עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hila.H,

היי, אני צריכה מחשב נייד קטן וקל ללימודים ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה אז אני רוצה חיבור HDMI. אם אפשרי שהוא יתמוך גם בתקנים wirless g,b,n. והכי חשוב- שלא יהיה יקר :-) אני סטודנטית... תודה רבה, הילה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. שלום! סבא שלי החליט שהוא מעוניין לקנות מחשב לצורכי גלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות מינימלי כמובן - כרטיס מסך OB, כונן קשיח קטן וכונן DVD (אין צורך בצורב). המחשב צריך לכלול מסך יחסית גדול - לכיוון ה 22". התקציב, כמו שמצוין בכותרת עומד על כ 2500 ש"ח. תודה רבה תום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מחשב בתקציב עד 2.5k לשימושים שבכותרת בינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5170&CatCode= אשמח להמלצות mudonroad

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. היי, חבר מהצפון ביקש ממני מפרט למחשב חדש (אתם יודעים איך זה, אתה מתעסק בתוכנה וכולם יוצאים מתוך הנחה שאתה יודע הכל במחשבים) האמת שאין מגבלת תקציב מבחינתו אבל הוא ביקש במחיר הכי נמוך שיש, וזה מחיר שאני מחשיב כסביר למערכת שכוללת מסך. השימושים הם סטנדרטיים (אינטרנט ואופיס וקצת סרטים.) כולל ציוד הקיפי מלא (כמובן גם מסך) ההעדפה שלו לחנות זה אייבורי בחיפה. הבקשה היחידה המיוחדת היא שהמחשב יהיה שקט. (הוא אמר, שקצת רעש זה בסדר אבל קריטי שלא יהיה טרקטור) אם אתם יכולים להשאר ב 3000 במסגרת הדרישות סבבה, אם לא, תרגישו חופשיים לחרוג. תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  6. Started by EITAN4,

יש לי נייד עם כרטיס מסך NVIDIA 8200הפירסומים האלו די מטרידים אותי . יש לי אחריות ליותר משנה וחצי . ואם אני אמכור אותו אני לא אפסיד עליו . האם כדי להיפטר ממנו ? יש לציין אני מרוצה ממנו מאוד . והחלפתי המון מחשבים ניידים . וחשבתי להישאר איתו לאורך זמן .

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום, חבר שלי צריך מפרט למחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח דרישות: ללא מסך, למטב את המפרט כך שיתאים כמה שניתן למשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by shiranbi,

כרגע יש לי 1GB זיכרון, אני רוצה להכפיל אותו אני רוצה לדעת אם יש לי slot פנוי השתמשתי בתוכנת cpu-z ושם כתוב שיש לי רק stick אחד פתחתי את המקום המתאים של הmemory בתחתית המחשב ויש שם stick למרות שיש שם עוד מקום השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המודל ויודע אם ניתן לשים שם עוד אחד או שיש מקום רק לstick אחד במחשב הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 13.3 אבל אם אןי אז תעשו כמה שאפשר * משקל רצוי?פחות מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?TOSHIBA

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. תקשיבו יש לי מחשב נייד מיני (Acer Aspire one 10.1") והוא איטי מאוד ..אני רוצה שהוא יהיה פחות עמוס מבחינת CPU (תהליכים) למישהו יש המלצה כלשהי? ויש לי עוד בעיה אני מחקתי תהליך שניקרה LManager מזה אומרץ.?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by CrashZone,

היי חברה, אני צריך את עזרתכם. הנייד של בת דוד שלי עושה בעיות. כשמדליקים אותו מופיע הודעה: Realtek PCI express fast controller series v1.17 PXE-E61: media test failure, check cable PXE-M0F: exiting PXE ROM. no bootable device - insert boot disk and press any key ההארד דיסק מזוהה בביוס. איך אני עושה ריקוברי?מה הבעיה?איך אני מסדר אותה? לפרמט?איך, אין סידי רום - זה מיני עזרתכם, דחוף. תודה!!

