ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום! סבא שלי החליט שהוא מעוניין לקנות מחשב לצורכי גלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות מינימלי כמובן - כרטיס מסך OB, כונן קשיח קטן וכונן DVD (אין צורך בצורב). המחשב צריך לכלול מסך יחסית גדול - לכיוון ה 22". התקציב, כמו שמצוין בכותרת עומד על כ 2500 ש"ח. תודה רבה תום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר, לא שום דבר מיוחד מידי, פשוט מאז שאני בצבא אני כבר לא עוקב אחרי השוק ולכן זקוק לעזרתכם! מפרט עד 3K מחשב לשימוש כללי, אינטרנט, סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים - לא שום דבר מטורף. עדיפות למסך יחסית גדול - בגלל הסרטים. (אם אפשר - 24-26 וכו..) יחסית הרבה אחסון - מינימום 320. ועכבר ומקלדת אלחוטיים. לא מתוכנן OC. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מפרט לחבר כולל מסך מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. DJ ,cubase ,traktor 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צי…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב. 1. תקציב: 3500-4000 שקלים. אפשר לנצל הכל. ניתן לחרוג, אבל לא בסכום רציני. 2. משחקים, סרטי HD, ועבודה שוטפת ורגילה כמובן. רזולוציית המסך היא 1920X1200, ומתכוון לשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בצורב ובכונן דיסקטים. 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא משהו מטורף, אבל שיהיה שקט. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת מחשב בחנות 8. אין חנות מועדפת. 9. לא מתוכננין שדרוגים כלשהם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מעבד:AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray לוח אם:Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון:A-Data 2GB DDR3 1333Mhz Heatsink ד.קשיח:Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 כרטיס מסך:apphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI קירור:Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER מארז:ANTEC Sonata III no PSU ספק:SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze כונן אופטי:Sony / Nec AD-7240S SATA x 24 Black מסך:DELL 2209 E-IPS יש משהו שכדאי להחליף או לשדרג? האם יש חלופות טובות יותר? בעקרון בחרתי את המפרט הזה, עקב תמיכה בAM3 שיתן לי שדרוג לעתיד, תמיכה בSATA 3, USB3, DDR3, כרטיס מסך תומך DIRX11 מארז וספק קרירים ומסך איכותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הכותרת הבנתם, מה שחשוב לי שיהיה מחשב נוח לשימוש עם מסך טוב ומקלדת נוחה מבחינת מעבד וכרטיס מסך אני לא חושב שצריך להגזים כי אני לא עושה בו שום שימוש של משחקים או דברים כבדים חשוב לי יציאת HDMI או כל יציאה למסך LCD בשביל לראות סרטים איזה חברה מומלץ? יודעים איפה כדאי לקנות? על אילו נתונים להסתכל? קראתי את המדריך אבל הוא דיי כללי, ואני לא יודע למתי הוא מעודכן תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
השימושים שלי זה בעיקר משחקים וקצת סרטים יש לי מסך LED של LG רזולוציה 1920/1080 אני במשחק בהגדרות גבוהות של משחקים בלי ציוד הקפי למה אני משדרג את המחשב שלי פשוט משאיר את הכוננים קשיחים לא חשוב לי השקט של המחשב שלא יהיה רעש יותר מדי מ1 עד 10 6 אני מחפש שהמחשב שלי גם יכלול חיבור 3USB לעתיד אני בנתיים קניתי את הכרטיס מסך ואת הספק מכל המפרט הזה כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB PCIe ספק כוח Enermax Revolution 85+ 1050W Retail לוח Rampage II Extreme מעבד I7 920 זכרונות KINGSONTE DDR3 2G X3 2000MHZ אני מחפש המלצה על מארז מתאים וגם לדעת אולי יש משהו להוסיף או לשנות
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחשב לאחיות הקטנות ולהורים שימושים אינטרנט סרטים עבודות וורד ומשחקים קלים סימס 3 שיהיה שקט ויעבוד טוב צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי לאישור סופי מהמומחים פה שלא עשיתי טעות
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורכי משחקי FPS כמו Battlefield Bad company 2 או ModernWarfare 2 עד 4000 ש"ח (חריגה של 300 אפשרית) תודה מראש, רועי
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחול בתקציב של עד 1500$. המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית כבדה יחסית, הרבה תוכנות שפועלות ביחד חלקן כבדות (פוטושופ לדוגמא). הגודל והמשקל של המחשב מאוד חשובים - עדיפות לכמה שיותר קטן וכמה שיותר קל אבל כמובן שלא יהיה מיני נייד... אני צריך מחשב יחסית חזק. יש לי עדיפות ל DELL - אפשר להגיד שחובה. אשמח לקבל המלצות לדגמים או מפרטים של דל, אני כבר ארכיב את המפרט דרך האתר הרישמי של DELL. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:10:13 בנוסף חשוב שיהיה לו כרטיס מסך מכובד (ולא מובנה) בשביל שיוכל להריץ גם משחקים חדשים שיוצאים לשוק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות השימוש הם בעיקר למשחקים ועבודה משרדית, ושיריץ תוכנות ומשחקים לטווח ארוך. אני מודע לתקציב הנמוך אבל זה מה שביכולתי להוציא על מחשב :. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט למשחקים ושימוש כללי. לא מיועד OC אין צור בציוד היקפי. תקציב: סביב ה2400 שח. תודה עדכון: תקציב 2800 עם חריגה של מאה שח'
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה חברות מספקות, כיום, אחריות בינלאומית (מלאה או חלקית) על מחשבים ניידים, עד לאיזה רמה, מה הפרוצדורה וכו'? אני שוקל להזמין נייד מחו"ל כי זה יוצא הרבה יותר משתלם (בלי משלוח, מעביר דרך אנשים שנמצאים בחו"ל ובאים לארץ) תודה, גיא. עריכה: נעשה את זה כמו שצריך, רק למקרה שלא עשיתי בחירה טובה בלפטופ עצמו. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (ממשחקי אסטרטגייה סטייל WC3 וRA, עד FPS קלים, וכעקרון ככל שאפשר ללכת ליותר כבד יותר טוב, אבל מפה והלאה זה לא חובה), תכנות (למטרות לימודיות, סביר להניח שלא יהיו פרוייקטים כבדים במיוחד, אבל עדיף שיתקתק הכל), לימודים (Word, תוכנות יחסית כבדות בExcel [חישובים פיזיקליים כאלה ואחרים], עבודה עם כל כלי של מעבדת פיזיקה שמסוגל להתחבר למחשב [שזה 99% מהם, אבל…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב למטרות משחקים במחיר של עד 3000 ש"ח.. המסך שיש לי זה LG W2353V 23" אינץ'
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. המטרות הכלליות שיהיה קודם כל משתלם (אם צריך לחרוג קצת מהתקציב כדי להגיע לדגם הכי משתלם זה בסדר). לאחר מכן, דגש על קל ודק ושיחזיק מעמד. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית ולתכנות אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) עדיף שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 13.3 אבל אם אןי אז תעשו כמה שאפשר * משקל רצוי?פחות מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?TOSHIBA
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב4000ש"ח לצורך גיימינג (בעיקר משחקי סימולטורים סטרטגיות) סרטים ואינטרנט. כולל ציוד הקיפי, מסך 19-21 אינץ'. המחשב יקנה ב IVORY אז מבקש להכין מפרט משם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני קניתי מסך "LCD 42 של טושיבה דגם 42CV600 ואני רוצה לנצל את המסך בסלון ולהפוך אותו למרכז המדיה העיקרי בבית ושהוא יעשה כמעט הכול חוץ מקפה אני יכול להוריד סרטים רגילים מהאינטרנט וגם ב- FULL HD אני יוכל לגלוש באינטרנט חופשי אני יוכל לשמוע מוזיקה ואני יוכל גם לשחק משחקים ברמה בינונית ( GTA וכאלה ) אני יוכל להתקין תוכנות וישמש כמחשב רגיל לכול דבר בקיצור קצת מהכול ושמעתי שאפשר גם להקליט את השידורים מהטלויזיה וגם לשמוע רדיו (לא נראה לי שאני כול כך ישתמש בזה אבל אם התוספת לא משמעותית אז שזה גם היה) בעבר קניתי מחשב ב-7500 ש"ח ללא מסך ולא נראה לי שאפילו ניצלתי רבע ממנו אז אני חושב שהתקציב מתאים "לקצת מהכול" (אני גם צריך כרטיס רשת אלחוטי שהמחשב יתחבר דרך המודם + ראוטר…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש לפוטושופ, ישומי אינטרנט, משחקים לא כבדים וניגון סרטי FULL HD. לא יהיה שימוש ב- OC. המחשב חייב להיות שקט, ואני זקוק בעזרתכם בהתאמת ספק הכוח+מארז שיאפשר זאת במסגרת התקציב. המפרט שבניתי: Intel Core i5-650 Tray - שח862 Gigabyte GA-H55M-USB3 - שח627 G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT - שח290 Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD - שח106 סה"כ: 1885 שח אני אשמח גם לשמוע המלצות נוספות על המפרט. שימו לב שאין צורך בכרטיס מסך יעודי מכיוון שהוא נמצא בשילוב שבמעבד ובלוח האם.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וכמו כן גם לשימושים ביתיים לכן אני צריך גם תחנת עגינה למחשב! שיהיה כמה שיותר קל ודק אבל שלא יהיה 10' שיהיה לפחות 12' לא חשוב לי מערכת הפעלה. שהסוללה תחזיק יחסית המון ומעבד חזק. תקציב עד 4000 כולל תחנת העגינה(אני לא ממש יודע כמה תחנה כזאת אמורה לעלות אז תאירו את עיני) תודה מראש חשבתי על הנייד הנ"ל ASUS UL20A-A1 SU7300 1.3Ghz 2GB 250GB
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-