ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מרוב לפטופים אני לא מוצא את זה שיתאים לי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אין חשיבות. שיהיה פשוט אופטימלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה, לא מעבר ל2.3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה אר…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד 13-15 אינץ' עד 3,500 שח שישקול מעט יחסית חיי סוללה ארוכים (לשימוש של 6 שעות בחוץ~) שיהיה אפשר להריץ עליו פוטושופ וקיובייס (תוכנות עריכה כבדות של מוזיקה וגרפיקה) עדיפות לכיוון ה3,000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכום אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות. מחיר 3.5K דרישות מיוחדות: מסך 15 אינצ'. מעבד core 2 duo אחריות ל 3 שנים עם אפשרות להרחבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם חשוב להקדים שלעולם לא היה לי מחשב נייד אני בור ועם הארץ בנושא לכן אזדקק לעזרתכם חשיבות עליונה למחשב מהיר אין צורך בנפח גבוה כל כך בקשיח. גם בניידים יש כונני SSD? אם כן אז רצוי שיהיה לביצועים מיטבים * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר, משחקים ממש בקטנה למשל להריץ בכבוד PES 13 * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? הבנתי ש3 קילו זה הסטנדנט אבל המשקל פחות מטריד אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיהיה זמן ארוך אבל מוכן להתפשר על ביצועים מהירים וטובים במקום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blu…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מלבד הצרכים הרגילים של גלישה וסרטים אני גם מעוניין במחשב שיוכל להפעיל סטראקראפט (משחק מחשב) בגרפיקה בסיסית (לא הכי גבוהה), כמו כן משחק 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 גג.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15 - 17 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה מאות גיגה לא יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה לפי בחירתכם בעיקרון המחשב הוא לא לביצועים כבדים, אלא לגלישה סרטים ודברים בסגנון הזה. שהמחיר לא יעבור את ה 3000 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לעבודה ולמשחקים קלים כמו פיפא 09 GTA 3 וכדו' ... כמובן שאם יש אפשרות למחשב חזק יותר שיקיץ משחקים חזקים יותר זה יהיה אחלה הייתי מעוניין שתתנו לי נייד ב3000 שקלים ואחד ב3500 שקל ... שנראה את ההבדל. תודה רבה מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט לגבי מחשב נייד. צריך אותו ללימודים, אינטרנט וכו'... הייתי מעדיף גודל 13.3 בגלל הגודל והניידות שלו, אך המחיר גבוה בהרבה מאלה ה-15.6 שמעתי על הסדרה insperion 5120, מה אתם אומרים? לא איכפת לי שיהיה I3 או I5, הארד דיסק 500 מגה, כרטיס זיכרון לפחות 4 ג'יגה. הכי חשוב לי שיחזיק לי הרבה זמן יחסית (לא שעתיים וחצי), לפחות 5-6 שעות, הבנתי שיש כאלה עם כמה סוללות פנימיות או משהו כזה... עוד דבר שהוא חשוב, איכות המסך, יש מסך מבריקים כאלה שהם מאוד יפים, הייתי מעדיף אותם (יש לי מסך IPS של דל, אז הציפיות גבוהות) זהו, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד (לאמא ) אני מאמין שאין לה צורך ביותר מצרכים בסיסיים. עיקר השימוש כנראה יהיה לגלישה ואולי טיפה OFFICE ( כלומר אקסל ווורד). מה שכן חשוב לי 1) יציאת HDMI 2) אחריות מורחבת בשביל הראש השקט שלה (ושלי) ל 3 שנים. 3) אם אפשר ואני לא רואה סיבה למה לא לקחת מעבד מסדרת Core i החדשה. נכון לעכשיו, אני נוטה לכיוון Dell Inspiron N5010 לדוגמה מכאן http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=779&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 אשמח לשמוע הצעות / המלצות נוספות - אחרות על דגמים אחרים בשוק. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. פעם ראשונה שאני רוכש מחשב נייד.הדבר הכי חשוב לי זה זמן סוללה (מעל 6 שעות) ומעבד נורמלי במהירות 1.6 לפחות.המחשב אמור לשמש אותי כסטודנט ולאינטרנט כך שלא מדובר במחשב חזק במיוחד...מה שחשוב לי גם שיהיה כמה שיותר קל משקל,אבל ושוב אני מדגיש הכי חשוב זמן סוללה ארוך-גם אם זה בא על חשבון דברים אחרים. נ.ב. לא בא לי על מיני ניידים,המסך שלהם קטן מידי..
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני יודע שזה מחיר ממש נמוך, איךשהו מצאתי נייד של אסוס עפ מפרט מדהים ב3200 .. בכל שאר החנויות הוא עולה 1800 יותר! אם תוכלו להמליץ לי ולהגיד לי איך החומרה (והכרטיס מסך בפרט) אני אשמח, תודה.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6683
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחפש מחשב ליישומי אופיס אינטרנט וסרטים (אפשר בתקציב הזה להכניס גם סרטי HD?) ראיתי את DELL INSPIRON 1525 ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. נסיון אחרון. אולי הפעם מישהו יענה... מחפש מחשב נייד עם מסך 15-16 שישמש בעיקר לעבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים (גם לחבר לטלוויזיה), הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה, נוטה לעבוד עם המון תוכנות וחלונות פתוחים... לעיתים רחוקות עבודות פוטושופ ואוטוקד קלות. לא שכיח. I5 בעדיפות מחיר - סביב 3000 סוללה- 4-5 שעות לפחות. בעדיפות עם חלונות 7 ואופיס אבל לא הכרחי. מסך ברזולוציה טובה, מאט ולא מהבוהקים. גודל HD לא מאוד משנה כי הוא יהיה מחובר למחשב הנייח ברשת הביתית חשוב שיהיה צורב DVD ומצלמה. למרות שנראה לי שזה סטנדרטי היום. משקל - לא מאוד חשוב. דרישות לא קשות... אשמח להצעות. בפורומים אחרים המליצו על ה-DELL INSPIRON. אשמח להמלצות מלומדות אחרות. תודה חברים..
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שהמעבד לו יהיה מספיק חזק ולא יתקע לי כל שנייה ואני רוצה שיהיה לו כרטיס מסך שלא יהיה מובנה בלוח האם שיהיה חלש משהו ברמה של 8200 או 8400 אני צריך גם המצלה לחנויות באזור המרכז(נתניה\כפר סבא)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר, כלומר אופיס, גלישה באינטרנט אולי מידי פעם סרטים, MESSENGER וכדומה. חשבתי על לנובו SL500 מה דעתכם עליו? ראיתי אותו בKSP ב3450 שקל הינה המפרט: l NRJP3IV CPU Intel® Core 2 Duo processor T5870, 2.0GHz,800MHz FSB Memory 3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA TFT LED Backlight (1280x800) GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 8X Max Wireless Intel WiFi Link 5100 AGN Integrated camera Integrated camera Card Reader 7-1 Multi Media Card Reader (SD/SD HC/xD/xD Type H/MMC/MS/MS PRO) Ports IEEE 13…
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
[מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 3900 לעבודה משרדית בלבד, עם אחריות גבוהה ככל האפשר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי במחיר של עד 3K. המחשב ישמש לשימושים ביתיים בלבד (אינטרנט, אופיס וקצת סרטים וסדרות). ארצה שהמחשב יהיה די דק, שאיכות המרכיבים שלו תיהיה גבוהה ועם זמן סוללה סביר. יש לציין שיש לי התנסות רעה מאוד ברכישה של מחשב נייד במחיר נמוך, לפני כ-3 שנים רכשתי לאמא שלי מחשב נייד במחיר של 3000 שקל מתוצרת פוג'יסטו (מבוסס i3), איכות ההרכבה פשוטה וזולה (פלסטיק פשוט), המסך שלו באיכות גרועה, הרמקולים שלי בפלאפון מפיקים סאונד עשיר וחזק יותר, הוויפיי גרוע והסוללה, שלא נדבר. אשמח לשמוע אם המצב השתנה. בכל מקרה, הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * מסך? 14"-15.6" ברזולוציה של 1366x768 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. *…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיחזיק לי למשהו כמו 5 שנים שימוש: לימודים+משחקי ספורט (פיפא NBA2K ומנג'ר) המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח בגדול זה יהיה לצבא אני עושה משמרות 8-16 והמחשב שלי כרגע (הנייח שבבית) כבר ישן וזאת הזדמנות להחליף.. בגדול מה שאני יעשה במחשב זה אינטרנט וסרטים\סדרות.. אני מחפש מחשב שיהיה מהיר ושיוכל להריץ סרטים חלק ובאיכות טובה (HD כמובן..) וגם שיהיה לו חיבור נוח שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה אם נראה לראות (הבנתי שאם רוצים לראות מהמחשב בטלוויזיה צריך חיבור HDMI.. אז אני צריך אחד כזה ) עוד משהו שפשוט אני ממש לא מבין בניידים אז אני אשאל שלא יהיה פאדיחות.. אני עדיין לא סגור איך אני יהיה בבסיס עם אינטרנט אבל הבנתי שאפשר לקנות מין מודם נייד כזה שאפשר לחבר אותו למחשב ואז יש אינטרנט יש לי גם אינטרנט חופשי באייפון אמרו לי שגם דרכו אפשר לגלוש להפע…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,300 התקציב וחריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכנות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מיקרופון ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-