ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לאחותי מחשב נייד, לעבודות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור וכו), לא בטוח אם אני צריך i7 או i 5אם יספיק... אני רוצה כבר את דור המעבדים הכי חדש אם כבר... דור רביעי. (לא אחכה לדור הבא) בבקשה תציעו לי מחשבים ניידים קיימים, תקציב עד 6500 שח או פחות, עם חומרה שמתאימה למה שאני צריך וקצת ויותר (לא יזיק יותר זכרון ואפילו SSD בנוסף) אם i5 יספיק, ולא צריך i7, אז איזה דגם ספציפי? ואם 'רק' i5 ויש מקום בתקציב, אשמח לשיפורים בזכרון וכו, כמו שרשמתי למעלה תודה
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום שלום אשמח לעזרה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון עד 3500ש"ח. אני אשקול גם עד 4000ש"ח. אם איכשהו אפשרי פחות מ3000 ש"ח ועדיין עומד בדרישות הכיס שלי ישמח. מה שימושי המחשב עריכת סרטוני יוטיוב: אלו דברים יחסית פשוטים - פרויקטים של 15 דקות שמבוססים ברובם על stock footage וכתוביות עם קריינות. חוץ מזה אני חוקר ומחזיק עשרות טאבים בדפדפן במקביל. חוץ מזה: יש לי העדפה למסך 14אינץ' מחשב עמיד שיחזיק נסיעות הייתי רוצה 512G אחסון ו 16DDR משקל פחות חשוב תודה!
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
http://il.pcmag.com/dell-xps-15-touch-9550/327/review/dell-xps-15-touch-9550#disqus
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד מומלץ, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ועריכת תמונה. חשבתי על ASUS X556UQ (עולה בסביבות 3,200) אבל יש מצב שזה יותר מדי? אני לא צריך להריץ משחקים או דברים כאלה, אז אולי אפשר למצוא משהו ביותר זול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לעבור את התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לאחי אשר מטייל הרבה ומתעסק בצילום .. הוא מחפש מחשב שהוא יוכל להסתובב איתו בעולם ולהעביר כל הזמן תמונות מהמצלמה שלו אליו וגם בו זמנית לערוך את התמונות במחשב. אין לו מחשב שולחני בבית לכן כאשר הוא יהיה בבית המחשב הזה יהפוך להיות לא נייח .. וכנראה שהוא ישתמש בו גם לצפיית סרטים בעיקר בנוסף לעריכת תמונות. מכיוון שהוא מתעסק עם הרבה תמונות צריך הרדיסק גדול מאוד, מינימום 200 GB. עריכת תמונות והתעסקות רבה עם כמות גדולה של קבצים וצפיית בסרטים שהם השימושים העיקרים במחשב, לאחר שקראתי את הטיפים שיש למעלה.. רשום שרצוי מעבד כפול ליבה ו1GB זכרון לפחות .. זה נכון ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? והאם צריך 2GB? כי אחי מחפש מחשב שיעשה את העבודה כמו שצריך לכן המחיר גמיש .…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה על תמונות.מחשב שתוכנות כמו פוטושופ יוכלו לעבוד עליו בצורה חלקה מבלי להתקע כל רגע... התקציב הוא בסביבות ה2-5 אלף,חשוב לי לציין שאני לא מחפש שוםדבר מפואר .מחשב פשוט שיאפשר לעבוד על הצילומים שלי גם כשאני בבסיס בצורה חלקה וטובה. איזה נתונים צריך בכלל לבדוק?יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מחפשת לרכוש מחשב נייד לבית לא יהיה בשימוש שוטף וכשהיא תשתמש - לפוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר (לכן צריך ראם נורמלי, וכנראה שעדיף ssd), עריכת סרטים ואולי קצת משחקים עדיפות למסך 14 אינץ' התקציב כאמור הוא 3-4K אשמח לעזרה , תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להלן המפרט המבוקש: 1. בטריה בעלת אורך זמן (3-4 שעות שזה גם הסטנדרט היום, לא?) 2. מסך קטן יחסית, לניידות מקסימלית 3. כרטיס מסך שיכול להריץ משחקי תלת מימד, אני חושב שמשהו בסיגנון של X1400 של Ati או משהו דומה, אפשר גם יותר חזק 4. 2 ג'יגה זיכרון ידוע לי שהפעלת מחשב בתלת מימד גורמת לו להתרוקן מהר יותר מהרגיל, אבל חשוב שכשהמחשב במצב חיסכון הוא יחזיק כמה שעות טובות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שאני מחפש ללא הצלחה מחשב נייד לפי מפרט ספציפי, ליתר דיוק- מאפיינים רבים ספציפיים. הדרישות הן כאלו: גודל- 13.3-14", בהעדפה למחשב קטן ביחס למסך (הכוונה לדגמים שבהם המסך תופס כמעט את כל השטח, ללא מסגרת מיותרת) מעבד- Core i5 דור רביעי, רצוי במהירות שעון גבוהה יחסית כרטיס גרפי חיצוני- לא ה-Intel HD בלה בלה בלה HDD- SSD, 256GB ומעלה זיכרון- לפחות 4GB DDR3 יציאות- USB3*2, HDMI קורא טביעות אצבע אחריות ליותר מ3 שנים (בDELL הנוכחי שלי קיבלתי 5 שנים) אשמח להמלצות... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחי בדיוק סיים קורס קצינים, ובמסגרת תפקידו הוא יצטרך מחשב נייד, בעיקר להכנת מצגות, טבלאות, ומסמכים בוורד. כמו כל חייל תקציבו הוא נמוך - עד 3000 שקל. חיפשנו משומשים אבל כולם מפוקפקים, ומעדיפים לקנות חדש. ראיתי בZAP מחשב Dell Latitude D600 14.1" 1.6Ghz 40Gb גודל מסך: 14.1 אינטש, משקל: 2.2 ק"ג, רשת אלחוטית: כרטיס אלחוטי מובנה 802.11 , דיסק קשיח: 40 GB, יצרן: Dell 2700 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם עליו. בנוסף עומד על הפרק מחשב נייד Lenovo 3000 C100 Intel M 1.4hz 40GB עולה 2800. אחיו הגדול 3000 C200 (TZ05NIZ) 1.66GHzוLenovoו שעולה 100 יותר, 2900. אז, האם הזול ביותר מספיק טוב? האם אחרים שווים את השדרוג? ומה דעתכם באופן כללי? תודה מראש, כיף לחזור לפה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני חייל שמלפש דרך טובה להעביר את הזמן בבט"ש וחשבתי לקנות מחשב נייד לצורך משחקים. הניידות פחת חשובה לי ואשמח להריץ עליו משחקים כמה שיותר טוב. אני מעוניין במחשבים מבית ASUS או Gigabyte. הייתי פעם פעיל בפורום אבל עכשיו עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי בחומרת מחשבים ואשמח אם תוכלו לצרף למפרט הסבר קטן לבחירתכם. אשמח לכל עזרה, תודה מראש. VaZo
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עדיף מחיר כמה שיותר זול. המחשב הוא לצורך עבודה משרדית בלבד (Office, Browsing). גודל מסך: "15 כונן קשיח לפחות 160GB צורב DVD WIFI. כולל מערכת הפעלה WinXP. המליצו לי עד מחשבים של DELL. חשוב שהמחשב יהיה אמין. (מחשב קודם של Compaq החזיק יפה מאוד ~7 שנים - לא היה במעבדה פעם אחת) שאלה: מה המשמעות/חשיבות של אחריות בינלאומית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם לגבי מחשב נייד שאני מחפש. אין לי בעיה לקנות את המחשב בחו"ל ושישלחו אותו לארץ. נק' חשובות: + מסך 13 או 14. + משקל 2 ק"ג. + איכות מסך גבוהה (ברמה של סוני או אפל) + 4 GB זיכרון לפחות. + מצלמת וידאו. + ניידות גבוהה (4- 7 שע') + פעולה שקטה. + שלא יחמם את איזור שבו הידיים מונחות ע"מ להקליד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. אני לא מתחבר למק-בוק אייר או פרו. תודה רבה על העזרה! גלעד
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיהיה עם גימור טוב,גודל מסך או 12 או 14 עם סוללה בריאה. התקציב בסביבות ה2000 שקלים תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורוצה לשמוע המלצות על מחשבים טובים שישמשו אותי לגלישה באינטרנט, לעיצוב דו מימדי (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור), לצפייה בסרטים ופה ושם שיריץ איזה משחק קל (עם דגש על הקל, כך שלא יהיה פקטור עיקרי בבחירת המחשב). התקציב הוא עד 5 אלף. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ, לא מתעסק עם תוכנות של 3D) התקציב הוא בין 4000 ל-5000 ש"ח אני לא יודע לגבי גודל מסך, גודל HD וכד'. