ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
כשאני קונה מחשב נייד, האחריות במקרה של תקלה היא מול החנות או מול היצרן? האם אני יכול לגשת ישירות למעבדת היצרן למימוש האחריות ובכך לדלג על חנויות "בעייתיות" מבחינת אחריות?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
חברה בואו תעזרו לי בבקשה אני צריך שתעשו לי איזה הצעה מ www.ksp.co.il עד 2000 אבל עדיף לחסוך כמה שיותר מה שאני צריך מעבד,זכרון, לוח אם. אם יש אפשרות לכרטיס מסך על הלוח זורם יענו אני לא מבין בכרטיסים שהם משולבים על הלוח אם הם טובים או לא אין לי כל כך צורך בכרטיס מסך משוכלל כי אני לא בקטע של משחקי מחשב מה שכן HD כן דברים שמעניינים אותי USB3 HD ואם יש עוד שטויות שאני לא מכיר ומה שאני הולך לעשות עם המחשב זה להתעסק עם יצירת מוסיקה CUBASE VST וכאלה עכשיו אני הסתדרתי עם המחשב שיש לי כרגע, כן הוא איטי לי ואני רוצה לשדרג את היכולות אבל מה שאני בא להגיד זה שאני לא איזה מקצוען שצריך מחשב טוב ברמות וגם אם הסתדרתי עם הנוכחי אז צריך שיהיה שדרוג רציני מן הסתם אבל לא שגוזל הרבה אני מניח ש…
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עקב מעבר לעבודות תיכנות וצורך בנייד שיכול להריץ סביבות וירטואליזציה אני מעוניין במחשב הזה. אני לא מצליח למצוא חוות דעות קונקרטיות לגביו, בטח בגלל שהוא חדש... למישהו יש מידע עליו? יש אותו במחיר מאוד אטרקטיבי בnewegg. יש למישהו מושג אם אני יכול להזמין אותו עם כ. אשראי בינלאומי לכתובת בחו"ל? או שאני צריך להתקשר קודם לויזה ולשנות את הכתובת המקושרת לכ. האשראי שלי לכתובת שאני רוצה שישלחו את המחשב אליה בארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים וגם ללימדים בשנה הבאה. הכי חשוב שיהיו לו ביצועים טובים. זמן סוללה לא חשוב בכלל ומשקל גם לא לגמרי חשוב אבל ברור שעדיף פחות כבד. אני מחפש משהו בגודל 15" אבל לא מאלה שהם בעצם בגודל של 17" קיבלתי כמה הצעות, אחת מהן היא זו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5039&CatCode=315 אבל אני לא יודע מה טיבה, אם מישהו יוכל לייעץ לי או לחוות את דעתו אני אשמח מאוד תודה רבה, מוטי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איזה דרישות יהיו לי מבחינת החומרה לצרכי לימודים... אני מעדיף שיהיה עם זמן סוללה סביר (כלומר מעבד סדרה חסכנית יחסית כמו P8X00) ואיכות בניה סבירה. גודל מסך 13.3 ומעלה (ואם יש כרטיס מסך מחוזק, אז NVIDIA בבקשה). זה היה הכיוון שלי עד כה: ווסטרו V13, שמאוד חסכני בחשמל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm Latitude E5400 עם איכות הבניה הטובה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p87.htm והמחשב הזה עם חריגה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 ואם יש חנות מומלצת (אם נשארו כאלה) אז אשמח תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לנייד עד 3000 - אפשרי חריגה קלה אם זה מחוייב. המחשב לא צריך להיות סופר נייד, או עם דרישות מיוחדות. כן מעניין קצת עיצוב, יש דרישה למחשב עם צבע (חיצוני) ירוק אם אפשר. Dell ??
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות הגעתי למסקנה שעדיף לשלם250שח ולקחת אינטל..התקציב היה 2500 עליתי טיפה ל 2700 וזהו השימוש הוא ביתי ...לא משחקים ולא OC...קצת גלישה קצת סרטים..שידרוג לא חשוב לי.. מה דעתכם הייתם מוסיפים משנים משהו? אולי המארז והספק להוסיף 70 שח ולקחת את האנטק עם 380 ? נחוץ או אפשר לחיות עם הספק והמארז שבחרתי? ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪ ₪ 1 איסוף עצמי מהחנות סניף ראשון לציון. ₪137 ₪137 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪485 ₪485 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪42 ₪42 1 מקלדת Logitech Deluxe 250 ₪162 ₪162 1 מארז ללא ספק HEC 6C11 ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪280 ₪280 1 ז…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי למישחקים לא כבדים למוזיקה וסרטים ובין היתר ללימודים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320&cbar=p האם הכרטיס מסך שלו חזק יותר מה HD4570 של ATI ומה 5470??? תודה לכם על העזרה. לא שולל רכישה בארה"ב
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מעוניין לשמוע מכם המלצות אחרות או פידבקים לגבי המפרט הבא שהרכבתי. האם המפרט הבא יעשה את עבודתו כ- MEDIA CENTER(FHD FORMAT 1080P) בצורה טובה ? האם המארז מתאים ללוח אם והספק מספיק כדי להחזיק את המערכת יציבה ? האם בכדי לעשות OC ולהגיע ל ~ 3GHZ מספיק הקירור ושאר הרכיבים ? האם הכרטיס מסך מיותר וניתן להגיע לאותם הצרכים עם השימוש בכרטיס המסך המובנה בלוח אם ? ובגדול המלצות כאלה ואחרות מה כדאי להוסיף למחשב בכדי להעצים את חווית ה- MEDIA CENTER. המחשב מתוכנן להיות מחובר למסך קטן ובמקביל לטלויזיה 42" FHD כיצד עדיף לעשות זאת כדי שניתן יהיה לשלוט על פלט התמונה לכל מסך בנפרד ? המפרט: מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב, בלי לרדת ברמת ביצועים באחוז גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 90% מהזמן עבודה באוטוקאד 2010 2D ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). המחשב לשם פרנסה, שימוש כבד באוטוקאד בדו מימד בלבד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא בטוח לגבי הרזולוציה של המסך, ASUS 22 אינץ' * באיזה סו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למחשב לחבר סטודנט שיהיה לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, הרבה מוזיקה וסרטים, ושיכול להריץ מדי פעם תוכנות כמו סוליד וכאלה.... תקציב עד 2000 שקל, ללא מסך, יש לו 22" כבר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים ביותר עד ל5500 ש"ח אין חשיבות למשך חיי סוללה יש חשיבות לגודל מסך בתודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ובכן, לאחר בירורים וקדיחות מוח, הזמנתי את המפרט הבא: מארז: Antec 300. ספק: OCZ StealthXstream 500W. מעבד: Core i5 750 tray. קירור למעבד: Artic Cooling Freezer 7 pr0 rev.2. דיסק: Seagate AS 500GB S2 16MB, פלטה אחת. צורב: LG H24. זכרונות: 2X2GB OCZ 1600LV4GK CL7. כרטיס מסך: Sapphire 5850. מאווררים למארז: 2X ZALMAN ZM-F. מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו? הזמנתי מcobrapc אגב.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב HTPC מבוסס I5 המפרט: 1. מעבד I5 750 2. לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 3. זכרון G SKILL 4GB 2X2GB 1600 4. מארז ANTEC NSK2480 5. כרטיס מסך ATI RADEON 4350 SAPPHIRE 6. מבקש המלצה למאוור שקט במחיר סביר עד 150 עדיף פחות. האם הספק של המארז (380) מספיק? אשמח לקבל הערות והארות!!!!! תודה מראש המחשב מיועד בעיקר לסרטים (1080P) וקצת קצת למשחקים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב ואני לא מבין בזה כלום והוא גאון מחשבים קטן אני רוצה להפתיע אותו היום הולדתו בעוד כחודש! הוא משתמש בפוטושופ,הוא עורך סרטים,עורך אודיו ומשחק!והוא רק בן 13!!! כשדיברתי איתו הוא מדבר רק על הi7 והוא אמר שזה מעבד הכי טוב שיש האים זה נכון? הוא גם דיבר על הצ'יפורס 250 משהוא כזה הוא רצה מארז אנטק 300 משהו והוא רוצה לעשות אאאא... OC קיים משהוא כזה? אים כן מה זה? בתודה דודו
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחשב ניד שיהיה מיועד לMicrosoft office , העברות ע"י DOK וזהו. למחשב לא יהיה שימוש בסרטים , מוזיקה או משחקים. גודל מסך : 12' התקציב הוא עד 2000 , אפשר לקבל הצעות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ז כל הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. VS 2010 ומשחקים חדשים שיצאו... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 24 של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו? WOW וגם משחקים חדשים שיצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-