עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך אופיס , אינטרנט ותוכנות קלות. המחשב לא צריך להיות מהיר ולהפעיל משחקים כבדים , הוא לא נועד לזה - אלה לעבודה. חשוב שהמקשים יהיו נוחים להקלדה מהירה (מחשב לסטודנט ללמידה). תודה רבה, אבי

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. היי לכולם, אני מחפש נייד בתקציב עד 5000-5500 ש"ח. ישנם מספר דרישות: 1. כל נושא האחריות הינו דבר ממש חשוב לי. אני הולך להיות בטיול של שנה מסביב לעולם ואם ניתן אחריות בינלאומית זה יהיה דבר אדיר! 2. מטרת המחשב הינה לאינטרנט,אופיס,סרטים וגם משחקים! אך אינני הולך להריץ את המשחקים הכי חדשים ו"קשים להרצה".. 3. אם ניתן, שיריץ WINDOWS XP ולא ויסטה. אשמח לתגובות רבות ככל הניתן :-) יש 2 הצעות שנורא אהבתי. רוצה חוות דעת בבקשה: ‎Lenovo 3000 N500 NS73DIV‎ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos‎ LG תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. הייייי אני מחפש מחשב נייד לאחותי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 14.1'' * משקל רצוי? לא 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)320 GB * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב ירכש בארה"ב, התקציב 700$ עם חריגה ל800$ אם ההבדל תהומי חשוב שהמחשב יר…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by TOMMYB1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 3000 (אפשר חריגה קטנה) מסך 14 אינץ, לא צריך משהו מיוחד נוסף חשוב שיהיה יחסית קל.. כלומר פחות מ2.5 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לקחת קצת זמן ולעזור לי. מפאת גילי המבוגר אני לא מבין במפרטי מחשב... אני רוצה לקנות מחשב לאישתי שישמש אותה למטרות משרדיות. בעיקר מעבדי תמלילים ואינטרנט בטווח מחירים של 2000 עד 3000 שקלים. * עדיפות למסך 15 או 17. * רזולוציית המסך? - לא כל כך מבין בזה. אני מסך איכותי ומכיוון שהוא לא ישמש למשחקי מחשב אין צורך ברזולוצייה מטורפת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - חשוב מאוד שתהיה מקלדת גדולה ונוחה לשימוש. * משקל רצוי? לשימוש משרדי...המחשב לא יזוז הרבה ולכן אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלוט'ות * עדיפות למחשבי DELL אבל אפשר גם ASUS * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן אופטי? רצוי * ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש, דרישות: שיטוט אינטרנט ניגון 1080P בלי גמגומים יציאת HDMI מסך 14-13 רצוי עם כונן אופטי אך לא חובה. משקל עד 2 קילו לפחות 2GB זכרון מעבד כפול ליבה אין שום חשיבות לאיכות רמקולים וטביעת אצבע. מה יש לכם להציע ? תודה לעוזרים עריכה: תקציב עד 4000 ש"ח, מקווה למצוא משהו יותר קרוב ל3000.

7. לקראת טיול גדול(תרמילאי) אני מחפש מחשב נייד קל משקל עם סוללה כמה שיותר טובה, אין בעיה שהמחשב יהיה חלש יחסית.. המטרה היא בעיקר גלישה מזדמנת (הזמנת מלונות ותכנונים של הרגע האחרון) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 + 500 חריגה , מעדיף לא לחרוג כי זה מחשב שיהיה זרוק בתיק רוב הזמן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD 128 (עדיף 256 אבל אני יכול לשדרג לבד מקסימום) עדיפות ל M2 כי יש לי כונן זמין ואנ…