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת הרבה מאוד בטיסות לחו"ל מהעבודה, ובזמנה הפנוי המשחק שהיא נותנת בו בראש בבית הוא דיאבלו 3! אז.. היא מעוניינת לרכוש מחשב נייד שאולי יאפשר לה להיות קצת בעניינים גם בחו"ל. אשמח לקבל את המלצתכם בעניין. אני חושב שתקציב באיזור ה-5,000 הוא כיוון טוב להתחיל בו למרות שאין לי מושג מה מחירם של מחשבים ניידים לגיימרים כיום.. כמובן אם אפשר לרדת מזה זה מעולה. אין צורך באיזשהי מכונת מלחמה, אלא פשוט מחשב שיריץ את המשחק. אין צורך לקחת בחשבון משחקים בעתיד. * מטרות המחשב? משחקים (בעיקר דיאבלו 3), סרטים, ועבודה משרדית. * גודל המסך? 15 אינץ', רצוי מט. לא חובה אם פונקציה של מחיר. * רזולוציית המסך? אני מניח שככל שגבוהה ויתר, יותר טוב. * משקל רצוי? בגלל שמדובר בנסיעות לחו…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן אז ככה, אמא שלי מחפשת מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה ומולטימדיה (אינטרנט, סקייפ וכד') אני ממש לא מבין בתחום כי אני רואה שיש אלפי ניידים ואין לי מושג מה עדיף על מה... רק חשוב לה שהמסך לא יהיה קטן סטיל 10" כעיקרון התקציב הוא 2000-2500 ואם יש צורך אפשר לחרוג ממש מעט (אני לא חושב שיש צורך..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הצעות סותרות ועכשיו קיבלתי המלצה על הפורום הזה אז אני מנסה מחדש. השימוש הכבד ביותר שאני מתכנן הוא עריכת סרטונים. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה השוק, אבל גם חשובה לי הניידות (אני מתכוון לקחת אותו איתי לכל מקום) אז אני מניח שזה יאזן אותי על טווח מחירים ספציפי. לא יד שניה כי אני לא באמת יכול להיות בטוח במה שאני קונה. מחו"ל אפשרי, אבל רק ממקור אמין שאני יכול להיות בטוח שלא אצטרך לשלוח לאחריות כי זה יהיה סיוט. מה יש לכם בשבילי?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים: גלישה באינטרנט , עבודה עם מיילים , office , חיבור למקרן חיצוני (לצורך הצגת מצגות) מדובר במחשב למרצה/ מורה בקורסים ברחבי הארץ. כתבתי שהתקציב הוא עד 4000 ש"ח , אך אין באמת סף אמיתי - כלומר: אם תביאו לי מחשב ב5k ותסבירו מדוע אני מוציא עוד 1000 , אז בכיף. עדיפויות: 1. מסך 15.6 , כן - מסך גדול. 2. מקלדת נוחה וגדולה - אין ממש צורך במקלדת מלאה ( המספרים בצד ימין לא חשובים לי). 3. DELL (אלה אם כן תגידו אחרת). 4. אחריות טובה. נקודה חשובה: לפי הצרכים שתיארתי , מחשב נייד ב2.5k יעשה את העבודה בצורה מעולה++ ,אז אם אתם מציעים משהו יותר יקר - אני צריך הסבר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה מינימלית עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים\סדרות HD\4K, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן חיצוני (יש 2 של 3TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מחפשת מחשב נייד עם מסך 15 אינץ' (או יותר) לצרכי צפייה בסרטי HD. מומלץ כונן אחסון גדול מאחר שמתוכנן אחסון של סרטי HD על המחשב. אשמח להמלצות למחשב טוב שיעשה את העבודה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים, גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה + קצת משחקים, חלקי המחשב לא זרים לי, אבל אין לי את הידע לבניית מפרט שיעבוד טוב למה שאני צריך, במיוחד כשזה מגיע למשחקים (כרטיסים גרפיים) ולדורות המעבדים החדשים, אני לא יודע אם ני צריך מחשב "גיימינג" שיכול לתת לי מענה על לצרכי העבודה, או מחשב לצרכי עבודה שיכול לתת מענה גם ל"גיימינג" אשמח אם יש רעיונות והצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שואף ל6k, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קימפול ווירטואליזציה קלה, צריכת מולטמדיה, רוצה יכולת להריץ קצת משחקים (GTA 5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-