ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מפרט מחשב מעבד Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E7500 CPU Speed 2.93GHZ לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel® P43 + ICH10 Chipset זיכרון 2x1GB Kingston Value 800MHZ דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E צורב DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז # מארזRAIDMAX APEX165 # ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275 מה דעתכם על המפרט ? במחייר 2500 ש"ח האם יש בעיה לחבר את הכרטיס מסך אם לוח האם והאם הכרטיס מסך יעבוד בתפקוד מלא ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם לקנות נייד בדיוטי פרי של באג, הנה הפירוט שלו: מחשב מחברת acer דגם TM5730G מעבד intel core 2 duo T6570 (2.1 GHz front side bus 800 MHz 2MB cache מערכת הפעלה Vista home premium זכרון 2GB (667MHz) דיסק קשיח 250 GB כ. מסך ATI HD 3470 256MB מסך TFT 15.4" LCD, יציאת HDMI תקשורת Lan + Wireless, Bluetooth אחריות שנה מחיר: 949$ מה דעתכם? שווה את המחיר? אני יודע שהמחשב לא רע בכלל, הכרטיס מסך קצת חלש אבל אני לא אשחק בו ממש במשחקים. בקשר לחברה, acer, שמעתי עליה כל מני דברים, מה אתם חושבים? חברה אמינה וטובה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הנה ה מפרט שהרכבתי: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1100 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 630 ] 1 Memory : A-DATA 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 [ ¤ 640 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5900 V9950/TD 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 900 ] 1 Cases : Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless Gaming Case (P/S not included) [ ¤ 250 ] 1 Power Supplies : Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC [ ¤ 360 ] 1 סה"כ : 3880 ללא המעבד :2780 הערות: 1.הכרטיס מסך והמארז - המחירים שלהם הם המחירים שבהם אני קונה אות…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, כבר כמה זמן שאני חפש מפרט טוב וזול וזה מה שמצאתי עד עכשיו. כמובן אם יש הצעות טובות יותר אני אשמח. (המחירים מפנדה) מפרט 1: 1 Compucase Mini ITX 8K01 Black 160W PSU 265 ש"ח 1 Zotac ION Mini-ITX Atom N330 1.6GHz Dual Core WiFi HDMI 980 ש"ח 1 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G 219 ש"ח 1 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 260 ש"ח סה"כ 1,883 ש"ח מפרט 2: 1 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AMD 785G+SB710 Chipset AM3 DDR3 499 ש"ח 1 AMD Athlon II X2 245 Processor 2.9Ghz 2Mb BOX AM3 305 ש"ח 1 Western Digit…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מעבד amd 3200+ לוח אם gigabyte k8ns מארז+ספק כוח RAIDMAX Cobra 822 SILVER 420w דיסק קשיח maxtor 40 giga כרטיס מסך nvidia 5200 fx cd rom asus 52x צורב פיליפס זיכרון 256 MB
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברשותי המחשב הנ"ל ויש לי בעיה שממש לא מובנת לי. למחשב יש Bluetooth מובנה, כשקניתי אותו הבלוטו'ט עבד כמו שצריך עם ווינדוס XP . לאחר כמה חודשים שידרגתי את המחשב לווינדוס 7 ומאז המחשב אינו מזהה את הבלוטו'ט. הורדתי כמה דרייברים מכמה אתרים והמחשב פשוט לא מזהה את ההתקן. למישהו הבעיה מוכרת? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא,פשוט ניסיתי כל מה שאני לפחות יודע. תודה ושבת שלום לכולם
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים (שוב), 1. לחדרון מסחר פרטי נדרש מחשב לצורך הצגת מערכות מידע (מבוססות דפדפן או תוכנות קלילות. מערכת המסחר נמצאת במחשב שני). בנוסף ישמש לצרכים משרדיים (אופיס) וגלישה. לא שזה יוצא דופן בימינו, אך המחשב צפוי להיות בשימוש כמעט כל שעות היום. 2. התקציב הינו 2K ש"ח עם אפשרות לחריגה של עוד 500 ש"ח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4-5. יש צורך במפרט מחשב מלא - כמובן שאין צורך בכונן דיסקטים (מתי כתבו את השאלון הזה? :-) 6. מארז ושקט: רצוי שקט יחסי (5) במארז מאוורר בעל פילטרים - החדר אפוף אפר ועשן סיגריות, ובקיץ ממוזג אך לא כל הזמן (צריך לפתוח חלונות...) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 8. מערכת הפעלה - וינדווס 7 צריכה להיות כלולה במחיר. 9. אין העדפה לחנות, ניתן לרכוש בכל אזור המ…
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחרי שישבתי וחשבתי הרבה זמן .. הגיע הזמן להחליט וזה מה שיצא: למי שלא רואה: http://img404.imageshack.us/img404/6434/sofiqx8.jpg הורכב ב SkyPc! לדעתי זה הכי טוב במחיר הזה שאני יכול להשיג. וזה הגג אני לא מתכוון ללכת על הרידאון 2900xt . כי אפחד עוד לא ניסה אותו. וזה נכון שהכרטיס מסך ששמתי שם לא יסחוב לי משחקים עם DX10? הרבה אומרים לי.. מה אתם חושבים?? אה והספק יתמודד טוב? זה הכי חשוב לי לדעת!! תודההה!
