ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (עם מסך, למרות שאם זה חורג אפשר קצת), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל, ושהמסך יהי קריא לאנשים מבוגרים.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש עבור זג מבוגר מחשב נייח (רצוי עם מארז גדול, אפשר גם מארז קטן שולחני). עברתי על השאלון: 1. תקציב - 1,500 עד 2,000 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט בלבד) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צריך הכל, כולל HDD, עדיף מסוג SSD בעל נפח 120GB, ועוד HDD רגיל של 2TB 5. רצוי מחשב שקט 6. לא מתוכנן OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה (חלונות 10), אבל לא קריטי (כידוע, יש היום רשיונות באיביי ב 20 ש"ח...) 8. חשוב לרכוש מחנות עם אחריות מקיפה, עדיף עם טכנאי עד הבית. חנות באזור פתח תקווה, אם אפשר. 9. רכישת המחשב - בימים הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות ליציאות ספציפיות 11. אופק שדרוג …
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאדם שלמד עיצוב פנים וצריך מחשב נייד.... הדרישות הם מעבד 2.4 לפחות וכרטיס מסך של 9600 512 מגה בייט.... http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הינה זה המחשב שרציתי אבל בכותרת רשום שהמעבד הוא 2.0 ובמפרט רשום 2.6 מה אתם אומרים על המחשב הזה שווה..? ויש לי עוד שאלה קטנה.. מה ההבדל בין 9600m gt לבין 9600m gt...? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים אחרים אני ישמח לקבל.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שנה טובה.. אני מחפש מחשב נייד חדש למטרות ביתיות.. אני יודע בעיקרון על כמה חלקים שאני רוצה, אבל אני כבר לא ממש מעודכן בכל הטכנולוגיות ובמה שקורה בארץ (פעם אחרונה שבדקתי הסונומה בכלל עוד לא הגיע לפה.. יש חדש? זה בכלל קריטי/משנה משהו?) המחשב לא אמור להיות לנסיעות... ככה שהמשקל ממש לא חשוב לי וגם זמן הסוללה. אבל יש כמה דברים שאני כן צריך - לפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. - רשת אלחוטית (נראה לי כבר קיים בכל מחשב היום לא? תקן G..). - מסך של לפחות 15', רצוי איכותי. - לפחות 512 מ"ב זיכרון פנימי. - XP (שוב, מין הסתם קיים כבר בכל מחשב). - כרטיס מסך לא משולב. לא צריך משהו מטורף (7800GT GO ודומיו), אבל שיספיק למשחקים קטנים מדי פעם.. - יציאה לטלויזיה. S-VIDEO out אם אני זוכר נכון? - יצאת פי…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד. כרגע הבעיה העיקרית שלי היא שכמעט ואין מחשבים עם צגים לא מבריקים (הצגים המבריקים משגעים אותי), וחבל כי זה מוריד מהפרק כל מיני חברות כמו LG ו-ACER. בכל מקרה, הכיוון הוא Core 2 Duo, עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך לא משולב. רצוי עם Win Vista Premium. המחיר הוא גמיש אבל בסביבות 7,500 ש"ח (אפשר קצת יותר, ועדיף פחות). אני אשמח אם תמליצו על ניידים עם צג לא מבריק. הבעיה העיקרית שלי היא למצוא חנות שתתן לי להסתכל על הצג של הנייד לפני הקניה (או מישהו שקנה נייד כזה לאחרונה ויתן לי להציץ בשלו). חשבתי על Dell Inspiron 6400, (למשל: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 עם הרחבת זיכרון, ואם אפשר שדרוג מע' ההפעלה ל-premium), אבל לא מצאתי …
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם יש מחשב נישא שעונה על הדרישות חוץ מאשר מאק בוק ? (מחשב שניתן להשיג בארץ למרות שבמקרה של אין ברירה, אפשרי להשיג מחו"ל) אפשר להתעלם מהמחיר בעקרון..אבל אם המחיר יעלה על 9999 אעדיף כבר לקנות מאק ... 15.5"-17" led display anti glare/glossy matte הסתכלתי על המפרטים הספיציפיים של כל מיני דגמים של טושיבה..דל ואסוס ... ברגע שיש תאורת לד הם פשוט מורידים כל פרט על תכונות כגון מבריק glossy/shiny/bright וכל מיני שמות.. אבל הבנתי שאי אפשר להתייחס לכך כאילו הם לא מבריקים אלא חייבים למצוא מט\מאט או אנטי-גלר\מבריק באופן ספציפי המחשב מיועד (בעיקר) לכל מה שסטודנט צריך (עם קצת בעיות בעיניים- יובש,לכן החשיבות מהמנעות ממסכים מבריקים וכו') - מעדיף אפשרות למחשב חזק,כרטיס מסך שכן מסוגל להרי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לפנק את אמא שלי במחשב נייד חדש. אני מעוניין במחשב חזק עם מסך צבעוני וכיפי (ברור שלא באיכות הגבוהה ביותר). מצאתי 2 אופציות, מערכת ההפעלה (בין אם קיימת או לא) לא נמצאת בשיקולים שלי. הראשון - Dell Vostro 15 5000 5590-10210U8G25IL3OS https://ksp.co.il/?uin=74424&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= נקודה חשובה - מגיע עם 3 שנות אחריות. השני - Asus VivoBook 15 X512FA-EJ1396 https://ksp.co.il/?uin=80655&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= מגיע עם שנה אחריות, הרחבה לשלוש שנים עוד כ-300 ש"ח. יוצא שאם אני מסתכל על 3 שנות אחרי…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב ללא ציוד היקפי וללא דיסק קשיח (יש לי חדש ) בעיקר עבור משחקים בתקציב של עד 1700 ש"ח אם אפשר ללא חריגה. אני יודע שהסכום לא רב אבל זה לצערי מה שאולי יהיה לי אני צריך ממקום אמין באזור המרכז אם ניתן אפילו מ- skypc זה עדיף. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. חשוב רק 4 ג'יגה זיכרון וHD של לפחות חצי טרה, עדיף טרה. לא צריך מסך ולא צריך כל ציוד היקפי. תודה למי שייעזור
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לעבודה משרדית לא משחקים לא תוכנות בעיקר אינטרנט אבל שלא יהיה עגלה אני לא רוצה רשימה - מחשב סגור אני רוצה המלצה לחנות במרכז עדיפות לרמת-השרון תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צריך מחשב למטרות עבודה * מטרות המחשב? התחברות מרחוק למחשב(למטרות עבודה ניידת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג(כמה שיותר קל). * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר בגבולות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?מומלץ HDMI. * Bluetooth? עדיף שכן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מומלץ SSD לטעינה מהירה של מערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מומלץ מודם סלולארי. תוגה רבה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*לא צריך מסך *ראיתי שמישהו כתב שהוא צריך ב4000 אבל היה לו שם דרישות מסויימות, לי אין. תודה על העזרה. גר ברחובות למי שמכיר חנויות טובות באזור.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
רציתי לדעת על מפרטים של מחשב נייח שיעלה עד 2000 שקלים, המחשב לא צריך להיות מחשב לגיימרים או מחשב חזק במיוחד אלא שיידע לרוץ מהר יחסית ולהריץ משחקים, לא כבדים מדי. מחשב נוח למשפחה כעיקרון. תודה
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,אני מחפש המלצה למחשב בשביל אחי הקטן * מטרות המחשב?אחי מהתחיל להיות תקליטן והוא רוצה לקנות מחשב שיתאים לו * גודל המסך?רצוי 15 אפילו יותר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר משש שעות ברצף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?כרטיס קול רציני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף גדול * כונן CD/DVD? צורב? עדיף צורב דיוידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא יקר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אני ישמח לשמוע המלצות על חברות שכדי... התקציב שלי עד אלפיים ש"ח אפשר לחרוג לשלוש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב שיוכל להריץ לי תוכנות כבדות כמו מאטלב וסולידוורקס. כמובן שגם יהיה לו מעבד טוב וכרטיס מסך חזק יחסית בנוסף שהמחשב לא היה כבד מידי, פחות מ2 קילו, ושזמן הסוללה שלו יהיה יחסית גבוה. כרגע אני חושב על Acer TimeLine X 3820TG-484G50 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12392 למישהו יש ניסיון על המחשב? המלצות למחשב אחר.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
קודם כל, ראיתי הרבה אנשים שרושמים "אם לא לחוץ תחכה לאוקטובר", אבל לא הצלחתי למצוא מה קורה באוקטובר. העניין הוא שאני צריך את המחשב כבר באוקטובר אבל אם זה מספיק שווה את זה אני אולי יכול להסתדר שבוע\שבועיים בלעדיו. * מטרות המחשב? משרדי, משחקים קלים (SC2 ו-DOTA2 בעיקר אני מניח, עדיף מספיק חזק בשביל להריץ סקייפ במקביל), צפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? פחות חשוב לי, יותר חשוב זמן סוללה. אבל לא פחות מ-13-14" * משקל רצוי? אין לי מושג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אין לי מספרים כי אני לא יודע כמה שקעים יהיו זמינים, אבל זמן סוללה כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ודי הרבה יציאות USB (נראה לי אני אצטרך 3-4) * ב…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושם יומיומיים, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. lol, skytim, crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב מבוסס אינטל הצורך שלי זה אינטרנט ועבודות... מה יש לכם להציע???
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב שירוץ עליו משחקים ובאיכות טובה כולל מסך דק "17 כבר נתנו לי את המפרט הזה ואמרתם שהוא לא טוב אז תנסו להרכיב לי משהו אחר טוב מעבד - AMD K8 4600+ 64BIT AM2 1MB לוח אם - GA-M61PM-S2, FSB2000, DC DDR2-800 זיכרון - PQI 1GB DDR2-800MHz DC דיסק קשיח - WD 200 GB RPM 8MB SATA2 כרטיס מסך - GFORCE 6100 128MB 3D OB - 128כרטיס קול BIT AC-97 8-CHANNEL HD צורב דיוידי - LG DVD-RW X18 DUAL GSA-H12NBA כרטיס רשת - LAN 1 GIGA מארז - MIDI ATX + USB + AIR GUIDE 450W כרטיס לכידה - VIDEO IEEE 1394 X 3 עכבר + מקלדת - GIGABYTE MULTIMEDIA OPTICAL SET רמקולים - MULTIMEDIA 2 + SUB 2800W מסך - L922A 19" 8M/Sec DVI + CAB
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחיין שלי מחפש מחשב למחשקים בתקציב של עד 3500 ש"ח. המטרה שלו היא לשחק league of legends וברקע להפעיל תוכנה של מוזיקה. האם יש לכם המלצות למחשבים מתאימים? האם המחשב הזה מספיק טוב? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 ועוד מחשב שמצאתי http://ksp.co.il/?uin=28225&select=.269..397. (אחרי שהורדתי ממנו כוננן ssd וצורב דיוידי אז המחיר 3800 שאפשר לעבוד איתו)
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-