עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב : 4500-5000 שקל 2. שימושים : משחקים כבדים ומשחקי רשת. 3. ציוד היקפי : אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. יש לי מסך 17 אינצ' ואני לא מתכוון לקנות חדש 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? כרטיס רשת מובנה 11. האם מ…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by ym586,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 )הכרטיס מסך שלו הוא ati hd 3470 256 mb השאלה אם הוא יריץ משחקים כמו gta וnfs ( לא מהחדשים כמובן) וכמו כן אם יש משהו מתאים\עדיף בתקציב של עד 3000 (חובה בלוטוס ומצלמה) תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  3. שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם מיני נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: הבנתי שהשוק הולך עכשיו לכיוון של 12'' ולכן זו ההעדפה אך אם אתם יודעים אחרת, אשמח לשמוע. לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) צריך שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר להסתדר אודה אם תמליצו על דגם משתלם. אם צריך לחרוג ק…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by tomermu,

אני מחפש מחשב רב תכליתי. כח העיבוד עדיף לי על זמן הסוללה. שיידע להריץ סרטים באיכות HD ללא כל תקלות. ושירוץ באופן כללי בצורה טובה ללא כל תקיעות. אמינות חשובה לי גם. במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 יש את כל מה שאני מחפש מבחינת רכיבים. (HDMI , BT , 13.3 וכו') איך הוא מבחינת אמינות? איך הטושיבות בכלל? לא ראיתי שמדברים בפורום עליהם יותר מדי. כמו כן , האם זה בעייתי שרק באג מוכרים אותו ולא ראיתי עליו יותר מדי מידע באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. אני רוצה לדעת את ההבדלים בין I5 , I7 , I3 למעבדי ה CORE2DUO אני מחפש משהו קריא ומובן לאדם שלא מתמצא כמוני, עדיף בשפה העברית. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדל בין המעבדים הנ"ל לניידים אבל אני מחפש לנייד. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. שלום לכולם! אני לא יודע איך בדיוק מציגים פה בעיות אבל אני אנסה.. יש לי מחשב נייד חדש של FUJITSU עם מערכת הפעלה ויסטה בייסיק. שאני רוצה לצרוב דיסק רגיל (שירים למשל) הוא צורב לי בלי בעיות דרך המדייה פלייר. אבל שאני רוצה לצרוב דיסק DVD דרך תוכנה של צריבת DVD בדיסק שנוצר לא מצליח לפעול לי בשום DVD... בנוסף, הוא מבקש ממני דיי הרבה לאתחל את הכונן (של הדיסקים). מזה אומר? האם זה קשור? ובכלל אי אפשר לאתחל את הכונן הזה.. איך אני יוכל סופסוף לצרוב דיסקים של DVD?! בבקשה תושיעו אותי חח.. ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום! אני ממש לפני הזמנת מחשב ורציתי מאנשים שמבינים פה לתת לי ייעוץ אחרון לפני הקנייה... המון בדיקות ובירורים עזרו לי לבחור את המחשב הזה... גם מבחינת האיכות הגבוהה של המוצר וגם מבחינת החומרה שלו. המחשב מיועד לגרפיקה, ומשחקים כבדים. DELL, AlienWare M15x יבוא אישי... זה המפרט: Software & Services PROCESSOR: Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) OPERATING SYSTEM: Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English VIDEO CARD: 1GB NVIDIA® GeForce® GTX 260M LCD PANEL: 15.6-inch WideFHD 1920x1080 (1080p) WLED MEMORY 6GB DDR3 at 1333MHz HARD DRIVE: 500GB SATAII 7,200RPM INTERNAL OPTICAL DRIVE: Slot-Load Dual Layer DVD Burner (DVD+-RW…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. מבקש עצות על מחשב לבניית אתרים, גרפיקה, עריכת וידאו. אין לי הגבלת תקציב אבל לא בא לי לזרוק כסף... אני גם רוצה להתקין WIN-7 כי הבנתי שכדאי. מצאתי שני מפרטים בחנויות שידועים לי כהכי זולים - צריך להוריד את התוספות כי לא צריך עכבר, מסך וכדומה. מה דעתכםאו אולי יש עצות לטוב יותר: אפשרות 1: אפשרות 2 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אז אלה המחשבים: Hp dv6 2130ej מפרט: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV62130&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=221&aff=Zap〈=he מחיר: 4890 שימושים: שימוש יום יומי, אקסל, סרטים, ומשחקים כמו Gta iV וModern Warfare 2. Dell studio1557 מפרט: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=1557i7&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=219&aff=Zap〈=he מחיר: 5492 שימושים: שימוש יום יומי, אקסל, סרטים, ומשחקים כמו Gta iV וModern Warfare 2. Toshiba Satellite L505-141 מפרט: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=AL505-141&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=31&Rnd=07/03/2010%2002:01:18 מחיר: 5850 שימושים: שימוש יום יומי, אקסל, סרטים, ומשחקים כמו Gta iV וModern Warfare 2. על מה אתם ממליצים? ושאלה נוס…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. שלום לכם חברים, מבקש עזרה בהתאמת מפרט למחשב לטובת עבודות גרפיקה, תיכנות וצפייה בסרטים בפורמט Full HD(1080p). מבקש לעמוד בתקציב של עד 3K ש"ח ואם ניתן אפילו לקצץ מעט ולעמוד על 2.5K(יחס אופטימלי של תועלת תמורת מחיר). ניסיתי לראות במס' חנויות מה מחירי השוק והרכבתי לעצמי 2 מפרטים לדוגמה שאותם ניתן לשנות/לשדרג/להחליף בהתאם לניסיונכם הרב: הראשון נערך בחנות SKYPC: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪625 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Intel BLKDH55HC Hunter Cave ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55HC כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10E…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש שישמש אותי בעריכת וידאו בHD, גרפיקה (פוטושופ, לא תלת מימד או יותר מזה), והרצת משחקים ברמה שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה גבוהה (HD על מסך 42") בלי שיתקעו. התקציב הוא די נמוך לצרכים האלה - 3,500 ש"ח, ובכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו (מתפשר על 200 ש"ח חריגה, וכמו שכתבתי בכותרת אין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה). המחשב שלי חגג לא מזמן 4 שנים אבל שדרגתי אותו פה ושם והוא סוחב לא רע כשאני עורך וידאו בDV ואפילו כשאני מנסה לעבוד במקביל על פוטושופ, אבל בHD הוא פשוט לא מתפקד - שמתי לב גם שהCPU קופץ ל100% ברגע שאני מנסה לנגן סרט ב720p. ההחלטה לשדרג את המחשב הגיעה מהעובדה שהמעבד לדעתי כבר התיישן, לדעתכם בא בחשבון לשדרג את המחשב הקי…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי?15,000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול:עריכות ודיאו,עריכות 3D,עריכות אודיו,משחקים ברמה בינונית,אופיס,אינטרנט ועוד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו?ברמה בינונית * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by zeev1,

