עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח: דברים חשובים שיהיו לי : 1.מסך עד 15.4 . 2.זיכרון כמה שיותר .. ( עדיפות ל - 4 אם זה אפשרי...) אודה לכם על העזרה ... אם צריך לחרוג באיזה 200 - 300 אז תגידו ... תודה לעוזרים. TOMCAT

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. מעבד: רצוי Dual2core. או המלצה לכל מעבד שיהיה מספיק טוב. מנימום מהירות מעבד: 1.7GHz. זיכרון: חצי ג'יגה. דיסק קשיח: 60-80GB. צורב. תקשורת אלחוטית: WiFi חובה. Bluetooth אופציה. מסך: לא קטן מ- 14.5" כרטיס מסך וכרטיס קול לא חשובים. המחשב מיועד לסטודנטית. לא לדברים כבדים מדי, אבל הוא יחליף מחשב רגיל , מפאת חוסר מקום. אשמח לכל עזרה כל שהיא.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by Gshock,

אהלן, מכיוון שהמחשב הנייד הקודם שלי (Lenovo T60) כבר הזדקן ועשה את שלו, מחפש מחשב נייד בתקציב של 5K. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים), אולי קצת משחקים (פיפא, פרו ודומיהם) * גודל המסך? 14-14.8 מט (חשוב!) * משקל רצוי? 2-3kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות בעבודה לא אינטסיבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה (7200 ) * כונן CD/DVD? צורב + קורא DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל אחריות של שנתיים לפחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, DELL תודה מראש על הע…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בזריזות ואני לא רוצה שהיא תעשה טעויות אתם ממוחים פה אז תמצאו לי בבקשה משהו טוב.... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר בעיקר לעבודות צילום, כלומר אני מצלם ישירות לתוך המחשב, ובנוסף המחשב צריך להיות חזק מספיק לעבודה מהירה עם פוטושופ . מספר קריטריונים בסיסיים: -גודל מסך לפחות "15, עם פנל ISP ורזולוציה של HD, עם פחות מזה מאוד קשה לעבוד על התמונות שאני מצלם. אפשר להגיד שהמסך הוא קריטריון מאוד מאוד מרכזי למחשב שאני אקנה. -מעבד מהיר מאוד, i7 למשל, וזיכרון גדול ומהיר, לפחות 8GB. -ניידות מקסימלית, משקל נמוך. עד עכשיו מכל מה שראיתי, הדבר היחיד שמתקרב זה הדגמים החדשים של ASUS מסדרת zenbook prime, כשהחיסרון היחיד והמשמעותי הוא שהמסך הוא 13 ולא 15. כל הדגמים שראיתי שהם 15 הם מאוד כבדים, או עם מסך ירוד. מאוד אשמח לעזרה, ותודה מראש. יואב

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. הי, אודה להמלצה על מחשב נייד עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומסך 17. התקציב לא משנה לי אבל מה שחשוב הוא קורא טביעות אצבע שיעבוד טוב (בלי לרוץ וחלפש דרייברים ) חלק ואמין. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. אני מחפש נייד עם מעבד אינטל דור 3 Ivy Bridge לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ותוכנת ניהול עסקים אני מחפש מעבד i5 מסך 15.6 אינץ תקציב עד 3300 שח לא בטוח לגבי כמות הזכרון המומלצת כיום, ואיזה עוד אפשרויות קיימות? מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  9. הדרישות הן: מעבד ממשפחת Core 2 Due זיכרון: 1G כרטיס מסך: Geforce go 7600 / Ati Mobility Radeon x1600. פתוח גםלהצעות עם Geforce go 6800/6600/6600Ultra. דיסק קשיח כמה שיותר גדול. צורב DVD כמובן. כרטיס WIFI. האם יש מחשב משתלם יותר מה dv6160ea? אמנם כרטיס 7400 אבל בכל זאת. מישהו מכיר הצעות מקבילות עם X1400?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש נייד עם מעבד core 2 duo ומסך 13-14 שיתן לי זמן עבודה של לפחות 4 שעות. אשמח לקבל המלצות למחשב כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. לאיש עסקים שצריך רק אופיס ואפליקציות אינטרנט (סקייפ וכאלו). מדי פעם הוא לא יעבוד על הווינדואז ויעבור ללינוקס (שצריכה להיות מותקנת בו זמנית יחד עם הווינדוז). אשמח לשמוע הצעות !

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, שצריכה את המחשב למסמכים ואינטרנט. שום דבר מעבר לזה. חשובה לי גם האמינות, שיהיה בתקציב בין 1000-2000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין Dell ו-HP. יש לכם המלצות?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  14. מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עם מסך גדול (לפחות 15.6"), לשמש בעיקר למסמכים ואינטרנט. חשוב שיהיה אמין, אני כרגע מתלבט בין Dell ו-HP.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by computeruser,

שלום, אני מחפש מחשב עם מסך מגע ומריץ Windows 8 עם מקלדת מלאה מעבד i5 לפחות מסך לפחות 14 אינץ', עדיף 15+ זיכרון לפחות 6 GB (כדאי להתפשר?) זיכרון בדיסק לפחות 500 GB, שוב, כמה שיותר יותר טוב מסגרת מחיר עד 4000 ש"ח. השימושים הרלווטיים של המחשב הם הרצת סרטים, והרצת תוכנות חישוביות שעלולות לדרוש כח חישוב מעל הממוצע. עדיף כזה שנמכר בחנויות באזור המרכז - תל אביב מתכנן לרכוש בחודש הקרוב משקל לא רלוונטי. בנוסף, על אילו חברות אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ASUS לעומת HP לעומת DELL מבחינת המחשבים הניידים? הומלץ לי ללכת על חברה מוכרת.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by refaelok,

שלום. אני מחפש מחשב TOUCHSMART לא חייב שיהיה של HP .. בסביבות ה 3300 שקל. המחשב לצרכי לימודי הנדסת תוכנה .. אני מתכוון להריץ בוא את התוכנה של מיקרוסופט Onenote לא צריך משהו מטורף... פשוט אני מחפש את הדגם הכי שווה במחיר הזה... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. דרישות מסך קטן פחות מ 16.. דיסק קשיח יותר מ 160 GB (או דיסק קישח של 160 GB + דיסק קשיח חיצוני) זיכרון של 2 GB עדיף יותר כרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים תודה רבה\

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום אני מעוניין במיני לפטופ עם מסך קטן בסביבות ה 1500 שח" תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי יש לי בראש מפרט שאני רוצה למחשב נייד פשוט אני לא יודע איזה חברה נחשבת טובה DELL\HP\ASUS כל פעם אני שומע משהו אחר איזה חנות מומלצת אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בנושא הזה בגדול מה שאני מחפש זה מחשב עד 3000 ש"ח משקל וגודל לא משנה כל כך זיכרון 4 ג'יגה דיסק קשיח לפחות 250GB מעבד i5 יצאה ל-HDMI מצלמה שיהיה כמובן בלוטוס אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם של חברה מוכרת עם מפרט דומה לזה אני אשמח אפילו שם של דגם מוכר של חברה מומלצת ואני כבר אחפש לבד את המפרט לדגם הספציפי הזה.. דרך אגב השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים (HD) וגם פוטושופ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם זיכרון SSD שמשלב גם זיכרון רגיל. 4G RAM ומעלה כרטיס מסך לא צריך להיות עם ביצועים גבוהים מסך 15' ומעלה מעבד i3 או i5 לוח אם סביר (לא נדרש להריץ משחקים של גיימרים) אשמח להמלצות לדגמים במחירים עד 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד עם תקציב עד 2200 ש"ח וחשוב לי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי ושיהיה לו מסך יחסית גדול 15'~14' ובטריה שיהיה לפחות 4~3 שעות ושאם אפשר וזה מאוד חשוב לי שיריץ תוכנה שנקראת guitar pro 5

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  22. מטרות המחשב: עבודות משרדיות שכוללות גם ובעיקר כתיבת קוד. גודל המסך: בסביבות ה- 15.6". משקל רצוי: בסביבות ה- 2.7 ק"ג. זמן סוללה: אני מתכוון להשתמש בו בעיקר מחובר לחשמל אבל שיחזיק משהו כמו 3 שעות או כל זמן סביר אחר לדעתכם. יציאות מיוחדות: הסטנדרטיות כמו DVI ו- HDMI (זה כבר סטנדרנט היום, נכון?). בלוטות': לא חייב, אני כנראה לא הולך להשתמש בזה. כונן קשיח: שיהיה לפחות 320GB. צורב DVD: בהחלט. אחריות בינלאומית: לא חובה בכלל. העדפה לחברה: אין לי העדפה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by shinshi,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד, שיחזיק לזמן ארוך (כ- 5 שנים). זו הדרישה העיקרית שלי מהמחשב. תקציב: עד 4000 ש"ח, גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכת וידאו ותמונות (חובבנית). * גודל המסך? עד 14 אינטש. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מוארת, אך לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב, המחשב לא מיועד להתנייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה של 4 שעות ומעלה, ולסוללה שתחזיק לאורך זמן (מס' שנים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם ניתן להכניס בתקציב שילוב HDD עם SSD. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד עסקי לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים. התכונות החשובות: 1. מקלדת פצצה. 2. קירור טוב. משענת יד קרירה לחלוטין. אני מקליד הרבה על המחשב. 3. מסך טוב בלי ציפוי מבריק אני מכיר רק את lenovo T61, אבל שמעתי דברים לא טובים על המסך. איזה עוד דגמים יש?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by Oren Amrani,

יכול להירכש בארץ או בebay או יד שניה ואז התקציב הוא 2200. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות , מיילים. אתרים, וורד,סקייפ. * גודל המסך? 15.6 לא חשוב הגימור. * רזולוציית המסך? Fhd 1080 רצוי. 1370 אפשרות שניה. * משקל רצוי. סביר. עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd 64 מינימום. * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם מחול אז כדאי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?דל או hp * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אפשרות לנעילת הפד עכבר המובנה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.