עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by APT,

* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, שמיעה למוסיקה, תכנות ב-JAVA ו-C. * גודל המסך: מ-15'' עד 16''. * משקל רצוי: עד 3~ ק"ג. * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB (רצוי 500GB). * צורב DVD: נדרש. באופן כללי, רצוי מחשב כמה שיותר טוב, חזק ומחברה אמינה עם אחריות. אשמח לקבל לינק לחנות בארץ. תודה רבה מראש!

2. מחפש מחשב נייד לחברה שלי כמתנת יום הולדת. התקציב הוא עד 4K. אין לה שימושים של משחקים וכו'... בעיקר עבודות משרדיות. אינטרנט הורדות של שירים וכו'... אשמח לקבל תגובות בברכה, אלדד כהן אם אתןם גם מכירים מקום טוב בארה"ב תמליצו תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  4. אני מחפש מחשב חזק שיתאים לי לשימושים כמו עריכת וידאו "אינטנסיבית" ועבודה עם תוכנות תלת מימד. קראתי כל מיני המלצות וכרגע אני מסתכל לכיוון של Dell Precision M6700.. יש דעות? אולי המלצות אחרות? תודה!

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by MagnuM_47,

עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by nush,

בגדול תקציב די נמוך 3000-3500 ש"ח המקסימום של המחשב זה סרטים.. איך זה למשל http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788971 ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד, קל משקל (בסביבות ה-2 ק"ג פלוס-מינוס) במחיר סביר. החבר'ה בפורום מצאו לי את המחשב הזה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2647324 ניסיתי לבדוק באינטרנט ולא מצאתי אף מחשב בדומה למחשב הנ"ל מבחינת המשקל-ביצועים-מחיר. אשמח לקבל עוד סוגי דגמים של מחשבים דומים. תודה! ------ ורק שתדעו, שהחבר'ה כאן בפורום הם הגדולים מכולם!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. * מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ), תכנות מתחיל, משחקים ברמת FIFA * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 זה בסדר. מאט ללא ספק. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? לא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות עבודה זו בקשה סבירה לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 כל אלה אמורים להיות מובנים מאליהם * Bluetooth? כנ"ל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 750GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד אם אקבל ישר אחריות 3 שנים, בלי צורך להרחיב * האם בתקציב צריך להיכנס רישי…

• 30 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. היי. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ למטרה הבאה: גלישה באינטרנט ודיבור בסקייפ. עד 2000 שקל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by eliil1,

שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש עכשיו מה שחשוב לי בו שיהיה עם כרטיס מסך טוב למשחקים מעבד דור 13 של אינטל אחסון גדול שיהיה חיבור לכבל רשת עכשיו ראיתי את המחשב הזה איך הוא והאם יש המלצות אחרות

13. Started by Monstalicious,

אז ככה חברים, אני כרגע מחפש מחשב נייד איכותי בתקציב של עד 3200, השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, מוסיקה, ומשחקים קלים פיפה למינהם עוד פקטור שצריך לקחת בחשבון אבל הוא לא כל כך רלוונטי המראה של הלפטופ, למרות שרובם דומים, משהו שיראה Fancy עוד חשוב שהמסך יהיה גדול ושהמחשב עצמו יהיה עמיד ואמין, הוא הולך לזול הרבה אני חושב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ספרים תוכנות אופיס עריכה גרפית קלה (לא פוטושופ) אשמח אם יוכל להריץ Civilization 5. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאד שיהיה שקט לאורך זמן. 6. ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב עד 1500 דולר, מוכן לחרוג במקצת. דרישות מינימום- זיכרון פנימי 16 ג׳יגה במהירות 2133. כונן ssd בנפח 128 פלוס כונן טרה במהירות 7200. מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של nvidia. הסתכלתי כבר על הy700 של לנובו ועל omen של hp והיו בהם דברים שאהבתי אבל לא לגמרי. לא יודע אם זה רלוונטי להחלטה אבל במידה ואפל לא היה מגביל אותי מבחינת גיימינג ותוכנה כנראה שהייתי קונה מקבוק פרו. האמינות והחיבור בין תוכנה לחומרה זה משהו שלדעתי אפל מובילה בו בפער. לא מעוניין להתקין ווינדווס על מקבוק, נראה לי מיותר לקנות מקבוק אם אתה יודע שזה מה שתעשה בסופו של דבר. אשמח לכל עזרה, דעה, טיפ, או סתם תגובה עניינית. …

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by alexzhivil,

* מטרות המחשב? מטרות פיתוח בלבד. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? לא מכיר רזולוציות בלפטופים, אך עדיפות למסך בעל יחס רוחב\גובה נמוך יותר, כדי שארוויח גובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיפות למשהו קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשיבות גבוהה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא ממש משתמש בניידים, אך אני בדיוק טס לחול לשבועיים ואני צריך מחשב איתי. את שני המחשבים האחרונים הצלחתי להרוס, כך שאני לא ממש עדין איתם בלשון המעטה לכן הפעם אני מחפש לפטופ יחסית זול כשלביצועים כמעט ואין חשיבות מבחינתי, אסתפק בi3 עם GPU מובנה,…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by Hydr0,

אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mazam,

שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, אינטרנט וסרטים בHd ובעל מסך מגע. הdell insprion 15z וגם hp envy דוגמאות טובות למחשבים אך אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות?? עד 4 אלף שח ואולי 500 שח חריגה אם כדאי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by zniibidl,

השימוש הוא להכל. סרטים משחקים ועבודה שוטפת. התקציב יכול להגיע עד 5500 ולא יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים, אני חדש בפורום ומקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייד חזק, עדיף עם מעבד I7 מהסדרה האחרונה(sandy bridge) עם כרטיס גרפי חזק(עדיפות לGFORCE NVIDIA) וזיכרון של 8gb ראם. מסך כמה שיותר קרוב לfull HD או FHD, הזמן סוללה לא כל כך חשוב וגודל מסך בסביבות ה15 אינץ'. כמו כן אני אשמח לכונן בלו ריי שיגיע עם המחשב, מאחר ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון מדי פעם. חשוב לי מאוד שהיבואן והאחריות יהיו מהשורה הראשונה בגלל שאני רואה הרבה תלונות על דל ואסוס באינטרנט, לכן אני מעדיף לא להתעסק עם החברות הללו, אלא אם כן מישהו חושב אחרת... המחשב הוא לצורך עבודה עם תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה, וכמו כן גם הרצת משחקים דרשניים מדי פעם. התוכנות שאני משתמש בהן הן: avid media com…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by tg,

אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היום יש הרבה סוגים ותצורות של מחשבים ניידים ואיני מבין איזה מהם טובים וחזקים לתוכנות גרפיקה וצילום. מבקש את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים