ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי?15,000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול:עריכות ודיאו,עריכות 3D,עריכות אודיו,משחקים ברמה בינונית,אופיס,אינטרנט ועוד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו?ברמה בינונית * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצעה שקיבלתי למחשב ביתי למטרות גלישה באינטרנט, הצגת סרטים, תוכנות office ,תכני HD, עד 2000 ש"ח, הכנה להוסיף כרטיס מסך בהמשך, מה דעתכם על ההצעה RAIDMAX APEX ₪169.00 1 ₪169.00 OCZ OCZ400MXSP ModXStream Pro 400W ₪310.00 1 ₪310.00 GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ₪349.00 1 ₪349.00 Intel Dual Core E6500 TRAY ₪349.00 1 ₪349.00 GLACIALTECH Igloo 5058 ₪59.00 1 ₪59.00 OCZ OCZ2V8002G 2GB 800MHz CL5 ₪235.00 1 ₪235.00 Western Digital WD5000AAKS ₪257.00 1 ₪257.00 LG GH24NS50 dvd-rw X24 Dual layer SATA BLACK ₪135.00 1 ₪135.00 Microsoft Multimedia Keyboard ₪76.00 1 ₪76.00 Microsoft Wheel Mouse Optical Black ₪74.00 1 ₪74.00 סיכום כללי ₪1993.00 מחיר כולל להזמנה: 1. מה דעתכם על המפרט?…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. תקציב - עד 4000, אפשר לחרוג אם זה מקפיץ את הביצועים בצורה משמעותית. 2. שימושים - משחקים, סרטים ושימוש כללי... 3. יש לי מסך 22' רזולוציה מקסימלית 1680X1050 4. בלי ציוד הקפי, אם צורב דיוידי נכנס בתקציב לא על חשבון משהו אחר אז אפשר. 5. השקט חשוב לי מאוד ! 6. לא מתכנן אוברקלוק כל עוד המחשב חדש ומריץ הכל. 7. יש לי כבר מערכת הפעלה 7. 8. אזור מגורים - מודיעין/ירושלים - חשוב לי שהחנות תהיה באזור מגורי אבל אני מוכן להתגמש לאזור המרכז. חוץ מזה אני רוצה מארז יפה שמושך את העין, משהו סטייל ה TT-sopranoRS האם יש טעם לחכות לטכנולוגיה/נפילת מחירים מסויימת שאמורה לקרות בקרוב ?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי נייד מדגם Dell inspiron 1564 - http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2604 לנייד יש 2 ג'יגה זיכרון בסטיק בודד, ופרטיו מצורפים בתמונה. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של שני ג'יגה. האם כל אחד מהזכרונות 2 ג'יגה שכאן יתאים לזיכרון שכבר מותקן על המחשב? http://www.pandas.co.il/default.php?page=1&cPath=609_271&sort=&sf=0&f173=425&f116=175&fcid=300 יש באפשרותי להשיג בשליש מחיר מודול זיכרון שפרטיו נראים זהים לאלו שבקישור למעלה, אבל הוא דגם שמיועד לפי היצרן למחשבי Mac. האם יש הבדל בין זכרונות ל - PC לאלו שמיועדים ל - Mac? http://shop.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=CD8F22F4A5CA7304 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.לא אוכל לחרוג מ4 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22' * באיזה סוג משחקים תשחקו? מאמריקס ארמי עד קרייסיס * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, כל ספק ומארז מחברה טובה יעשו את העבודה (יש לי ניסיון ככה שאני לא מדבר בתיאוריה) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: כ6,500 ש"ח צרכי המחשב: משחקים כבדים וסרטים יש צורך למחשב נייד ולא לנייח (פשוט שאלו אותי את זה בלי סוף) אני לא כל כך מבין במפרטים, אז אם תשימו שמות של משחקים מוכרים שפועלים על המחשב כמו: פיפא, נייד פור ספי,ד GTA זה יעזור לי. המליצו לי על ASUS ומצאתי את זה: מחשב נייד Asus K61-1C מחשב נייד של Asus עם מסך בגודל 16 אינטש, מעבד P8700, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך Nvidia GeForce G220m 1GB. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 16´´ HD Color Shine (LED) רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 220M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G) סוללה: 6 תאים מימד…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 4000שח דגש על המשחק GTA IV החדש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט לגבי קניית מחשב של דל בעל מסך 15.6 ורזולוציה 1920X1080. נראה לי שהרזולוציה גבוהה מאד לעבודה עם טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' והטקסטים נורא קטנים... חיפשתי בחנויות אבל לצערי לא ניתן לראות מחשבים בעלי מסך כזה בתצוגה. האם אני צודק? למישהו יש ניסיון?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חושב שהגעתי למפרט הרצוי לי - יש לי עוד כמה התלבטויות שפירטתי: המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט מהיר, וצפייה בסרטים (חיבור לטלויזיה - בשלב זה לא HD) לא למשחקים ולא OC אין צורך בציוד הקפי יעבוד על אובונטו ועל חלונות 7 (כדאי 64/32? - יש לי retail שכולל את שני הדיסקים) אין צורך במארז/ספק שקטים במיוחד - המחשב בחדר נפרד חסכון במחיר חשוב יחסית בנוסף לדיסק הקשיח הראשי שאקנה אוסיף גם הדיסק הקיים של 120GB Maxtor לגיבוי וכו' ספק seasonic 350 או fsp 400 (האם צריך יותר?) מעבד AMD Athlon II X4 620 Box (או שעדיף לחסוך ולקחת Athlon 250 ואולי להכפיל זכרון, מה יהיה ההבדל בביצועים?) לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H - הבנתי שהוא מצויין ל HT ומאפשר שדרוג עתידי) כונן קשיח Seagate ST3500…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחר שחפרתי באתר וקיבלתי כאן מספר הצעות ורעיונות הרכבתי סוף סוף מפרט שאני מרוצה ממנו. אבל לפני הקנייה הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם. המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית, בעיקר לשימושים משרדיים וכמדיה סנטר - חייב לנגן סרטי FHD בלי בעיות. לא מתכוון לשחק עליו (אולי רק משחקים קלים). כיוון שהוא ישב בסלון, שקט הוא הכרחי. אני מעוניין להריץ עליו תוכנת עריכה AVID אבל משום שאני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע אני לא צריך מפלצת עריכה, פשוט משהו שלא יקרוס ברגע שמעלים את התוכנה ויאפשר לי לעשות כמה קאטים. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני ממש רגע לפני קניית מחשב נייד ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטויות הרבות.. חשוב לי שהמחשב לא יהיה כבד מידי, שאני יוכל להריץ סרטים בלי בעיות ושהרמקולים יהיו איכותיים וכמו כן עיניין האחריות.. אחרי חיפושים וסקירות רבות הגעתי לכמה מחשבים שנראים לי כאופציה מתאימה: DELL Studio XPS 13 Asus A8E LG T380-RB1 HP Pavilion dv3 - 2090ej DELL VOSTRO 1320 DELL XPS M1330 אם יש למישהו אופציות אחרות מתאימות אשמח נורא אם יעלה לי אותם! תודה רבה ושבוע טוב!!!!!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אתמול עם הדלקת המחשב נייד גיליתי פס אדום שחוצה את המסך מלמעלה למטה בשליש הימני שלו. השאלה היא האם המסך נדפק או שיש דרך כלשהי להסיר? הקו אינו מופיע כאשר המחשב מכובה. הלפטופ הוא של HP מסדרת פביליון DV6000 תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בבערך 300-400 דולר גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקי רשת, עבודה משרדית, גיימינג קל וקצת עריכה אבל חובבני לא משהו רציני בקיצור מחשב לשימוש כללי שיעמוד בפחות או יותר כל המטלות האלה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לדוגמא פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך 22 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? גיימינג קל…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- HTPC - יישב בסלון. המטרה צפייה בסרטים וסדרות. יחובר ל - LCD (חשוב שיהיו בו כל היציאות כמובן - HDMI , VGA USB וכדומה.) אני מעוניין שיהיה גם קטן ויפה וגם טוב כמובן , חשוב שיכלול כונן /צורב DVD + אפשרות לחבר שלט. יהיה נחמד אם יהיה ניתן לחבר לממיר או לטלויזיה לצורך הקלטה. תודה מראש לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של microsoft כדי לראות את המשטח וראיתי מידות מאוד מוזרות. יש לי מחשב 13.3 ולפי המידות שם הוא אפילו לא יהיה ברוחב ובארוך שלו? זה הגיוני שהוא כל כך קטן?! יש למישהוא ניסיון איתו? תודה רן!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)?משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך שלי 19 אינץ של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים בעיקר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא …
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להרכיב מפרט מחשב למטרת משחקים (DIRT בעיקר) וגרפיקה (פוטושופ CS4 ועריכת וידיאו HD ביתית). התקציב כאמור בערך 7,000, והייתי מאוד מעוניין להוזיל את העלויות. מערכת ההפעלה המתוכננת היא חלונות 7 64 ביט. רמת השקט חשובה לי, ואני רוצה שיהיה לי מחשב שקט (לפחות 8 מתוך 10). אני מתכוון להישאר עם המחשב הזה לפחות כמה שנים טובות (לכן בחרתי בלוח אם עם תמיכה ב- USB3 ו- SATA3), ואני זקוק לחוות דעתכם. להלן המפרט: לוח אם Asus דגם P6X58D Premium מעבד INTEL Core i7 920 TRAY זיכרון Kingston KHX1600C9D3/2G (שלוש יחידות) דיסק קשיח SEAGATE ST32000641AS XT 2TB SATA3 6GBS 7200RPM 64MB כרטיס מסך Gigabyte דגם GTS 250 GPU 1GB מארז + ספק + צורב + מאוורר טוב, אשמח להמלצות…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב למשחקים שיחזיק לפחות שנה ככה. חשבתי על HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA, הוא נשמע ממש טוב והמקלדות שלו ממש נוחות והרמקולים שלו מצויינים בדר"כ. המפרט שלו: יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) , Firewire , eSata , HDMI כונן אופטי DVDRW מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש סוג מעבד Intel core i5 דגם מעבד M520 נפח זכרון(RAM) (MB) 4096 MB דיסק קשיח (GB) 500 GB סוג הזכרון DDR3 מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM מצלמת רשת כולל רשת אלחוטית 802.11g , 802.11n , 802.11a Bluetooth כולל 2 דברים חשובים: 1. הוא צריך להיות נייד ולא מפלצת 2. הוא צריך שיהיה לו מקלדת נוחה שיהיה נוח להשתמש בא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי (פנטיום סלרון 2.4 עם 0.5 ג'יגה זיכון) וכמו שבטח ניתן להבין מהמפרט הנוכחי שלי אני לא גיימר. התכנון המקורי שלי היה לקנות מחשב משרדי זול (בתקציב של עד 2000 ש"ח) אך מכוון שקבלתי במתנה מעבד I7-860 אז החלטתי לקנות כבר מחשב שיהיה אפשר להריץ בו גם משחקים (עם האוכל בא התאבון) אני מבין שגם ללא עלות של מעבד מחשב "גיימר" זה עסק לא זול ומתחתי קצת את התקציב. ההגבלות שלי: תקציב 2500-3000 (עדיף כמה שפחות) מארז מיני (אין לי מקום בפינת העבודה למארז רגיל) להלן המפרט שבניתי בעצמי: לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון : OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum דיסק קשיח: Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
עזרב דחופה חברים למחשב נייד טושיבה A300-1EC התקנתי אליו מערכת הפעלה וינדוס 7 מחפש דרייברים ל-HOTKEYS ול-TOUCHPAD לא מוצא דרייברים בשום אתר! אפילו לא באתר החברה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? Counter Strike: Source, Call Of Duty: MW2 , Battlefield BC2 ועוד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא מאמין שבעקבות הדרישות יהיה מה לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סדרות, גלישה מוזיקה, רגיל לחלוטין. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני עוד לא יודע אם עדיף לי 19" או 22", זה משחק תפקיד. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל מה שיש, כולל החדשים ביותר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים חח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Crysis, Assassin's Creed1+2, Prototype, COD MW2 סרטי 1080P ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע , אבל הוא 23 אינץ' FULL HD , יהיה מחובר ב HDMI * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב ובשביל זה אני צריכה את עזרתכם.:-) אני צריכה מחשב ללימודים,אינטרנט, וסרטים שאני מורידה הרבה. חשוב לי שזה יהיה מחשב טוב מבחינת מהירות עבודה, אבל לא צריכה משהו משוכלל למשחקים כי אין לי צורך בזה. מבחינת מחיר- כמובן שעדיף לי כמה שיותר זול. לא צריכה מקלדת וגם לא מסך. אז מה אתם אומרים? תודה לכל מי שיענה.:-)
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-