עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט מKSP בקובץ המצורף. תקציב דחוק, כולל מסך צריך להיות מתחת ל3000₪. אשמח לקבל חוות דעת המפרט, והמלצות לגוף קירור זול ונחמד למעבד ומארז סביר. אני ירושלמי. יש אפשרות לקנות מחנות רחוקה במשלוח אך אעדיף שלא. רק אם זה באמץ יהיה שווה את זה (מבחינת חלקים שאין במלאי בKSP או הנחה כלשהי) תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by below_z,

יש לי מחשב ישן שאני חושב להפוך לHTPC מעבד Intel Penium® 4 3.00GHz לוח אם G41M-ES2L והכרטיס מסך מובנה בלוח זיכרון 2GB מ DDR 2 ספק ג'נרי ישן של 550W רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו כרטיס טלוויזיה כלשהו ושיריץ סרטי HD? או שכרטיס בלבד לא מספיק וצריך לשדרג את גם את המעבד?

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by GB,

שלום לכולם! המפרט שלי הוא כזה: AMD1800+PRO לוח אם של חברת ASUS (לוח אם משולב) 256 DDR SIS 651 20 GB מה אתם חושבים שכדי לי לשפר אני פתוח לכול הצעה עד 2000 שקל ובקשר לכרטיס מסך עם כדי, שיהיה טוב ושיוכל להריץ משחקים לעוד שנה לפחות בתודה מראש לכול התגובות.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. היי, הכותרת למעלה די ממצה, אבל אני ארחיב על השימושים העיקריים שלי במחשב: מלבד שירים, סרטים וגלישה באינטרנט אני גם מתכנת, ומריץ על המחשב VS+SQL Server 2005. אני מעוניין גם להקים במחשב דומיין וירטואלי, מה שאומר שלעיתים ירוצו על המחשב כ 4 מכונות וירטואליות במקביל (domain controller ועוד כמה תחנות קצה). התקציב שלי הוא בין 4500 ל 5000 ש"ח. אין צורך במסך. אשמח לעזרה, תודה מראש! עריכה: עוד כמה דברים ששכחתי: 1. אני מעוניין גם בצורב DVD וגם בכונן DVD (לא נוח רק עם צורב) 2. אני מעוניין גם בכרטיס רשת אלחוטי 3. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אני מתלבט בין מספר דגמים של מחשבים לצרכי לימודים. מה שחשוב לי במחשב שיכלול: 1. מערכת חזקה מספיק להחזיק מספר רב של ישומים, כולל סביבות VM וקמפול מקביל במספר סביבות. 2. משקל קל וגודל קטן למחשב 3. סוללה טובה, שתחזיק בעבודה משהו כמו 4-5 שעות. 4. מסך מט מהווה יתרון עבורי נכון לעכשיו ראיתי מספר אופציות שנראות לי על הפרק: 1. ה-T410 המוכר של לנובו שעולה בארץ משהו כמו 5500 שח עם מעבד i5-520m 2. הנייד החדש HP ELITEBOOK 8440P שעולה באזור 5500 שח ונראה מצויין. 3. הווסטרו החדש של דל Dell Vostro 3300 שקצת זול וחלש מהשניים האחרים, ובעל סוללת 4 תאים בלבד. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם במיוחד לגבי השניים הראשונים. הגיוני לחסוך את הכסף ולקחת את הדל למרות החסרונות שלו?

6. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  7. האם מומלץ לקנות משטח קירור למחשב נייד ? קניתי היום מחשב חדש , נראה לי מחשב מאוד טוב וחבר שלי המליץ עליו. איך עוזר בדיוק משטח קירור לשמור על המחשב ? תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא מאמין שבעקבות הדרישות יהיה מה לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סדרות, גלישה מוזיקה, רגיל לחלוטין. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני עוד לא יודע אם עדיף לי 19" או 22", זה משחק תפקיד. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל מה שיש, כולל החדשים ביותר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. אין לי הגדרת תקציב מכיוון שאני לא יודע כמה עולים כאלה. הכרטיס אמור לשמש לתוכנות הבאות: Autocad 2016, Sketchup Pro, Photoshop CC ויתכן שגם Adobe Illustrator הגרסה המלאה זה ירוץ על Windows 10 X64 תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. Started by כינויכינוי,

שלום פורום יקר ראשית רציתי להודות לכם על העבודה הנפלאה שאתם עושים פה, אתם עוזרים להמון אנשים ולא תמיד מקבלים את התודה, אז בשם כולם - תודה ולעניינינו, גם אני צריך המלצה אז אתחיל במילוי השאלון שלכם: * מטרות המחשב? צרכים סטודנטיאלים בסיסיים: אופיס, אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 13 אינץ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, שלא יהיה מתחת ל-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כזה שיתאים למטרות המחשב, לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אפשר. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין לי מושג מה זה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נגיד שלא, אפ…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  12. רוצה לקנות נייד לשימוש ביתי אופיס אינטרנט קצת משחקים ושמירת תמונות וסרטים של הילדים. תקציב 2500-3000 שח מוכן לחרוג במידה וכדאי מחפש מחשב יחסית מהיר ומתקדם . אמין שמחזיק מעמד לטווח ארוך עםסך גדול וזיכרון לפחות 8GB. אשמח לקבל כמה אופציות....אם אפשר. תודה.

13. ברשותי מחשב נייד של IBM THINKPAD R50E עם מעבד של 1.8 ו-504 מגה זיכרון לאחר ההתקנה של אקספלורר 7 וSP3- המחשב ממש זוחל-האקספורר נפתח לאט, זמני טעינה ארוכים מהאינטרנט. 1. מה עשויה להיות הסיבה -חוסר בזיכרון - אם כן עד עמה להרחיב את הזיכרון 2. האם יכול להיות שהסיבה שהוא זוחל זה בגלל ה- SP3 או אקספלורר 7 אגב גם פייר פוקס של מוזילה מגיב בצורה דומה למי הפיתרון ? חוצמזה : מי הספקים של IBM בארץ ? שאני יכול לפנות על מנת להגדיל את הזיכרון ?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  14. אהלן, אני אשתמש במחשב לצורך: 1) הצגת סרטים ב720P על מסך 42 בשוטף. עדיף שיתמוך גם ב1080P. 2) תכנות, לכן הבנתי שעדיף לי מעבד C2Q בשל ביצועים טובים יותר טובים לתכנות. 3) שימוש שוטף אינטרנת, הורדות, מסמכים וכו". 4) מכונה ווירטואלית, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מכונה אחת בלי שהמחשב יקרטע. 5) משחקים, אני לא גיימר ואני לא עושה OC לכן הסעיף הזה הוא בסימן NICE TO HAVE. * מאוד חשוב אני רוצה מחשב שקט המחשב ישב לי בחדר ואני רוצה לישון טוב בלילה אפילו אם המחשב פתוח ( המחשב הקודם שלי היה נשמע כמו טרקטור !) יש לי כבר מפרט שהכינו לי בחנות תגידו מה דעתכם : מעבד : Q6700 CORE 2 QUAD לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L זיכרון: DDR2 2*2GB KINGSTON HYPERX CL5 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4830 …

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by boazaha,

שלום ותודה מראש לעונים: אני עובד בעיקר עם פוטושופ ולייטרום ורוצה שהמחשב יטוס. כרגע הוא בסדר, לא איטי אבל לא מהיר כמו שאני רוצה. השאלה שלי: כדאי לשדרג את שלי (מפרט מצורף) או שכדאי לי חדש? קצת יצאתי מהענינים הזמן האחרון ואשמח ללמוד מחדש. תודה!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. אם אפשר לוח אם לא של GB (מאוכזב) תודה

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במפרט בשביל חבר עד 3000 שקל כולל צורב DVD לא כולל מסך.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by aaviran,

השאלה בכותרת, המפרט פה מימין.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by spider272,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטי HD.משחקים כמו call of duty..גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה זה.שיהיה FHD * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רוזולוצייה שיהיה איכותי לHD ויהיה נוח לגלישה באינטרנט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by יוסף 2,

היי לכולם אני חדש כאן ברצוני לקנות כרגע מחשב מיקרוספט סרפס בוק מחו"ל ואני חושש שהחשמל בארץ לא יתאים לחשמל שם האם יש לי למה לחשוש? אשמח לדעתכם כי הבנאדם שנמצא שם צריך כבר לחזור לארץ תודה רבה לכולם

21. Started by EyalH,

שלום רב, ביקשתי מפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים (כמו WITCHER או STARCRAFT), ללא משחקי רשת. (לא מאסיביים, בכל אופן...) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הגעתי למפרט הבא. אשמח לשמוע חוות-דעת / ביקורת / הצעות. מסך: AOC E2250SWDNK 21.5" http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10902 מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz – TRAY http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10916 לוח אם: GIGABYTE GA-H87M-HD3 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=9968 זיכרון: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY WHITE http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10887 כרטיס מסך: GIGABYTE GTX750TI 2GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowIte…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by דרומי,

אני לא יודע אם הת'רד במקום...אתם תחליטו אם צריך להעביר מכרתי תמחשב הבא(בן 7 שנים) ב 300 ש"ח תגידו אם זה יצא שווה: PENTIUM 2-300MHZ לוח אם AV61 SHUTLLE צ'פסט של VIA 256 SDRAM VOODO 3 3000 16MB מארז+ספק300W משהו פשוט כרטיס רשת כרטיס קול CREATIVE פשוט CDROM*32 בלי HD,מסך,כונן,צורב. -------------------------------------------------- תאמת אני בספק אם בכלל הייתי מוער אותו מתישהו למישהו ובעקבות כך שאני גם קונה מחשב חדש השבוע אז 300 ש"ח לא יפריעו... רציתי 400 אבל זה חבר אז סיכמנו על 300...זה מחשב לאחיו הקטן שלא צריך הרבה מהבחשב...בעיקר אינטרנט... אני יודע זה אולי מצחיק... ;D אבל מה אתם אומרים שווה? תודה.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by faxE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  24. שבוע טוב, רכשתי מחשב נייד חדש לפני מספר ימים http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1507&CategoryID=15 וברשותי שני שלטי משחק של PS3 אשר ניתן לחבר אותם למחשב ולשחק. לפי מהפרט אין שום סיבה שהמחשב לא יריץ משחקים בסדר גודל של FIFA 2014 PRO וכו' השאלה מה בנוגע לכרטיס המסך המובנה? האם הוא יעשה את העבודה? האם הוא לא יריץ אותם בכלל? או שיגרם למחשב נזק כלשהו? אשמח לדעת לפני שאני אתחיל להתעסק בהסבת המחשב לקולנסולה משחקים בזמני הפנוי? צ אם לא כמה יעלה לי בערך לשרדג לכרטיס מסך אשר יעשה את העבודה נאמנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. שלום אנשים, אני עוזר לחבר לבנות מפרט למחשב למטרת מוזיקה וכל מה שקשור בתחום המוזיקה וקצת למשחקים , אשמח לקבל פה הצעות למפרטים עד 6000 שח אם אתם מצליחים עם מסך מה טוב , אם לא אפשר גם בלי תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.