עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by R9nald0,

הייעוד של המחשב הוא למשחקים קלים ומאוד מאוד חשוב לי שהרכיבים במחשב יהיו "קרים" ככל האפשר ( כלומר, לא רוצה שום Radeon במחשב שלי ) בשביל לשמור על יציבות לאורך זמן. ציוד היקפי: לא צריך כלום פרט למסך. עדיף באיזור ה-500-600 שקל ועדיף שיהיה CRT ומתאים עד כמה שיותר למשחקים. רוצה מסך עם input lag נמוך ככל האפשר, מקווה שאפשר למצוא משהו איכותי בסביבות המחיר הזה. בכל מקרה אבקש לא לכלול את המסך בתקציב של המפרט כי אני מתכנן לקנות אותו לפחות חודש אחרי שאקנה את המחשב עצמו, התקציב הוא למחשב בלבד, אבל עדיין ארצה המלצות לגבי מסך העדפה לחברה כלשהי - כפי שאמרתי, מעדיף Nvidia על Radeon. אם הבדלי הביצועים גדולים במידה משמעותית בין שני מוצרים של שתי החברות בטווח מחירים זהה, ברור שאשקול שנית, וא…

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by danezeq,

יש איזשהו צפי מתי תיהיה ירידת מחירים לכונני SSD? אני שם לב שכבר הרבה זמן המחיר גבוה ועומד.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  3. פנטיום 4 1.9 ג'יגה הרץ כרטיס מסך גיפורס 2 64MB 40 ג'יגה כונן קשיח זה כל מה שאני יודע ככה בערך כמה שווה לי למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by Ic3 CuB3,

טוב, חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב למשחקים, הוא לא צריך ציוד היקפי. יש לו כבר צורב והארדיסק מהמחשב הקודם ולכן 80 ג'יגה יספיקו. זה המפרט שבניתי, אני לא מומחה גדול, אבל תגידו לי אם יש מה לשפר : מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB BOX 1232 ש"ח. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX7900GT 256MB Leadtek 1929 ש"ח. לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 582 ש"ח. זיכרון MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x1GB 1007 ש"ח. מארז+ספק Antec Sonata II 450Watt PSU 820 ש"ח. כונן קשיח Western Digital 120GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1200JS 387 ש"ח. מאוור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ש"ח. סה"כ 6117 ש"ח. *** יש לציין כי המחירי…

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  5. שלום לכל המעוניינים בצער רב אני מודיע על פטירתו של הנייד הישן שלי... הוא היה אהוב על חבריו, מנהיג חברתי, תלמיד מצטיין... ההלוויה היום. בינתיים, אני מחפש אחד חדש. צרכים: לא הרבה, בעיקר מוזיקה ועבודה משרדית (AKA לימודים), אינטרנט... טיפה טיפה עריכה של וידאו (ברמה מאוד בסיסית - אנחנו מדברים על Windows Movie Maker)... זהו בערך. צריך קיבולת גבוהה לרוקנרול. יש הבדל משמעותי בין המפרט הזה למפרט הזה (הוא נמצא שם למטה, גם כן וואלה האלה...), מלבד גודל ההארד דיסק, והאם יש למישהו כאן ניסיון עם המחשבים האלו, והאם הבדל משמעותי זה מצדיק הפרש של יותר מ1000 שקל? תודה לעונים ולמעוניינים

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by avz,

היי יש לי מחשב די ישן, COMPAQ EVO N1020V ואני רוצה לפרמט אותו ולהעלות את הווינדוס מחדש. נכנסתי לביוס וסימנתי שיעשה BOOT מהDVD. עשיתי SAVE ויצאתי אבל הוא לא ניגש לקרוא מהכונן אלא מהדיסק הקשיח, כלומר עולה הווינדוס שכבר מותקן עליו ומכיוון שאני רוצה להתקין עם SP1 ולא עם SP2 כמו שכבר מותקן, הוא לא נותן לי כי זו גירסה מוקדמת יותר. אני מבקש לציין שכונן הDVD תקין. אם אני מכניס דיסק (רגיל, לא של הווינדוס בBOOT) הוא קורא אותו בלי בעיות. ברצוני גם לציין שכבר עשיתי את זה במחשב נייח לא מעט פעמים, כך שהתהליך לא זר לי. האם במחשב נייד ישנו איזה שינוי או משהו אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב:עד 5000 ש"ח לנסות לנצל ולא לחרוג כלל,אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? א)שימוש תדיר ב)בעיקר למשחקים *משחקים כבדים farcry 2,crysis ודו…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by henz12345,

שלום לכם , אני רוצה לקבל את המחשב הנייד הכי משתלם במחיר של 5700ש"ח , המחשב יותר ל : מוזיקה , סרטים , משחקים (לא ממש כבדים , אבל נתקלתי כבר במחשב של hp שהריץ assassin creed והריץ need for speed carbon והריץ far cry 2 ) ולכן הם גם צריכים להכלל המחשב שהריץ תמשחקים הללו הוא hp pavilon לא זוכר תדגם , אבל זה המחשב שמקבלים במבצע של 012 אם אני לא טועה (שהיה בזמנו) ... בקיצור : מחשב שיתאים לכל הצרכים. תודה רבה ויום טוב ,חן . (אגב , המשקל לא חשוב כל כך ... אבל אתם יודעים ^^ שיהיה נייד... ושיהיה בו גם מסך איכותי )

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  10. צריך המלצה למחשב נייד שיוכל להריץ משחקים חדשים תודה לעוזרים ! אני מעדיף HP אבל בכל מקרה זה שיהיה למשחקים . כמו כן עם עדיפות למשקל נמוך.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. צריך המלצה לנייד עם המאפיינים הבאים: - מסך מט 15.6 אינצ' FHD (רזולוציה 1920x1080), ללא ברירה יתקבלו גם אופציות עם מסך מבריק. - מעבד כמה שיותר חזק i7/i5. - זיכרון 8GB. - HDD של כ- 1TB. - כרטיס מסך לא עקרוני. - מקלדת מוארת, עברית לא חובה. - עם USB3/HDMI/WIFI N/BT/Mic/Camera וכו'... - אחריות מינימום 3 שנים. - מראה סולידי. - משקל <3KG. - כולל Win7 x64 ואופיס (לא גרסאות נכות). תודה

12. Started by aviadpinis,

שלום הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מתאים לגיימרים לא לגיימרים רצינים אבל שיהיה אפשר לעשים אליו משחקים טובים? גם רציתי לדעת לגבי המחשב עצמו אם הוא חזק או מהיר ועד כמה טוב המעבד שלו אם אפשר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by orinky,

יש לי מחשב כזה : http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=806313 רק עם עם 500 גיגה HD . עכשיו אני רוצה לשדרג כ. מסך, למשהו בסביבות ה 500 שקל ( יוצא דיאבלו 3 בקרוב .. ), עכשיו הבנתי ב FAQ שזה בעייתי כי ברוב המחשבים הניידים הכ. מסך מולחם ללוח האם, וכי יש עוד אפשרויות לכ. מסך. ואני שואל, מה ההלצה שלכם לשידרוג כ. המסך שלי? איזה אופציות יש לי ? אם בכלל ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  14. טוב, אז נראה לי שזה הזמן לשדרג את הפנטיום 3 שלי, אז המפרט שחשבתי עליו הוא כזה: x2 OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box WD SATA 120GB 7200 RPM 8MB Bufer המחיר כרגע בסביבות 3000 ש"ח , יש אופציות או שינויים במסגרת התקציב?? המחשב לא מתוכנן OC אבל חשבתי אולי להתחיל להתנסות. תודה.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

היי, אני זקוק להמלצה לנטבוק 12.1 אינץ' עד כ 2000 ש"ח ללימודים. חושב שיהיה קל, ושיזוז כמובן. מה אתם אומרים על ה S12 של לנובו? שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. קניתי כבר מעבד (Q6600) ומארז (Thermaltake Tsunami), ככה שאני צריך רק את השאר. בניתי ביחד עם אח שלי מפרט, תחוו את דעתכם: מעבד: Intel Quad 6600 2.4Ghz מחיר: 1,100 ש"ח מארצות הברית מארז: Thermaltake Tsunami מחיר: 360 ש"ח מארצות הברית לוח אם: Gigabyte P35-DS3 מחיר: 610 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GTS 320mb מחיר: 1,550 ש"ח זיכרון: PQI 2X1GB ddr2 800MHz מחיר: 450 ש"ח כונן קשיח: Seagate Sata II 250GB 16mb מחיר: 350 ש"ח כונן אופטי: Asus DVD-RW X18 Lightscribe מחיר: 165 ש"ח קירור למעבד: Big Typhoon VX מחיר: 255 ש"ח ספק: Cooler Master extreme 500W מחיר: 300 ש"ח בסה"כ כולל הרכבה: 5,140 ש"ח

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by bimalin,

שלום רב, קיבלתי הצעה למפרט מה אתם אומרים? מעבד: intel core2quad q8200 2.33 GHz 4Mb לוח אם: Asus p5qpl-am Intel G41 זיכרון:DDr2 Pc800 samsung 2GBX2 דיסק קשיח: hitachi 500GB/7200rpm/16M דיסק אופטי: dvdrw Sata Lg gh22ns40X 22 כ. גרפי: Intel Gma X4500 On Board מארז: Marvelle 9hm300 500W מחיר כולל התקנה וווינדוס: 3,300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ומדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיעד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - plants vs zombies ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD אך יתכן בעתיד 4k. כמו כן יחובר למקרן ברזולוצית SVGA. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  19. אהלן, מחפש נייד עם אחריות של 3 שנים ומעלה. גודל קטן של 13.3 ומטה, כמה שיותר קטן יותר טוב, עד 2 קילו - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. כרטיס מסך בינוני מינוס ומעלה, שיאפשר משחקים לא דורשניים, אך בצורה חלקה, צריך גם לתמוך בניגון HD. דוגמא לא מחייבת: 3670. למטרות פוטושופ: מעבד core 2 סביר, 2GB כלול במחיר וקיום אפשרות הרחבה ל-4GB. יציאת DVI או HDMI אפשרות הרחבה ל320GB דיסק לפחות. צורב DVD המלצות?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  20. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 663 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 626 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 2 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 648 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 כונני דיסקטים Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Bla…

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by samuelz,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים הרצת מכונות וירטואליות - שימוש בתוכמה GNS למי שמכיר, התוכנה מדמה רשת ע"י הרצה של כמה מכונות וירטואיליות. הרצת מכונה וירטואלית על VMWARE שמדמה שרת (לדוגמא שרת DNS שירותי RADUIS וכל מיני). * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו ועדיף כמה שפחות - זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי כי אני מתכוון להתנייד איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דרוש יציאת COM כדי להתחבר לראוטרים של CISCO, אם כבר לא מייצרים יציאה כזו אני אסתפק במתאם כלשהו. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by Shinryuu,

היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  23. שלום לכול התותחים שבינכם... אני חייב מפרט עוד להיום בעזרת השם.. של מחשב נייח רק למשחקים במחיר של 4100 ש"ח כולל חריגה אין אפשרות לעוד... ציוד נילווה: בכלל לא! נטו מחשב.. אזור מעודף: צפון הארץ חרגיה: אין אפשרות.. שימושים עיקרים: גימנייק כבד.. משחקים כמו : GTA IV Battlefield 3 חנות ספציפית:ksp ivory העדפה לסוג מערכת AMD/Intel לא משנה איפה שיכנס המעבד והכרטיס מסך הכי טובים למשחקים ומממשש ממשש תודה לכולם((((((-: אתם אלופיםםם כול האתר הזה והצוות המדהים אין עליכם

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by The Burglar,

אני צריך מחשב ממש טוב שאפשר לעשות עליו עריכה לוידיאו בלי מסך רק החומרה המקלדת העכבר והרמקולים ובכלל מחשב ממש טוב במחירים בין 3000 ל - 4500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  25. Started by YOU123,

אני קונה היום מחשב ואני לא יודע מה לבחור מחשב מבוסס אינטל AMD אני לא צרייך ציוד הקפי או מסך העיקר שיוכל לעלות תוכנות כמו פוטו שופ ומחשקים כבדים וכו אני צרייך שתבנו לי מפרט כזה תודה

• 8 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.