הצעה שקיבלתי למחשב ביתי למטרות גלישה באינטרנט, הצגת סרטים, תוכנות office ,תכני HD, עד 2000 ש"ח, הכנה להוסיף כרטיס מסך בהמשך, מה דעתכם על ההצעה RAIDMAX APEX ₪169.00 1 ₪169.00 OCZ OCZ400MXSP ModXStream Pro 400W ₪310.00 1 ₪310.00 GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ₪349.00 1 ₪349.00 Intel Dual Core E6500 TRAY ₪349.00 1 ₪349.00 GLACIALTECH Igloo 5058 ₪59.00 1 ₪59.00 OCZ OCZ2V8002G 2GB 800MHz CL5 ₪235.00 1 ₪235.00 Western Digital WD5000AAKS ₪257.00 1 ₪257.00 LG GH24NS50 dvd-rw X24 Dual layer SATA BLACK ₪135.00 1 ₪135.00 Microsoft Multimedia Keyboard ₪76.00 1 ₪76.00 Microsoft Wheel Mouse Optical Black ₪74.00 1 ₪74.00 סיכום כללי ₪1993.00 מחיר כולל להזמנה: 1. מה דעתכם על המפרט?…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. 1. תקציב - עד 4000, אפשר לחרוג אם זה מקפיץ את הביצועים בצורה משמעותית. 2. שימושים - משחקים, סרטים ושימוש כללי... 3. יש לי מסך 22' רזולוציה מקסימלית 1680X1050 4. בלי ציוד הקפי, אם צורב דיוידי נכנס בתקציב לא על חשבון משהו אחר אז אפשר. 5. השקט חשוב לי מאוד ! 6. לא מתכנן אוברקלוק כל עוד המחשב חדש ומריץ הכל. 7. יש לי כבר מערכת הפעלה 7. 8. אזור מגורים - מודיעין/ירושלים - חשוב לי שהחנות תהיה באזור מגורי אבל אני מוכן להתגמש לאזור המרכז. חוץ מזה אני רוצה מארז יפה שמושך את העין, משהו סטייל ה TT-sopranoRS האם יש טעם לחכות לטכנולוגיה/נפילת מחירים מסויימת שאמורה לקרות בקרוב ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. יש לי נייד מדגם Dell inspiron 1564 - http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2604 לנייד יש 2 ג'יגה זיכרון בסטיק בודד, ופרטיו מצורפים בתמונה. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של שני ג'יגה. האם כל אחד מהזכרונות 2 ג'יגה שכאן יתאים לזיכרון שכבר מותקן על המחשב? http://www.pandas.co.il/default.php?page=1&cPath=609_271&sort=&sf=0&f173=425&f116=175&fcid=300 יש באפשרותי להשיג בשליש מחיר מודול זיכרון שפרטיו נראים זהים לאלו שבקישור למעלה, אבל הוא דגם שמיועד לפי היצרן למחשבי Mac. האם יש הבדל בין זכרונות ל - PC לאלו שמיועדים ל - Mac? http://shop.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=CD8F22F4A5CA7304 תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1.לא אוכל לחרוג מ4 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22' * באיזה סוג משחקים תשחקו? מאמריקס ארמי עד קרייסיס * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, כל ספק ומארז מחברה טובה יעשו את העבודה (יש לי ניסיון ככה שאני לא מדבר בתיאוריה) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nirzx,

תקציב: כ6,500 ש"ח צרכי המחשב: משחקים כבדים וסרטים יש צורך למחשב נייד ולא לנייח (פשוט שאלו אותי את זה בלי סוף) אני לא כל כך מבין במפרטים, אז אם תשימו שמות של משחקים מוכרים שפועלים על המחשב כמו: פיפא, נייד פור ספי,ד GTA זה יעזור לי. המליצו לי על ASUS ומצאתי את זה: מחשב נייד Asus K61-1C מחשב נייד של Asus עם מסך בגודל 16 אינטש, מעבד P8700, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך Nvidia GeForce G220m 1GB. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 16´´ HD Color Shine (LED) רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 220M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G) סוללה: 6 תאים מימד…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 4000שח דגש על המשחק GTA IV החדש תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by rafib65,

היי, אני מתלבט לגבי קניית מחשב של דל בעל מסך 15.6 ורזולוציה 1920X1080. נראה לי שהרזולוציה גבוהה מאד לעבודה עם טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' והטקסטים נורא קטנים... חיפשתי בחנויות אבל לצערי לא ניתן לראות מחשבים בעלי מסך כזה בתצוגה. האם אני צודק? למישהו יש ניסיון?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. אני חושב שהגעתי למפרט הרצוי לי - יש לי עוד כמה התלבטויות שפירטתי: המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט מהיר, וצפייה בסרטים (חיבור לטלויזיה - בשלב זה לא HD) לא למשחקים ולא OC אין צורך בציוד הקפי יעבוד על אובונטו ועל חלונות 7 (כדאי 64/32? - יש לי retail שכולל את שני הדיסקים) אין צורך במארז/ספק שקטים במיוחד - המחשב בחדר נפרד חסכון במחיר חשוב יחסית בנוסף לדיסק הקשיח הראשי שאקנה אוסיף גם הדיסק הקיים של 120GB Maxtor לגיבוי וכו' ספק seasonic 350 או fsp 400 (האם צריך יותר?) מעבד AMD Athlon II X4 620 Box (או שעדיף לחסוך ולקחת Athlon 250 ואולי להכפיל זכרון, מה יהיה ההבדל בביצועים?) לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H - הבנתי שהוא מצויין ל HT ומאפשר שדרוג עתידי) כונן קשיח Seagate ST3500…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, לאחר שחפרתי באתר וקיבלתי כאן מספר הצעות ורעיונות הרכבתי סוף סוף מפרט שאני מרוצה ממנו. אבל לפני הקנייה הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם. המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית, בעיקר לשימושים משרדיים וכמדיה סנטר - חייב לנגן סרטי FHD בלי בעיות. לא מתכוון לשחק עליו (אולי רק משחקים קלים). כיוון שהוא ישב בסלון, שקט הוא הכרחי. אני מעוניין להריץ עליו תוכנת עריכה AVID אבל משום שאני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע אני לא צריך מפלצת עריכה, פשוט משהו שלא יקרוס ברגע שמעלים את התוכנה ויאפשר לי לעשות כמה קאטים. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום אני ממש רגע לפני קניית מחשב נייד ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטויות הרבות.. חשוב לי שהמחשב לא יהיה כבד מידי, שאני יוכל להריץ סרטים בלי בעיות ושהרמקולים יהיו איכותיים וכמו כן עיניין האחריות.. אחרי חיפושים וסקירות רבות הגעתי לכמה מחשבים שנראים לי כאופציה מתאימה: DELL Studio XPS 13 Asus A8E LG T380-RB1 HP Pavilion dv3 - 2090ej DELL VOSTRO 1320 DELL XPS M1330 אם יש למישהו אופציות אחרות מתאימות אשמח נורא אם יעלה לי אותם! תודה רבה ושבוע טוב!!!!!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by sharonbh,

שלום, אתמול עם הדלקת המחשב נייד גיליתי פס אדום שחוצה את המסך מלמעלה למטה בשליש הימני שלו. השאלה היא האם המסך נדפק או שיש דרך כלשהי להסיר? הקו אינו מופיע כאשר המחשב מכובה. הלפטופ הוא של HP מסדרת פביליון DV6000 תודה שרון

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  24. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בבערך 300-400 דולר גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקי רשת, עבודה משרדית, גיימינג קל וקצת עריכה אבל חובבני לא משהו רציני בקיצור מחשב לשימוש כללי שיעמוד בפחות או יותר כל המטלות האלה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לדוגמא פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך 22 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? גיימינג קל…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by a1ch,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.