עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא למחשב פשוט פשוט, לאופיס, אינטרנט וסרטים, בלי קשקושים ושטויות. אני כן מעדיף מעבד כפול של אינטל. (האם זה באמת חשוב?) המסך אני רוצה 19-22 אינצ' LCD (ראיתי כאלה כבר ב-800 ש"ח) אני צריך צורב. אני צריך גם מקלדת, עכבר ורמקולים. 1. האם עדיף להרכיב לבד? או את המוכנים כבר שהחברות מציעות? 2. למה בפורום הרבה משתמשים בSKYPC? מה טוב בהם? 3. אם זה מותר כאן בפורום (אני חדש כאן), אשמח להמלצות על חנויות אמינות. 4. תוספת להשקטה כמה זה עולה? תודה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  2. ללא אינטרנט , משחקים לא הכי כבדים ,מסך אופציונלי (יש לי 17 ישן), אמינות חשובה מאוד.... תודה[br]פורסם בתאריך: 15.03.2007 בשעה 17:08:22 קיבלתי מפרט כזה , ב- 2900 ש"ח- מה דעתכם?Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 2.80 GHz 820 1MB x2 Board P5VD2-MX <GREEN> 775 VIA P4M890 1066/800/533 2xDDR2 533/400 ATA133*2 6-CH(HD) SATA*2(RAID 0, 1, JBOD) PEGx16 10/100 microATX Chassis ASUS TA861 ATX2 300W 8cm Silver/Black ASUS Midi ATX Intel & AMD Certification RAM PQI DDR II 2 X 512MB 533MHz PC4200 Hard Disk Seagate ST3802110A 80GB IDE 2MB ATA/133 7200 RPM DVD-R LG GSA-12NBA E-IDE/ATAPI DVD-RW DL Super Multi X18 KB+Mouse Microsoft USB/PS2 Microsoft Desktop Set Speakers CRE…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by optimusprime,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:Star wars,GTA 5,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by agishron,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. באתר של DELL הן נותנים לבנות את המחשב חלק חלק... יש שני דגמים של XPS 1330 אחד שמגיע עם מעבדי T, ומערכת הפעלה ויסטה בלבד ודגם שני שמגיע עם מעבדי P ומערכת הפעלה ויסטה, אך עם UPGRADE חינם לחלונות 7 אשמח לשמוע את תגובתכם

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  5. אוי וי זמיר איזו פדיחה סוף סוף אחרי כמה שנים אני סוף סוף מחפש מחשב בשבילי. זה כנראה כל כך קל להמליץ על כך וכך ללקוחות ולשכנע אותם ללכת על זה ולא על זה אבל כזה מגיע למפרט בשבילי, אני לא מוצא. מצד אחד יש תקציב של 2000 ש"ח בלבד. מצד שני זהו מחשב שצריך לשרוד שנים הרבה, המחשב הנוכחי שלי בן 5 וחצי שנים ועדיין משרת אותנו כמו פנתר.(פנטיום 3 450 MHZ עם 256MB זיכרון ודיסק 20GB . הסיבה להחלפה, חוץ ממימון ממקור לא צפוי היא בגלל תקלה קטנה שקרתי לי בשבת כשנשרף לי לוח אם במחשב שמשמש לי מעבדה ואמור לשמש גם בתור מסך לצפיה בסרטי תינוקות לקטנטונת. הרעיון הוא לקנות חדש לשימוש יומיומי ואני אקבל את הנוכחי למעבדה ולסרטי תינוקות. החלקים היחידים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זכרון ומארז+ספק. לגבי כר…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. הנה מפרט שאני בניתי . אני יכול לקנות את המחשב הזה ב 3700 ההתלבטות שלי האם כדאי במקום המעבד הזה לשים QUAD? האם הלוח אם מספיק טוב? חשוב גם לציין שאני רוצה שהמחשב יהיה שקן ככול הניתן!!! זה ממש ממש חשוב!!! אני גם מחפש מסך 22' או 24' לקנות בנפרד. אני צריך המלצות. התקציב למסך מתחיל ב 3 אלף ויכול להיגמר ביותר תלוי אם זה באמת יהיה שווה את ההשקעה. המסך הזה יעבוד עם כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950XT PCI-e 256MB האם הכרטיס חזק מספיק בשביל לעבוד עם המסך או לא ? Compucase HEC 6A19 Black NO PSU מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Bla…

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  7. הי חברים ברשותי Lenovo Edge E330, ורציתי לדעת אם זה בסדר להוציא\להכניס את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד ומחובר לחשמל. עשיתי את זה כמה פעמים ולא היתה בעיה - המחשב זיהה שהוצאתי\הכנסתי את הסוללה והוא הראה את החיווי בהתאם, אך רציתי לדעת אם זה עלול לגרום לנזק כלשהו למחשב\לסוללה. (אני נוהג להוציא את הסוללה כשאני מחובר לחשמל והיא מלאה כדי לשמר את אורך החיים שלה...) מה דעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  8. המחשב מיועד למשחקים, סרטים, וגלישה באינטרנט. כרגע לא מתוכנן OverClock. כנראה שהשבוע אזמין את המפרט הזה בפנדה, אשמח לחוות דעת על המפרט- האם יש משהו שצריך לתקן או להחליף והאם הספק יחזיק את המערכת הזו. תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 825 ש"ח לוח אם ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 689 ש"ח זכרון KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 225 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 250 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 895 ש"ח צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM 155 ש"ח מארז Antec Three Hundred The Versatile Case 315 ש"ח ספק Seasonic SS-400ET Active PFC 400W …

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by Gfjhfhffbhchc,

כולל ה rtx 3070

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  10. בהמשך לאשכול הזה קניתי לבסוף את הAsus N550JK-CN065H יש לי כרגע בעיה איתו בחיבור לרשת הביתית (נתב NETGEAR של בזק). יש לציין שחיבור לרשת WIFI מהנייד שלי עובד מעולה, הבעיה רק בחיבור לרשת הביתית, המצב הוא LIMITED. מאחר ואני חלש מאוד בוינדוס 8.1 (פעם ראשונה שאני משתמש בו), ולאחר חיפושים רבים באינטרנט וניסיונות רבים לסדר זאת, אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה בלפטופ זה או אחר והאם הצליח לסדר אותה. יכול להיות שבגלל שהבעיה בחיבור לנתב של בזק עליי לדבר איתם? יש לציין שמחשבים אחרים מתחברים אליו ללא בעיה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

איך המפרט? המחשב ישמש לשחקים ולאוברקלוק ... AMD Athlon 64 3200+ veince 512KB L2 Cache Socket 939 GigaByte GA-K8NXP SLI 939 Kingston DDR 400 512X2-אחריות לכול החיים WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II HEC 480W ACE480 GigaBye X800 256MB DDR 256Bit PCI-E סה"כ: 5200 ש"ח רציתי לשלב מסך דק LCD במקום המסך שיש לי Samsung 753DF כדאי לקחת כרטיס מסך יותר זול ולקנות מסך דק?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by shloosh,

בלי רמקולים מקלדת עכבר ומסך. לא מרעיש. למשחקים וסרטים בעיקר.וצורב צריך.1 גיגה זיכרון. וזה המחשב שיש לי עכשיו, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל עליו? maxtor 40gb 7200rpm amd barton 2600+SF2 512mb ddr 2700 samsung raidmax scorpio 868 black tsunami 350w GIGABYTE R9700PRO epox8rda+ rev 2.1 5 מאווררים במארז.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. Started by d10,

שלום, אני מתלבט בין שני מחשבים וגם לא סגור על המפרט. מחשב ראשון: Intel Core i5 8500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box Noctua NH-L9i CPU Cooler Asus PRIME H370-A LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, VGA …

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. בניתי מפרט הוא מיועד למשחקים תגידו את דעתכם.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 3.4 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1 1130 1130 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 1 670 670 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston 2 290 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 מה אתם אומרים הצעות,שיפורים?!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by Xilver,

מחפש מפרט למשחקים ב6 אלף, לא כולל ציוד היקפי (גם לא מסך)...

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  16. שלום השרת הולך להחזיק כמה שרתי CS ושרת מירק אז צריך שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב... שיהיה במפרט: מעבד לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זכרונות ספק מארז U1 תודה לעוזרים.. 8)

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  17. שלום פירסמתי דרישה למפרט זה ואכן המליצו לי על BUNDLE מוצלח מבוסס אינטל(נורטווד) מזיגזג אבל עד שהגעתי לחנות(שבוע) כבר לא היה רלוונטי אז אני צריך שוב עזרה למפרט חדש מזיגזג בלבד(ניתן לקנות רכיב זה או אחר מחנות אחרת אבל הרוב מזיגזג) עד 5000+ ש"ח כולל מסך CRT 17 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  18. שלום ותודה מראש לכל המגיבים ! אני מחפש לשמע חוות דעת של בעלי נסיון על מחשבים ניידים של ג'יגהבייט. במיוחד אשמח לשמע ממי שיש ברשותו אחד כזה יותר מ"יומיים" ,אני מעוניין לרכש את דגם ה14 אינץ עם מעבד 9300 וכרטיס גרפי nvidia8400gs וזכרון מורחב (לא בהכרח בקופיגורציה הזאת אבל קיבלתי הצעה מפתה מאד על איזה מפרט אפשרי שארצה)המטרה היא עבודה מלאה על המחשב החל מגלישה וכלה בעריכת וידאו בפרמייר ואני מתלבט אם לקחת את המפרט החזק ביותר שאכל להרכיב או שיש גם צד שני למטבע ואז אני עלול לסבול מחם ורעש וזמני סוללה בלתי נסבלים. מה דעתכם? ???

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by or1020,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: א. משחקים ברמה גבוהה שדורשים ביצועים גרפיים איכותיים, ב. צפייה מרובה בסרטים (המחשב הוא תחליף עבורי לטלוויזיה), ג. גלישה באינטרנט (חשוב לי שהגלישה תהייה מהירה מאוד ופתיחת החלונות תהייה לפחות כמהירה כמו במקפרו הנייד). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה): יומיומי, בעיקר סרטים, משחקים ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין לימושג, אני צר…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  20. שלום ערכתי בנסיון לקבל יותר תגובות : מישהו יכול לתת דיעה/להמליץ על נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח למטרות עבודה (תכנות, קצת משחקים קלים, מחשב עיקרי לשימוש בטיול מסביב לעולם) דרישות בעדיפות עליונה: גודל מסך : עד 13.3 (עדיף פחות) משקל: איזור ה 1.5 ק"ג, רצוי לא לחרוג מזה ביצועים טובים לתכנות דרישות נוספות: - זמן סוללה לא משמעותי - HDMI - אם יהיה טוב למשחקים זה יהיה מאוד נחמד אין העדפות לחברה מסויימת.. אשמח להמלצה לגבי איפה כדאי לקנות: תאילנד או סינגפור בנתיים על הכוונת Asus UL20FT שנראה אחלה אבל לא מספיק חזק וה Portege R705-P25 שאני מרחרח סביבו תודה!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by Weihenstephan,

מחפש מחשב נייד עם מקלדת *מלאה* כולל האיזור של המספרים מצד ימין, חשוב לי שהאיכות בניה של המחשב תהיה עמידה שאפילו פיל אפריקאי לא יוכל להזיז לו... ולא, לא בא לי על מחשבים מוקשחים\חצי מוקשחים. חשוב שהוא יהיה עשוי מחומרים חזקים, מסך 15.6 ומעבד סביר, אני הולך להריץ עליו תוכנות סימולציה GIS וכאלה. יש המלצות?

22. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באנטרנט, עבודה באופיס, צפיה בסרטים, אפשרות להריץ משחקים מבחינת מסך 15.4 המשקל לא חשוב עדיפות ליציאת HDMI שיהיה לו כרטיס מסך נורמלי ולא הנפוץ של אינטל שיהיה לו BLUETOOTH גודל מינימלי של כונן קשיח 160 גיגה שיהיה בעל צורב DVD-DL מבחינת עדיפות לחברות אז DELL או HP אך לא פוסל הצעות אחרות תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום קהילה! אני מעוניין במפרט לגיימינג כבד עד 2500 ש"ח. בידיי יש כבר 2 סטיקים זכרונות HyperX 4GB DDR3-1600 וכרטיס מסך 570GTX DCII יש להשלים למחשב שיתאים לכ.מסך והזכרונות בתקציב הנתון, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 רק אם באמת קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. L4D2 Portal 2 GTA4 ונוספים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by bono_71,

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם מישהו שעובד עם התוכנה מכיר דגם טוב יותר של LENOVO עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע המלצה תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  25. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.