ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? 2.5K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 3K במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד שישמש ללימוד תכנות (כרגע לומד פייתון עצמאית, אולי בהמשך אתפתח לשפות נוספות) + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני חושב שאקנה קוד באיביי ואתקין בע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד עד 2500 שח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט עבודות באופיס קצת שירים אז שיהיה נפח מספיק ראיתי כמה דגמים : Asus K50IJ-443 T4200 4GB 320GB ACER AS5738ZB 2GB DDR2 T4200 15.6" HD DELL Inspiron 1545 T4200 2GB 250GB מה דעתכם
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768. השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה). יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים). * גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב ללא מס כלשהו (מלבד עלות משלוח). כרגע אני משחק Archeage שהוא יחסית כבד. מאמין שיהיו אחרים בעתיד. מחוץ לבית ישמש למשחקים וכללי בבית הוא יחובר ל LCD וישמש כמחשב בסלון. * מטרות המחשב? משחקים Archeage\WOW * גודל המסך? 14-16 - מבריק * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. רוב הזמן יהיה מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 10000 למשחקים ועבודה כללית מחשב שיהיה חזק ואמין 2 גיגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם מסך עד 16 אינצ', לצורך עבודות משרדיות ותכנות. התקציב הינו בסביבות 4,000 ¤. זמן סוללה ארוך הינו יתרון, אך אינו חובה. אין צורך ביציאות מיוחדות וצורב ולא נדרשת אחריות בינלאומית. בלוטות וWIFI אינם חובה. אני מעוניין במסך מט. אין לי העדפה לחברה ספציפית. תודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני מחפש משחב נייד חדש, פשוט מבחינת מפרט טכני(זיכרון,מהירות וכו'), אבל רכיבים איכותיים שמחשב יחזיק לי לכמה שנים טובות. להלן הדרישות: *תקציב: 1500-1800 * מטרות המחשב? שימוש ביתי- אינטרנט/אופיס * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250G-500G * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אני יכול להתקין מערכת הפעלה במעצמי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות טכני טוב * כל דרישה מ…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח גג! וגם זה מוגזם.. לחסוך כמה שאפשר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא משנה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית. איזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? אני מחפש אחד אמין, אני סטודנט ולכן מחפש משהו בסיסי. חשו=ב לי שיהיה לו הרבה מקום, יוכל לסחוב סרטי HD ושירוצו עליו משחקים. אה ושהסאונד יהיה חזק יש משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ואני רוצה להיפטר ממנו לקנות לעצמי מחשב נייד אני לא מחפש מחשב למשחקים מחשב רגיל למוזיקה סרטים שיתן ביצועים טובים שלא יתקע יותר מידי אפ יש המלצות אשמח לקבל מוכן לחרוג טיפה מהתקציב..
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט), תכנות (#C), צפייה בסרטי HD ושימוש מזדמן בפוטושופ ובפרימייר (ממש מזדמן, פעם בכמה חודשים). מאוד חשוב לי שיהיה קל וקטן (14" יהיה טוב, 13.3 אם אין ברירה אבל זה כבר קטן מדי). התקציב הוא עד 2000 שקל והמחשב ירכש באילת.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
גודל 15" צרכים: גלישה סרטים שירים אופיס חברות: עדיפות ל- DELL HP LENOVO אלא אם תמליצו לי על משהו אמין אפשרי שיהיה ללא מע' הפעלה ואני אתקין לו. תקציב בערך 2000 אבל אני יודע שקשה למצוא חדש אז 2300 זה המקסימום, תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עד 2300 שקל. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטונים * גודל המסך? 12 אינץ' ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI / VGA * בלוטות? רצוי - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי... * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיבוא עם מערכת למרות שלא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus / Dell / Hp תודה למי שיוכל לעזור, ראיתי בחנות את המחשב asus x54ly עם מעבד b940 ו 2 ג'יגה זיכרון עם הארדיסק 500 ג'יגה עם כרטיס מסך מובנה. מה אתם אומרים? 2300 שקל.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו אחדים מבאי פורום זה – אני מעוניין לרכוש מחשב. אני לא מאוד מבין בזה, ובפעם האחרונה שניסיתי בעצמי – נתקעתי עם מחשב מקרטע שגם התקלקל לאחר חודשיים ("לא בתחומי האחריות"). בקיצור – אשמח מאוד לעזרה. ערכתי מחקר עצמאי בהיקף מצומצם, ומלבט בין Yoga 11 2 לG510 וG580 של לנובו. למה לנובו? כי קראתם מה ארע בפעם האחרונה שרכשתי מחשב שייצרה חברה עלומה. על כל מקרה – אני פתוח להצעות. התקציב, כאמור – עד 2500 (עם אפשרות לחריגה קלה) והצרכים: - מטרות המחשב: עבודה עם וורד ואינטרנט במקביל, במהירות סבירה, רצוי יותר מזה. - גודל המסך: לא קריטי, מסך מגע כמו הYoga – זה בונוס נחמד, במידה והתקציב מאפשר. - רזלוציית מסך: לא קריטי. - משקל רצוי: לא יותר מ2.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 2500 אפשרי לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג גג 500... אחרי הכל סטודנט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וגלישה בעיקר. תכנות, matlab וכאלה. אם יהיה אפשרי לדחוף גם כרטיס מסך כלשהו אז אולי פורטנייט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB,PSPICE,VISUAL STUDIO 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות למערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד למחיר של 2500, לא יותר. עדיף אפילו פחות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, ובנוסף המחשב ישמש גם כטלויזיה\נטפליקס. אני לא יודע אם יש לזה משמעות מבחינת מפרט אבל חשוב שהוא יוכל להציג סרטים בצורה חלקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בערוצים לייב\נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד זול ובעל חומרה סבירה... * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים ופוטושופ בסיסי * גודל המסך? לא ממש משנה, אבל לא נטבוק עם מסך 10 אינץ'. לפחות 14. * משקל רצוי? לא חשוב, במגבלות הסביר - לא איזו מפלצת של 5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל שתהיה יציאה כלשהי לחיבור מסך. (VGA, DVI...) * בלוטות? רצוי שכן. היה לי נסיון רע עם דונגל בלוטות' בעבר. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, מקווה שקיים מחשב שעונה על הצרכים האלה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
משקל - לא משנה לי סוללה - לא משנה לי גודל מסך - לא משנה לי דרישות? ביצועיסט כמה שיותר לכיוון הגיימינג מצידי על חשבון איכות הבנייה, גם ככה הולך להתחבר אליו מסך חיצוני ומקלדת אלחוטית\עכבר אזור הדרום
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בארץ, לא באילת... רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: הרבה אינטרנט, מידי פעם סרטים, הרבה משחקים (קלים) League of Legends בעיקר. וזהו.. * גודל המסך? מעדיף 15.6, אבל גם 14-13 יהיה בסדר * רזולוציית המסך? לא משנה יותר מידי, מעדיף שהמשחק ירוץ חלק ויהיה באיכות נמוכה יותר, מאשר שיהיה ממש יפה ולא יזוז. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-