עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liorhess,

אני יודע שזה מחיר ממש נמוך, איךשהו מצאתי נייד של אסוס עפ מפרט מדהים ב3200 .. בכל שאר החנויות הוא עולה 1800 יותר! אם תוכלו להמליץ לי ולהגיד לי איך החומרה (והכרטיס מסך בפרט) אני אשמח, תודה.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6683

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by liordavid,

מחפש מחשב ליישומי אופיס אינטרנט וסרטים (אפשר בתקציב הזה להכניס גם סרטי HD?) ראיתי את DELL INSPIRON 1525 ?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  3. אהלן. נסיון אחרון. אולי הפעם מישהו יענה... מחפש מחשב נייד עם מסך 15-16 שישמש בעיקר לעבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים (גם לחבר לטלוויזיה), הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה, נוטה לעבוד עם המון תוכנות וחלונות פתוחים... לעיתים רחוקות עבודות פוטושופ ואוטוקד קלות. לא שכיח. I5 בעדיפות מחיר - סביב 3000 סוללה- 4-5 שעות לפחות. בעדיפות עם חלונות 7 ואופיס אבל לא הכרחי. מסך ברזולוציה טובה, מאט ולא מהבוהקים. גודל HD לא מאוד משנה כי הוא יהיה מחובר למחשב הנייח ברשת הביתית חשוב שיהיה צורב DVD ומצלמה. למרות שנראה לי שזה סטנדרטי היום. משקל - לא מאוד חשוב. דרישות לא קשות... אשמח להצעות. בפורומים אחרים המליצו על ה-DELL INSPIRON. אשמח להמלצות מלומדות אחרות. תודה חברים..

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by 2aviv20,

אני צריך מחשב שהמעבד לו יהיה מספיק חזק ולא יתקע לי כל שנייה ואני רוצה שיהיה לו כרטיס מסך שלא יהיה מובנה בלוח האם שיהיה חלש משהו ברמה של 8200 או 8400 אני צריך גם המצלה לחנויות באזור המרכז(נתניה\כפר סבא)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by AvalonX,

בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba

6. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר, כלומר אופיס, גלישה באינטרנט אולי מידי פעם סרטים, MESSENGER וכדומה. חשבתי על לנובו SL500 מה דעתכם עליו? ראיתי אותו בKSP ב3450 שקל הינה המפרט: l‎ ‎NRJP3IV‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo processor T5870, 2.0GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA TFT LED Backlight (1280x800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 8X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel WiFi Link 5100 AGN‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Card Reader‎ ‎7-1 Multi Media Card Reader (SD/SD HC/xD/xD Type H/MMC/MS/MS PRO)‎ ‎ Ports‎ ‎IEEE 13…

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  7. [מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by noodle,

מחפש מחשב נייד עד 3900 לעבודה משרדית בלבד, עם אחריות גבוהה ככל האפשר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. Started by VoliSuS,

אהלן.. אני מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח בגדול זה יהיה לצבא אני עושה משמרות 8-16 והמחשב שלי כרגע (הנייח שבבית) כבר ישן וזאת הזדמנות להחליף.. בגדול מה שאני יעשה במחשב זה אינטרנט וסרטים\סדרות.. אני מחפש מחשב שיהיה מהיר ושיוכל להריץ סרטים חלק ובאיכות טובה (HD כמובן..) וגם שיהיה לו חיבור נוח שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה אם נראה לראות (הבנתי שאם רוצים לראות מהמחשב בטלוויזיה צריך חיבור HDMI.. אז אני צריך אחד כזה ) עוד משהו שפשוט אני ממש לא מבין בניידים אז אני אשאל שלא יהיה פאדיחות.. אני עדיין לא סגור איך אני יהיה בבסיס עם אינטרנט אבל הבנתי שאפשר לקנות מין מודם נייד כזה שאפשר לחבר אותו למחשב ואז יש אינטרנט יש לי גם אינטרנט חופשי באייפון אמרו לי שגם דרכו אפשר לגלוש להפע…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by danielblum,

אני מחפש מחשב נייד שיחזיק לי למשהו כמו 5 שנים שימוש: לימודים+משחקי ספורט (פיפא NBA2K ומנג'ר) המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ido-nava,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי במחיר של עד 3K. המחשב ישמש לשימושים ביתיים בלבד (אינטרנט, אופיס וקצת סרטים וסדרות). ארצה שהמחשב יהיה די דק, שאיכות המרכיבים שלו תיהיה גבוהה ועם זמן סוללה סביר. יש לציין שיש לי התנסות רעה מאוד ברכישה של מחשב נייד במחיר נמוך, לפני כ-3 שנים רכשתי לאמא שלי מחשב נייד במחיר של 3000 שקל מתוצרת פוג'יסטו (מבוסס i3), איכות ההרכבה פשוטה וזולה (פלסטיק פשוט), המסך שלו באיכות גרועה, הרמקולים שלי בפלאפון מפיקים סאונד עשיר וחזק יותר, הוויפיי גרוע והסוללה, שלא נדבר. אשמח לשמוע אם המצב השתנה. בכל מקרה, הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * מסך? 14"-15.6" ברזולוציה של 1366x768 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. *…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by ירין שמש,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,300 התקציב וחריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכנות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מיקרופון ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by eladsx17,

* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by gman27,

שלום רב נתבקשתי ע"י אבא שלי לחפש מחשב נייד חדש אחרי שהאחינית שלי החליטה לשפוך מי סבון על ה HP PAVILLION 4000 טווח המחירים הוא בין 4 ל 5 אלף . השימוש הוא לרוב אינטרנט תוכנות אופיס . VB וסרטים המחשב לרוב הוא נמצא בבית וכמעט אינו מוצא או מנוייד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. שלום רב אני מחפש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט. לגבי משחקים - לא משהו שכל כרטיס מובנה לא יכול להריץ גודל מסך, 13- 15.4, עדיף פחות אבל שהמחשב כן יכלול צורב חוזק סוללה לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. זיכרון - לפחות 2 ג'יגה. אם המחשב בא מוכן עם ג'יגה אז שההרחבה ל2 יהיה כבר כלול במחיד אשמח לתגובות כולל קישורים עדיף כמה שיותר זול ואמין ומחנות אמינה (לא אייבורי וכדו') תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. שלום לכולם. מחפש נייד איכותי שיכול להפעיל פוטושופ ואדוב פרימייר ושידע להתמודד גם עם משחקים בצורה טובה. מצאתי את המחשב הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~71765~14~0.htm יש לו מפרט יפה חוץ מכרטיס המסך. אני לא מתלהב מ HP,ACER, אבל ממתין לראות אם יש לכם רעיון טוב יותר מאחר ואינני מבין בניידים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Hotmetal,

שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד שישמש לבניית אתרים ולעיצוב גרפי. ואם אפשר מחברה טובה , רצוי שיכיל יותר מ 2 GB זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה ומעלה ואני שהוא יבוא עם WINDOWS XP מותקן עם מצלמה מובנת תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. Started by ftom2,

שלום, קיבלתי הצעה למחשב נייד ב-3950 ש"ח ורציתי לשמוע את דעתכם: שנתיים אחריות ומקלדת רחבה מקלדת עם ספרות גם בצד ימין!!! ניתן להרחבה לשלוש שנות אחריות צבע כסוף !! מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 זיכרון פנימי 1024MBX2 DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Samsung 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD המחשב משמש לתכנות לא כבד ולגלישה וצפיה בסרטים. אשמח לקבל המלצות גם לחנויות טובות.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by yairt2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD, מטרות תיכנות (Eclipse, VS, SQL, Apache) - אני רוצה שהמחשב שלי יטוס. כשאני עובד עם המחשב אני מפעיל מאה דברים ביחד, לא ממתין לרגע, עובר מדבר לדבר. * גודל המסך? מעל 13.3" (כנראה שרוב הזמן אחבר אותו למסך גדול יותר) * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות ברצף - חשוב סוללה טובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי של 500GB. רצוי לשלב SSD, אבל לא חובה. אם לא משלבים SSD, אז מהירות של 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה, אבל חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנ…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח, אין צורך ביכולת להפעלת משחקים, בעיקר ישמש לאינטרנט, סקייפ, וכדומה. חשוב שיהיה נח לשימוש, חזק (שיסבול את כל תוכנות הזבל כמו מסנג'ר, שימוש כבד בFACEBOOK וכדומה), ואמין. אשמח להמלצות שלכם בנושא. גודל המסך? - עדיף 14-15" * משקל רצוי? - אין בעיה סביבות 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף בהחלט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף אם לא מעלה את המחיר שיהיה חיבור וידאו כלשהו. * בלוטות? עדיף מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G ומעלה יהיה טוב. * צורב DVD? עדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח (במקרה ותוספת מחיר תיהיה משמעותית אז יש אפשרות לחריגה של 1000 ש"ח). המחשב מיועד בעיקר לצורכי משרד אך גם למשחקים קלים (לדוגמא warcraft 3) ולכן אם אפשר שיתמוך בגרפיקה בינונית. יש צורך בכונן גדול (מעל 120 GB אם אפשר) וזיכרון של לפחות 1GB, חשוב מאוד גם צורב (אם אפשר אז גם שיצרוב DVD) וכניסות USB כמובן. פחות חשוב : משקל, גודל מסך, חיי סוללה. חשוב לציין שאיני מבין כלל במחשבים , במיוחד במחשבים ניידים, ולכן תגובות ארוכות המלוות בהסברים יתקבלו בברכה ! תודה לכל העוזרים!!

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  23. המחשב מיועד לסטודנטית ויצטרך להריץ תוכנות כגון matlab, מתמטיקה וכו'. לפי דעתי רצוי שיהיה עם מעבד כפול ליבה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by yoni1234,

שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בתחום, ולא רכשתי מחשב כבר המון שנים.. אבל החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים שאני צריך אותו. * מטרות המחשב? משחקים, סרטים וקצת עבודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינצ' , לא משנה איזה.. * רזולוציית המסך? FULL HD 1920*1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad עדיף * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רוב הזמן המחשב יהיה בבית.. אבל מנגד שגם הסוללה לא תהיה על הפנים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב , כמו שאמרתי מחשב גם לסרטים.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לךא מבין בזה יותר מידי, אבל חשוב שיהיה לפחות 1TB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * ה…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by mikezaush,

מבקש את עזרתכם לקניית מחשב נייד בתקציב הנ"ל עם כרטיס מסך 8400 של nvidia ומעבד intel core duo 2.0ghz לפחות. המחשב הוא לאינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.