ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב לשימוש כללי. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI שמתי עין על המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5203&CatCode=315 מישהו יכול להמליץ על מתחרה? אני מעדיף DELL הבעיה שלא מצאתי אחד בתקציב שלי עם HDMI
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים, עבודות OFFICE. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לצרכים אלו, אם יש אפשרות יהיה לשחק במחשב במשחקים בסיסיים זה יהיה נהדר. יש לתת חשיבות לביצועיי סוללה, כמה שיותר זמן עבודה יותר טוב, אני מצפה שזה יגיע ל 3-4 שעות עבודה רצופות ללא הטענה. אשמח לקבל 4 ג'יגה זיכרון מערכת הפעלה Win7 אם יש אפשרות לקבל יציאת HDMI אני מאוד אשמח, אם אין לפחות שתהיה אופציה לחבר למסך טלוויזיה. מעדיף דגם של חברת DELL אבל אפשר להתגמש על מחשב מסוג של HP או Lenovo, אבל עדיפות הכי גבוהה ל DELL חובה שלוש שנים אחריות. אם יש משהו מתאים שחורג מהתקציב בעד 500 ש"ח אפשרי לשקול אותו, אז אנא ציינו גם את זה, בכל מקרה לנסות לא לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה (שימוש בתוכנות אופיס) ובעיקר לביצוע מצגות עם תמונות ב- POWER POINT. הדרישות שלי מהמחשב: דק וקל ושיהיה 14 אינץ(אפשר גם 15 אינץ). מסך מט! איני מבין דבר במחשבים (וזו הסיבה שבחלק מהשאלות במילאתי בשאלון המצורף ישנם סימני שאלה) ואשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי, אם אפשר כולל שם חברה וסוג דגם. תודה רבה לעוזרים! תקציב- עד 4000 שח במקרה הטוב. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), בייחוד בניית מצגות ב POWER POINT עם תמונות רבות * גודל המסך- עדיפות ל-14 אינץ אך אפשר להתפשר גם על 15 אינץ * מסך מט- חובה * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי - פחות מ-2 קג * האם נדרש זמן ס…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: עד 3000 ש"ח, רצוי זול יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 13 גם יתאים. מסך מגע. * רזולוציית המסך 1366x768 ומעלה * משקל רצוי? לא משהו ספציפי, (המחשב עבור קרובת משפחה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הסטנדרט יספיק, הייתי אומר 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי יש לכם מחשב להציע ?? אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ותכני HD. 3. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מערכת הפעלה, מעבד חזק,לפחות 8G זיכרון, כרטיס גרפי איכותי לצ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש המלצה / דיל טוב למחשב נייד לרכוש לעובד (צריך לינק לחנות) שימושי המחשב הינם בעיקר דפדפן , מיילים , תמונות , אופיס . פתיחת קבצי pdf לפעמים כבדים (של שרטוטים ותכניות גדולות) - לפעמים הרבה קבצים במקביל יכול להיות שימוש קטן בתוכנות שרטוט כמו אוטוקאד - אבל ממש בקטנה . גודל מסך כ-14" תקציב כ-3.5K ₪ (יש גמישות) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי אז לאחר שעברתי על כמה דגמים ובחנויות השונות החלטתי ללכת על מסך 15 אינץ' מכיוון שזה יהיה המחשב היחידי בבית ולא ניראלי שיהיה נוח לעבוד עם 14 בתור מחשב ראשי. מה גם שהבנתי שמחשב נייד בזמן השיעור לא כזה פרקטי בתואר אותו אלמד. מטרת המחשב תהיה ללימודים לאינטרנט ועבודות משרדיות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', עדיף מסך שיהיה נוח ללמוד איתו בבית. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יודע עד כמה זה רלבנטי בגודל הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ניראלי שיהיה הכי טוב ללכת על שילוב של …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מייבוא מחשב נייד 13.3 מחו"ל, ולאחר שוויתרתי על קנייה בארץ בגלל המחירים המופרזים, אני חוזר על האופציה היותר עממית של נייד 15.4 מבחינת שימושים - לרוב מדובר בתוכנות OFFICE, אינטרנט, אימייל וכו', הצגות POWERPOINT, אבל אני לא שולל שימוש בתוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ, אם כי זה לא השימוש העיקרי. משחקים - ממש לא העיקר. מה שחשוב לי באמת- מסך באיכות טובה, מקלדת נוחה, מבנה חזק ועמיד, ושהמשקל לא יהיה מופרז (אני יודע שלא ניתן למצוא 15. במשקל 2.5, אבל שיהיה מקס' 3 ק"ג) מבחינת מעבד - אני מעדיף שיהיה מהמשפחה האחרונה של מעבדי ה CENTRINO, וזה די חשוב. כרטיס מסך - לא כ"כ משמעותי, רק שיריץ סרטי HD חלק וזהו, ונראה לי שכל הניידים כיום עושים זאת יפה. HD - גם כן ל…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד . הפרמטרים החשובים הם גודל המסך 15' לפחות ושיהיה קל משקל ככל הניתן , שימושי המחשב הם בעיקר אינטרנט/סרטים/תמונות לגבי המחיר עדיך שיהיה מחיר סביר לניידים אבל שאר הפרמטריםחשובים לי יותר . מי יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בהתחלה חשבתי על 13 אינצ' אבל בעקבות מספר שינויים בדרישות אני עובר ל 15 אינצ' סטנדרטי הדרישות לא גבוהות, אלה אופיס\אינטרנט וסרטי HD, קצת משחקים בקטנה... כמו כן חשוב לי שיהיה ארד-דיסק גדול 320~ יציאת HDMI כרטיס מסך נורמאלי מעבד טוב 4 ג'יגה זיכרון. רצוי אולי מחשב בעיצוב יפה וצבעוני (המחשב מיועד לאחותי) אך כפי שהבנתי ההמלצות כאן נעול לכיוון הלנבו G550 שהוא דיי סטייל ביזנס. אם אין ברירה נלך עליו לבסוף. אחרי הכול צבע זה זו עדיפות משנית. תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאחי הוא רוצה מחשב לפייסבוק אופיס ומוזיקה לא משהו רציני לא להריץ משחקים כבדים אני צריך המלצות אני רוצה שהאחריות תיהיה לכמה שיותר זמן ועדיף שהמחשב יהיה של HP מה אתם אומרים על זה ? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949557&af=2055&bid=true
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2,500 ש"ח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לילדים - גלישה, עבודות אופיס מצגת, יוטיוב. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-5000 שקלים, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וש…
-
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בשבועות הקרובים אח שלי יהיה בארה"ב והוא מעוניין לרכוש מחשב 17", כרגע הוא לא יודע לומר כמה הוא מוכן להוציא על המחשב, ולכן אני פונה לעזרתכם: א. זה נייד ראשון שלו, הצרכים מבחינת נידות ומשקל לא ברורים לא כרגע, הוא לא בטוח שהמחשב יהיה נייד יותר מידיי (אבל לצורך הפוטנציאל עדיף שלא יהיה כבד מידיי) ב. הוא צלם ולכן חשוב שהמסך יהיה איכותי. ג. למרות שהוא לא משחק, לאח שלי יש נטייה מוזרה לפתוח הרבה מאוד תוכניות במקביל, ניסיתי לחנך אותו להתחשב קצת במחשב אבל זה לא עובד ;D בדרך כלל גם הפוטושופ עובד, גם דפדפן עם הרבה מאוד טאבים, גם itunes ומסנג'ר, וacdsee כדי לבחור את התמונות וכמה חלונות של אקספלורר וכו... לצערי אני לא אהיה איתו כשהוא קונה את המחשב, ולכן חשוב לי לקבל את דעתכם על איזה…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5k - 4k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בפועל, QA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עדיף דיסק קשיח לפחות 250GB עד 3KG למרות שעדיף פחות. יציאת HDMIתיהיה תוספת נחמדה אך לא חובה. הכי חשוב שיהיה זמן סביר של אחריות ולא שנה (יש דבר כזה? ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שבוע טוב חברה, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000-4500 שקל למטרות הרצת התוכנות הבאות: Autodesk Maya 8.5 Visual Studio 2008 Adobe Photoshop CS4 אם אין צורך לנצל את כל התקציב, עדיף. יש צורך בכרטיס מסך חזק?איך ה4500M של אינטל?עדיף כרטיס של ג'יפורס?כרטיס עם טורבו קאש? אני מחפש את המינימום שאני צריך לתוכנות הבאות. אני קונה מKSP, אלא אם כן יש את הדגם הרצוי במקום אחר, אשמח לשמוע. בכל מקרה, יש אופציה לקניה מארה"ב. בברכה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000, בלי חריגה מעל 4000 אפשר 100 שקל... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות... והרבה.. הרצה של תוכנות כבדות במקביל.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מחיר - 4000 ש"ח מטרות שימוש - משחקים עדכניים (כבדים),אינטרנט,סרטים,לימודים. גודל מסך - לא משנה בין 15-17 משקל - לא משנה חיבורים - שיהיה לפחות 3 usb ואם אפשר אז hdmi בלוטות' wifi כונן cd\dvd+צורב כונן קשיח - 500G לפחות רמקולים מובנים זמן חיים - שהמחשב יחזיק כמה שיותר איזה שנתיים לפחות זמן סוללה - הבנתי שמחשבים ניידים לא חזקים בזה אבל כמה שיותר מן הסתם יותר טוב. אם התקציב ביחס לפרטים לא הגיוני תגידו לי אני רוצה לדעת גם את זה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד AMD RYZEN בארץ. האם כבר מוכרים כאלו מחשבים בארץ מכיוון שלא הצלחתי למצוא. אם כן האם הם משתלמים והיכן אני יכול למצוא כאלו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-