עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Omri_,

מה הולך ? אז הכרטיס מסך החליט שלא בא לו לתפקד כמו כ.מסך נורמלי , והוא בקרוב עולה השמיימה , וחוץ מזה , המחשב כבר לא כמו שהיה (i5 750 , ati 5850 וכו' וכו') בתכל'ס יש בו דברים ממש אחלה שאני יכול לשמור למחשב חדש (CM690ii, schythe mugen 2 rev B ,Seasonic 650ht) אלה דברים שאני אשמור , השאלה היא האם חנות תסכים להרכיב לי חלקים חדשים בנוסף לקיימים שיש לי ? ולעניין הרציני: 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זורם עם העניין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש רגיל(גלישה וטיפה עריכה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  2. עריכה: הפוסט קוצר ותוקן לבקשת Roy.T אני רוצה חוות דעת על המפרט שבניתי. הינה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא צריך פחות מ5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתכוון להשתמש בו להמון דברים: משחקים (משחקים שיהיו על איכות גבוהה, ושמשחקים חדשים יעבדו גם בשנים הבאות), עריכה גראפית, עריכת סרטונים, שימוש כללי יום-יומי שיהיה חזק ומהיר. בקיצור, אני רוצה שכל החלקים שלו יהיו חזקים, אני נמצא עליו הרבה שעות ביום ומתעסק בהמון דברים, אין לי איזה משהו אחד שאני רוצה שהמחשב יהיה חזק בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  3. להלן המפרט: AMD Athlon 64 3000 CPU Box 1,145 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 680 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 1,125 -כמות 2. WD 160GB 7200RPM 8MB 569 Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,550 LITE ON 52X32X52 RETAIL 190 Mitsumi floppy 1.44 40 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock No PS Gaming Case 345 Thermaltake TT420APD 2-fan 379 LG 17 FLATRON F700P 1,080 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 סה"כ: 8,199 ש"ח עכשיו יש לי כמה ספקות, קודם כל, אני לא עושה אוברקלוק (אין לי מושג איך ואין לי כוח להתעסק בזה), אז איזה זכרונות כדאי? האם המחירים טובים? יש מה להציע יותר טוב? האם כדאי לקחת מארז CI-6920? …

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  4. הי לכולם! רכשתי מסך VP930B וה-Geforce4mx ענתיקה שלי לא משדר לו דיגיטלי... יש לי pentium 1.7 עתיק והייתי שמח למפרט מכם: עבודה משרדית בעיקר, גלישה, מוסיקה, סרטים והרצת תוכנות חישוב שמנמנות (matlab). אני בכלל לא גיימר. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (אין מגבלת תקציב לעניין הזה). יש לי hitachi 160GB אבל אשמח להוסיף עוד מפלצת, אני צרכן ג'יגות כפייתי. נדמה לי שכדאי לקחת 2 ג'יג RAM. לגבי סטיק אחד או שנים - אני ממש לא מבין בזה. מעבד כפול ליבה - הבנתי שזה מומלץ. שוב - לא מבין בזה. חשוב לי שהמערכת תטוס על ויסטה. כרטיס מסך - יציאה דיגיטלית חובה. כרטיס קול יש לי, המחשב מתחבר לסוויצ' דרך כרטיס רשת. חשוב לי מארז נוח עם כניסות USB קדמיות. צריך גם צורב DVD (מתוכננת קפיצה טכנולוגי…

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש לסלון מחשב HTPC שיהיה מבוסס על המארז CFI A8989 CUBE 150W: http://tms.co.il/product/7378 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב : רק הזרמת תוכני FULL HD על מסך LED 55 INCH + גלישה באינטרנט + הורדת קבצים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: LED 55 INCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריכה לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים בחודש הקרוב ואני מתלבטת בין שני המחשבים הבאים(קיבלתי הצעה מאייבורי ומעולם הניידים): http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210192&Order=DESC#Aop http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10991 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום לכולם. אני די חדש בעניין, ויש לי שאלה די בסיסית. ברשותי נייד ישן HP 620. אני רוצה לרכוש לו סוללה חדשה. מתח המוצא של המטען הוא 18.5V והסוללה הנוכחית היא 10.5V. על מה עלי לשים לב ברכישת סוללה חדשה? האם אני יכול להרכיב סוללה עם מתח גבוה יותר מ- 10.5V ועם 9 תאים? האם חשוב להתעקש על סוללה מקורית למחשב נייד כזה ישן? תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 3,800 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Sony Vegas ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: במידה מועטה * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אסטרטגיה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. הא…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  9. היי שיפרתי לא מזמן את המחשב מה אתם אומרים היה שווה??? הישן שלי היה P4 1.6 Asus P133 512 SDRAM Radeon 9600SE

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1120 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 ¤169 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=888 ANTEC 900 ¤723 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=257 Thermaltake Toughpower 600W ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=982 הרכבה של מחשב חדש מעל 6000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 6000nis‎ ¤0 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=940 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 720…

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  11. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by agam360,

או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  13. Started by sagioto,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  14. הלפטופ ישמש כמעין תחליף שולחני - אך בכל זאת אשמח למשהו שהוא לא כבד מדי... תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות נייד, באזור ה4500 שקל. עכשיו, הדולר מאוד נמוך בימינו, ואני תוהה האם אני אקבל תמורה טובה יותר אם אני אקנה מחו"ל. אני מניח שהתשובה היא כן, ולכן, כמה שאלות. מה אפשר לקנות בארץ ב4500 שקל?. אני בור במחשבים ניידים, אז פירוט ולינקים יעזרו. ומה אפשר לקנות ב1000$ בחו"ל, והאם בכלל כדאי, אם אני לא נוסע לשם. האם זה חכם לעשות משלוח למחשב נייד? האם בכלל יש חנויות ששולחות? ומה עם אחריות בינלאומית? אני יודע שזה הרבה שאלות, אבל אני אודה למי שיושיע.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  16. שלום אני ניסיתי להרכיב לי מפרט אבל אני רואה שזה לא הולך.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו DOOM3 HL2 וכל החבורה אני מעדיף מעבד 64 AMD וכרטיס 6800GT עם עדיפות לLEADTEC לא צריך כונן דיסקטים וצורב.. רק דיוידי תודה מראש

