היא גישה נוחה ומהירה לאינטרנט במקומות שהם לא בבית, כגון במשרד , בית קפה או כל מוסד אחר מין הסתם. עבודה שותפת עם תוכנות גרפיות שונות : Illustrator In Design Dream Weaver Flash אני מתכוון כמובן , שמחשב יממש את הדרישות הגרפיות ברמה מספיק גבוהה, כלומר שהמחשב כאמור יכלול כרטיס מסך חזק מספיק ואכותי. חייב להוסיף שגם לצורכי הנאה הייתי מאוד מרוצה אם הוא יוכל להריץ משחקים בקלות ברמה שתרצה אותי. וכמובן צפייה בסרטים קליפים וכד'. עוד פרט חשוב, אני חובב מאוד חווית סאונד גבוהה , עד כמה שידוע לי שמחשבים ניידים לא מתאימים לדבר, הי…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. שלום, אני מתלבט הרבה לגבי מחשב שאני מעוניין לרכוש בקרוב , מחשב שיריץ משחקים בצורה מקסימלית ויתמוך בצורה מלאה ברזולוציה ובמסך שלי (LG W2362TQ) אז הנה הרכיבים (מתוך ההמלצות כאן באתר) וההתלבטויות : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 אחרי הכל החלטתי ללכת על המעבד הזה , הרבה אמרו לי שהביצועים ביחס להבדלים במחיר של i7 והנ"ל,לא משמעותיים ואני גם לא צריך את זה (את ה I7) מה אתם אומרים ? לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪599 מותאם לשאר הרכיבים ולמעבד? זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GOLD EDITION - ULV : OCZ3G1333ULV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪648 אני רציתי 8 GB אבל הורידו אותי מזה מהר מאו…

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  17. אהלן, אשמח לקבל שני מפרטים לHTPC, בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי מלבד מקלדת-משולבת עם עכבר. שימושים עיקריים: 1. צפייה בשידורים חיים מהאינטרנט 2. חיבור במקביל גם למסך מחשב רגיל לצורך עבודה משרדית הבדל בין מפרטים: האחד, לטלוויזיה רגילה (CRT) - עם חיבורי RCA ו-S-Video (שימוש ברמקולים של הטלוויזיה) השני, לטלוויזיית LCD עם חיבור HDMI ו-RGB תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500-2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים עבודת מישרדיות ומשחקים קלים עד בינוניים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אחי משחק במשחקים ממש ישנים אולי מקסימום NFS MOST WANTED ומשחקים להורדה מנענע חח ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא צרכים בסיסיים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?NFS FIFA 10 ו משחקי רשת combat arms …

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  19. שלום , אני רוצה סוףסוף לקנות מחשב חזק יחסית למטרות של משחקים (שמן הסתם ייתן לי גם מספיק כוח חישוב למטרות אחרות( מבחינת מפרט אני רוצה להרכיב סביב מעבד QX9650 INTEL. 1. מבחינת מחיר אני חושב ש 3.5K (ללא המעבד) זה סכום סביר, לא? עם אפשרות חריגה של 500 ₪. 2. המחשב מיועד למשחקים החדשים שבשוק ,כמובן שיתן רזולוציות גבוהות ,תכני HD וצריך גם לספק,מספיק כוח מיחשוב לעוד תכונות כלליות יותר כמו MATLAB PHOTOSHOP,. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מבחינת מפרט קיים, יש ברשותי רק את המעבד QX9650 INTEL 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט (כי הוא נכנס לחדר עם תינוק) 6. מבחינת OC, יכול להיות נחמד לאפשר זאת, במידת הצורך. 7. מע' הפעלה של WIN7 8. אין לי חנות מועדפת, כאשר אני בצפון, אבל זה לא מחייב. ממש תודה, אם …

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  20. פייי יא.... 5 שנים מאז שנכנסתי לכאן.....לפני 5 שנים נרשמתי לפורום וביקשתי מפרט למחשב כן כן גם עכשיו אותו הדבר. אז ככה, הרכבתי מאין סקיצה גסה על המפרט שאני רוצה, אני דיי בטוח שישנם כמה דברים שניתן להוריד ברמה (כמובן באותו הזמן גם את המחיר). הבעיה שלי זה עיניים גדולות ולפעמים אני נסחף ולא מבדיל בין העיקר לבין הטפל, לכן יוצא שאני פשוט בוחר חלקים יקרים בכל האספקטים. בעקרון המפרט שאני רוצה הוא עד 15K, אבל שוב זה תלוי בנחיצות של כמה מהחלקים שבמפרט. מעבד: Intel Core i7 920 Tray - 1,300 -פה אני לא חושב שיש יותר מדי מקום לשחק, אבל אני אשמח לשמוע הצעות אחרות גם כן. לוח אם: Asus P6T7 WS SuperComputer - 2,420 -הלוח הכי יקר של אסוס. ואסוס זה אסוס. חחח סתם... אבל בהחלט לוח מטור…

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  21. שלום רב שימושים : אינטרנט, אופיס, HD, הכנת אלבומי תמונות אין צורך בציוד היקפי רמת רעש לא רלוונטית אין צורך במערכת הפעלה הקנייה תתבצע ב - skypc. יש צורך בהרכבה. תקציב : עד 2000 ש"ח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  22. היי שלום לכולם, הסתכלתי לי באתר של DELL ועיינתי בXPS13 עם העיצוב המחודש והבהחלט נחמד שלהם שם להפתעתי הרבה כאשר עברתי למפרט כאילו מפרט שנחשב למיושן עם מעבדי Core 2 Due וכרטיסי מסך גם מהדורות הישנים יותר למישהו יש הסבר לזה? איך יכול להיות שבזמן שכולם משדרגים לסדרת הI החדשה דווקא דל נשארים מאחור?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ישומי אופיס למיניהם, קצת משקחים בסגנון SIMS וסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בעיקר שימוש שותף שום דבר מיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ככל הנראה מסך 22 אינץ' ממוצע * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו SIMS לא משהו כבד * באי…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by strifer,

שלום רב , יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 6400 , והגיע הזמן להכניס אותו לטיפול 10000 . מה זה אומר? אז ככה , הצירים של המסך קצת יצאו מהמקום והוא רופף כנראה שיצטרכו להחליף אותם ואת המסגרת. הגיע הזמן להחליף את הסוללה וכנראה גם את המטען. ורצוי להגדיל את הזיכרון מג'יגה ל2 . מישהו מכיר מעבדה טובה באזור המרכז? פתח תקווה , רמת גן והאזור. תודה על העזרה. *עריכה* למחשב כבר אין אחריות , הוא נרכש בסוף 2006.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים