ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שימושים רק אינטרנט ואולי משחקים כמו סימס לא דברים כבדים. אפשר למצוא משהו נורמלי במחיר הזה או שכדאי יד שניה? תודה מראש. עריכה: הגדלתי את התקציב ואני מוכן לחרוג עוד קצת אם ממש כדאי אבל לא יותר מדי פשוט אני רוצה לקנות היום וזה קצת דחוף, ואני מעדיף נייד רגיל לא נטבוק. תודה שוב.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
נמאס לי לראות את אמא מתייסרת עם מחשב נייד עתיק תוצרת Acer מבוסס מעבד Celeron מלפני 5 שנים. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואיכותי עם מסך בגודל 17 אינץ'. משקל חסר משמעות כי היא משתמשת במחשב רק בבית על השולחן כדי לגלוש באינטרנט ולערוך תמונות בפוטושופ. יש מספר דרישות: א. ציפוי מבריק על המסך לא יתקבל בשום פנים ואופן. מומלץ שלא יהיה ציפוי מבריק כלל. ב. צריך מפרט פשוט, סטנדרטי, בלי שום דבר פיצוצי, כי היא ממילא לא צריכה אותו ולא תנצל עשירית ממנו. בבאג, לצערי, אין שום דגם שעונה על הדרישה ככה שאני לא יכול לקנות במחיר עובד. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות. Lenovo בארצות הברית מוכרים רק 17" יקרים להחריד. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד רק לכתיבה, אבל בכל זאת הייתי רוצה שיהיו בו: 512 MB לא צריך מעבד כפול חברה טובה כמובן כמה שיותר זול בשמירה על התנאים הנ"ל, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים כעוד חודש אני טס לדרום אמריקה אני כותב, המון. החלטתי והגעתי למסקנה שכדי שאוכל להמשיך לכתוב גם בארץ הנפלאה הזאת אני אצטרך סוגשל טאבלט או מחשב נייד. את האמת, אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, לכן אשמח לעזרה ממי שכן מבין להלן ה"דרישות" (נשמע קצת מפגר אבל נזרום). 1. תכלס, לא חייב מחשב עם i-5, אני בסך הכל צריך מחשב פשוט עם מסך לא גדול ולא קטן מדי (מאמין שבין 11 ל-14 אינץ זה מושלם) 2. הוא בסך הכל צריך להריץ WORD (בגלל זה טאבלטים יצאו מהמשוואה), ולטעון סירטונים ביו טיוב -> כי אם כבר יש לי מחשב נייד, אז לפחות שאוכל להריץ בכיף סרטונים ביו טיוב, בפייסבוק, וכו'. 3. עד כמה שאפשר - חיי סוללה ארוכים וכאן אני אפרט: לרוב אני אהיה בשטח, בלי חשמל ובלי מטען, וכשאני בשטח, אני נט…
-
- 31 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד קטן במיוחד עד מחיר של 10000שח (אפשר גם פחות) מה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן וכמה שיותר קל שיהיה WIFI ואפשר גם BT (לא חובה) יכול להיות גם tablet אבל הכי חשוב קטן וקל (לא משנה לי שהמסך יהיה קטן)
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד מהקטנים.... (10") בשביל 99 אחוז מהזמן לראות סרטים ברכבת. אני יודע שיש את הDVD הניידים אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בשביל מחשב. אני אשמח לקבל הצעות (התקציב עד 1200 אבל אפשר לגרור טיפה למעלה) תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד קטן 10.1 אינץ' , בעיקר לסרטים וגלישה באינטרנט אולי פה ושם משחקים קלים. תקציב משוער 2,000 לומרות שכמה שפחות ככה יותר טוב , חשוב לי שיהיה עשוי מחומרים איכותיים שתהיה אחריות נוחה וסוללה מספיק חזקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות... סוללה פנימית קל וקטן, כמה שיותר. זול, כמה שיותר. לא מחשב חזק.... אני חוזר ... לא מחשב חזק! אני לא צריך ביצועים, רק לכתוב כמה מסמכים בוורד. אשמח אם תמליצו לי על מפרטים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד קטן וקל בגודל בין 11.6 עד 12.5' לשימוש בעיקר משרדי , סרטים קצת ,אינטרנט בכלל לא משחקים ככה שכרטיס מסך או מעבד I7 לא מדבר אלי. אין לי בעיה שזה יהיה גם טאבלט שניתן להרכיב לו מקדלת או משהו בסגנון העיקר שיריץ וינדוס 8 ( ולא RT) כי אני עובד עם יישומיי אופיס. חשבתי בהתחלה ללכת על מקבוק אייר , אבל בשביל מה שאני צריך אני יצתרך להתקין עליו וינדוס אז אין ממש טעם להשקיע כ"כ. התקציב הוא באזור ה 3000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 11.6-12.5 , לא חושב . * רזולוציית המסך? לא קריטי , עדיפות ל HD כמובן * ד…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, לקראת שנת הלימודים הקרוב, אני מחפש מחשב נייד קל, קטן יחסית וחזק. משהו מהסגנון של MACBOOKAIR SAMSUNG S9 ושמעתי שיש עוד כמה דגמים של ASUS ו LENOVO. אפשר אפילו דגם אחר שלא מדגמי ה"אולטרא בוק" אך שיתאים לדרישות. אין צורך במשחקים, כך שאפשר להסתפק בכיף בכרטיס מסך מובנה. עוד לא יצא לי לעבוד עם מערכת ההפעלה של חברת אפל, אך IDIGITAL היבואנים של אפל בישראל, יצאו במבצע לסטודנטים עם הנחות גדולות על המחשב הניידים, כך ש Macbookair 13" עם 128GB SSD אפשר להשיג בהנחה של כ 1000 שקל http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc965 אשמח לקבל עזרה והכוונה ברכישת המחשב נייד הראשון שלי. * גודל המסך? 13-14 אינץ'. (עם רזולוציה שיותר גדולה מ 1333*768) * משקל רצוי? משקל קטן כמה…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
צרכים כלליים -משרדי, ניידות וכו'. רכישה בארה"ב
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאמור, לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם ניתן לחסוך ולקבל מחשב ללא ווינדוס - יהיה מעולה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל ואשמח לקבל המלצה לקניית מחשב נייד לשימוש של אולי פה ושם 3D MAX (זה לא חובה בכלל!) עיקר השימוש הוא אינטרנט ולא דברים כבדים מידי , לכן אשמח למחשב קל,דק, סוללה ארוכה ומעבד חזק (ראיתי שיש סידרה Y - אני ידעתי שהסדרה M היא החזקה ואין לי מושג מה זה הY החדשים-אשמח לדעת) וכן שיהיה אפשרות לשים 8 GB לפחות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה ההבדל * רזולוציית המסך? מעדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר מקלדת מלאה מה טוב * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף שכן , סביבות ה 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) VGA,HD…
-
- 41 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מדבר על פיפא פעם בחצי שנה - חשבתי על נטבוק - יש אחד כזה עם כרטיס מסך שהוא לא אינטל? אפילו 8200 יספיק.... מה עםה ION הזה של אנוידיה ראיתי אותו בנטבוק של קומפק האם שווה משהו? יריץ משחק? קראתי איפשהו שזה בעצם 9400 האם נכון? תודה מראש לעונים...
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושי משחקים, סרטי HD, פיתוח תוכנות, שימוש קליל באופיס ואינטרנט. צריך לענות על הדרישות הבאות: -כרטיס מסך חזק להרצת משחקים כבדים -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P ומעלה -כרטיס רשת טוב (רשת N) -דיסק - אין לי צורך שנפח גדול, יש חיצוני של 500 ג'יגה. מצדי מספיק 120 ג'יגה פלאש -מסך עד 14", רצוי 13.3, עדיפות למאט -אמינות כמה שיותר גבוהה -אחריות בינלאומית 3 שנים. אני גר בהולנד וקונה את המחשב פה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר (4 שעות ומעלה) -משקל קל (לא מתנייד איתו כ"כ הרבה אבל כשכן אז חשוב לי המשקל) האם כדאי להמתין עם הרכישה לצאת ווינדוס 7 כדי לרכוש מ"ה מעודכנת? התקציב גמיש, אני מוכן לשלם כדי לענות על הדרישות שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1 - תקציב עד 2 אלף 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם למידת תכנות . 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - לא 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 10 - מעוניין להזמין מחו"ל 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד חשוב שיהיה קל ככל האפשר וזול.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אילו יצרנים (או דגמים ספציפים אם זה לא כללי) נותנים אחריות בארץ על קניות בחו"ל ? כמו כן, מה נהוג כדי לשים עברית על המקלדת ? מדבקות ? האם העסק בכלל משתלם (אני מן הסתם מכוון גבוהה ורוצה לקנות משהו ברמת ה DELL XPS 13 ומעלה).
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד באזור ה 2500 שח לתוכנות אבלטון וקוביייס בעיקר. צריך מחשב עם סוללה חזקה, ושיחזיק לי לכמה שיותר שנים. מעבר לזה אני לא מבין הרבה במחשבים ואשמח לייעוץ והמלצות.. (פחות מעניין אותי האסתטיקה והמשקל של המחשב אלה יותר שיעבוד טוב מהר ויחזיק מעמד)
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב הביתי הרבה לגלישה ברשת הורדות וצפיה בסרטים קצת משחקים לימודים וכ"ד אני מעוניין שיהיה לו מאיץ גרפי טוב כמו ה Nvidia Gefore עם מעבד חזק של אינטל נקודה חשבוה הבנתי ש Santa Rosa הוא הדבר החדש (תחילת 2007) במעבדים אז אני מחפש מחשב שזה כלול בו ראיתי את המחשב הזה של HP מדגם PAVILION DV6515ej הוא עונה לי על רוב הדרישות וגם בסביבות המחיר 5000-5600 אך רציתי לדעת על חברות נוספות וטובות חוץ מ HP כי פשוט אני לא מכיר חברות אחרות וטובות בנידים מה יש להציע בסגנון הנ"ל או אפילו דגמים נוספים של HP מפרט HP PAVILION DV6515ej מעבד סוג: INTEL Core 2 Duo/ Santa Rosa מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB סדרה: T7300 מסך גודל המסך…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נייד חדש(עדיפות לDELL) ורוצה לחבר אליו שני מסכים. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים והרבה תוכנות בו-זמנית.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים שהוזכרו בכותרת ואולי טיפה משחקים. בגדול אין לי העדפות מיוחדות, רק כדאי שהוא לא ישקול מעל 3 ק"ג ועדיף עם צורב DVD. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יבוא עם windows vista. הציעו לי את המחשב Acer Aspire 5520-5a2g16 ב-4,400 ש"ח בעוד שראיתי שהוא בד"כ עולה 5,000 ש"ח ויותר? מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? ואיך היא ביחס למעבדי אינטל?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיתן פייט ברמה שיעקוף I7 2600K+4600FX+SSD+16GB שוק הניידים זר לי, מה טווח המחירים לעיניין? ויש לי חשיבות לעריכות גרפיות שיבוצעו ע"י חיבור HDMI למסך משני *אפל מחוץ לתחום
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? מקסימום 12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. גודל המסך? 15.4 ומעלה 4. משקל רצוי? עד 5 קילו 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתחזיק לפחות שעתיים 6. יציאות מיוחדות?כן, לדוגמא: בשביל מסך,USB,לטלויזיה 7. בלוטות? כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB 9. צורב DVD? כן 10. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? DELL,אם אפשר רק שיהיה של DELL(המחשב הנייד) חיבור אינטרנט אלחוטי מובנה חובה! אם אפשר שהמערכת הפעלה תיהיה HOME PREMIUM של VISTA ובבקשה לא לירשום תגובות בסיגנון של "לא עדיף לחסוך וליקנות מחשב שולחני?", זה חשוב לי שהוא יהיה נייד.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-