ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מחשב נייד עם מעבד haswell i5 או i7 גודל מסך 13" זכרון ssd בלבד מסך מגע משקל נמוך אשמח לקבל גם המלצות למחשבים שצריכים להגיע בחודש הקרוב לארץ. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המחשב נועד לצורכי לימודים לא מבין בזה, בחיים לא היה לי מחשב נייד, אני אשמח אם תביאו לי גם חנויות שכדאי לקנות מהם הבנתי ש4000 זה קצת אז אם אפשר המלצות על מחשב נייד נורמלי כמה שיותר זול תודה:
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד במחיר בערך 6000 כולל משחקים האם זה ריאלי בכלל ואיזה כדעי בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מטרות המחשב? פירוט למטה. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור VGA. מומלץ 4 חיבורי USB * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עקרונית לא, פירוט למטה. אני מנסה לעשות למישהו ברכישת מחשב. הוא מחפש מחשב כתחליף לנייח שהיה לו. המחשב יהיה רוב הזמן מחובר למקלדת עכבר ומסך חיצוניים, אך לפעמים גם ילקח ללימודים/מצגות וכו. איני יודע בנתיים מה בדיוק השימושים שלו במחשב. מבחינת המע…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב שולחני בסביבות 3000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב כתחליף למחשב ביתי, אין צורך שיריץ משחקים כבדים... אמין ונוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל17. מסך נוח למראה שלא יכיד יותר מדי על העיניים * רזולוציית המסך? לא יודע - אין רעיון כלשהו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כולל כונן DVD, שיהיה Bluetooth כבל רשת, wifi, USB כלומר הסטנדרט * משקל רצוי? אין סטנדרט. יהיה בשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, מצלמה קדמית * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע. מה ההבדל במחיר? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנת matlab וצפייה בסרטי HD. בעתיד אני מתכנן להשתמש בו גם באוניברסיטה כך רצוי שהוא יהיה קל לנסיעה ועם סוללה שיכולה להחזיק מעמד מספר שעות. אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15 אינצ' שיכיל גם numpad אבל אשמח לשמוע גם הצעות למחשב עם מסך 14. אני מחפש מחשב בטווח המחירים הבינוני עד בינוני גבוה. אשמח לשמוע הצעות וגם הצעות לחנויות שידועות בשירות טוב ואחריות טובה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרת המחשב העיקרית היא להתחבר לאינטרנט ולפתוח מעט קבצי תמונות ו-וורד, על XP. והדרישה היא שיהיה אמין. זה סה"כ דורש ,512MB זיכרון אפילו 40GB וP4. הבעיה היא כמובן בתקציב כי הוריי לא מוכנים לשמוע על לקנות מחודש או משומש. ומכאן באה הבעייה שיש בZAP בטווח הזה רק KONKA ו-INFINITY... וגם משיטוט שעשיתי במכרזים המעטים שהיו מעט רלוונטיים נראה שהם היו עם "התערבות אלוהית" ככה שמציאות לא היו. והאפשרות האחרונה היא לקנות ASUS Eee. אבל ההתלבטות פה היא לגבי גודל המסך כי בין כה אבי לא רואה טוב במיוחד. ובהקשר הזה איך גם ייראו על המסך דפי אינטרנט... ובעיה אחרונה... אם וכאשר אקנה את האסוס, איך אני מתקין XP... יש למישהו רעיונות, תשובות, לינקים או כל דבר שיכול להועיל ??? …
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד, לעבודה עם תוכנות אוטוקאד ורוית. הבנתי שכדאי מעבד I5 ו4GB זכרון. חשוב שיהיה קל, בין 2 ל2.5 ק"ג. מוכן להוסיף 1000 ש"ח בשביל זה. אם כדאי להשקיע ב'עסקי' מבחינת עמידות, אני מעוניין, כמובן שתלוי במחיר שצריך להוסיף. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד שמיועד לסטודנטית לאדריכלות. חשוב שיהיה בעל ביצועים גבוהים ומשקל נמוך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות (AUTOCAD ,REVIT,RHINO ;ILLUSTRATOR וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל 15 אינץ' לגבי הרזולוציה לא יודע להגיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, את המחשב שלי קניתי בעזרת חברי הפורום ולכן אני בוטח שגם הפעם יעזרו לי בבחירה המתאימה. לאחותי החודש יש יומהולדת והיא בקרוב חוזרת לקבע, מחפש נייד ידידותי שהיא תוכל לקחת איתה בנסיעות הלוך חזור וכמובן להשתמש בו בבסיס. המטרות העיקריות זה גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. עדיפות לנייד שמגיע עם דיסק התקנה מקורי של מע' ההפעלה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד טוב לאינטרנט ואופיס (אולי גם לעיתים רחוקות סרטים אבל ממש רחוקות) בתקציב של עד 4000 ש"ח על מה תמליצו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום. אמא של אשתי מחפשת מחשב נייד לצורכי אינטרנט בעיקר וקצת אופיס. בשבוע הקרוב (עד שישי הבא) אני בארה"ב אז אפשר להמליץ על מחשב כאן כדי לחסוך בעלויות. היא תחזור לארץ עוד שבועיים אז המחשב צריך להתאים לישראל (חשמל וכאלו) ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 2500 אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
שיהיה לו גיגה זכרון או 512 והרבה גיגה ואינטרנט אלחוטי תודה לעוזרים אני הולך לקנות היום
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי במחיר של עד 3000 שקל, * מטרות המחשב: עבודה משרדית בעיקר, השימוש במחשב ייעשה בעיקר להעברת תמונות, שליחת מיילים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך- 15.6 * משקל רצוי- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר ארוך יותר טוב אבל גם ככה המחשב יחובר ב 90 אחוז מהזמן לחשמל אז זה לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- לא כלכך חשוב אך עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא, * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא הייתי רוצה לקבל גם מערכת הפעלהWIN7 מקורית.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש לאמא שלי מחשב נייד. המחשב לא יצא מהבית ולכן המשקל הוא לא שיקול גדול מדי (עד 2.5 קילו נראה לי הגיוני). המחיר עד סביבות 3000 ש"ח, מדובר ב-15 אינטש (פחות או יותר). מטרות המחשב: אינטרנט ו-OFFICE. דרישה חשובה היא שהמחשב יפעל מהר יחסית, הן ב-BOOT והן בזמן התגובה שלו. הדרישות לא גדולות מדי, פשוט איני יודע איך לבצע חיפוש ברשת: [glow=red,2,300]אני רוצה משהו שהלחצנים במקלדת יהיו מבודדים אחד מהשני, רצוי מאוד עם צבע רקע שונה[/glow] (לאמא שלי יש משקפיים, וממה שראינו בחנויות זה עוזר לה מאוד לזהות לחצנים ולהקליד). מהו בסגנון של http://www.jrnguyen.com/wp-content/uploads/2010/12/Asus-UL30A-UL30A130DV_01.jpg. למחשב צריך להיות WIFI ו-BLUETOOTH. יציאת DVI אינה חשובה. כמוב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מחפש מחשב נייד לבית(אין לי מקום כזה גדול לנייח לצערי..) אני רוצה מסך 17.3, 500 ג'יגה דיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. מצאתי לנובו עם מפרט שכזה ומעבד של אינטל B980, מאיץ גרפי HD3000, כולל BT+WIFI... המחיר שלו בפלוס מינוס התקציב שלי 2000-2300+-... המחשב לשימוש ביתי בעיקר לתוכנות אופיס, הורדות סרטים ומשחקים ומשחקים-כמו פיפא ובעיקר יריות מגוף ראשון.. far cry, call of duty וכו.. דעתכם? אם יש לכם משהו שאני מחפש במחירים הללו אשמח לדעת.. תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. דרישות: - יכולת להפעיל משחקים על גרפיקה ברמה טובה. סוג המשחקים - מנוע Source. - מראה אסתטי מבפנים ומבחוץ. - זמן סוללה גבוה מ-4 שעות. - מסך מעל 12". יש חיה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, תמליצו לי בבקשה על מחשב נייד לגיימינג עד התקציב 5000 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב,פייסבוק וכד') , משחקים קלים-בינונים (PES,FIFA,FOOTBAL MANGER) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) 2 יציאות USB מינימום ויציאה לטלוויזיה (עדיפות ל HDMI) * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? כן כולל צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. דרושה אחריות בישראל של מינימום שנתיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך אם אין לא נורא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל אני מעדיף שלא תביאו לי חברות לא מוכרות כמו MSI
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?200 שח לכל כיוון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בסגנון Lineage 2, וכמובן ללימודים (word excel etc) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אבל כמובן של משחקים לא כבדים מדובר במשחקי MMORPG 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג, ללימודים, למסחר בשוק ההון ועבודה יום יומית רציפה עליו. מחפש מחשב טוב חזק ואמין להרבה שנים. מתלבט בין 2 שמצאתי וחקרתי עליהם. אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע 😉 מחשב ראשון- מחשב נייד לגיימרים Asus ROG Strix G15 G513QR-HN261 - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** מחשב שני- מחשב נייד Lenovo Legion 7-16ACH 82N600DBIV - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני פותח נושא שוב אבל בצורה מסודרת יותר... מחפש מחשב נייד לסרטים 1080P משחקים COF המשחקים האחרונים לעבודה VISUAL STODIO ופגישות עבודה אז המחשב חייב להראות טוב לא מפריע לי שהיה ענק אבל רשמי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים 1080P * גודל המסך? 15 או 17 לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה תמיד רצוי ארוך אבל ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן Bluray? לא מעניין * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL L…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ למטרת משחקים, כרגע אני לא בטוח כמה ארצה להוציא עליו, כי אני לא בטוח כמה כדאי להוציא עליו, לעומת התמורה שמקבלים. אני מכיר מפרטים וחלקים בגדול, אבל הייתי רוצה לקבל עוד מידע שיכול לעזור. בגדול אני מתלבט בין דל לאסוס. לא בטוח איזה מפרט עדיף. לגבי כרטיס מסך לא בטוח אם עדיף readon or gforce. אבל יש נטייה יותר לnvidia.
-
- 32 תגובות
- 6.4k צפיות
-