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by speakspeak288,

היי, התקנתי לאחרונה וינדוס 10, ואני מחפש להתקין אנטי וירוס בגירסה מלאה, שהוא ללא תשלום. אני יודע שקיימות גרסאות חינמיות באינטרנט, אבל תמיד הן מגיעות עם הגנה בסיסית בלבד. הורדתי בעבר מספר תוכנות אנטי וירוס, ביניהן AVIRA, MCAFEE, AVG, ועוד.., בגירסתן החינמית, ותמיד בדיקות ההגנה היו חלקיות, ונדרש ממני בהמשך להוסיף תשלום. שתי שאלות: 1. מה האנטי וירוס הכי מומלץ, ומה ההגנות הכי חשובות שהוא אמור לספק? 2. מאיזה אתר אמין אני יכול להשיג אותו בגירסה המלאה החינמית? אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by almor12,

יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540P. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון ואת הארד דיסק. כרגע יש לו 2GB DDR3 1333MHZ בסלוט 1 והארד דיסק של 160GB בגודל 1.8". אני מעוניין להוסיף לו לפחות עוד 2GB בסלוט השני, השאלה עד כמה אני יכול לשדרג את המחשב מבחינת זיכרון? אני רוצה להחליף למחשב את הארד דיסק שלו, הבעיה שכמה שחיפשתי שום חנות לא מוכרת הארד דיסקים של 1.8", הנפח הכי גדול שראיתי זה 120GB וגם זה SSD. יש למחשב כונן דיסקים שהוא לא פעיל כרגע, יש אפשרות להוסיף הארד דיסק במקומו בגודל 2.5" סטנדרטי? אם כן, איזה כדאי? בגדול אני רוצה לשדרג את הכונן הקיים לפחות ל500GB שגם זה דיי הרבה בשבילי.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  19. Started by SADOTY,

שלום, בטח נשאלתם מאות פעמים אבל אני לא יודעת לחפש את התשובה: אני מחפשת מחשב ביתי , ללא תוכנות מיוחדות, שלא אצטרך להחליף כל 3 שנים בממוצע. מהיר. תקציב - 2000-3000 ש"ח. אם אפשר ללא כונן גדול. מה הייתם מציעים לי?

20. שלום לחברי הפורום, אחרי 4 שנים פוריות ויפות, המחשב הנוכחי שלי לא סוחב, והגיע הזמן להחליפו, או ליתר דיוק- לקנות מעבד, לוח אם, זכרון, ומארז וספק חדשים, ואליהם לצרף את הכונן הקיים, הצורב, כונן הדיסקטים ( :-\), וכל הציוד ההיקפי הקיים. אחרי שעברתי על הפורום ובאתר בכלל, ובעוד הרבה מקומות, נדמה לי שיש לי כיוון מצד אחד, אבל גם הרבה שאלות שאשמח אם תוכלו כאן לענות עליהן. אה, כן. השימושים- אינטרנט, הורדות של תכנים חוקיים יותר או (הרבה) פחות, אופיס, אולי גם ניגון מדיה (לצרכי preview בעיקר, אבל גם preview של hd). משחקים לא צפויים באופק, נראה לי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות, אם כך: 1) האם יש עדיפות למעבד Phenom II x2 545 על פני Athlon II x2 250? ההפרש במחיר הוא 140 ש"ח. מה …

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by Elad87,

GIGABYTE K8VT800 Athlon 3000 6BIT MICRON 512MB DDR 400MHZ WD 80GB SATA SAPPHIRE RX9600 256MB 1.44 AMD 400W 2xUSB 3FANS 3818 אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בתקציב הזה מבוסס AND64BIT מחשב שנועד למשחקים בלבד אז בבקשה שיתן לי מפרט.. כמו כן תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט האם הוא טוב?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by gggilad13,

בכמה אני יכול למכור את המחשב הזה? מעבד P4 1.5 128 MB RDRAM כרטיס מסך ג'י פורס 2 דיסק קשיח 40 גיגה כרטיס קול SB LIVE 5.1 ספק ג'נרי מארז ג'נרי צורה סמסונג 52*24*52 DVD כונן דיסקטים

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  23. יש לי תקציב של של בין 2000 ל2500 .. תיכננתי לקחת מיני נייד של אסוס ואז בדקתי וראיתי שהMSI WIND יותר חזק .. עכשיו בדקתי קצת באתר של אייבורי ומצאתי את הנייד Acer Aspire 5730ZI .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 הוא יותר חזק, יותר גדול ויש לו עוד הרבה יתרונות .. השאלה שלי היא האם הוא אמין ? למישהוא יש ניסיון איתו ספציפית או עם החברה ביכלל ? תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Madmonator,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  25. Started by iSmk,

מעבד : Amd 945 OC @3.73 קירור למעבד : Yasa scythe לוח אם : GigaByte GA-MA78LMT-S2 זכרון : 4G 1333MHZ KINGSTON ספק : 620W Sea-Sonic דיסק קשיח : Samsung 1 GB HD103SJ GigaByte HD 6870 OC Version מארז : MID TOWER (בחיים לא מצאתי דגם מדוייק )

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים