עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Posford,

שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד של DELL עד 4K. רציתי לדעת בתור סטודנט איזה סוגי מחשבי ניידים נוח לסחוב בתיק? כמה אינץ'? המחשב מיועד ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by raorian,

תקציב רצוי, 4400. סטייה עד 1000. מסך 15.6. הכרחי של אסוס (זיכו אותי על מחשב במסגרת הביטוח כי היו הרבה תקלות חומרה ברצף) חשוב מאוד כרטיס מסך כמה שיותר טוב (משחקים) ורמקולים חזקים כמה שיותר טובים (למוסיקה). פחות משלוש קילו. עדיף שיהיה נאמפד. השאר לא ממש חשוב לי אבל אשמח לרמה כללית גבוהה. מחכה להמלצות להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! אני מעוניין בקניית מחשב נייד אם המפרט הבא: Intel Core i7 4GB זכרון 16.5 אינץ מסך עד למחיר 3500 ש"ח. אשמח להצעות .

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by paz213,

שלום, ראיתי את המבצע הזה : http://www.buy2.co.il/South/DailyDeal/Index/0e5eeced-3b44-4189-b27f-fd9e9a8697fd?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+South&utm_campaign=0ddfce83ee-Buy2_ZURICH_13_12_2011_South_A&utm_medium=email ובדיוק עכשיו אני מחפש מחשב נייד. מה אתם אומרים על המחשבים במצע? אני מחפש מחשב בעיקר לצורך משרדי (office, תכנות לאנדרואיד ובניית אתרים). כמוכן אני בדר"כ עם הרבה טאבים פתוחים. מעדיף מחשב עם מסך בגודל סביר עד גדול ללא משקל כבד מדי ושתהיה סוללה למשך זמן ארוך יחסית(בטח שמעל 3 שעות ורצוי יותר...). תודה רבה מראש, פז. עריכה: את המבצע לא רכשתי עקב המלצות החברים פה ולכן מבקש המלצה למחשב נייד שיענה לי על הצרכים הבאים : * מטרות המחשב? לדוג…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by parlov,

טמי חפש לקנות לעצמי מחשב נייד תקציב עד 10000 למשחקים ועבודה בעיקר משחקים חייב להכיל מסך 17 אינץ לא מתפשר על יותר קטן כל השאר מוכן לזרום זרקו רעיונות בנתיים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים. * גודל המסך? מינימום 14 אינץ * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD. * בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד כמה שאלות: * האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום? * האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכ…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עריכת גראפיקה וסרטים, לראות סרטים, עבודה על אופיס ולשחק משחקים קלים כמו Football Manager למי שמכיר. * גודל המסך? 15.6 או 17.3 (לא משנה לי איזה מהם) * רזולוציית המסך?1920x1080 FHD LED או3200x1800 QHD חייב מסך עם איכות גבוהה! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט :לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T לפחות, וכמובן העדיפות היא שיהיה אפילו SSD במקום או אופציה להכניס בנוסף * כונן אופטי?לא חייב ואם כן אז עדיף BLURAY * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,הכי חשוב אחריות פה בארץ * האם בתקציב…

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by saphisto,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לשימושי גלישה באינטרנט, ראיית סרטים/סדרות שיריץ משחקים סבבה, ובכלל שיהיה חזק וטוב .. התקציב שלי הוא בערך 5000 ש"ח , אין העדפות לחברה ספציפית. תודה רבה !

11. Started by @oz@,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. שימוש: תוכנות די כבדות וסרטים. מה אתם אומרים על זה: https://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKBFAA912 אם לא טוב, תציעו לי בבקשה משהו אחר. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by el1511,

היי, מחפש לרכוש מחשב נייד חדש תקציב עד 4500-5000 ש"ח שימושים עיקריים - אינטרנט , מוזיקה וחיבור לטלוויזיה ואם אפשר אז שיפעיל גם את המשחק NBA2K16 לאחר התלבטויות הגעתי למחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=27205 [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV - צבע שחור[/h]מוזמנים להציע הצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by BandiT,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח, מסך 15.6 יספיק לי, המחשב הנייח שלי דיי חזק, המחשב הנייד אמור להיות תחלופה לנייח, אני לא רוצה להריץ משחקים על הנייד, אבל אני גם לא רוצה להסתפק בכרטיס גרפי הכי פשוט. חשבתי ללכת על חברת דל, הבנתי שיש להם אחראיות ואיכות מוצרים מעולה, תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם אומרים על הדגם הזה? [table][tr][td][table][tr][td]דגם[/td][/tr][/table][table][tr][td] Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M תודה. [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by mrraz,

דק וקל שיזכיר את אפל מקבוק מסך בסביבות 14 אינטש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מחפש מחשב נייד לעבודה ומשחקים (לא כבדים במיוחד אך ארצה ש supreme commander forged alliance ) ירוץ עבודות תיכנות ובניית אתרים PHOTOSHOP מידי פעם צפייה בסרטים וכו' תקציב 5000 ש"ח גודל מסך 15.4" יש מצב לWIDESCREEN אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה אולי באיזור חיפה או שחנות באינטרנט לרכישת המחשב תודה לעוזרים דן. דרך אגב אשכול קודם קצת לא הייתי בעניין שלי זה לא הבנתי ממש סליחה על הטימטום

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. אהלן אני מחפש לפטופ ללימודים, שיהיה קל משקל ובעל סוללה ארוכה. המחשב יקנה בארה"ב. עדיפות למסך 14 אינצ'. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. * מטרות המחשב: למשחקים (בינוניים) וסרטים (hd) * גודל המסך: כמה שיותר גדול! (מינימום 15.6) * משקל רצוי: כמה שיוצא אני מרוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : שלוש שעות ויאו זה הרבה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא ממש... * בלוטות: לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500gb * צורב DVD: חייב... כמה שיותר מהיר יותר טוב... * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יכו לליהיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: כן אבל לא חובה... (Acer ,Apple ,ASUS ,Dell,Toshiba)

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by shakedi,

סטודנט באוניברסיטה, צריך מפרט למחשב נייד עד 6000 שקל, לתוכנות ומשחקים שיעבדו מהר ולא יעמיסו על המחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by Lior4543,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, המחשב חייב להיות בעל מאפיינים אלו: סוללה חזקה, שתחזיק לפחות 5 שעות.. מקלדת נוחה להקלדה, רצוי שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת מחשב רגילה (רוב המחשבים מכילים FN במקום של הCTRL וזה נורא מעצבן לפעמים, אני מעדיף שזה יהיה להפך). המחשב לא צריך להריץ משחקים מיוחדים או משהו כזה, אבל רצוי שיריץ סרטי HD שנראה פה ושם.. דיסק יותר מ250 גיגה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by david1ariel,

אני עובד בעיקר עם Visual Studio ו-Visual Studio Code, Postman, ונוהג לעבוד עם המון כרטיסיות פתוחות של chrome. כמו כן, עובד על פרוייקטים די קטנים של wpf. אני מחפש מחשב שיאפשר לי את זה בלי שאצטרך לרחם עליו, ולדאוג לו כשהוא מתקשה על ידי סגירת תכניות וכו'. המחשב שיש לי היום הוא כזה: Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 GHz (8 cores) 16.0 GB (15.8 GB usable) NVIDIA GeForce GTX 1050 with Max-Q Design NVMe INTEL SSDPEKNW 512G8 הוא עושה את העבודה די סבבה, אבל כשאני ממש מעמיס עליו, הוא יכול להיתקע למספר שניות מדי פעם, וזה ממש מציק, ואז אני צריך להתחיל לפתור לו את הבעיות. אני מחפש משהו יותר מפנק, שאני לא אחשוש מלחוות דברים כאלה. אי…

23. שלום חברים, אני מתעניין במחשב נייד Asus Zenbook UX303LN. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 שימוש: תכנות וסרטים. בנוסף ארצה להריץ על המחשב GTA V, גם אם על הגדרות נמוכות, אך שירוץ ללא תקיעות. סוללה: חשוב לי סוללה חזקה מינימום 4 שעות ללא הטענה (כמובן לצורכי עבודה ולא משחקים). מסך: FHD IPS מסך איכותי חשוב. תקציב: 6000 ש"ח עם אפשרות חריגה במקרה הצורך. יש לי אפשרות לקנות באילת ואשמח לנצל זאת. שימוש: עדיפות ל-13.3 אינץ' עקב חיי סוללה טובים יותר. 14 במקסימום. פרטים נוספים: מעבד i5 או i7 עם 8GB זיכרון לכל הפחות. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל, או המלצות נוספות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מחשב נייד, תקציב 2500, אולי אפשר להתגמש טיפה אם זה ממש שווה ואי אפשר למצוא משהו. המטרות הם בעיקר משרדיות, אבל גם משחקים קלילים. אני מעדיף לפחות 3GB RAM, וכל כרטיס מסך נורמלי שהוא לא הסטנדרטי של INTEL זה טוב. בקשר לגודל, אני לא רוצה, שיהיה מינימום 12-13 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by ddandd,

מחפש מחשב נייד, שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים, למשחקים, גלישה וכו' 15.6 אם אפשר תקציב 3500 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.