עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המחשב עבור אחיינית שלי תלמידת י"ב כך שישמש בעיקר ללימודים וצפייה בסרטים. * תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש * רזולוציית המסך? כמקובל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמקובל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נו באמת :-) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגלל שלא מדובר בי מעדיף לקנות בחנות מסודרת כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. * מטרות המחשב? סרטים ולימודים, ורוצה שיריץ משחקים חדשים, אבל לא חייב על הגדרות גבוהות, כל עוד הם רצים חלק לא אכפת לי לשחק על MEDIUM.. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותר קל, אבל זה לא מה שיפיל אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שיהיה SSD 256GB * כונן אופטי? לא מכל החיפושים זה בינתיים נראה לי הכי סביר: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=7198 הבנתי שאפשר לשדרג לSSD תמורת 500 שח ולקבל את ההארד-דיסק של ה-750GB בצד.. דעתכם על המחשב הז…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by LeXosaar,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יחסית כללי... לא משהו כבד במיוחד אבל שלא יריץ לי רק אופיס וכו.... קצת מעבר... עד היום הייתי עם hp pavilion g6 (מאוד ישן....) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k-4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט אופיס, קצת פוטושופ, הורדות וצפייה ב4k דרך hdmi, וממש מעט משחקים לא משהו מיוחד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

5. כמו שכתוב בכותרת מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בשביל אמא שלי, השימושים: אינטרנט,סרטים, עריכת תמונות, מוזיקה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ6שעות ללא התענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חייב אבל HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן, עם אפשר עדיף WIRELESS * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD? כמובן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא 2300 שקל, לא אכפת חברה, בעיקר מחשב חזק אמין שכולל I3. אפשרות שחש…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אלו הדרישות שלי מהמחשב: המחשב לא ינוייד הרבה וישמש כמחשב ראשי. בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט. מסך: 15.6 מט לד חיבור אלחוטי בתקן N מצלמת אינטרנט מובנית איכותית + מיקרופון מעבד: עדיפות לI3 או I5 אם אפשרי בתקציב. ללא מערכת הפעלה תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  7. מטרות המחשב: עבודה משרדית, בעיקר בבית (הסיבה שזה לא מחשב נייח עדיין לא ברורה לי לגמרי, אבל הפסקתי להתווכח) גודל המסך: 15-17.5 אינץ' משקל רצוי: לא משנה (לא מתוכנן לצאת מהבית כמעט) האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': אין צורך (אבל לא מפריע) גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB, אבל ההפרש במחיר לא משמעותי עדיף יותר כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD כונן bluray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. xp אם עדיין אפשר להשיג, או win7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ דרישות נוספות: מקלדת גדולה ונוחה (עם numpad בצד ימין) מ…

8. Started by ronen100,

מטרת המחשב :לשימוש עסקי,נדרשת יכולת הפעלה תוכנות שונות ( לא גרפיות ) כגון תוכנות פיתוח תוכנה Visual Studio משקל : חשוב ביותר משקל נמוך ככל האפשר מקסימום 1.6 ק"ג ( מיועד גם למצגות ופגישות - ניידות רבה) גודל מסך : 12"-13" סוללה : נדרשות מספר שעות 3-4 (אין צורך ביותר) צורב DVD : רצוי אך לא הכרחי תקשורת B/T WIFI ,רצוי גם מודם סלולרי פנימי מחשב דומה שעונה לנתונים אך יקר מדי :LENOVO X200 *

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. מחפש מחשב נייד לאבא שלי מחשב שישמש אותו להכל חשוב מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל...ממש קל כמובן חדש לא יד שניה אחריות של 3 שנים. צריך סוללה ממש ממש טובה ושיהיה בן-ז**ה של מחשב התקציב הוא ממש גבוה עד 20,000 ש"ח תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לבת זוג שלי מחשב נייד, השימוש כנראה יהיה די רגיל: אינטרנט, אולי אופיס, סרטים ונטפליקס. חשוב לי שיהיה דק וקל ונעים לעיניים, אני לא מבין במחירים של מחשבים ניידים , האם 1300-1500 עם חריגה לכאן או לכאן זה תקציב ריאלי?

11. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא מיועד למשחקים כבדים (אולי משחקים קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא עקרוני. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב מאוד, אבל עדיף שכן. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אני לא חושב, אבל מעדיף מחשב עם אחריות ארוכה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני יודע שאין באמת צורך למעבד חזק יותר מ-i3 לשימושים בסיסיים אלה. אבל אני רוצה מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר. בנייה איכו…

12. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לסרטי HD, משחקים קלים, אינטרנט ועבודות. הוא חייב להיות בעל רמת ניידות גבוהה ולכן במשקל של עד 2 קילו. התקציב הוא עד 5K.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Chymes,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד סביר, שילווה אותי במשך שלוש שנים בחיל האוויר. אינני מחפש משהו מפלצתי, אבל אני גם לא רוצה לקנות זבל. תקציב כ-5000 - 5500 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יוכל לקרוא סרטי DVD ולהריץ משחקים בצורה סבירה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחפש מחשב נייד לתיכנות דוט נט פייתון גאווה תקציב 7000 אפשר לחרוג באלף רצוי בחנות ישראלית אך אפשר גם אמזון תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש להחליף את המחשב העתיק שברשותי ולהשתדרג למשהו חדש, הנה הדרישות שלי: * מטרות המחשב: תיכנות (פיתוח אפליקציות בעיקר) ומשחקים (לא צריך שיפעל על ההגדרות הגבוהות ביותר כמובן, מספיק שירוץ) * גודל המסך: 14-15 * רזולוציית המסך: לא קריטי, אבל כמה שיותר כמובן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משהו ספציפי, אבל מסך מגע יכול להיות תוספת מעולה * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, הוא רוב הזמן יחובר לשקע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB יספיק, ועדיפות שיהיה גם SSD * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tzatza,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בשביל תכנות וגרפיקה קלה, פוטושופ וכאלה (בקיצור, לא תכנות גרפי). חשוב שיהיו בו: - יכולת להפעלת הרבה תוכנות בו זמנית - חיי סוללה ארוכים מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שישמש לעבודה משרדית ולתכנות עם Visual Studio 2008 וסביבות פיתוח אחרות. מסך בגודל 15.6 התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אבל אעדיף לשלם פחות אם יש אופציה משתלמת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח רצוי לא ולחסוך לחרוג אולי ב500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס , לימודים, Blender / photoshop ( היא אוהבת לצייר) תכנות, משחקים קלים כמו roblox ו minecraft 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אל חוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 ומטה - הוא צריך להיות נייד מספיק כרגע היא סוחבת …

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ושיריץ גם cs:go על הגדרות גבוהות - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs go בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 15.6 הכי קלאסי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת (לא משנה החנות) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חמישי הקרוב באילת …

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוקטובר ואני צריך מחשב נייד.. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אשמח לתשובה מהירה, יש לי פרק זמן מוגבל בו יהיה מי שיקנה לי את המחשב בארה"ב. הוא יהיה בLA אם זה עוזר. תודה מראשדן

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אהלן, אני נוסע לארה"ב, ואני צריך לפטופ שיעלה את פוטושופ בצורה נאמנה. התקציב שלי הוא גג עד 600$, עדיף כמובן פחות. מסך איכותי אני יודע, והעיקר שלא ישקול מעל 2.8 קילו. ראיתי את הנייד הנ"ל - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027732&type=product&id=1218010173766 מה אתם אומרים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. בעיקר לאינטרנט, סרטים, תוכונות וגם שיוכל להריץ משחקים לא כבדים ברזולוציה טובה כמו פיפה 2023 אני כמעט ולא משחק אבל מידי פעם כן. חשוב לי מסך איכותי כמו iPS ברזולוצה גבוהה, מעדיף מסך בגודל 14 אך אם יש משהו יותר גדול אז בסדר עדיף עם מערכת הפעלה אך לא חובה מחפש משהו שהכי הרבה נותן תמורה למחיר ואפשר גם קניה מחו״ל כמו אמזון או בארץ במידה והפער לא משמעותי. תודה

25. שלום לכולם. אני רוצה מחשב נייד לשימוש מינהלי. אני מחפש מחשב נייד אמין עם אחריות טובה. חשיבות למסך בריא לעיניים ומקלדת נוחה להקלדה יחס ביצועים מחיר גבוה. קרוב שלי יהיה באזור ארצות הברית בעוד חודש אז אשמח לקבל הצעות בכיוון. לסיכום המחשב הכי טוב במחיר הכי נמוך שאפשר --לקבל הרבה ולתת מעט. תודה מראש לכל העוזרים. אם יש אפשרות לציין לי מקומות אפשריים ורשתות זולות בארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.