עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מחשב LG R410-L225 מחשב יחסית ישן וחלש בעל מעבד: Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות עריכה כגון lightroom ופוטושופ והמחשב ממש איטי וכבד. אני מחפש מחשב חזק ומהיר, ואני אנסה להיות כמה שיותר ספציפי בכדי שתוכלו להמליץ לי עברתי, ראיתי וקראתי והעדיפות היא למעבד i7 הארד דיסק יחסית גדול, אבל בנקודה הזאת אני יכול להתפשר כי אני עובד עם HD חיצוניים. מבחינת משקל - עדיפות למשקל נמוך, אך אני יכול להתפשר על משקל עבור מחיר נמוך. חיבורים של USB 3 - חייב לפחות אחד. זיכרון - עדיפות ל 8MB. אין לי שום צורך במחשב למשחקים. גודל מסך - לא פחות מ 13.1. תקציב - בסביבות 4000, עדיף פחות, במידה ויש משהו ממש …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חשוב שיהיה H.D בנפח 500GB לפחות. מעבד סופר חזק (I5 עדיפות). זיכרון 4GB לפחות (אם ניתן DDR3) WIN7. כרטיס מסך HD. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית (DELL או כל ברנד אחר עם אחריות בינלאומית..) תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, משחקים לילדים * גודל המסך? עדיף 14" ומעלה * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WINDOWS 7 ומעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא דל אבל אם משתלם אז בסדר * אין צורך בכונן DVD. תודה רבה למי שיכול לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Kogami,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. התקציב 2,500 עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה. אין צורך לרכוש עכבר או כל ציוד היקפי אחר. הרכישה תתבצע בתקופה הקרובה. איזור רחובות עד תל אביב. מטרות המחשב: 1. לימודים - שימוש בתוכנות אופיס למיניהן. 2. עריכת וידאו ותמונות. 3. אופציונלי - שיוכל להריץ משחקים פשוטים גרפית כמו Hearthstone. דגשים: 1. עובד בשקט - חובה! החברים לספסל הלימודים לא יאהבו אם המאוורר יעשה רעש כמו שיגור של נאסא... 2. סוללה חזקה - שתחזיק לכל הפחות 5 שעות רצופות על צריכת חשמל מאוזנת. 3. צריך לכלול ווינדוס 10 ואופיס עדכני. 4. גודל מסך 13.3 אינץ' לפחות. אם עוזר, מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by beitar king,

היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by tomz,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לגבי שימושים - סרטים, אינטרנט וכו', אולי טיפה משחקים, לא מעבר דגשים - אני מחפש מחשב נוח להתנייד איתו, זה אומר שמאקסימום 15.6", עדיף משקל נמוך, אבל זה לא נתון שאני אמות בגללו (כל עוד זה מתחת ל3 קילו..) ודגש חשוב - זמן בטרייה טוב. בגלל שאני אשתמש במחשב גם כדי לצפות בסרטים, נראה לי שמסך HD יכול ליהיות נחמד מאוד.. בנוסף, כמובן שאשמח למחשב שיהיה עם כל היציאות הרלוונטיות לימנו דוגמא למחשב שראיתי באינטרנט, אשמח לדעתכם http://www.traklin.co.il/eMall/product.asp?pc=115633 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14315 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NX577EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he (כאן צריך לקחת בחשבון שדרוג זיכרון…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. החלטתי להרים קצת את התקציב שלי (מקודם חיפשתי נייד זול יותר). אני מחפש מחשב נייד חזק ל4-5 שנים הקרובות, עדיפות למעבד חזק ואם אפשרי גם כרטיס מסך טוב. אין לי הרבה חשיבות לזמן סוללה כי יש לי איפה לחבר את הנייד לחשמל בעבודה לימודים וכמובן בבית. חשוב לי שתהיה אחריות ומספר גדול לתשלומים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  9. מסך 17" לא מבריק כונן קשיח מעל 300GB 4 ג'יגה זיכרון מינימום כרטיס מסך חזק לגרפיקה ברמה של G9600 GT ומעלה שיהיה חברה אמינה תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Igor Lipshits,

חברים, אני סטודנט ומחפש לי מחשב נייד חדש. להלן פירוט. מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, כולל עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים במיוחד, צפיה בסרטים. גודל המסך? לפחות 14". מה ההבדל בין מבריק למאט? רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080, אבל אפשר להסתפק ב HD 1366x768 . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה במאפשרת הקלדה מרובת שעות ופד עכבר נוח. משקל רצוי? עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. שיהיה מינימלי של 5-6 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 ? Bluetooth עדיף כן מאשר לא, אך לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל – 500GB לפחות, שיהיה כמה שיותר מהיר, עדיף כמובן SSD כונן אופטי? לא הכרחי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית…

11. Started by Game5,

שלום , אני לא מבין ולא מכיר את התחום של מחשבים ניידים , לכן אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד... אני מבין במחשבים נייחים (חומרה). אני צריך מחשב נייד לצורך עבודה משרדתית: אופיס , אינטרנט , אולי סוליטר וכו' אין לי הרבה מושג מה הולך בניידים , אבל אני מעדיף משהו שישקול פחות ויהיה נוח לעבוד איתו (מקשים נוחים , צורה נוחה , מסך טוב וכו'). אם מישהו שקנה מחשב נייד לצרכים כאלו או מבין בנושא ויכול להמליץ לי אז תודה רבה ... תודה , אבי

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by embedded,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (ללא משחקים) קל לנשיאה. שיחזיק כמה שנים טובות (כ 3 שנים) חיי סוללה ארוכים. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. תודה

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  13. שלום , ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך אופיס , אינטרנט ותוכנות קלות. המחשב לא צריך להיות מהיר ולהפעיל משחקים כבדים , הוא לא נועד לזה - אלה לעבודה. חשוב שהמקשים יהיו נוחים להקלדה מהירה (מחשב לסטודנט ללמידה). תודה רבה, אבי

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. היי לכולם, אני מחפש נייד בתקציב עד 5000-5500 ש"ח. ישנם מספר דרישות: 1. כל נושא האחריות הינו דבר ממש חשוב לי. אני הולך להיות בטיול של שנה מסביב לעולם ואם ניתן אחריות בינלאומית זה יהיה דבר אדיר! 2. מטרת המחשב הינה לאינטרנט,אופיס,סרטים וגם משחקים! אך אינני הולך להריץ את המשחקים הכי חדשים ו"קשים להרצה".. 3. אם ניתן, שיריץ WINDOWS XP ולא ויסטה. אשמח לתגובות רבות ככל הניתן :-) יש 2 הצעות שנורא אהבתי. רוצה חוות דעת בבקשה: ‎Lenovo 3000 N500 NS73DIV‎ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos‎ LG תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  15. הייייי אני מחפש מחשב נייד לאחותי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 14.1'' * משקל רצוי? לא 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)320 GB * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב ירכש בארה"ב, התקציב 700$ עם חריגה ל800$ אם ההבדל תהומי חשוב שהמחשב יר…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by TOMMYB1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 3000 (אפשר חריגה קטנה) מסך 14 אינץ, לא צריך משהו מיוחד נוסף חשוב שיהיה יחסית קל.. כלומר פחות מ2.5 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לקחת קצת זמן ולעזור לי. מפאת גילי המבוגר אני לא מבין במפרטי מחשב... אני רוצה לקנות מחשב לאישתי שישמש אותה למטרות משרדיות. בעיקר מעבדי תמלילים ואינטרנט בטווח מחירים של 2000 עד 3000 שקלים. * עדיפות למסך 15 או 17. * רזולוציית המסך? - לא כל כך מבין בזה. אני מסך איכותי ומכיוון שהוא לא ישמש למשחקי מחשב אין צורך ברזולוצייה מטורפת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - חשוב מאוד שתהיה מקלדת גדולה ונוחה לשימוש. * משקל רצוי? לשימוש משרדי...המחשב לא יזוז הרבה ולכן אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלוט'ות * עדיפות למחשבי DELL אבל אפשר גם ASUS * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן אופטי? רצוי * ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש, דרישות: שיטוט אינטרנט ניגון 1080P בלי גמגומים יציאת HDMI מסך 14-13 רצוי עם כונן אופטי אך לא חובה. משקל עד 2 קילו לפחות 2GB זכרון מעבד כפול ליבה אין שום חשיבות לאיכות רמקולים וטביעת אצבע. מה יש לכם להציע ? תודה לעוזרים עריכה: תקציב עד 4000 ש"ח, מקווה למצוא משהו יותר קרוב ל3000.

19. לקראת טיול גדול(תרמילאי) אני מחפש מחשב נייד קל משקל עם סוללה כמה שיותר טובה, אין בעיה שהמחשב יהיה חלש יחסית.. המטרה היא בעיקר גלישה מזדמנת (הזמנת מלונות ותכנונים של הרגע האחרון) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 + 500 חריגה , מעדיף לא לחרוג כי זה מחשב שיהיה זרוק בתיק רוב הזמן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD 128 (עדיף 256 אבל אני יכול לשדרג לבד מקסימום) עדיפות ל M2 כי יש לי כונן זמין ואנ…

20. שלום. אם יש לי שגיאות אז תתעלמו אני מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקי אינטרנט כאלה שמורידים.. לא משחקים כמו COD ושטויות כאלה. ביקרון גודל סוג סוללה לא ממש מעניינים אותי.. אני רק רוצה שיהיה לט זיכרון טוב מהירות טובה/סבירה וגרפיק קארד שיתן עבודה.. שאני יוריד משחקים כמו )Knight Online) אם מישהו מכיר.. ושלא יתקע לי כל 5 שניות (לא מדבר על לאגים) אני מדבר על זה שהמחשב עצמו נתקע. תקציב.. 2500-3000 עדיפות לא לעלות את ה3000 תודה רבה לכם (אני צריך נייד כי אני הולך לעבוד בספינות.. זה למה אני לא קונה נייח) והעבודה הזאת היא לשנה וקצת... שוב תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. שלום לכולם, חבר שלי מחפש מחשב לעבודות שלו כי הוא הופך כבר לסטודנט. השימושים של המחשב הם: 40% אינטרנט, 40% עבודות טקסט, 20% סרטים התקציב שלו הוא 4500 ש"ח, בחריגה רק אם זה מצדיק עד ל5000. הוא דורש 2GB זיכרון, 120GB כונן קשיח ויש עדיפות ל17'', אם אי אפשר אז 15.4'' מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה כלשהי, לא דרוש כרטיס מסך מיוחד כלשהו... מצלמה או רמקולים מובנים יוכלו גם להוות יתרון נוסף. אני בינתיים הצלחתי למצוא לו 2 מחשבים: את זה: http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&mark=Vostro + http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1342 2 אלה בייחד עולים: 4776 ש"ח. מצאתי עוד מחשב יותר זול (כמה שיותר זול יותר עדיף): http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 + http…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by mistaarvim,

אני לא יודע עדיין כמה יעלה מחשב כמו שאני מחפש אז כתבתי את סבב החירים הזה אני מחפש מחשב נייד עם אינטנרט אל חוטי, רוצה השימוש שלי איתו יהיה לאנטרנט, תוכנות [לא משהו מטורף], סרטים בין היתר עדיפות למסך גדול, וטביעת אצבע. ראיתי מחשב של HP עם מסך טאץ' גם נשמע טוב, השאלה היא מה בערך המחירים של מחשב נייד כזה וכמובן אם יש בלוטוס, מצלמה, מיקרופון מובנה מה טוב.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מטרות המחשב : עבודות משרדיות (תכנות/אינטרנט/אופיס) , משחקים קלים-בינוניים, סרטים HD , חיבור למסך חיצוני 26 אינץ' גודל המסך: 13-15 משקל : עד 3 ק"ג סוללה: שתחזיק לפחות 3.5 שעות בעבודה/גלישה אלחוטית יציאות מיוחדות: אני מחבר לטלוויזיה 26 , אז HDMI הארדיסק: מינימום 500gb כונן CD/DVD? צורב? רצוי , לא חובה כונן Bluray?לא קריטי האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים הסתכלתי על שני מחשבים. ALIENWARE עם כרטיס 650m (קנייה דרך מישהו שטס לקנדה): http://www.dell.com/ca/p/laptops.aspx?fc=alienware-laptops&~ck=mn#ViewByTabs (יעלה כ4800 ש"ח ) ראיתי גם מחשב I5 עם כרטיס מסך טוב HD4570: http://www.zap.c…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים (בינוני - אני אשחק משחקים כמו Starcraft 2, יעבוד על הגדרות בינונית חלק) ושימוש כללי. * גודל המסך? 15-17. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות של זמן סוללה יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם מתאפשר HDMI (בכל זאת, עדיף דבר ראשון ביצועים)/ * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200-300 GB. * כונן CD/DVD? צורב? הכי פשוט. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב עד 4k+- (חריגה של 500). אם יש מחשבים שעונים על הדרישות שלי בפחות מהתקציב, אשמח לקבל המלצות גם אליהם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by avi.a,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד קל משקל ככל שניתן. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. השימושים הם אינטרנט, ואופיס. אולי קצת סרטים אבל לא משחקים. עדיפות למסך כמה שיותר גדול כמובן. קשה לי עם מחשבים קטנים. יש בכלל מחשב שעונה על הדרישות שלי? חג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים