ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב נייד ללימודים אם קצת יותר אפשרויות בגלל שהאמת היא שיש שם שקעי חשמל (אז למה סוללה של 12 שעות...?) ולא אכפת לי לקחת איתי 7 קילוגרמים במקום 1.5. הדרישות שלי הם: מסך: לפחות 14 ושלא יהיה קשה להסתכל עליו במשך שעות מרובות. סאונד: לא קריטי... גרפיקה: יהיה נחמד אם הכרטיס יהיה מעל לסביר, המחשב לא מיועד לGAMING באופן כללי אבל אני מקווה שהוא יצליח לעמוד במשחקים חדשים אחרי הורדת הביצועים. יציאות: אני לא דורש הרבה, USB יספיק לי. כונן קשיח: אני זקוק לכונן של לפחות 250G רצוי מהירות על כמות זיכרון. זכרון פנימי: כמה שיותר יותר טוב, ולא פחות מ 4G. תוכנות הפעלה: יש לי העתק משלי, אין צורך. אחריות: קריטי, אני מעוניין מאפשרות ל3 שנים אחריות (אתפשר על פחו…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט. והמסך שלא יהיה פחות מ15.4. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 5 K. שיריץ בעקר פוטו פלאש, טיפה משחקים פה ושם חשבתי על המחשב הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3121 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708702 תנו הצעות נוספות ומה הכי שווה, סומך עליכם
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח (כמובן רצוי כמה שפחות). המחשב ישמש לפיתוח, אינטרנט, וחשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין באלו. כמו-כן, אני אשתמש בו קצת לגיימינג. אין לי דרישות גרפיקה ככה שבסדר מבחינתי שהכל יהיה על ההגדרות הכי נמוכות. חשוב לי שיריץ את The Old Republic בצורה *חלקה* לחלוטין (גם אם על ההגדרות הכי נמוכות), וזה יהיה אחלה אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים (דאוס אקס, מאס אפקט 3 ..) על מינימום, אבל אני לא מצפה שיהיו חלקים מדי. לא יודע אם זה משנה - אבל הכוונה היא בעיקר לחבר את המחשב כ"נייח" בכל מיני מקומות - כלומר למסך, עכבר ומקלדת חיצוניים. אשמח לשמוע הצעות, ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בס"ד היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים, אבל יש אופציה לקנות באילת וגם אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל אין לי גם בעיה לבזבז את כל התקציב אבל לא להוסיף על דברים מיותרים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד סביבות ה5,500 אם השינוי אכן יהיה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב הראשי שלי, מבחינת משחקים, צפיה בסדרות / סרטים, עבודה משרדית, וייתכן שבעתיד גם מעט עריכה גראפית, וכמובן גם ללימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשבו אנשים אני צריך מחשב נייד טוב בתקציב של 5-6 אלף שקל.... המחשב צריך לשמש בעיקר לעבודה משרדית (כל תוכנות האופיס ) רגילה אבל הוא צריך להיות מסוגל להפעיל גם תוכנות גרפיקה סטייל פוטושופ ופריהנד בצורה חלקה.... זהו... אני מצאתי כמה מחשבים אבל אני לא סגור עדיין אז חשבתי לבקש עזרה אולי מישהו פה יכול לעזור לי.... תודה....
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים קלים * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Lenovo HP Apple אני מנסה לחפש מחשב טוב שמתי עין על הסדרה של hp pavilion dv6900 אבל במקביל גם על סדרה של macbook שנראים לי מאוד מענינים לנובו ידועה כחברה מובילה בגלל זה אני גם מתעניין במחשבים שלה אני מקווה שהתקציב שלי מספק לעומת מה שאני מחפש אבל אני מוכן לחרוג אבל לא בהרבה מן התקציב כ200-300 שח יותר
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם שירות טוב,הכי חזק שאפשר במחיר הזה,בעיקר לאינטרנט והורדות . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד חדש. אני מוכן להשקיע עד 5.5K, אם יש צורך אז עד 6K. המחשב יהיה מחשב יעודי לעיצוב פנים עם התוכנה Dilix Interio. כלומר, יש צורך בכוח עיבוד חזק וכמובן כרטיס מסך מתקדם. בנוסף, המחשב צריך לעמוד בשעות עבודה ארוכות. קבלתי הרבה המלצות על סדרת הThinkPad של Lenovo, מה אתם חושבים? אני אשמח לדגם קצת יותר ספציפי, אם אפשר. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 אלף , ניתנת חריגה קלה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עבודה משרדית . ( Call Of Duty , SolidWorks , Arduino ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורך בקניית עכבר בנוסף . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למחשב קל יותר , מסך 15.6 בלבד . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח: דברים חשובים שיהיו לי : 1.מסך עד 15.4 . 2.זיכרון כמה שיותר .. ( עדיפות ל - 4 אם זה אפשרי...) אודה לכם על העזרה ... אם צריך לחרוג באיזה 200 - 300 אז תגידו ... תודה לעוזרים. TOMCAT
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מעבד: רצוי Dual2core. או המלצה לכל מעבד שיהיה מספיק טוב. מנימום מהירות מעבד: 1.7GHz. זיכרון: חצי ג'יגה. דיסק קשיח: 60-80GB. צורב. תקשורת אלחוטית: WiFi חובה. Bluetooth אופציה. מסך: לא קטן מ- 14.5" כרטיס מסך וכרטיס קול לא חשובים. המחשב מיועד לסטודנטית. לא לדברים כבדים מדי, אבל הוא יחליף מחשב רגיל , מפאת חוסר מקום. אשמח לכל עזרה כל שהיא.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, מכיוון שהמחשב הנייד הקודם שלי (Lenovo T60) כבר הזדקן ועשה את שלו, מחפש מחשב נייד בתקציב של 5K. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים), אולי קצת משחקים (פיפא, פרו ודומיהם) * גודל המסך? 14-14.8 מט (חשוב!) * משקל רצוי? 2-3kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות בעבודה לא אינטסיבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה (7200 ) * כונן CD/DVD? צורב + קורא DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל אחריות של שנתיים לפחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, DELL תודה מראש על הע…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בזריזות ואני לא רוצה שהיא תעשה טעויות אתם ממוחים פה אז תמצאו לי בבקשה משהו טוב.... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר בעיקר לעבודות צילום, כלומר אני מצלם ישירות לתוך המחשב, ובנוסף המחשב צריך להיות חזק מספיק לעבודה מהירה עם פוטושופ . מספר קריטריונים בסיסיים: -גודל מסך לפחות "15, עם פנל ISP ורזולוציה של HD, עם פחות מזה מאוד קשה לעבוד על התמונות שאני מצלם. אפשר להגיד שהמסך הוא קריטריון מאוד מאוד מרכזי למחשב שאני אקנה. -מעבד מהיר מאוד, i7 למשל, וזיכרון גדול ומהיר, לפחות 8GB. -ניידות מקסימלית, משקל נמוך. עד עכשיו מכל מה שראיתי, הדבר היחיד שמתקרב זה הדגמים החדשים של ASUS מסדרת zenbook prime, כשהחיסרון היחיד והמשמעותי הוא שהמסך הוא 13 ולא 15. כל הדגמים שראיתי שהם 15 הם מאוד כבדים, או עם מסך ירוד. מאוד אשמח לעזרה, ותודה מראש. יואב
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי, אודה להמלצה על מחשב נייד עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומסך 17. התקציב לא משנה לי אבל מה שחשוב הוא קורא טביעות אצבע שיעבוד טוב (בלי לרוץ וחלפש דרייברים ) חלק ואמין. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם מעבד אינטל דור 3 Ivy Bridge לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ותוכנת ניהול עסקים אני מחפש מעבד i5 מסך 15.6 אינץ תקציב עד 3300 שח לא בטוח לגבי כמות הזכרון המומלצת כיום, ואיזה עוד אפשרויות קיימות? מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
הדרישות הן: מעבד ממשפחת Core 2 Due זיכרון: 1G כרטיס מסך: Geforce go 7600 / Ati Mobility Radeon x1600. פתוח גםלהצעות עם Geforce go 6800/6600/6600Ultra. דיסק קשיח כמה שיותר גדול. צורב DVD כמובן. כרטיס WIFI. האם יש מחשב משתלם יותר מה dv6160ea? אמנם כרטיס 7400 אבל בכל זאת. מישהו מכיר הצעות מקבילות עם X1400?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד עם מעבד core 2 duo ומסך 13-14 שיתן לי זמן עבודה של לפחות 4 שעות. אשמח לקבל המלצות למחשב כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאיש עסקים שצריך רק אופיס ואפליקציות אינטרנט (סקייפ וכאלו). מדי פעם הוא לא יעבוד על הווינדואז ויעבור ללינוקס (שצריכה להיות מותקנת בו זמנית יחד עם הווינדוז). אשמח לשמוע הצעות !
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, שצריכה את המחשב למסמכים ואינטרנט. שום דבר מעבר לזה. חשובה לי גם האמינות, שיהיה בתקציב בין 1000-2000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין Dell ו-HP. יש לכם המלצות?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-