עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראיתי שכרגע יש רק את HP שנמכר בארץ. אני לא אוהב אותם כלל.

2. Started by 00ronen,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד Studio 1535 של DELL משהו יכול להמליץ על חנות אמינה באינטרנט ? תודה רונן

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by damir,

שלום אני משתמש חדש פה. הייתי מעוניין לבקש ייעוץ ועזרה מהמקצוענים. אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח ושיכיל את המאפיינים הבאים לפחות: לפחות 40 GB דיסק קשיח 1 GB זיכרון חיבור לאינטרנט אלחוטי וחיבור עם כבל. CD עדיפות ל DVD. אזכיר שאיני מבין גדול, ואני צריך אותו לצרכים בעיקר של לימודים. הצרכים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות ולעיתים צפיה בסרטים. לא הרבה מעבר לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה לקנות. נ.ב האידיאל שמצאתי עד כה היה Dual Core 15.4" 1.86GHz 120GBוTitan, אך שמעתי הרבה דעות שנויות במחלוקת עליו, מה אומרים? תודה, אשמח לקבל הצעות.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. Started by ronenz,

13.3 עדיף עם i5 וSSD. אני לא מחפש ביצועים מטורפים למשחקים או פוטושופ. הכי חשוב לי שזה לא יעלה על 3000 שקל ושזה יהיה יחסית אמין (אני מודע לזה שב3000 שקל אי אפשר לבקש יותר מדי אבל לא איזה משהו טיוואני שמתקלקל תוך כמה חודשים...) הדבר הכי כבד שיעלה על זה זה visual studio על ווינדווס ובמקביל התקנה של אובונטו.. זהו.. אשמח לכל עצה והכוונה תודה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  5. מחפש מחשב נייד בעיקר לאבא שלי משהו פשוט ממש אינטרנט אופיס פוטושופ מידי פעם וזהו כמה שיותר זול עדיף

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. היי, אני מחפש מחשב נייד אמין בעל צג של 17 אינץ'. אני צדריך שיהיה גם עם נפח זכרון פנימי של 2 ג"ב. כרטיס מסך חזק מובנה מיותר לי לחלוטין. המחשב הוא לתכנות ושימוש שוטף נטו. ראיתי ניידים של טושיבה שעומדים בקריטריונים אבל אין לי מושג עד כמה הם אמינים יש למישהו המלצות, כמו שציינתי אין שאלת תקציב.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by XMB,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי לצורך לימודים ובכללי הרצה של אפליקציות לא כבדות במיוחד (פוטושופ, סוני וואגס וכו'). המחשב נקנה בארה"ב כך שאשמח אם זה יהיה לפי המחירים שיש שם ולא בארץ. הדרישות הכלליות: 1. מעבד חזק 2. זיכרון RAM 4GB (אפשר בבסיס 2GB ולהוסיף ידנית תמיד אפשר) 3. סוללה זה בין הפרמטרים הכי חשובים ככל שיותר, יותר טוב 4. משקל - כמה שיותר קל (2.5 ק"ג ומטה) 5. מסך 15-17 (עדיפות ל17) אשמח לקבל הצעות, אם צריך להוסיף תקציב אני גמיש עד 2000$, אני לא מעוניין בפלטפורמות מבוססות MAC. מסיור קצר וחקירה קטנה, חשבתי על המפרט הבא המבוסס על מחשב DELL Studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9550 (6MB cache/2.66GHz/1066Mhz FSB) Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LC…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ערב טוב! אבא שלי מחפש מחשב נייד טוב לגלישה ומשחקים, הוא מעדיף מעבד מהיר מ1.8 ג'יגה-הרץ וכרטיס מסך טוב (7300, 8400,HD2600 וכדומה), מסך רחב וגדול עם רזולוציה גבוהה, 2 ג'יגה זיכרון ומעל 120 ג'יגה HDD. משקל המחשב לא חשוב. תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של אינטל. אני צריך מחשב בשביל משחקים בעיקר, אני לא מתכון לעשות אוברקלוק. המשקל שלו לא כל כך חשוב לי. אני רוצה מסך wide screen התקציב שלי הוא 10000 ש"ח החלקים העיקרים שאני צריך הם: מעבד Intel® Core Duo Processor זיכרון DDR2 800 2GB הארדיסק 160GB חיבור sata 2 לוח וכרטיס מסך אני לא יודע מה לבחור. בבקשה תעזרו לי מה לבחור. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תקציב: בין 4 ל-5(לא יותר.) מעדיף לא להגיע ל-5 אבל תלוי בכמה שהמפרט מוצלח המחשב מיועד בעיקר לעריכה והקלטת מוסיקה כמו גם להופעות ונגינה לייב. בעיקר עם תוכנת Ableton Live. תכונות הכרחיות: - 4 ליבות - מסך 15 או גדול יותר - כונן SSD של לפחות 256GB (למחשב צריכה להיות אפשרות להוסיף כונן נוסף גם אם הוא לא כולל שניים מלכתחילה, אלא אם כן הSSD הוא של 512 ואז אוכל להתפשר על אחד. אם המחשב מגיע בנוסף ל-SSD גם עם HDD הוא חייב להיות במהירות 7200RPM) - רזולציית FULL HD לפחות - לפחות 8GB RAM תכונות רצויות: - 3 פורטים של USB לפחות. - כרטיס מסך נפרד מהמעבד(לא צריך להיות מעולה רק רצוי שיהיה לא חלק מהמעבד) …

11. אני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי בעיקר להרצת סימולציות במטלב ובתוכנות finit element. הבעיה היא שאין לי מושג אילו מעבדים יעשו עבודה כזו בזמנים סבירים. מה שכן דבר זה דורש זיכרון RAM גדול .. גודל מסך - אין הרבה חשיבות. בין 13-15 יהיה סבבה. משקל - לא היה לי מחשב נייד קודם, אני לא יודע עם מה נוח להסתובב. מחשב זה בכל אופן נועד להליכה יומיומית לעבודה וחזרה. זמן סוללה - נדרש זמן ארוך (לזמני הרצאות וכנסים) יציאות - יציאת טלוויזיה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 מזומן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט סרטים 720P ומשחקי מחשב, שלפחות יפעיל SIMS 4 באופן נחמד. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? מסך 15" עם 720P אבל לא חייב רחב כמו קולנוע. 3. מטען כמובן וזהו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6, ז"א שאם זה מפעיל משחק כבד יחסית אז בסדר קצת רעש. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

13. Started by Sm1le,

אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני מחפש מחשב די בסיסי יחסית שיעבוד מהר ושיוכל להחזיק משחקים בסיסים... תודה מראש.. אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים אז אני סומך עליכם

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. כאן מדובר בנייד של דל רציתי לדעת איך הוא : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1182&catId= במידה ולא, אני צריך ב2500 מחשב נייד לשימושי אופיס ואינטרנט. ניתן לחרוג עד 150 ש"ח. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  15. שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  16. אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל מורה בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך מ12" עד 15.4" (אם יש צורך להיות יותר ספציפי, אנסה) בנתיים אני רק ראיתי את הG530 של לנובו. (או N500 ביד שניה שזה טיפה אובלקיל נראה לי) תודה לכל מי יעזור.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  18. היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא כל כך בקיא בתחום המחשבים אז לא יודע אשמח לעצות אם צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה windows חוקית 8. האם ישנה העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. Started by Vega,

לא צריך להיות חזק במיוחד.... בסיבות ה- 1000 Mhz לפחות 128 ראם יציאה לטלויזיה ו\או למסך CRT כונן DVD 20 גיגה הארד דיסק - גמיש עכבר TouchPad, עם אפשרות לחיבור עכבר ומקדלת חיצוניים כ. רשת אפשרות לחיבור לרשת אל-חוטית (לא חובה) מכירים משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Mokin Steam,

מחשבים ניידים אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב נייד עד 7 אלף. נוצר על-ידי Mokin Steam בתאריך, ביום רביעי בשעה 16:52 4 תגובות בדיון זה Mokin Steam 0 משתמש רשום 3 פורסם רביעי בשעה 16:52 (נערך) · שלום לכולם, שמי דניס, …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אניי מחפש נייד בו הניידות חשובה מהביצועים. הדרישות המקסימליות הם יכולות מולטיטסקינג בסיסיות שאני מניח שרוב המחשבים של היום מספקים. משחקים וגרפיקה פחות חשובים, אבל אשמח אם אוכל לקבל מפרט אחד עם כרטיס גרפי שמתאים למשחקי השנה שעברה. אם יש מחשב טוב שדרושה בשבילו חריגה בתקציב, אשמח לשמוע. ממה שאני יודע עד כה ראיתי שבפורום הומלצו בטווח מחירים הזה דגמי ה-t61 של לנובו,ורציתי לדעת האם יש משהו קל יותר במסגרת התקציב. כמו כן ראיתי את את דגמי toshiba u305 שהם קלים יותר ונראים אופציה לא רעה. ראיתי גם sony vaio נחמדים, האם ניתן לקבל עליהם אחריות בארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות של צפייה בסרטים ב HD, עבודות וורד וכ'ו גלישה באינטרנט על כן אני מחפש מחשב שיכלול את הקונפיגורציה הבאה: 1. 4 גיגה זכרון 2. מעבד אינטל - כמה שיותר חדש יותר טוב... 3. יציאת HD. 4.מסך בגודל 15.4-14 5.אחריות לשנתיים... 6.מערכת הפעלה כלולה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by g1zey,

שלום, אני מחפש מחשב נייד באזור ה-5000 ש"ח (אפשרי להתגמש ב500+- ש"ח). הדרישות שלי: 1. מסך גדול של 15.6+ (יש לי בעיות ראייה ומסכים קטנים יותר נשללים על הסף. 2. צרכים - חיי סוללה ארוכים, קל יחסית, ויעשה בו שימוש לסרטים ומשחקים. 3. כונן SSD - לפחות 24/32 - עדיף שיהיה סד"ג של 128G וזהו (גם 128/256G יספיקו לי לכל הצרכים במחשב). 4. מסך איכותי - (IPS ?) האסוס UX31/32 צדו לי את העין אבל ראיתי שיש רק ב13.3 דבר נוסף - לפי מה שיצא לי לקרוא בביקורת באתר ומחוצה לו הנושא של הטאצ' במחשבים מאוד לא פרקטי ולכן ירדתי ממנו (אשמח לשמוע אחרת אם מישהו חולק על זה, כי אני בהתחלה הלכתי לכיוון הזה ודי מהר ירדתי ממנו) תודה מראש, שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by jacobra19,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם מעל אם זה מתאפשר בתקציב (לא נראה לי) * משקל רצוי? באזור ה2.5 (לא יותר מזה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה4-3 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן עדיף ללא מסך מגע, עם קורא כרטיסים חשוב מאוד, i5 בלבד! המחשב שהכי קרוב למה שאני מחשב הוא HP 15-r208nj http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22189 אשמח לדעה על המחשב הנ"ל+המלצות למחשבים אחרים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.