עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. מאיזו חנות …

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  4. ראיתי שיש הודעה דומה למחשב לצרכי עריכת וידאו, במקרה שלי השימוש הוא למשחקים ושימוש כללי לזמן הלימודים (צריך להחזיק 4 שנים) אם יש למישהו הצעות על דגמים/חנויות שאפשר לקנות מהם משהו עד המחיר המדובר אני שמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לצרכי עבודה מחשב נייד אשר מיועד לשימוש בתוכנת צילום מתקדמת מאוד, אשר דורשת כרטיס מסך חזק לעניין. המחשב צריך שיהיו בו את הדברים הבאים: חיבור FireWire מובנה לפחות 2 גי'גה זיכרון יציאת VGA כרטיס מסך חזק לעבודה גרפית אשמח לכל מי שיוכל לעזור או לפחות לתת כיוון, בברכה, עדן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by KennyMcCormick,

א. אני רוצה להגיד תודה רבה לכולכם שעזרתם לי. ב. עם המפרטים שהכנתם לי והאלה שמסתובבים באתר ומפרטים שאנשים הכינו לאנשים אחרים הכנתי את המפרט הבא: בעיקרון זה מחשב שאני אשחק בו קצת ואעשה כל מיני חרטא לא רצינית במיוחד. מה אתם אומרים עליו? ד"א זה הדיון המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453388.0 יש מקום לשיפור? אני מנסה שלא לעבור את ה3500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. Started by gefen6,

שלום לכולם אבקש עזרה לבנדל 90% משחקים . כרטיס מסך זיכרון לוח אם מעבד תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by eldad_z,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד. שלא יהיה כבד ומסורבל. המחשב צריך להיות מספיק חזק (מבחינת מעבד/זיכרון/כרטיס מסך) כדי להריץ תוכנות גרפיקה: InDesign, Flash, Photoshop, Illustrator. כונן קשיח לא חייב להיות גדול, העבודות ישמרו במחשב אחר. המחשב יהיה המון בדרכים אז מאד חשובה העמידות. עדיף עם אחריות ל-3 שנים, או שיהיה אפשר להרחיב בתוספת כסף. תקציב משוער: 5000 אבל מאד גמיש מטרה: עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד גודל מסך: 13/14 משקל רצוי: כמה שפחות, באזור 2.0-2.3 זמן סוללה: שעתיים יציאות מיוחדות/Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי של HD: לא חשוב צורב DVD: נדרש אחריות בינלאומית: לא נדרש עדיפות לחברה: אין הבנתי שסדרת ThinkPad של Lenovo מאד עמידה. לסדרה הרבה דגמים, אילו הם המומלצים? מה לגבי HP E…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. אני רוצה לקנות היום / מחר את הנייד הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 מוכרים אותו רק בבאג וכבר ראיתי אותו. מפריעים לי בו שני דברים : 1. המשקל שלו - 2.2 שזה לא קל למחשב 13.3 2. המקלדת נראית לי קצת זולה והמקשים עושים רושם שלא יחזיקו מעמד יותר מדי. אבל חוץ מהנ"ל הוא אחלה מבחינת נתונים. רציתי לדעת איך הוא מבחינת אמינות? איכות עבודה?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי מחשב אסוס 100HE ואני רוצה לפצל את המסך שלו. תיאור הפיצול: משמאל מסך חיצוני. במרכז: המחשב עם המסך המקורי שלו. מימין: מסך חיצוני שני. נכון לעכשיו אני יכול לחבר רק מסך חיצוני אחד דרך הVGA שיש למחשב. איך אני יכול להוסיף עוד מסך אחד? שמעתי על ממירי USB ל VGA השאלה שלי היא האם הם יוצריך תוספת למסך אם שהם מפצלים אותו(שאני רואה את אותו המסך פעמיים)? מה אפשר לעשות?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. Started by nexus2555,

ערב טוב לכולם, כבר מספר חודשים אני משתעשע עם הרעיון שברגע שאני אקנה מחשב חדש אני אהפוך את המחשב הנוכחי שלי ל HTPC. אז עד שאני אבצע זאת (צריך קודם לקנות טלויזית LCD ) אשמח אם תעזרו לי להניח את דעתי...... אז ככה המפרט של המחשב הקיים שלי הוא כזה: מעבד: Core 2 6600 לוח אם: Asus P5B זיכרון: 2GB כרטיס מסך:Gigabyte Geforce 7600GT עם קירור פאסיבי כונן קשיח: 320GB ההנחה הבסיסית שלי היא שאכן זה אפשרי לבצע את המשימה השאלה היא האם הכרטיס מסך מתאים למשימה? - יש לו רק יציאת DVI ובמידה ולא איזה כרטיס כן מומלץ? (שכמובן מתאים ללוח אם) ואיזה מארז הייתם ממליצים לקנות ברמת מחיר סבירה שגם יהיה יפה וגם עם איוורור טוב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by 900ppp,

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. מטרת העבודה במחשב : מחשב שיעבוד כעמדת גיבוי לכמה מחשבים שיחובר לסויטצ' על המחשב יש נתונים שאמורים להיות נגישים לכולם יחד עם זאת הוא אמור להשאר דלוק כל היום אין צורך במשחקים. לכן אני צריך מחשב חזק עם חומרה אמינה וספק כוח טוב וכמובן זיכרון איכותי עדיפות : KSP או IVORY באיזור ירושלים כולל מסך ומקלדת סטנדרטיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by dudu17b,

אני רוצה לקנות מחשב נייד סביר שיוכל להריץ משחקים כמו מנג'ר ויותר התקציב שלי הוא 2700 בערך אני מעוניין במחשב הזה: LENOVO G550 2958-9AG מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM פלטפורמה חדשה הכוללת זכרונות DDR3, מסך 15.6 LED HD ומקלדת מלאה מעבד Intel® Dual Core T4300 2.1Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView מצלמה מובנית כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מקלדת בגודל מלא כולל מקלדת נומרית (מספרים) מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO ישראל בבקשה תעזרו לי ואתם מוזמנים להמליץ לי על מחשבים אחרים ת…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. אני צריך מיפרט למחשב לעבודה קבועה שעיקר השימוש היום יומי זה "פוטושופ" "אילוסטרטור" ו"פלאש" אקרובט כמה עבודות באותו זמן . ומפעם לפעם גם עריכה כבדה ב "ווגאס" וב"אפטר אפקט". אני צריך שגם בזמן של הרינדור של סרט וידאו המחשב יזרום חלק עם פוטושופ וכדו לצערי התקציב כרגע הוא 4300 ש"ח באם אין ברירה תגידו ובמידת הצורך ואוסיף לסכום של עד 5000. אין צורך במסך רמקולים וכוננים חיצוניים וכן רמקולים. הצורך הוא בכונן בלבד. מערכת הפעלה ותוכנות כבר יש לי . העדפות שלי שהמפרט יכלול 1. מעבד i5 750 או i7 860. עם קרור טוב ולא יקר. 2. לוח אם טוב של גיגה בית. 3. זכרון ראם 6 או 8 גיגה עם או בלי קרור תחליטו אתם. 4. זכרון מחברה שגם במצב מאומץ לא יהיה מסכים כחולים וכד. 5. שני דיסקים קשיחים מהירים אין צ…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  16. אוקיי אחרי שבחשתי וחשבתי והיתייעצתי אז התחלתי בקניות של חלק פה חלק שם וסופסוף הרכבתי את המחשב חוץ מפרט שולי קטן הכרטיס מסך חח זה המפרט הסופי שקניתי מעבד - core i5-750 (בקרוב אוברקלוק .. נראה לכמה נגיע) קירור למעבד - ac Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוח אם - dfi lanparty DKP55T3eH9e1 o.c edition (לוח יפיייפההה...) זיכרונות -2X2 g-skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסק קשיח - Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 מארז - CM 690 (בקרוב מודינג..) מאווררים - Twister Cluster 120mm PWM X2 Apollish 120mm silent Led Case Fan ספק - 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II ולפני חודש בערך את המסך המדהים הזה - lg w2220 ips panel כל מה שנשאר הוא הכרטיס מסך שכנראה זה י…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by dyn,

שלום, אני צריך מחשב נייד הכי טוב שניתן למצוא עד 4500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם צריך), הצרכים שלו הם בעיקר לעבודות לסטודנטים, WORD וכדו'... יש לי עדיפות ל או HP או DELL. תודה ענקית על העזרה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by RobiNooB,

הרבה זמן לא הרכבתי מחשב (הכל השתנה מאז...) חייב את עזרתכם ! המחשב הוא לא בשבילי לכן זה צריך להיות מחשב שלא ישודרג בעצם ב 4 ..5...שנים הקרובות (אולי שדרוג עתידי של כרטיס מסך יבוא בחשבון שיהיה הצורך) מסך 22 כבר יש (לא FULL HD) עד 3500 ... איזה מפרט ממליצים ? תודה !

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yossipon,

שלום! קניתי Fujitsu Esprimo Mobile V6535 הוא בא בלי מערכת הפעלה התקנתי WIN XP הכל עובד חלק התקנתי דריברים והכל אבל הWIFI לא עובד משום מה הכפתור סוויץ' לא מדליק תנורה של הWIFI בחוברת התקנה אומרים שצריך תוכנה שנקראת Wireless selector אבל לא קיבלתי תתוכנה הזאת ולא מצאתי אותה ברשת מישו יכול להביא לי תוכנה או משו שיסדר לי את זה ? אני יוכל לדבר עם החברה רק ביום ראשון כי הם לא עובדים בשבת תודה =] נ.ב זה המחשב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7038

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  21. למען שמו באהבה מעצם היותי צלם דרוש לי מחשב שישמש מאגר של התמונות כולן ועבודה על התמונות (בין השאר גם עבודה על קבצי RAW של CANON) המפרט שהוצע לי הוא כדלהלן: 1. מארז תוצרת EZCOOL כולל ספק כח איכותי 400W אמיתי + מאוור "12 נוסף דגם H-550 2. לוח אם תוצרת GigaByte מבוסס אינטל P43 כולל כרטיסי קול ורשת מובנים P43-ES3G 3. מעבד תוצרת אינטל 6500E DUAL CORE 2x2.9 4. מאוורר למעבד 775 תוצרת ZALMAN 5. זיכרון GB1x2מסוג DDR2 מהירות 800 תוצרת transcend או מקביל 6. דיסק 500GB SATA2 תוצרת WD 7. צורב DVD תוצרת LG מסוג SATA 8. כרטיס מסך מסוג Gforce דגם 9500GT כולל 1GB זיכרון 9. מקלדת מולטימדיה תוצרת מיקרוסופט 10. עכבר אופטי תוצרת מיקרוסופט מסוג Wheel עבור התקנה של חומרה והתקנה מקיפה של תוכנה(א…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מעוניין להרכיב קופסא בלבד ללא ציוד היקפי. יש לי מסך 19" של BENQ. זה המפרט שאני מתכוון לקנות מה דעתכם? מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרון: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך: Zotac 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 5.1 Channel Audio צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשת: Wired Products On Board 10/100/1000 מארז: HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12c…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ro-man,

זה המפרט שהציעו לי בחנות מחשבים ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב... מעבד: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX (אני לא בטוח אם זה BOX או TRAY) http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1589 כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1310 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ (לא רשם איזה חברה) דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב: DVD-RW LG ספק כוח: ThermalTake 500W הוא לא רשם איזה דגם ספציפי אבל אני חושב שזה הגרסא הזאת ThermalTake LitePower 500W מאר…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  24. זה המפרט שאני בניתי לעצמי יכולים יותר טוב ב 4K ? אני קצת חרגתי ... התקציב שלי זה 4 , מעבר לזה אני מוכן לספוג קצת ... מטרת העל זה שהמחשב ישמש אותי שנים רבות (: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪934 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold ₪611 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3410K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪782 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שישמש לעבודה משרדית ולתכנות עם Visual Studio 2008 וסביבות פיתוח אחרות. מסך בגודל 15.6 התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אבל אעדיף לשלם פחות אם יש אופציה משתלמת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.