ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לבנות מפרט לידידה שלי. היא עורכת וידאו בAVID 5.5. בינתיים נסגרנו על מעבד I7 (ככל הנראה 3770) וכרטיס מסך של אןוידיה (ככל הנראה 550TI). לגבי זכרון היא מתלבטת בין 8 לשני סטיקים של 8 (לדעתי סטיק אחד יספיק). לגבי לוח, צריך הרבה יציאות USB (גם 2 וגם 3), יהיו לה שני כונני סאטה ישנים + שניים חדשים (SSD+ רגיל או שניים רגילים, כולם סאטה 3), גם יציאת פייר וייר תתקבל בשמחה. לגבי הצ'יפסט, אין צפי לאוברקלוק וגם לשימוש בכרטיס המסך שבמעבד. (יש אישהו יתרון ל77 על ה68 לדרישות שלה?) מארז וספק: התלהבתי מהבנדל של פרקטל דיזיין R3 +סיסוניק 620W בTMS (אוברקיל בשבילה?), הדרישה שלה מהמארז, לא רועש מדי (אבל היא גם לא אובססיבית לשקט), יציאות USB 3 ו2 ופייר וייר (אם אפשר). התקציב, כאמור בכות…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עתיד להזמין מחשב בימים הקרובים האם הייתם משנים רכיב כלשהו במסגרת התקציב עם חריגה מינמלית מעבד: 1820 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * מבצע * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1632-1860Mhz Strix OC דיסק קשיח: 469 ₪ - OCZ SSD ARC 240GB 2.5 דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty כונן אופטי: 159 ₪ - Samsung DVDRW X8 Slim USB 2.0 External Black באנדל (מארז + ספק): 899 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT H440 Black-Red + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. ראשית, תקציב המחשב- ללא ציוד מקיף (עכבר, מקלדת ומסך) הוא בין 3.5 ל-4 אלף ש"ח. המפרט שאני זקוק לו הוא מפרט לגיימרים. לא מפרט טהור, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי את המשחקים החדשים בצורה נורמלית וטובה. מבחינת תכנות, אני לא מפתח ביותר מאקליפס (ג'אווה) או php. אפליקציות שהן די קלות יחסית. רמת השקט הדרושה: 7-8 לא מתוכנן לאובר-קלוק לגבי מערכת ההפעלה- אני עדיין לא יודע אם ארכוש ווינדוס7 או שפשוט אעשה מעבר לאובונטו. ההצעה הנוכחית, כולל הרכבה, היא מרשת cd-log באזה"ת פולג נתניה. סה"כ יש גם הנחה מסויימת מכיוון שמדובר בלקוח עסקי. חשוב לציין! מלבד המעבד והזכרון שהקציתי, אינני מומחה בשאר הדברים. בוודאי שלא לגבי ספקי הכוח, קירור וכיוב'. אשמח לשמוע דעות והצעות הנוגעות ל…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקבל קצת אינפורמצייה והמלצות לגבי מספר פריטים למחשב - ספק כוח - OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM. איך הוא? והאם לא עדיף לקחת ספק בעל עוצמה דומה של חברת ENERMAX ? אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, חשוב לי שיהיה שקט מאד אמין ואיכותי, המליצו לי על "Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-120mm" ואמרו לי שהוא שקט מאד משום שהוא מבוסס על מייסבים כדוריים, מה דעתכם עליו? אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD (כנראה מסוג אטלון) בעיקר עבור משחקים כבדים, סימולטורים, אקשן, אסטרטגייה.... המליצו לי על כרטיס מסך "GIGABYTE X800XL 256MB PCI-E" מה דעתכם? הבנתי שהוא שקט מאד בגלל גוף הקירור הפאסיבי שלו, האם הקירור הזה מספיק טוב גם לימים החמים של הקיץ והחמסינים שלנו כשאין מזגן בבית? על א…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי בדרך לרכוש מחשב חדש הפעם החלטתי להשקיע עוד קצת מעבר ולקחת תצורה חזקה יותר. האם בעקבות השדרוג המיוחל למפרט AMD A10 / INTEL IVB ארגיש שיפור משמעותי בביצועים מול המפרט הנוכחי? הדרישות הן משחקים + ALL AROUND ויכולת שדרוג מבלי להחליף לוח. המפרט יהיה סביב כרטיס ה-HD7850 קיים. יש צורך ב-SSD 128GB בתור כונן מערכת ראשי (OS). ספק - 620W או להישאר במתכונת 500. זיכרונות - 8GB + ירכשו ביד 2. חשוב לי שהמערכת תהיה קרירה ושקטה לא החלטתי אם לקחת קירור מים או אוויר. סכום? 4K~3K. רכישה באזור מרכז כמובן. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
[h=1]טס לקנדה שבוע הבא. חייב להחליט בזמן הקרוב.. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט ו עיצוב גרפי (לא משהו מטורף כרגע) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות נראה לי.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 128 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטיס גרפי- אם באמת חשוב לעריכה גרפית די בסיסית.[/h]
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אוי וי זמיר איזו פדיחה סוף סוף אחרי כמה שנים אני סוף סוף מחפש מחשב בשבילי. זה כנראה כל כך קל להמליץ על כך וכך ללקוחות ולשכנע אותם ללכת על זה ולא על זה אבל כזה מגיע למפרט בשבילי, אני לא מוצא. מצד אחד יש תקציב של 2000 ש"ח בלבד. מצד שני זהו מחשב שצריך לשרוד שנים הרבה, המחשב הנוכחי שלי בן 5 וחצי שנים ועדיין משרת אותנו כמו פנתר.(פנטיום 3 450 MHZ עם 256MB זיכרון ודיסק 20GB . הסיבה להחלפה, חוץ ממימון ממקור לא צפוי היא בגלל תקלה קטנה שקרתי לי בשבת כשנשרף לי לוח אם במחשב שמשמש לי מעבדה ואמור לשמש גם בתור מסך לצפיה בסרטי תינוקות לקטנטונת. הרעיון הוא לקנות חדש לשימוש יומיומי ואני אקבל את הנוכחי למעבדה ולסרטי תינוקות. החלקים היחידים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זכרון ומארז+ספק. לגבי כר…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
im in the us right now, need ur help about a laptop for gaming at max 600 dollar in cash no credit card so no online stores thx. Sorry about the english no hebrew on the phones here.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב, תקציב למחשב- עד 3 אלף.. אפשר לחרוג ל3 וחצי- אבל רצוי מאוד שלא וזה רק בהנחה שזה מאוד מאוד כדאי... * מטרות המחשב? הולך להריץ לינוקס, אבל עם תוכנות שעשויות לדרוש כוח עיבוד, ככה שהמפרט צריך להיות סביר פלוס. בגדול למטרות עבודה, תכנות, אבטחת מידע וכדומה. * גודל המסך? לא עקרוני. 15.6 נראה לי יהיה סביר. אבל גמיש. * משקל רצוי? שיהיה קל. מיועד לזוז ממקום למקום על בסיס קבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. הוא צריך להחזיק בצורה נורמלית יום עבודה אחד. * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, אבל אם זה מייקר משמעותית, אפשר גם לבדוק אפשרות של לפטופ ללא כונן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נופ. הולך ללינוקס. אפשר גם מחשב ללא מערכת הפעלה מובנ…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות נייד הבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגילים בקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחח כמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסית שמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזה אז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשבים כמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי) גם בעניין זה אשמח ללינק בתודה מראש ובברכת יום טוב
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי ראשי לבית. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים אונליין או מההארד דיסק. מעבר לזה הוא אולי ישמש גם לתכנות של web development. יהיו לו אולי עוד שימושים אבל מה שבטוח שהוא לא ישמש לתוכנות עריכת גרפיקה ולא למשחקים עדכניים. חשוב לי שהוא יהיה עמיד לשנים רבות ולא ייחשב מיושן בעוד מספר שנים מועטות. חשוב לי שהוא גם יכלול חיבור HDMI, כניסות USB 3.0 מהצד הקדמי העליון של המארז, כרטיס WIFI. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת והצעות ייעול. המחיר של כל רכיב מצוין לידו. האם ניתן להחליף למארז קטן יותר ואולי משתלם יותר? האם הספק כוח מספיק? כרגע אני כפי הנראה אוריד את הSSD הארד דיסק כדי לעמוד פחות או יותר בתקציב המקורי שלי שהיה 2…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי חברים! אני מנסה לעזור לאח חורג להשיג מפרט טוב לצרכיו בתקציב הנתון : 3000 ש"ח. כמו תמיד, אני נעזר במוחות החזקים שלכם ובסטטוס שלכם עם השוק והביצועים של רכיבים (אני כבר במצב פחות מקוון בנושאים האלה). המטרה : מחשב נייח לנער בן 17, אוהב משחקים (שיחק בעבר בכל הקאונטר-סטרייק והדברים האלה..), למוזיקה ואינטרנט. (חברים, מסנג'ר וכו'..) הצרכים לא כאלה גדולים. מה שכן, האינפוט של משחקים הוא די חשוב. הבחור לא גיימר, אבל GTA זה משהו שהיה מצפה שירוץ אצלו . בעיקרון אבא שלי וחברה שלו קיבלו הצעת מחיר למפרט מחשב הבא : מפרט טכני : מעבד אינטל -Intel® Core2 Duo processor E7500 2.93Ghz LGA775 1066fsb 3076k לוח אם מבית - GIGABYTE GAG31M-S2L LGA775/800/1066 (Core2Duo) Intel G31, ,VGA,PC…
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ללא פגיעה משמעותית בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? EDIUS, Premiere א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר לכיוון פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050 יוחלף לשני 1920x1080/1200 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במחשב נייד במחיר של עד 4,000, עם חריגה קטנה לשימוש לימודים וגיימינג בינוני. רוצה שיהיה שם: i5/i7 דור 7/8 כמה שיותר SSD (אם אין ssd אבל עומד בדרישות אשמח גם אם תשלחו) לפחות 8GB RAM כרטיס מסך שהוא לא אינטל (mx150 ודומיו יספיק) מסך מגע העדפות: כמה שיותר סוללה כמה שיותר קל אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אשמח להצעות אם תמצאו. כדאי לקנות בחו"ל בבלאק פריידי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קונה רק: כרטיס מסך - 4850 : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3330 ------------------------------------------------------------------------------- לוח - Gigabyte GA-EP43-DS3: http://tms.co.il/product/5736 ---------------------------------------------------------------------------------- זכרונות - DDR II 800,4 G: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 ------------------------------------------------------------------------------------ ספק FSB 450W: http://tms.co.il/product/4576 צריך להחזיק OC למעבד,4850/4870, שני הרדיסקים של 500 G SATA,וצורב DVD. -------------------------------------------------------------------------------------- קירור למעבד - …
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חבר רוצה לבדוק, אם הנייד הזה, מתאים למשחק WOW? אני חושב שהוא לא מספיק להרצת מריו גם, אבל רק רציתי לבדוק במקום להגיד לו על עיוור.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי נייד gigabyte w576v ולאחר שחזר מתיקון הוא נכבה לי כשהסוללה בערך על 40% (כיבוי פתאומי - לא מסודר של הWIN) 1. אם הוא נכבה אח"כ אני מצליח להדליק אותו בדוס - אף פעם לא המשכתי לראות מה קורה כשעולה ה WIN מחדש ללא סוללה. 2. אם הוא נכבה התאריך מתאפס - גם בביוס!!! חשבתי אולי לעדכן ביוס אבל לא מצאתי עידכון.(לא יודע אם זה יעזור בכלל) אשמח מאוד אם משהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לגיימינג + OC ב200 דולר NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Model #: ND-3540A 1 Lian Li PC-65 USB B2 Silver Aluminum ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: PC-65 USB B2 1 SAMSUNG SpinPoint P Series SP2504C 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: SP2504C 1 SAMSUNG 940b Silver 19" 8ms LCD Monitor - Retail Model #: 940b-Silver 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail Model #: LANPARTY UT nF4 Ultr 1 XFX PVT70GUDF7 Geforce 7800GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PVT70GUDF7 1 ENERMAX Noisetaker AX Series EG495AX-VE SFMA 2.0 ATX12V 485W P…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כשבועיים את המחשב לנובו G550 2958, הוא עובד בסדר גמור- דבר אחד שממש מציק, במיוחד בתור סטודנט הוא שהמסך נכבה אחרי דקה שלא משתמשים במחשב. כלומר רואים את שולחן העבודה מוצלל, אבל המסך כבוי. שיניתי את הגדרות השינה של המחשב ל"אף פעם לא נכבה" ועדיין אחרי דקה- חושך. זה מציק מאוד, במיוחד בתור סטודנט כשאני לרגע מוריד את הראש לכתוב משהו והמסך כבר כולו שחור... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? האם זהו איזשהו פגם במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בחלקים: מעבד AMD Athlon64 3200+ (s939) לוח אם GIGABYTE K8n51gmf-9 דיסק קשיח ?WESTERN DIGITAL? 160GB 7200 8mb SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gforce 6600GT 128mb TY\DVI\PCI-E ועכשיו אני מרכיב אותו לבד יש לי את כל הידע הנחוץ אבל השאלה שלי אם אני יקבל איתו את כל הכבלים שאני צריך כדי להרכיב אותו, את הבללוק קירור של המעבד ומשחה טרמית שלו??
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/ מעבד: AMD Athlon II X3 435 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?c...=ADX435WFGIBOX מחיר: 446 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.skypc.co.il/product.asp?c...ID=0&pid=38498 מחיר: 493 כרטיס גרפי: Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?c...=CGAX-57724IDP מחיר: 886 זיכרון: OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value http://www.skypc.co.il/product.asp?c...0&pid=OCZ3200K מחיר: 185 כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB http://www.skypc.co.il/product.asp?c...d=Deskstar500S מחיר: 252 מארז כולל ספק: HEC 66RC 500W http://www.skypc.co.il/product.asp?c...0&pid=66RC-5…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-