ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר מקום שמתמחה במכירת סוללות לניידים ( dell במקרה הספציפי שלי) ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חברים , אני זקוק להמלצה על נייד בתקציב של 3000 ש"ח השימושים העיקריים זה office , אינטרנט , צפייה בסרטים חשוב לי שהוא יהיה קל (בסביבות 2 קילו) גם אם זה בא על חשבון גודל המסך. בנוסף חשוב לי שהוא גם יוכל להריץ win7 באופן חלק ואם קיים כזה דבר אז שיהיה לו גם יציאות hdmi כדי לחבר אותו ל lcd תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ערב טוף לכולם. חבר שלי החליט לשדרג את המחשב שלו כדי לשפר את ביצועיו במשחקים. העניין הוא שלוח האם לא מי-יודע-מה חדש ולקנות אחד לא בא בחשבון. המקסימום שהוא מוכן להוציא הם 2k. להלן המפרט: לוח אם - ECS P4S5MG/GL+ מעבד - Intel Pentium 4 2GHz Northwood עריכה: זה דרך אגב ה-Chipset שדחפו ללוח: http://www.sis.com/products/sis650_features.htm זכרונות - 1x Kingston(CL2) PC133 256MB כרטיס מסך - GeForce FX 5600 XT בהצלחה
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
: למה אתם מפרסמים רק מפרטים של AMD? יש לזה סיבה טכנית מהותית? אני משער שכן, אבל הייתי רוצה לקבל תשובה ממש מקצועית. אני מחפש מפרטים לשני סוגים של מחשבים: זול לשמוש כמכונת כתיבה , איכותי לעריכת תמונותץ עד וידאו דיגיטלי בייתי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג תקציב באזור 5000 יש מקום לגמישות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 יש מקום לגמישות בשביל איכות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (משחקי 4X, RTS, RPG) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אציין שברשותי מסך DELL 27 אינץ - מסך מחשב גיימינג "27 Dell LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש ברשותי שני SSD, אחד SAMSUNG 860EVO 1TB עליו מותקנת כרגע מערכת הפעלה ועוד אחד SAMSUNG 850 EVO 250GB…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, cs go, ARK, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
MSI TwinFrozr III 6950 OC/PE 2G גירסאת ה OVERCLOCKED POWER EDITION מעבר לזה לא בוצע OC נוסף כרטיס בן שנה נקנה מ NewEgg (איך אני בודק אם האחריות ל3 שנים ?) לכרטיס יש DUAL-BIOS אבל הוא לא מפתח ל 6970 .. הערכת מחיר ?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, תקציב 2500 ש"ח +-, FULL HD, מסך מינימום 15 אינץ', שימושים: סרטים וגלישה בגדול (לא גיימר), אני יודע שאני רוצה HDD של SSD זה בטוח (עד כמה 1TB SSD ייקר את המחיר?), כל השאר אני לא סגור, אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכלום אשמח לקבל הצעות למפרט למחשב שיריץ את התוכנות הבאות: solidwork,matlab,mastercam ,edrawings, ועוד כמה תוכנות בסגנון .השימוש הוא ביתי ללמידה אני הולך בכיוון ה2000 ש"ח +- אני צריך שהתוכנות יעבדו כמו שצריך מבלי שהמחשב יתקע הנה קישור לדרישות של SOLIDWORKS http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html תודה מראש לעונים .
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת במחשב לעבודה משרדית (אינטרנט + אופיס) ולעבודה עם תכנות כמו מטלב, בתקציב של עד 2500 ש"ח. ללא ציוד הקפי, למעט עכבר - האם יש למישהו המלצה לעכבר אופטי, לא אלחוטי, בלי הרבה כפתורים ובעיקר נח? ללא כונן תקליטורים או צורב, ללא מערכת הפעלה, ללא OC. העיצוב לא חשוב. כונן קשיח גדול - רצוי שניים (אחד לתכנות, אחד לקבצים). תודה מראש לכל המשיבים!
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
החלטתי לבנות את המחשב שלי לבד - בחישוב שלי זה יוצא בין 400 ל 800 ש"ח זול יותר.. אז קניתי את רוב הרכיבים מעבד E6300 - יגיע מחר.. היום קיבלתי לוח אם:Asus P5B צורב:DVD pionner דיסק קשיח:WD 160G 8M ספק : A-top 400W כ.מ.:Leadtek 7600GT Extrem מארז: link world f.usb עכשיו - אני יודע שלא אוהבים שמפרסמים הודעות של, היום קניתי - תראו מה יש לי... וכו... אבל, בגלל שאני בחרתי כל רכיב - אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש איזה חוסר תאימות או המלצות איך להרכיב כמו שצריך ועל מה לשים יותר דגש בהרכבה עצמית.. ואני גם צריך המלצה לזיכרון עד 800 ש"ח... 512X2 800MHZ... בראל.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים, אז ככה אני מאוד מתלבט בין INTEL ל AMD ,עד עכשיו קניתי INTEL (מעבדים) ואני מפחד להסתכן ולעבור ל AMD כי לא היה לי שום נסיון איתם. אני חשבתי על מעבד i5 760 ואז אמרו לי שיש את ה 2300-2600 של ה i5 ואני מתלבט מאוד במה לבחור. אז ככה אני מבקש מימכם הצעה למפרט AMD ו INTEL עד 3000 שקלים - אם זה משהו ממש ממש חשוב אז ניתן לחרוג טיפה מהתקציב. ואם אפשר הסבר קצר אם ה AMD עדיף מה INTEL. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום ! אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה5000 ש"ח כולל כל הציוד ההקפי חוץ מצורב ורמקולים. המחשב הוא בגדול לאינטרנט ומשחקים .. למרות שאני לא יכול להגיד שאני איזה גיימר כבר .. אני נהנה לשחק משחקים שבעות הפנאי, לא יותר מזה.. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לסלון מחשב HTPC שיהיה מבוסס על המארז CFI A8989 CUBE 150W: http://tms.co.il/product/7378 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב : רק הזרמת תוכני FULL HD על מסך LED 55 INCH + גלישה באינטרנט + הורדת קבצים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: LED 55 INCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בעניין, ויש לי שאלה די בסיסית. ברשותי נייד ישן HP 620. אני רוצה לרכוש לו סוללה חדשה. מתח המוצא של המטען הוא 18.5V והסוללה הנוכחית היא 10.5V. על מה עלי לשים לב ברכישת סוללה חדשה? האם אני יכול להרכיב סוללה עם מתח גבוה יותר מ- 10.5V ועם 9 תאים? האם חשוב להתעקש על סוללה מקורית למחשב נייד כזה ישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המחשב הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29638&catid=1843 שווה את מכירו תודה והעם אפשר לשחק בוא call of duty:black ops בלי לאגים בכלל?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא בין 4000 ל7000 שקל . מה שחשוב לי שהמחשב יהיה קל ועם מסך 12-13 . ראיתי את הסוני Sony Vaio VPC-Y216FX הוא מגיע עם מעבד I3 330 UM ככה שהוא יתן לי סמן סוללה טוב. יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה ? למישהו יש רעיון למחשב אחר שעונה על הדרישות ?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ייעוד, שימוש ביתי/משרדי. משחקים - פשוטים שלא דורשים כח עיבוד. אינטרנט אופיס סרטים צריבות ציוד היקפי: מקלדת עכבר אלחוטי לא צריך מסך * אפשרי כרטיס מסך נפרד (לא נראה לי שצריך במיוחד) דרוש מפרט טוב שישרוד לאורך זמן (מיועד לבחורה משועממת) המלצה לחנות בראשון לציון - רצוי עם אתר ברשת (לרכישה זולה יותר) בעלת שירות טוב, ואמין.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מפרט בין 2000-2500 ש"ח שמיועד כמעט לכול השימושים כגון:גלישה,משחקים בינוניים(לא כבדים),צורכי לימוד,אני מוריד הרבה באימיול. וחשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. מעדיף מעבד מרובע ליבות ואם אפשר להכניס כרטיס טלויזיה לא כולל מסך תודה רבה על עזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה לגבי מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית ואינטרנט. על המחשב לכלול: צורב יכולת חיבור אלחוטית, ואם ניתן - יציאות לחיבור לטלויזיה, לרמקולים ולמערכת קולנוע ביתי. באופן כללי על המחשב אני מעוניין לשים תמונות (ולהקרינם על הטלויזיה) ושירים (ושלהשמיעם במערכת). תודה!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט ב1500 ש"ח לשימוש ביתי מינימלי סרטים ואינטרנט ללא ציוד היקפי ועם מארז שייראה נורמלי לאחותי הקטנה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-