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום לכולם, לפי הכותרת הבנתם, מה שחשוב לי שיהיה מחשב נוח לשימוש עם מסך טוב ומקלדת נוחה מבחינת מעבד וכרטיס מסך אני לא חושב שצריך להגזים כי אני לא עושה בו שום שימוש של משחקים או דברים כבדים חשוב לי יציאת HDMI או כל יציאה למסך LCD בשביל לראות סרטים איזה חברה מומלץ? יודעים איפה כדאי לקנות? על אילו נתונים להסתכל? קראתי את המדריך אבל הוא דיי כללי, ואני לא יודע למתי הוא מעודכן תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. השימושים שלי זה בעיקר משחקים וקצת סרטים יש לי מסך LED של LG רזולוציה 1920/1080 אני במשחק בהגדרות גבוהות של משחקים בלי ציוד הקפי למה אני משדרג את המחשב שלי פשוט משאיר את הכוננים קשיחים לא חשוב לי השקט של המחשב שלא יהיה רעש יותר מדי מ1 עד 10 6 אני מחפש שהמחשב שלי גם יכלול חיבור 3USB לעתיד אני בנתיים קניתי את הכרטיס מסך ואת הספק מכל המפרט הזה כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB PCIe ספק כוח Enermax Revolution 85+ 1050W Retail לוח Rampage II Extreme מעבד I7 920 זכרונות KINGSONTE DDR3 2G X3 2000MHZ אני מחפש המלצה על מארז מתאים וגם לדעת אולי יש משהו להוסיף או לשנות

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Tomahawk,

צריך מפרט לחבר, לא שום דבר מיוחד מידי, פשוט מאז שאני בצבא אני כבר לא עוקב אחרי השוק ולכן זקוק לעזרתכם! מפרט עד 3K מחשב לשימוש כללי, אינטרנט, סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים - לא שום דבר מטורף. עדיפות למסך יחסית גדול - בגלל הסרטים. (אם אפשר - 24-26 וכו..) יחסית הרבה אחסון - מינימום 320. ועכבר ומקלדת אלחוטיים. לא מתוכנן OC. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. מחשב לאחיות הקטנות ולהורים שימושים אינטרנט סרטים עבודות וורד ומשחקים קלים סימס 3 שיהיה שקט ויעבוד טוב צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי לאישור סופי מהמומחים פה שלא עשיתי טעות

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  16. אהלן חבר'ה, אני די חדש בעסק של ניידים מאוד אשמח אם תעזרו לי לבחור בין שני מחשבים מה אתם אומרים בקשר לחברות, מי יותר אמינה? ומה בקשר לכרטיס מסך HP Pavilion dv6-2120ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV62120ej TOSHIBA Satellite Pro L500-1T8 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22953222 תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. שלום רב, אני מעוניין במפרט למחשב חזק מאוד עבור עבודה בתוכנות גרפיקה ותלת מימד (3DMAXׂ רכשתי כבר מעבד SUPERCHARGED 4.4GHz Intel Core i7 Extreme 975+ NEW! 7.5+GT! מebay כמו כן במערכת יותקן כרטיס מסך מסוג firepro v8700 או quadro fx4600 ו 12gb זיכרון ב3 סלייסים כאשר התוכנית להוסיף בהמשך עוד 3 ולהגיע ל 24 GB יש לי גם מספר HD בנפחי 1000GB שיהיו במערכת החלקים החסרים- שאני צריך עליהם המלצה : לוח אם ( אין כוונת שדרוג פרט למה שצויין) קירור אוויר מצוין בהתחשב במעבד (שעבר איזה אוברקלוקינג פנימי כדי שהוא יגיע למהירות הזו) - השקט מאוד חשוב מארז ( יש ברשותי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-NPS~6~0.htm חדש - אם הוא טוב למערכת -אשמח לדעת. ספק כוח שיחזי…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אני מתכנן על מפרט חדש שישרת אותי, למרות שהSERVER OF NOD תם, אני זקוק למחשב נוסף בחדר , הP35 "נתרם" בכל מקרה, אני מתכנן על מחשב חזק ומהיר, ואודה לעזרתכם. נתחיל ממה שכבר יש לי מארז: LIAN LI V1010 ספק CORSAIR HW1KW. --- דברים ש"צריך לקנות", מעבד: I7 920, הבנתי שאין טעם להשקיע ב930. בשביל תוספת של X1 במכפלה. לוח : GIGABYTE UD7 , (ירדתי מהקלאספייד), הלוח הזה מציע לא מעט פיצ'רים בפחות כסף. זיכרון: דומינייטור 3X2 GB קשיחים: כמה שיותר יכנסו במארז, בשאיפה להכניס גם צמד SSD של אינטל כרטיסי מסך: אני לא יודע עדיין לאן ללכת, כרטיסים של ATI, או לחכות לחדשים של NVIDIA. דעתכם? תקציב של כ2.5K כמובן שכל הדרעק הזה יקורר עם מים, עבור השקט המופתי שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by din707b,

האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הנ"ל טוב? הכוונה ליישומים פשוטים כגון הרצת וידאו על מסך 32 inch ברזלציית 1366X768 והרצת משחקים 3D פשוטים ? למעשה הכרטיס מצוי במחשב נייד LENOVO G550 2958-99G NTD99IV ויתר המפרט עושה רושם טוב לצרכי (זכרון 4GB DDR3 ו דיסק 320 GB חיבור BLOOTOOTH וכל מה שאני צריך. האופציה השניה שלי היא HP Pavilion dv6-1310ej VJ704EA שהוא מפנק יותר אבל בעל זכרון עבודה של 2GB וקשיח קטן יותר. שני המחשבים באותו מחיר. אודה מאד אם מישהו שמבין יוכל לעזור בבחירה בין שני המחשבים הללו.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. מפרט לחבר כולל מסך מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. DJ ,cubase ,traktor 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צי…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by swg,

שלום. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המחשב הבא, במחיר של כ-1500 ש"ח(המחשב בן שנה וחצי): מעבד 6600QUAD, לוח של ג'יגה בייט, זכרונות:2X1GB במהירות 667מג"ה - צמד של מושקין וצמד של קרואיסר(סך הכל 4GB), ספק בסביבות ה500 וואט בערך, מארז Aurora 570, כ.מסך HD2900XT 512MB DDR3. כרגע אני נמצא עם P4 3GHZ, לוח של אסרוק, זכרון 1GB, כ.מסך FX5200,ומארז שבא עם ספק Arctic Cooling Silentium T2. מטרות המחשב: הרצת תכני HD למיניהם, הקלטות סאונד אינטסיביות. לדעתי ההבדלים הם שמיים וארץ, בין מה שיש לי לבין מה שיש לו. משתלם? כדאי? אתם תגידו. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מעבד:AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray לוח אם:Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון:A-Data 2GB DDR3 1333Mhz Heatsink ד.קשיח:Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 כרטיס מסך:apphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI קירור:Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER מארז:ANTEC Sonata III no PSU ספק:SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze כונן אופטי:Sony / Nec AD-7240S SATA x 24 Black מסך:DELL 2209 E-IPS יש משהו שכדאי להחליף או לשדרג? האם יש חלופות טובות יותר? בעקרון בחרתי את המפרט הזה, עקב תמיכה בAM3 שיתן לי שדרוג לעתיד, תמיכה בSATA 3, USB3, DDR3, כרטיס מסך תומך DIRX11 מארז וספק קרירים ומסך איכותי. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב. 1. תקציב: 3500-4000 שקלים. אפשר לנצל הכל. ניתן לחרוג, אבל לא בסכום רציני. 2. משחקים, סרטי HD, ועבודה שוטפת ורגילה כמובן. רזולוציית המסך היא 1920X1200, ומתכוון לשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בצורב ובכונן דיסקטים. 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא משהו מטורף, אבל שיהיה שקט. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת מחשב בחנות 8. אין חנות מועדפת. 9. לא מתוכננין שדרוגים כלשהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורכי משחקי FPS כמו Battlefield Bad company 2 או ModernWarfare 2 עד 4000 ש"ח (חריגה של 300 אפשרית) תודה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. מטרות השימוש הם בעיקר למשחקים ועבודה משרדית, ושיריץ תוכנות ומשחקים לטווח ארוך. אני מודע לתקציב הנמוך אבל זה מה שביכולתי להוציא על מחשב :. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים