עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BandiT,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח, מסך 15.6 יספיק לי, המחשב הנייח שלי דיי חזק, המחשב הנייד אמור להיות תחלופה לנייח, אני לא רוצה להריץ משחקים על הנייד, אבל אני גם לא רוצה להסתפק בכרטיס גרפי הכי פשוט. חשבתי ללכת על חברת דל, הבנתי שיש להם אחראיות ואיכות מוצרים מעולה, תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם אומרים על הדגם הזה? [table][tr][td][table][tr][td]דגם[/td][/tr][/table][table][tr][td] Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M תודה. [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by mrraz,

דק וקל שיזכיר את אפל מקבוק מסך בסביבות 14 אינטש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחפש מחשב נייד לעבודה ומשחקים (לא כבדים במיוחד אך ארצה ש supreme commander forged alliance ) ירוץ עבודות תיכנות ובניית אתרים PHOTOSHOP מידי פעם צפייה בסרטים וכו' תקציב 5000 ש"ח גודל מסך 15.4" יש מצב לWIDESCREEN אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה אולי באיזור חיפה או שחנות באינטרנט לרכישת המחשב תודה לעוזרים דן. דרך אגב אשכול קודם קצת לא הייתי בעניין שלי זה לא הבנתי ממש סליחה על הטימטום

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. * מטרות המחשב: למשחקים (בינוניים) וסרטים (hd) * גודל המסך: כמה שיותר גדול! (מינימום 15.6) * משקל רצוי: כמה שיוצא אני מרוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : שלוש שעות ויאו זה הרבה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא ממש... * בלוטות: לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500gb * צורב DVD: חייב... כמה שיותר מהיר יותר טוב... * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יכו לליהיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: כן אבל לא חובה... (Acer ,Apple ,ASUS ,Dell,Toshiba)

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by shakedi,

סטודנט באוניברסיטה, צריך מפרט למחשב נייד עד 6000 שקל, לתוכנות ומשחקים שיעבדו מהר ולא יעמיסו על המחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Lior4543,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, המחשב חייב להיות בעל מאפיינים אלו: סוללה חזקה, שתחזיק לפחות 5 שעות.. מקלדת נוחה להקלדה, רצוי שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת מחשב רגילה (רוב המחשבים מכילים FN במקום של הCTRL וזה נורא מעצבן לפעמים, אני מעדיף שזה יהיה להפך). המחשב לא צריך להריץ משחקים מיוחדים או משהו כזה, אבל רצוי שיריץ סרטי HD שנראה פה ושם.. דיסק יותר מ250 גיגה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by david1ariel,

אני עובד בעיקר עם Visual Studio ו-Visual Studio Code, Postman, ונוהג לעבוד עם המון כרטיסיות פתוחות של chrome. כמו כן, עובד על פרוייקטים די קטנים של wpf. אני מחפש מחשב שיאפשר לי את זה בלי שאצטרך לרחם עליו, ולדאוג לו כשהוא מתקשה על ידי סגירת תכניות וכו'. המחשב שיש לי היום הוא כזה: Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 GHz (8 cores) 16.0 GB (15.8 GB usable) NVIDIA GeForce GTX 1050 with Max-Q Design NVMe INTEL SSDPEKNW 512G8 הוא עושה את העבודה די סבבה, אבל כשאני ממש מעמיס עליו, הוא יכול להיתקע למספר שניות מדי פעם, וזה ממש מציק, ואז אני צריך להתחיל לפתור לו את הבעיות. אני מחפש משהו יותר מפנק, שאני לא אחשוש מלחוות דברים כאלה. אי…

10. שלום חברים, אני מתעניין במחשב נייד Asus Zenbook UX303LN. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 שימוש: תכנות וסרטים. בנוסף ארצה להריץ על המחשב GTA V, גם אם על הגדרות נמוכות, אך שירוץ ללא תקיעות. סוללה: חשוב לי סוללה חזקה מינימום 4 שעות ללא הטענה (כמובן לצורכי עבודה ולא משחקים). מסך: FHD IPS מסך איכותי חשוב. תקציב: 6000 ש"ח עם אפשרות חריגה במקרה הצורך. יש לי אפשרות לקנות באילת ואשמח לנצל זאת. שימוש: עדיפות ל-13.3 אינץ' עקב חיי סוללה טובים יותר. 14 במקסימום. פרטים נוספים: מעבד i5 או i7 עם 8GB זיכרון לכל הפחות. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל, או המלצות נוספות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מחשב נייד, תקציב 2500, אולי אפשר להתגמש טיפה אם זה ממש שווה ואי אפשר למצוא משהו. המטרות הם בעיקר משרדיות, אבל גם משחקים קלילים. אני מעדיף לפחות 3GB RAM, וכל כרטיס מסך נורמלי שהוא לא הסטנדרטי של INTEL זה טוב. בקשר לגודל, אני לא רוצה, שיהיה מינימום 12-13 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by ddandd,

מחפש מחשב נייד, שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים, למשחקים, גלישה וכו' 15.6 אם אפשר תקציב 3500 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. Started by lamer4ever,

המחשב לשימושים משרדיים ,לימודים וכאלה אני לא מבין כלום בנושא ... בחיים לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי סומך עליכם תודה לעוזרים.

14. מחפש מחשב נייד, המשקל והגודל לא ממש משנה, תקציב של בערך 4,000 ש"ח. צריך להריץ תוכנות הנדסיות כמו Solid, AutoCAD, Ansis, אלמנטים סופיים. אפשר בכלל לקבל משהו כזה בתקציב הזה? מה שראיתי זה Dell Inspiron 1525 Core 2 Duo 2.0GHz 2048MB 250GB 15.4 Black Dos IN-RD09-2287 עם כרטיס מסך Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100. השאלה אם זה יספיק? למישהו יש מחשב דומה שמשתמש בו בצורה דומה שיכול להמליץ? לא צריך שיטוס, אבל שיסחוב בצורה שתאפשר עבודה נרמלית... תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by rofben,

היי! אני מחפש מחששב נייד שישמש בעיקר לסקייפ ולצפייה בסרטים.. התקציב: 2000 ש"ח אך אפשר לחרוג בכ400 שקל (לא יותר!) תודה מראש עוד שאלה: במחשבי תלת מימד ניתן גם לצפות בדו מימד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FeedMe,

אהלן! דרישות: משפחת C/C2- רצוי ניידות גבוהה- 15" מסך דחוף למדי, אם אפשר תשובה עוד היום... תודה!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by the_lighting,

אני מעביר את המחשב שלי לHTPC ואני צריך מחשב שיהווה רק לעבודות, אינטרנט וכד' שיהיה בו צורב DVD (רצוי-לא חובה) תקשורת אלחוטית-חובה! לגבי גודל מסך אני לא מבין בזה ואני לא יודע אם כדאי את המחשבים הקטנים האלו או את הרגילים?!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by DeshDesh,

זה פלוס מינוס התקציב. צרכים : לימודים, גלישה באינטרנט, לא גדול במיוחד (למרות שזה לא הכי קריטי), מעבד כפול ליבה (האמת שאני לא מבין כבר איזה שימוש יהיה לו במחשב נייד, אבל זו הטכנולוגיה אז שיהיה ), זיכרון של מעל 512.. עדיפות לג'יגה ומעלה.. , כרטיס מסך סביר ביותר , אפשר גם כרטיס "ג'נרי" של אינטל או משהו בסגנון. אשמח אם תכוונו אותי למחשב פופולרי בתקציב הנ"ל.. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by yehudaeitam,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

מה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 4500 ש"ח ומה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 3500 ש"ח? המחשב לצורך: גרפיקה ברמה בינונית ועריכת ווידיאו.. עדיפות למסך גדול, שלא יהיה פחות מ 15" אבל 17" יותר טוב. עדיפות למסך רחב אבל לא חובה. אני גם לא לחוץ על אורך הפעילות של הסוללה, המחשב לא מיועד לעבודה מחוץ לבית אבל הוא צריך להיות נייד. ושאלה אחרונה.. איך הדגמים של DELL במחיר הזה? פשוט יש לי עדיפות מסויימת לDELL... אז אני אשמח לקבל גם במלצות ספציפיות על דל. תודה צ'או

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by (iriver H10),

אני מחפש מחשב נייד ....לא למשחקים, יותר לעבודה למוזיקה ולסרטים. לא צריך משהו רציני רק שיהיה טוב ושיעבוד מהר.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  23. Started by erashel,

אני רוצה מחשב לצבא, שישמש לאינטרנט,סרטים(גם HD), ומשחקים בקטנה(בעיקר מנגר) אני לא רוצה מחשב עם מסך 15, זה גדול מדי חשבתי על נטבוק ASUS 1215N או 1215B שאני לא מצליח להבין מה עדיף מהם, הבעיה עם הB גם שהוא עדיין לא בייבוא רשמי אני לא יודע אם כדאי נטבוק אבל, אם זה באמת מספיק מהיר, מצד שני קשה למצוא NOTEBOOKS עם מפרט טוב ועם מסך שהוא לא 15.6 אז אני צריך המלצות, אם למישהו יש נסיון עם הנטבוק תקציב: 2.5K מקסימום, עדיף פחות - יותר לכיוון ה2 *מעדיף שיהיה גם יציאת HDMI

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 ניתן חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסיסי (ילד בן 10, מינקרפט, פורטנייט וכדומה , לא יותר מידי מפריע לו הגדרות גרפיקה נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, דרוש מקלדת עכבר רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חשוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

25. היי, אני בונה מחשב לאחי שעובד בתחום וכבר בניתי מפרט ורציתי לקבל ייעוץ ולראות אם יש לכם הצעות לגבי חלקים שכדאי להחליף או שאפשר להוזיל בשביל הצרכים שלו (מבלי לפגוע באפשרות לשדרג בעתיד). הוא ישתמש בתוכנות: לומיון , רוויט , אוטוקד ,3d max , סקצאפ מקרר למעבד - שכחתי להוסיף לעגלה: be quiet! CPU Cooling Pure Rock 2 Black (tms.co.il) אשמח לעזרתכם, תודה

דיונים חדשים בפורומים