עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחפש מחשב נייד עד 4500 בעיקר לצורכי לאינטרנט, סרטים ומשרד חשוב שלמחשב יהיה מסך מט עד 15.4" שיהיה בעל מעבד חזק ככל הניתן (כלומר C2D ולא ATOM או חבריו) דיסק קשיח לפחות 250GB זיכרון לפחות 2GB שלא יהיה כבד עד 3KG סוללה לפחות 6 תאים כרטיס מסך לא משולב יהיהי יתרון גדול יתרון נוסף שיהיה מסוגל להריץ פוטושופ (אם יש חיה כזאת עד 4500שח) חשבתי על Lenovo N500 4233-3DG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode= אבל יש לו מסך מבריק לא? עד כמה זה נורא מסך מבריק? כאילו נגיד אני יושב בבית קפה בחוץ באור יום אז יהיה ניתן לראות משהו במסך של המחשב?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. Started by ^Z^,

מחפש מחשב נייד קל (מקס' 2 קילו) לעבודה משרדית (רק מעבד תמלילים וIE) עד 4000 ש"ח, עם מערכת הפעלה, עם תקשורת אלחוטית, ומינ' 512 מגה ראם. תשלומים חובה חשבתי על ה HP Pavillion Dv5203 מבאג, המפרט : מעבד - intel celeron M 410 1.46GHZ מסך - 15.4" WXGA דיסק קשיח - 60G זיכרון - 512MB 667MHZ צורב DVD כרטיס גרפי - intel 950 WIFI, 802.11B\G windows XP home edition סה"כ : 3996 (333X12) איך? תודה, Zzzz

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  4. שלום לכולם, אני חדש אצלכם והגעתי לפורום בעקבות חיפוש מחשב נייד חדש. המחשב שלי כבר בן 6 ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי שלי הוא 4,200 ש"ח, לצערי לא אוכל לחרוג ממנו כרגע, אבל אני בעניין של לקנות את המחשב שלי באילת ואז התקציב שם יהיה 5,000 ש"ח בערך. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה לצורכי עריכה גרפית ושימוש בתוכנות ADOBE, סרטים HD, עבודה משרדית ופעם ב... (לא חובה בכלל,אבל יתרון) משחקים האם יש צורך בציוד היקפי? כרגע לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי האם מ…

• 33 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. היי... אשמח לקבל עזרה. חשוב לי שהמחשב ירוץ ולא ייתקע ואין לי בעיה לעבוד עם XP כדי להפחית מהעומס. תודה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש בסכום שאינו עולה על 5,000 ש"ח. המחשב הוא לשימוש אינטרנט , צפייה בסרטים וממש בקטנה גם למשחקים. כמובן שיהיה בעל מסך איכותי, אחריות אמינה, סוללה יציבה ופיזור חום נכון. תודה ליועצים ולממליצים

7. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח תוכנה, לימודים, מדי פעם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים רצוף ללא …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by FeedMe,

אהלן מחפש בשביל דוד שלי מחשב נייד.. *14" בלבד- לא גדול יותר *משמש לעבודה משרדית. *אחריות שנתיים או יותר - ייתרון *בשום אופן לא מעבד סלרון *רצוי חנות באזור חיפה אני שמתי אישית עין על הamilo של פוג'יטסו בנועה... מה אתם אומרים? ;D

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ram4000,

שלום לכם. קיבלתי אתמול מפרט אבל אני לא יודע אם הוא מפרט אמין ושווה כי המחשב עולה 4,699 יחסית זול אבל בקשר למפרט הייתי רוצה שתעזרו לי התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח המפרט הוא כזה: מחשב נייד Intel Core 2 Duo T5500 1024MB 80GB DVDRW IBM מעבד סוג: Intel Core 2 Duo מהירות המעבד: 1.66GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5500 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express זכרון נפח: 1024MB מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80GB חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Intel High Definition Audio 24bit …

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. היי כולם ??? אני מחפש לרכוש לפטופ חדש בארץ עד 5000 ש"ח השימושים שלי זה כתיבת קוד, בניית אתרים ואפליקציות WEB שונות, עבודה עם תוכנות גרפיות, תוכנות עריכת סאונד, וגם קצת משחקים לפעמים. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר כמובן מחשב חזק אני תוכניתן PHP וגם עובד עם גרפיקה ועריכה של מוזיקה דיי הרבה וחשוב שיהיה לפטופ חזק ומהיר ככל האפשר בתקציב שלי. אמינות אחריות איכותית של היצרן, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות עד שאצטרך להשתדרג שוב פיצ'רים כמה שיותר מוצלחים למרות שזה נכנס בקטגוריה של "חזק". כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח הארדיסק, כרטיס מסך חזק ככל האפשר בתקציב וכ'ו. יצא לי להרהר אחרי שראיתי אצל חבר (שמאוד מרוצה ממנו) את הHP Tablet TX2620 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המחשב ישמש את אבא שלי, בעיקר לעבודה משרדית, אולי מידי פעם להציג סרטים דרכו אם הולכים לקרובי משפחה או חברים דרך מקרן או משהו. אבל בעיקר עבודה משרדית, אבל בכל זאת חשוב שיהיה חזק ומסוגל להריץ סרטים וכו'.. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 5000, אבא שלי מעדיף מחשב של דל עקב נסיון מוצלח איתם במחשבים שהיו לו פעם שלהם ועם INSPIRON 1520 שיש לנו בבית שעושה עבודה טובה ואנחנו מרוצים ממנו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Dean7,

אני מחפש נייד מצוין שישאר לי להמון זמן, אני מוכן להרחיב את התקציב בשביל לאפשר את זה כי מעדיף לעשות את הכל בפעם אחת. אני צריך נייד לצורכי כתיבה, אינטרנט ,מיילים ומידיי פעם לראות סרטים ולשמוע מוזיקה (רצוי שתהיה יציאה לאוזניות). אני צריך מחשב נייד שהכל יעבוד בו חלק ביותר , עם מעל 160 GB בהארד דיסק , מתאר לעצמי שאני אצטרך בסביבות ה2 GIGA בשביל זכרון... צריך שיהיה גם כונן דיסקים DVD. אני צריך שהמקלדת והטאצ'פאד(המשטח הזה שאמור להחליף את העכבר) יהיו נוחים ולא זעירים , כי הידיים שלי גדולות. אני צריך גם שהוא לא יהיה לי משקולת. אין בעיה עם משקל עד 2 וחצי קילו . הביצועים שלו בגראפיקה לא כל כך מעניינים אותי, אני לא משחק המון. העיקר שהמחשב ירוץ באופן חלק ומהיר, כנ"ל לגבי האינטרנט, קל…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. שלום אנשים, הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב נייד ללימודים אם קצת יותר אפשרויות בגלל שהאמת היא שיש שם שקעי חשמל (אז למה סוללה של 12 שעות...?) ולא אכפת לי לקחת איתי 7 קילוגרמים במקום 1.5. הדרישות שלי הם: מסך: לפחות 14 ושלא יהיה קשה להסתכל עליו במשך שעות מרובות. סאונד: לא קריטי... גרפיקה: יהיה נחמד אם הכרטיס יהיה מעל לסביר, המחשב לא מיועד לGAMING באופן כללי אבל אני מקווה שהוא יצליח לעמוד במשחקים חדשים אחרי הורדת הביצועים. יציאות: אני לא דורש הרבה, USB יספיק לי. כונן קשיח: אני זקוק לכונן של לפחות 250G רצוי מהירות על כמות זיכרון. זכרון פנימי: כמה שיותר יותר טוב, ולא פחות מ 4G. תוכנות הפעלה: יש לי העתק משלי, אין צורך. אחריות: קריטי, אני מעוניין מאפשרות ל3 שנים אחריות (אתפשר על פחו…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by alex1991,

המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט. והמסך שלא יהיה פחות מ15.4. תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. Started by acoustic,

אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 5 K. שיריץ בעקר פוטו פלאש, טיפה משחקים פה ושם חשבתי על המחשב הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3121 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708702 תנו הצעות נוספות ומה הכי שווה, סומך עליכם

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח (כמובן רצוי כמה שפחות). המחשב ישמש לפיתוח, אינטרנט, וחשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין באלו. כמו-כן, אני אשתמש בו קצת לגיימינג. אין לי דרישות גרפיקה ככה שבסדר מבחינתי שהכל יהיה על ההגדרות הכי נמוכות. חשוב לי שיריץ את The Old Republic בצורה *חלקה* לחלוטין (גם אם על ההגדרות הכי נמוכות), וזה יהיה אחלה אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים (דאוס אקס, מאס אפקט 3 ..) על מינימום, אבל אני לא מצפה שיהיו חלקים מדי. לא יודע אם זה משנה - אבל הכוונה היא בעיקר לחבר את המחשב כ"נייח" בכל מיני מקומות - כלומר למסך, עכבר ומקלדת חיצוניים. אשמח לשמוע הצעות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. בס"ד היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים, אבל יש אופציה לקנות באילת וגם אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל אין לי גם בעיה לבזבז את כל התקציב אבל לא להוסיף על דברים מיותרים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד סביבות ה5,500 אם השינוי אכן יהיה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב הראשי שלי, מבחינת משחקים, צפיה בסדרות / סרטים, עבודה משרדית, וייתכן שבעתיד גם מעט עריכה גראפית, וכמובן גם ללימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tripto,

תקשבו אנשים אני צריך מחשב נייד טוב בתקציב של 5-6 אלף שקל.... המחשב צריך לשמש בעיקר לעבודה משרדית (כל תוכנות האופיס ) רגילה אבל הוא צריך להיות מסוגל להפעיל גם תוכנות גרפיקה סטייל פוטושופ ופריהנד בצורה חלקה.... זהו... אני מצאתי כמה מחשבים אבל אני לא סגור עדיין אז חשבתי לבקש עזרה אולי מישהו פה יכול לעזור לי.... תודה....

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by RazKaziRo,

* מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים קלים * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Lenovo HP Apple אני מנסה לחפש מחשב טוב שמתי עין על הסדרה של hp pavilion dv6900 אבל במקביל גם על סדרה של macbook שנראים לי מאוד מענינים לנובו ידועה כחברה מובילה בגלל זה אני גם מתעניין במחשבים שלה אני מקווה שהתקציב שלי מספק לעומת מה שאני מחפש אבל אני מוכן לחרוג אבל לא בהרבה מן התקציב כ200-300 שח יותר

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד עם שירות טוב,הכי חזק שאפשר במחיר הזה,בעיקר לאינטרנט והורדות . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד חדש. אני מוכן להשקיע עד 5.5K, אם יש צורך אז עד 6K. המחשב יהיה מחשב יעודי לעיצוב פנים עם התוכנה Dilix Interio. כלומר, יש צורך בכוח עיבוד חזק וכמובן כרטיס מסך מתקדם. בנוסף, המחשב צריך לעמוד בשעות עבודה ארוכות. קבלתי הרבה המלצות על סדרת הThinkPad של Lenovo, מה אתם חושבים? אני אשמח לדגם קצת יותר ספציפי, אם אפשר. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 אלף , ניתנת חריגה קלה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עבודה משרדית . ( Call Of Duty , SolidWorks , Arduino ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורך בקניית עכבר בנוסף . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למחשב קל יותר , מסך 15.6 בלבד . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.