עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yedidya88,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ומה צריך לשדרג בו הוספתי גם את אפשרויות השדרוגים אז מי שיכול לרשום לי המלצות לשדרוגים אני מתכנן לבצע את השדרוגים הבאים: ספק כוח: ל600w, שדרוג לזיכרון: (Kingston/Ceon 4096MB (4GB DDR3 1333MHz, שדרוג לכרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB אשמח לדעת גם אם השדרוגים לא נחוצים או שצריך עוד כי לפעמים אם משדרגים משהו צריך לשדרג גם דברים אחרים זה המחשב לפני השדרוגים: אינטל Core i5 750 לוח אם Gigabyte צ'יפסט P55 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך GeForce 210 512MB (המחיר כולל השדרוגים שרשמתי הוא 3300 אשמח לדעת אם זה מחיר טוב) תודה רבה לכולם הנה המפרט באתר אייבורי (יותר נוח לקרוא מאשר פה) http://www…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by עופר זוסמן,

פרסמתי שלשום מודעה שאני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מוסיקה ותוכנות כבדות, קיבלתי המלצה למחשב של חברה DELL עם קישור לחנות כלשהי שמוכרת את המוצר ב3400, את אותו מוצר רציתי לקנות אצל הטכנאי משבים שמטפל אצלנו בביתץ במחשבים...והוא אמר שאצלו הוא מוכר את המחשב ב4300 ואמר שלא נראה לו הגוני שמוכרים מחשב כזה במחיר נמוך כל כך ושיש אפשרות שהרכיבים גנובים\מזוייפים וללא האחריות המקורית של חברת DELL עצמה... השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לסמוך על חנות שמוכרת מוצר במחיר זול כל כך ובאחריות לשנה כאשר האחריות המקורית של דל היא שלוש שנים, והאם אני יכול לדעת אם עובדים עליי ואם תכולת המחשב מקורית או מזוייפת ביום הקניה או לאחר שהמחשב כבר אצלי.. תודה מראש.

4. סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by yoti,

שלום לכולם אני יודע שהמחשבים הנ"ל שונים מאד בתכליתם-וממותגים אחרת. אך אשמח לדעת מה היא הבחירה שלכם מבין השניים ? אני מאד מתלבט . בברכה, יותם. [br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 17:36:11 מישהו?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. שלום! לפני שנתיים היה לי מחשב מאוד חזק למטרת גרפיקה ( פוטושופ ) אבל היום הוא עייף ושחוק. למרות זאת חלק מהחמורה שלי עדיין מאוד טובה ואין צורך להחליף אותה. למטרת פוטושופ / עבור צלם רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כוננים שביחד הם 1800 GB ספק כוח : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר בספק כוח טוב ואיכותי שבזמנו קיבלתי המלצות מצוינות לגביו מארז : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר במארז איכותי שאין צורך להחליף. ברצוני לבקש מכם בבקשה, המלצה לשדרוג המפרט שלי, על מנת לקבל מקסימום ביצועים. לא איכפת לי לשדרג …

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  7. בס"ד שלום אני רוצה מחשב שקט (חשוב מאוד) שיוכל להפעיל FULL HD קצת משחקים של הדור הנוכחי ושלא יתקע לי שאני מפעיל משחק סרט וגולש ביחד, לא נועד למשחקים כבדים (CRYSIS), חשוב לי שיהיה לו DVI HDMI VGA (אפשר בכרטיס מסך), אופטי וקואקסיאלי (מה יותר טוב?) זיכרון 1TB ן4GB RAM מארז קטן ואם אפשר המלצות על כונן בלו רי צורב\ולא צורב, ולא צריך ציוד היקפי תודה וערב טוב לכם

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. אני צריך מחשב לאישה למען עבודה ,אופיס, אינטרנט, ווינדוס,צורב, מקלדת עכבר לא צריך מסך משהו פשוט אבל שיסחוב לכמה שנים טובות..ומדפסת, סורק, פקס קשקושים הכל ביחד דיו וליזר בשביל לדעת את ההבדל מחיר בין השתיים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. הי הי לאחר שהבנתי שאין שום בעיה עם ג'יגהבייט כלוח אם |(הודות לפורומים פה) אני מנסה כבר כמה זמן להרכיב מפרט שיהיה מצוין לעריכת וידאו , אני עובדת על אביד ולעיתים קרובות גם על פוטושופ, בדר"כ במקביל. חשוב שיהיה שקט אבל חשוב יותר שיקרר ויאוורר עצמו זקוקה לעזרתכם עם המפרט הבא שקיבלתי: מארז LEXA S NZXT שחור + חלון ספק כח 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC לוח GA-P55-UD3L GIGABYTE מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון TRANSCEND 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4280 ש"ח כולל מע"מ מה דעתכם עליו? אני לא בטוחה לגביו ו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, אחרי שעברתי על דפים רבים בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק לצרכי, החלטתי לפרסם פה הודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב המקסימלי הוא 4000, ללא שום חריגה. זהו בהחלט הסכום הסופי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם: CS4 - Premiere, Photoshop & After Effects Cubase 5 רינדורים של אפקטים מ-Boris ותוספים אחרים של After ו- Premiere מבחינת שימוש, זה לצרכי פרנסה אמנם, אך לא אינטנסיבי, כלומר, זה מן עבודה מהצד שכזה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא (מאובזר כראוי...) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צור…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  11. שלום אני מחפש מחשב לנייד לגיסי. התקציב 3500-4000 ש"ח. רצוי עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ! כולל WINDOWS 7. מחשב לשימוש בייתי (בעיקר יהיה בבית) של אינטרנט אופיס וסרטים (גם HD). רצוי יציאת HDMI. רצוי מהחברות המומלצות שאני מכיר -DELL , TOSHIBA. ואולי גם - MSI, ASUS. אני מבין בתחום אך המגוון מבלבל וכל הזמן יש עידכונים. האם יש לכם מחשב נייד להמליץ? (+לינקים). האם יש בתקציב הנ"ל מחשב עם CORE I3/I5? לדוגמא - שמתי עיני על המחשב הנ"ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm שביחד עם WINDOWS 7 יוצא 3675. או זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש נייד ללימודים (קנייה בארה"ב), הדרישות שיהיה קל יחסית לסחיבה (להסתובב בקמפוס\מהבית לאונ') אפשר יהיה לתכנת עליו - בהתחלה הייתה בטוח שמתחת ל15 לא ילך, מצד שאני אני כבר לא סגור על זה, אם למשהו יש נייד קטן יותר ומתכנת עליו (או ניסה לתכנת) אני אשמח לשמוע חוות דעת לגודל. בהנחה שהוא באיזור ה15" מקלדת מלאה היא עדיפות גובהה. סוללה שתספיק ל4~ שעות של שימוש קל-בינוני (עבודה עם IDE\גלישה אלחוטית) כ.מסך ייעודי שיוכל להריץ משחקים ברמה של L4D (ניצול הסוללה במשחקים לא רלוונטי כי אם אני אשחק הוא יהיה מחובר לחשמל). התקציב הוא באיזור ה1K, אבל אם אני אמצא מחשב שיתאים לדרישות אפשר יהיה להתגמש לכיוון ה 1.5

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by erez213,

אני מתלבט בין שני ניידים: Dell inspiron 1545 t6600 zap.co.il/model.aspx?modelid=742010 Dell vostro 1015 t6570 zap.co.il/model.aspx?modelid=748358 השימושים שלי זה אינטרנט,סרטים,שירים,תיכנות(java וphp לא משהו כבד אבל צריך מקלדת נוחה),מדי פעם עריכה גראפית קטנה בפוטושופ התקציב שלי זה עד 3000 ש"ח אז אם יש לכם דגם אחר להציע אשמח לשמוע,ואני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום למחשב יורכב ווינדוס 7 , ללא OC . שימוש ביתי , לעתים עריכת וידאו מפרט 1 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&comp=33 Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golde…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. אוקי לאחר מספר שבועות שאני עושה סקר שוק באינטרנט הגעתי לשני הניידים הבאים DELL STUDIO XPS 1645 Operating System Genuine Windows 7 Professional Memory 4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 500 GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor Video 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4670 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load DriveHardware Upgrade 9 Cell, 85 WHr Lithium Ion Primary Battery 90W AC Adapter 125V Power CordLaptop Screen 15.6 inch Edge-to-Edge FHD Widescreen WLED LCD (1920x1080) Bluetooth Wireless Dell Wireless 370 Bluetooth ModuleNetwork Interface Card Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini CardProcessor Processor: Intel Core i7-72…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל . המחשב ישמש לרוב לעבודה משרדית , גלישה באינטרנט , עריכת וידאו (פרמייר) כתחביב וצפייה בתכני HD מפעם לפעם. מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. המחשב יהיה לצורכי שימוש משרדי ועבודה עם גרפיקה תלת מימד קלה ורינדורים מדי פעם. אנא הביעו דעתכם זה יעזור לי להגיע להחלטה . Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 מסך Dell UltraSharp 2209wa 22" E-IPS Panel, יחידות 1 ₪1281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1126 Windows 7 Home Premium OEM 32 Bit גרסה עברית, יחידות 1 ₪526 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1303 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte …

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. ואם כן, האם יש "אתגרים" מיוחדים בנוגע להגדרת קישוריות וכל ציוד קליטת האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. דרישות: עבודה משרדית כלומר אופיס אינט' וכו אפשרות לחיבור לטלויזיה LCD כמובן חיבור wireless חיי סוללה ארוכים (כלומר כמה שיותר זמן בלי חיבור חשמל) אופציונלי: מצלמת אינט' מובנת וכל זה עד 2.5K

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by ely2001,

הגיע זמנו של המחשב שלי לצאת לפנסיה. אבקש עזרה בלהרכיב מחשב חדש. תודה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט,משחקים פעם ב ותכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.V.STUDIO,ECLIPS ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של DELL 2209WAF לסרטים יחובר ל32 אינצ * באיזה סוג משחקים תשחקו?STALKER אולי בעתיד ומשחקי אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין שניהם חוץ מבחינה חיצונית ? קראתי על שניהם באתר של Dell והם ממש נראים כאילו זה אותו מחשב רק חיצונית הם שונים ומבחינת מיתוג סדרה. אני ממש נדלקתי על ה-M2400 אבל השאלה אם הוא גם טוב כמו E6400 שהוא אני יודע שהוא מעולה. יש לי דיל ממש טוב עליו אבל עם סוללה של 9 תאים, כמה זה כבר מוסיף למשקל אם המשקל ההתחלתי הוא 2.16 ? תודה רבה לעוזרים ולעונים ושיהיה לנו שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  23. אין צורך בציוד היקפי. מסך 22" רזולוציה 1680x1050. לוח אם בעל תמיכה בשידרוג עתידי מקסימלית (USB3, SATA3). מעבד כמה שיותר חזק. כרטיס מסך, רק לצפיית HD, ישודרג בעתיד (וכן גם המסך ל- 1900x1200). זיכרון 4GB (מערכת Win7 64bit). מארז שקט. התקציב כולל UPS. בניתי את המפרט הבא - AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1119 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪716 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1539 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5, יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1334 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחי…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by momi2004,

קיבלתי מאיזה מחסן עתיקות מחשב ישן של טושיבה, סטלייט 1405 S151, מפרט לא משהו אבל מעניין אותי להפעיל אותו. המחשב נדלק בעבר, שכב איזה חצי שנה באחסון, ועכשיו כשהוא נדלק הוא אומר שיש לו שגיאת CMOS וללחוץ F1. לחיצה על F1 לא עושה כלום, אבל כשעושים CTRL ALT DEL המחשב כן מגיב וחוזר על השגיאה הזאת. הצלחתי לפרק את המחשב ולהגיע לסוללה, הוצאתי והכנסתי אותה כמה פעמים וניסיתי להדליק את המחשב עם ובלי הסוללה, ללא הועיל. השגיאה עדיין נשארת. הצעות נוספות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

שלום. מבקש הצעה למפרט מחשב. שימוש: PHOTOSHOP 3DMAX (אין צורך בכרטיס מסך לגרפיקה, ני לא מרנדר בכמויות, רק שיהיה כרטיס מסך נורמאלי) מידי פעם משחקים. ציוד היקפי כולל: מסך טוב (חשוב לי מאוד) 23 אינץ לא יותר אולי פחות. מקלדת עכבר -אין צורך WIN חשוב שיהיה DDR3 שאני יכל לשדרג. רק חשוב לי צליין שהכרטיס מסך אני באמת צריך משהו מינמלי הרבה יותר חשוב לי 4G RAM ומעבד טוב מאשר כרטיס מסך) תודה

• 6 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.