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי החלטתי בסוף להנמיך את הדרישות ואלו הדרישות עכשיו: סרטים HD, מוסיקה, אינטרנט, אופיס ומשחקים ישנים כמו DB1-2, SC1 וכאלה התקציב 2000-2500 ש"ח מקווה שיש משהו כזה נ.ב מסך 15.6 או 13.3 יהיו סבבה תודה רז
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב שישמש ל: 1. שימוש משרדי ביתי. 2. מחובר לטלויזיה (לידו) 3. משחקי רשת מפעם לפעם. קיבלתי כבר הצעת מחיר של 3,500 על המפרט הבא: מעוניין לחסוך אפילו יותר. מארז-גיימרים מקצועי Coolermaster 430+קירור מקצועי ZALMAN ספק כוח-ספק גימריםCoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte-USB 3.0- מעבד-Intel® Core i5 3570 3.4Ghz 6MB- זיכרון-16384MB-DDR3-1600MHZ-Crucial/Patriot- כרטיס מסךFX GTX 650 1024 DDR5 - דיסק קשיח-500GB Seagate SATA3 7200Rpm-.. כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP- כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio מקלדת-מקלדת מולטידיה הכולל משטח לכריות הידייםUSB עכבר-אופטי ארגו…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם T5500 הורדתי את התוכנה CPU-Z והיא מראה שהוא פועל על 997Mhz למה הוא לא אמור לפעול על 1.6Ghz?? למה? רק לפעמים זה עולה ל1.6Ghz
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תביאו לי מפרט עד 3000 שקל למשחקים.. תודה *ללא מסך..וציוד הקפי
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. ראשית, תקציב המחשב- ללא ציוד מקיף (עכבר, מקלדת ומסך) הוא בין 3.5 ל-4 אלף ש"ח. המפרט שאני זקוק לו הוא מפרט לגיימרים. לא מפרט טהור, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי את המשחקים החדשים בצורה נורמלית וטובה. מבחינת תכנות, אני לא מפתח ביותר מאקליפס (ג'אווה) או php. אפליקציות שהן די קלות יחסית. רמת השקט הדרושה: 7-8 לא מתוכנן לאובר-קלוק לגבי מערכת ההפעלה- אני עדיין לא יודע אם ארכוש ווינדוס7 או שפשוט אעשה מעבר לאובונטו. ההצעה הנוכחית, כולל הרכבה, היא מרשת cd-log באזה"ת פולג נתניה. סה"כ יש גם הנחה מסויימת מכיוון שמדובר בלקוח עסקי. חשוב לציין! מלבד המעבד והזכרון שהקציתי, אינני מומחה בשאר הדברים. בוודאי שלא לגבי ספקי הכוח, קירור וכיוב'. אשמח לשמוע דעות והצעות הנוגעות ל…
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני לומד לתואר בטכניון (ככה שאני יכול לקבל מע' הפעלה למחשב). יש לי היום מחשב ''15 של דל עם מעבד i3, ואני שוקל לקנות מחשב נוסף שאני אוכל לקחת אותו איתי ללימודים. התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח והשאלה אם כדאי לי למכור את הדל הישן ביד 2 וככה להעלות את התקציב מעט או פשוט להסתפק במחשב קל יחסית עם ביצועים בינוניים ולדברים שיצטרכו קצת יותר "כוח" להשתמש במחשב הישן יותר? * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרט, לא צריך עם יכולות גרפיות למשחקים. * גודל המסך? 11.6-12.5 אינטש נשמע סביר, אולי גם 10 מספיק? * משקל רצוי? 2 ק"ג מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד.…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
[h=1]טס לקנדה שבוע הבא. חייב להחליט בזמן הקרוב.. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט ו עיצוב גרפי (לא משהו מטורף כרגע) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות נראה לי.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 128 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטיס גרפי- אם באמת חשוב לעריכה גרפית די בסיסית.[/h]
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! מחפשת מחשב נייד עבור אמא שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש (מקלדת, מסך, חיבורים וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אם מאוד משתלם. כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי. בעיקר עבור אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי "משימה" של הרגע האחרון לרכוש ארבעה מחשבים ניידים למחלקת מכירות שתקום בקרוב. מאחר ומדובר במחלקה ניידת בעיקר - המחשבים צריכים להיות קלים ונוחים לנשיאה מאוד , אך חשוב שיהיה בהם כונן DVD במידה ויצטרכו להציג מצגת או להכניס דיסק. כמובן מערכת הפעלה עסקית .ושיתמכו בכל הדברים הבסיסים ושמדובר במחשב חזק וטוב. אין חשיבות למחיר... עכשיו לבעיה העיקרית - איזה דגם. באשכול אחר שפתחתי ציינתי בפני tgolin שאני מעדיף לנובו , גם בגלל ניסיון וגם מאחר וכל מחשבים הניידים שיש לי הם של IBM . אז השאלה אם יש דגם טוב שעונה על הדרישות - קל טוב וחזק מסדרת לנובו. כמו כן אשמח להמלצה גם על דגם של DELL בכל זאת לא רוצה לשלול אופציה טובה יותר , הספק שאני עובד איתו הציע לי דגם של DELL מסדרת Lat…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב, אני לא בטוח במאה אחוז שזה קשור פה לפורום, אבל אני בהחלט מתכנן לרכוש מחשב בשבועות הקרובים ולכן בין היתר אני רוצה לוודא שאני יודע כיצד להרכיב אותו באופן עצמאי. באופן אישי יש לי נסיון בהרכבה של מחשבים, יצא לי להחליף את הלוח אם שלי בעבר, ספק כוח, כרטיסים, זכרון, וכו... השאלה היא האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת בהרכבה של המפרט, כלומר, ראיתי שיש למשל משחות טרמיות למעבדים, האם זה חובה, האם צריך לקנות אחת? איפה שמים אותה? איפה עוד צריך לשים משחות טרמיות או דברים אחרים? האם יש משהו מיוחד שצריך לבצע בהגדרות של לוח אם באופן כללי (מלבד שדרוג BIOS לתמיכה בחומרה לפעמים, או משחק עם ג'מפרים) ? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
דגש על משתלם, עדיף כמה שפחות במחיר, מבוסס AMD, לא מתוכנן שדרוגים, משחקים ברמה בינונית, לא חייב על הגדרות גבוהות, דגש על כרטיס מסך משתלם למחירו, רזולוציה מסך 1680X1080, המחשב מיועד לסרטי HD, פוטושופ וכאלה. שקט לא כזה רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
הי, אח שלי אמור לקבל מחש מהעבודה והוא שאל אותי מה עדיף לקחת? אחד משני המחשבים המוזכרים בכותרת. למחשבים מפרט די דומה, מעבד זהה ואותה כמות זכרון. כרטיסי המסך מעט שונים, ובמחשב של דל מכניסים הרחבת USB 3 במקום הכונן האופטי. יש למישהו הכרות עם המחשבים הללו? המלצות? אשמח לשמוע, תודה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים חדשים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש ר…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-