8. שלום. אם יש לי שגיאות אז תתעלמו אני מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקי אינטרנט כאלה שמורידים.. לא משחקים כמו COD ושטויות כאלה. ביקרון גודל סוג סוללה לא ממש מעניינים אותי.. אני רק רוצה שיהיה לט זיכרון טוב מהירות טובה/סבירה וגרפיק קארד שיתן עבודה.. שאני יוריד משחקים כמו )Knight Online) אם מישהו מכיר.. ושלא יתקע לי כל 5 שניות (לא מדבר על לאגים) אני מדבר על זה שהמחשב עצמו נתקע. תקציב.. 2500-3000 עדיפות לא לעלות את ה3000 תודה רבה לכם (אני צריך נייד כי אני הולך לעבוד בספינות.. זה למה אני לא קונה נייח) והעבודה הזאת היא לשנה וקצת... שוב תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. שלום לכולם, חבר שלי מחפש מחשב לעבודות שלו כי הוא הופך כבר לסטודנט. השימושים של המחשב הם: 40% אינטרנט, 40% עבודות טקסט, 20% סרטים התקציב שלו הוא 4500 ש"ח, בחריגה רק אם זה מצדיק עד ל5000. הוא דורש 2GB זיכרון, 120GB כונן קשיח ויש עדיפות ל17'', אם אי אפשר אז 15.4'' מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה כלשהי, לא דרוש כרטיס מסך מיוחד כלשהו... מצלמה או רמקולים מובנים יוכלו גם להוות יתרון נוסף. אני בינתיים הצלחתי למצוא לו 2 מחשבים: את זה: http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&mark=Vostro + http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1342 2 אלה בייחד עולים: 4776 ש"ח. מצאתי עוד מחשב יותר זול (כמה שיותר זול יותר עדיף): http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 + http…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by mistaarvim,

אני לא יודע עדיין כמה יעלה מחשב כמו שאני מחפש אז כתבתי את סבב החירים הזה אני מחפש מחשב נייד עם אינטנרט אל חוטי, רוצה השימוש שלי איתו יהיה לאנטרנט, תוכנות [לא משהו מטורף], סרטים בין היתר עדיפות למסך גדול, וטביעת אצבע. ראיתי מחשב של HP עם מסך טאץ' גם נשמע טוב, השאלה היא מה בערך המחירים של מחשב נייד כזה וכמובן אם יש בלוטוס, מצלמה, מיקרופון מובנה מה טוב.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מטרות המחשב : עבודות משרדיות (תכנות/אינטרנט/אופיס) , משחקים קלים-בינוניים, סרטים HD , חיבור למסך חיצוני 26 אינץ' גודל המסך: 13-15 משקל : עד 3 ק"ג סוללה: שתחזיק לפחות 3.5 שעות בעבודה/גלישה אלחוטית יציאות מיוחדות: אני מחבר לטלוויזיה 26 , אז HDMI הארדיסק: מינימום 500gb כונן CD/DVD? צורב? רצוי , לא חובה כונן Bluray?לא קריטי האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים הסתכלתי על שני מחשבים. ALIENWARE עם כרטיס 650m (קנייה דרך מישהו שטס לקנדה): http://www.dell.com/ca/p/laptops.aspx?fc=alienware-laptops&~ck=mn#ViewByTabs (יעלה כ4800 ש"ח ) ראיתי גם מחשב I5 עם כרטיס מסך טוב HD4570: http://www.zap.c…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים (בינוני - אני אשחק משחקים כמו Starcraft 2, יעבוד על הגדרות בינונית חלק) ושימוש כללי. * גודל המסך? 15-17. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות של זמן סוללה יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם מתאפשר HDMI (בכל זאת, עדיף דבר ראשון ביצועים)/ * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200-300 GB. * כונן CD/DVD? צורב? הכי פשוט. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב עד 4k+- (חריגה של 500). אם יש מחשבים שעונים על הדרישות שלי בפחות מהתקציב, אשמח לקבל המלצות גם אליהם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by avi.a,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד קל משקל ככל שניתן. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. השימושים הם אינטרנט, ואופיס. אולי קצת סרטים אבל לא משחקים. עדיפות למסך כמה שיותר גדול כמובן. קשה לי עם מחשבים קטנים. יש בכלל מחשב שעונה על הדרישות שלי? חג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. גודל מסך: 15" משקל: עדיף שיהיה 1KG-2KG זמן סוללה ארוך: לא ארוך במיוחד אבל רצוי לא יזיק DVI (אבל לא חובה) בלוטות - חובה אינטרגלי גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB צורב DVD - אינטרגלי ובהחלט האם נדרשת אחריות בינלאומית? - [glow=red,2,300]לא יודע מה זה, מבקש הסבר[/glow] הבנתי ש HP ו LG הם הכי טובות,זה נכון? מצאתי 2 דגמים: מה דעתכם? HP Pavilion DV-6789 LG R405

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oz12,

מחפש מחשב נייד קטן קומפקטי שיריץ סרטים וסדרות בזמן שאני בצבא.. לא משו חזק מידי ואולי אם יוכל לסחוב איזה משחק אחד שניים סגנון fifa תודה לעוזרים תקציב עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by shedshed,

לסטודנט בארה"ב, עבודה בעיקר עם OFFICE - חשוב מחשב אמין שיחזיק המון חלונות פתוחים ולא יתקלקל לאורך זמן. חשוב שלא יתחמם מהר שאפשר יהיה לעבוד גם על הברכיים - שיהיה מאוד קל ונייד - ושאורך הסוללה תהיה ארוכה. הסתכלתי קצת וראיתי שיש ללנובו מבצע על ה U110 - $1200 במקום 2000 דולר - מישהו מכיר אותו? הוא נראה לי מצויין כי 11 אינץ' לא כבד עם 8 שעות סוללה ולנובו חברה מאוד אמינה - הבעיה שלא ראיתי עליו ביקורות טובות מדיי ושיש לו זכרון DDR2 ואין לו SSD (למעשה הוא מגיע רק עם דיסק 4200!! RPM) שאני מעדיף גם בכלל חום וגם ביצועים. וחוץ מזה - הוא לא מגיע עם XP - האם זה אומר שאני צריך לקנות גם XP חוץ מזה אם אני שונא VISTA? http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/c…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד קנייה מאמזון או איביי (עדיף) ומשלוח לארה"ב (המוכר חייב להיות מארה"ב) מחיר 200-300$, (בין 700-1000 שקל גג) אין לי בעיה שיהיה משומש מצב טוב, כמובן עדיף חדש. דרישות- שימוש כללי, גלישה, ולפגישות. לא לעבודה ולא למשחקים. רק 11.6, חשוב שיהיה דק וקל, ומסך מגע, וחשוב שיהיה USB3. לא מחפש סוס עבודה ולא מחשב שיהיה סופר חזק. כמה שיותר אמין כי לא תיהיה אחריות. ראיתי את אלה: http://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-V5-122P-0864-11-6-Touchscreen-Netbook-4GB-500GB-Windows-8-/400728057308?pt=Laptops_Nov05&hash=item5d4d40e5dc http://www.ebay.com/itm/Asus-Vivobook-X202E-Pentium-987-1-5GHz-4GB-500GB-11-6in-Win8-64bit-X202E-DB91-/351089324456?pt=Laptops_Nov05&hash=item5…

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by o07,

אהלן, כמו שרשום בכותרת אני מחפש מחשב נייד 11 אינץ לשימוש משרדי.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. Started by Windows איכסה,

היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. שלום רב וחג שמח. אני מחפש מחשב נייד לקנייה בחו"ל ולהביאו לארץ (לכן חשובה אחריות בין לאומית) השימוש העיקרי הוא מעבד תמלילים ואינטרנט. שימוש משני קצת פוטושופ ועריכת סרטי וידאו ביתיים. חשיבות גדולה להצגת סרטי FULL HD-MKV-1080P במסך 50 אינצ' חיצוני ללא פריזים וקרטועים. אין חשיבות לדיסק אופטי, כונן של מעל 500 גיגה, רשת N, שן כחולה, סוללה שמחזיקה זמן רב, עיצוב שבולט לעין ואיכות בניה טובה. ואני חייב תאורת מקלדת אחורית. קראתי על DELL VOSTRO 3300 למרות שיש לי נסיון קצת לא טוב עם DELL, האיכות בניה והעיצוב לא מזהירים. (הנסיון עם סדרת הINSPIRION) האם מספיק מעבד dual core או שעדיף את מעבדי i החדשים של אינטל? לגבי כרטיס מסך אני מבין שאני חייב כרטיס מסך לא משולב. תקציב הקניה כ 1000$, תש…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הדרישות הן לא בשמיים אלה רק שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים כמו אינטרנט\אופיס ויריץ סרטי HD של 720P חלק. תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by Shayb25,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט * גודל המסך? 13.3, 14 * משקל רצוי? עד 2ק"ג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 250GB. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יודע, אני סטודנט בבן גוריון. תקציב: עד 5500 ש"ח. מה המחשב הטוב ביותר בתקציב זה?

23. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתאים למשחקים. כרגע יש שני דגמים Asus F6Ve-B1 http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE Dell XPS 13 Intel® Core 2 Duo Processor 2.40GHz (P8600) ~, 1,066MHz FSB, 3MB L2 64bit (Montevina) מעבד 13.3 WXGA (1280x800) UltraSharp WXGA display with TrueLife White-LED Display מסך 4,096MB / 1,066Mhz (up to 4GB) (2 DIMM) זיכרון 320GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD/RW Multi burner מדיה NVIDIA® GeForce Go 9500M GE with 256MB dedicated כרטיס מסך LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת 1.79 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista Home Premium תוכנה HDMI ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 …

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  24. הי אני מחפש מחשב נייד שיהיה: 13.3 אינץ קל (2 קילו זה הגג שבגג, עדיף פחות מ-1.8 ) עם CORE 2 DUO עם 2 גיגה זיכרון לפחות הארד דיסק 160 גיגה ומעלה צריך גם שיהיה בו WIFI (כדאי להשקיע במחשב עם תקן N? זה הולך לתפוס חזק? שווה את המחיר?) שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (לא מבין כל כך בזמני סוללה במחשבים ניידים בכלל, ובכאלה קטנים חזקים במיוחד לא מבין) כונן דיסקים הבנתי לפי מה שחיפשתי באינטרנט שכמעט ואין במחשבים כאלה כונן, אבל אם יש אז שיהיה לפחות צורב DVD מחפש כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף אין לי עדיין תקציב מוגדר, ויש מצב שאני יביא אותו מארה"ב, אז אם יש משהו שם טוב ויחסית זול אז גם תופס תודה לעוזרים, בר

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום לפורום, מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים) עם מסך 13", משקל מתחת ל 2ק"ג שנמכר בארץ ומקבל תמיכה מלאה בארץ. באופן אידיאלי הייתי קונה ASUS UL30A, אבל הוא נופל בגלל שאינו משווק בארץ ואני לא רואה מתי הוא הולך להיות מיובא ונתמך באופן רשמי בארץ. כרגע קיימים בארץ HP Pavilion DM3-1100ej ו - Toshiba Satellite T130-10G שאני מתלבט בינהם אבל נוטה לכיוון ה HP. חשבתי גם על LENOVO U350 אבל הדגמים של הסדרה הזו שנמכרים בארץ חלשים משמעותית (מעבד/סוללה) מהשניים שהזכרתי למעלה. הייתי שמח לדעות לכאן או לכאן או אולי כיוון חדש (חייב להיות דגם שנמכר ונתמך בארץ, מחשב שנמכר עם WIN7 וניידות מנצחת כוח עיבוד).

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.