ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט), תכנות (#C), צפייה בסרטי HD ושימוש מזדמן בפוטושופ ובפרימייר (ממש מזדמן, פעם בכמה חודשים). מאוד חשוב לי שיהיה קל וקטן (14" יהיה טוב, 13.3 אם אין ברירה אבל זה כבר קטן מדי). התקציב הוא עד 2000 שקל והמחשב ירכש באילת.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
גודל 15" צרכים: גלישה סרטים שירים אופיס חברות: עדיפות ל- DELL HP LENOVO אלא אם תמליצו לי על משהו אמין אפשרי שיהיה ללא מע' הפעלה ואני אתקין לו. תקציב בערך 2000 אבל אני יודע שקשה למצוא חדש אז 2300 זה המקסימום, תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עד 2300 שקל. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטונים * גודל המסך? 12 אינץ' ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI / VGA * בלוטות? רצוי - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי... * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיבוא עם מערכת למרות שלא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus / Dell / Hp תודה למי שיוכל לעזור, ראיתי בחנות את המחשב asus x54ly עם מעבד b940 ו 2 ג'יגה זיכרון עם הארדיסק 500 ג'יגה עם כרטיס מסך מובנה. מה אתם אומרים? 2300 שקל.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו אחדים מבאי פורום זה – אני מעוניין לרכוש מחשב. אני לא מאוד מבין בזה, ובפעם האחרונה שניסיתי בעצמי – נתקעתי עם מחשב מקרטע שגם התקלקל לאחר חודשיים ("לא בתחומי האחריות"). בקיצור – אשמח מאוד לעזרה. ערכתי מחקר עצמאי בהיקף מצומצם, ומלבט בין Yoga 11 2 לG510 וG580 של לנובו. למה לנובו? כי קראתם מה ארע בפעם האחרונה שרכשתי מחשב שייצרה חברה עלומה. על כל מקרה – אני פתוח להצעות. התקציב, כאמור – עד 2500 (עם אפשרות לחריגה קלה) והצרכים: - מטרות המחשב: עבודה עם וורד ואינטרנט במקביל, במהירות סבירה, רצוי יותר מזה. - גודל המסך: לא קריטי, מסך מגע כמו הYoga – זה בונוס נחמד, במידה והתקציב מאפשר. - רזלוציית מסך: לא קריטי. - משקל רצוי: לא יותר מ2.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 2500 אפשרי לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג גג 500... אחרי הכל סטודנט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וגלישה בעיקר. תכנות, matlab וכאלה. אם יהיה אפשרי לדחוף גם כרטיס מסך כלשהו אז אולי פורטנייט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB,PSPICE,VISUAL STUDIO 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות למערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד למחיר של 2500, לא יותר. עדיף אפילו פחות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, ובנוסף המחשב ישמש גם כטלויזיה\נטפליקס. אני לא יודע אם יש לזה משמעות מבחינת מפרט אבל חשוב שהוא יוכל להציג סרטים בצורה חלקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בערוצים לייב\נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד זול ובעל חומרה סבירה... * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים ופוטושופ בסיסי * גודל המסך? לא ממש משנה, אבל לא נטבוק עם מסך 10 אינץ'. לפחות 14. * משקל רצוי? לא חשוב, במגבלות הסביר - לא איזו מפלצת של 5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל שתהיה יציאה כלשהי לחיבור מסך. (VGA, DVI...) * בלוטות? רצוי שכן. היה לי נסיון רע עם דונגל בלוטות' בעבר. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, מקווה שקיים מחשב שעונה על הצרכים האלה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
משקל - לא משנה לי סוללה - לא משנה לי גודל מסך - לא משנה לי דרישות? ביצועיסט כמה שיותר לכיוון הגיימינג מצידי על חשבון איכות הבנייה, גם ככה הולך להתחבר אליו מסך חיצוני ומקלדת אלחוטית\עכבר אזור הדרום
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בארץ, לא באילת... רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: הרבה אינטרנט, מידי פעם סרטים, הרבה משחקים (קלים) League of Legends בעיקר. וזהו.. * גודל המסך? מעדיף 15.6, אבל גם 14-13 יהיה בסדר * רזולוציית המסך? לא משנה יותר מידי, מעדיף שהמשחק ירוץ חלק ויהיה באיכות נמוכה יותר, מאשר שיהיה ממש יפה ולא יזוז. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מרוב לפטופים אני לא מוצא את זה שיתאים לי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אין חשיבות. שיהיה פשוט אופטימלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה, לא מעבר ל2.3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה אר…
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד 13-15 אינץ' עד 3,500 שח שישקול מעט יחסית חיי סוללה ארוכים (לשימוש של 6 שעות בחוץ~) שיהיה אפשר להריץ עליו פוטושופ וקיובייס (תוכנות עריכה כבדות של מוזיקה וגרפיקה) עדיפות לכיוון ה3,000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכום אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות. מחיר 3.5K דרישות מיוחדות: מסך 15 אינצ'. מעבד core 2 duo אחריות ל 3 שנים עם אפשרות להרחבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם חשוב להקדים שלעולם לא היה לי מחשב נייד אני בור ועם הארץ בנושא לכן אזדקק לעזרתכם חשיבות עליונה למחשב מהיר אין צורך בנפח גבוה כל כך בקשיח. גם בניידים יש כונני SSD? אם כן אז רצוי שיהיה לביצועים מיטבים * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר, משחקים ממש בקטנה למשל להריץ בכבוד PES 13 * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? הבנתי ש3 קילו זה הסטנדנט אבל המשקל פחות מטריד אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיהיה זמן ארוך אבל מוכן להתפשר על ביצועים מהירים וטובים במקום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blu…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מלבד הצרכים הרגילים של גלישה וסרטים אני גם מעוניין במחשב שיוכל להפעיל סטראקראפט (משחק מחשב) בגרפיקה בסיסית (לא הכי גבוהה), כמו כן משחק 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 גג.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15 - 17 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה מאות גיגה לא יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה לפי בחירתכם בעיקרון המחשב הוא לא לביצועים כבדים, אלא לגלישה סרטים ודברים בסגנון הזה. שהמחיר לא יעבור את ה 3000 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לעבודה ולמשחקים קלים כמו פיפא 09 GTA 3 וכדו' ... כמובן שאם יש אפשרות למחשב חזק יותר שיקיץ משחקים חזקים יותר זה יהיה אחלה הייתי מעוניין שתתנו לי נייד ב3000 שקלים ואחד ב3500 שקל ... שנראה את ההבדל. תודה רבה מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט לגבי מחשב נייד. צריך אותו ללימודים, אינטרנט וכו'... הייתי מעדיף גודל 13.3 בגלל הגודל והניידות שלו, אך המחיר גבוה בהרבה מאלה ה-15.6 שמעתי על הסדרה insperion 5120, מה אתם אומרים? לא איכפת לי שיהיה I3 או I5, הארד דיסק 500 מגה, כרטיס זיכרון לפחות 4 ג'יגה. הכי חשוב לי שיחזיק לי הרבה זמן יחסית (לא שעתיים וחצי), לפחות 5-6 שעות, הבנתי שיש כאלה עם כמה סוללות פנימיות או משהו כזה... עוד דבר שהוא חשוב, איכות המסך, יש מסך מבריקים כאלה שהם מאוד יפים, הייתי מעדיף אותם (יש לי מסך IPS של דל, אז הציפיות גבוהות) זהו, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד (לאמא ) אני מאמין שאין לה צורך ביותר מצרכים בסיסיים. עיקר השימוש כנראה יהיה לגלישה ואולי טיפה OFFICE ( כלומר אקסל ווורד). מה שכן חשוב לי 1) יציאת HDMI 2) אחריות מורחבת בשביל הראש השקט שלה (ושלי) ל 3 שנים. 3) אם אפשר ואני לא רואה סיבה למה לא לקחת מעבד מסדרת Core i החדשה. נכון לעכשיו, אני נוטה לכיוון Dell Inspiron N5010 לדוגמה מכאן http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=779&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 אשמח לשמוע הצעות / המלצות נוספות - אחרות על דגמים אחרים בשוק. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. פעם ראשונה שאני רוכש מחשב נייד.הדבר הכי חשוב לי זה זמן סוללה (מעל 6 שעות) ומעבד נורמלי במהירות 1.6 לפחות.המחשב אמור לשמש אותי כסטודנט ולאינטרנט כך שלא מדובר במחשב חזק במיוחד...מה שחשוב לי גם שיהיה כמה שיותר קל משקל,אבל ושוב אני מדגיש הכי חשוב זמן סוללה ארוך-גם אם זה בא על חשבון דברים אחרים. נ.ב. לא בא לי על מיני ניידים,המסך שלהם קטן מידי..
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-