עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dror_gh,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח המחשב הוא בעיקר ללימודים . חשוב לי שיהיה עם מעבד של אינטל (core 2 dou) ההייתי שמח לשמוע המלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by naor5774,

אני מחפש: מחשב נייד, עד 2600 שח באילת, עבודה יום יומית 9-10 שעות. ולימודי מדעי המחשב. שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 4 שעות בשימוש רגיל, כולל ווינדוס 10, כונן SSD לפחות 256 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). i5/i7 דור 10. שלוש שנות אחריות יבואן רשמי. עדיף dell או lenovo אייבורי/ksp/חנות טובה כלשהי אחרת שיש באילת.. מתכנן לרכוש עוד שבועיים.. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MOFRA,

מחפש מחשב קל משקל מסך 14-17 אינץ עדיפות להיברידי (שגם טבלט) שימושים :תכנות, בינה מלכותי ותכנות בפיטון. קצת סרטים ואינטרנט עד 5 אלף. זמן עבודה בטעינה מלאה לפחות 3 שעות בהקרנת סרט תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by spektor,

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב ומהיר צורך המחשב תיכנות ו לפמים למשחקים לא קבדים עד 8.5 אלף תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by Hard-Drive,

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב וגם שיהיה קל המחשב שיהיה טוב ומהיר צורך המחשב לניהול עסק ככה שיהיו עליו תוכנות ולא למשחקים משהו דק וקל עד 6 אלף תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by Meit-R,

תקציב: 10-15 אלף דרישות: מחשב לגיימרים, שיהיה חזק ומהיר ושיהיה לו מעבד&כרטיס מסך הכי טוב שיש... דיסק קשיח לפחות 500+.. ושיהיה אותו בארץ\אוסטרליה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by gal_shmatul,

אהלן אני בצבא, ומחפש מחשב נייד לזמן הפנוי לדברים הבאים: א. הרצת שרתי אינטרנט בסיסיים (אפאצ'י, MYSQL וכו') ב. שיריץ תוכנות ברמת פוטושופ במהירות סבירה. ג. סרטים. חשוב לי מאוד - שיהיה קל, כמה שיותר דק. אני לא אוהב מחשבים ניידים מסורבלים, ומהנסיון הדל שלי נפלתי חזק על מכונות איטיות, מעדיף להמנע. תקציב : 3500 - 4000 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by shisho8,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד עם זיכרון ראם של לפחות 4 ג'יגה, כרטיס מסך איכותי, 500 ג'יגה זיכרון, חשוב שתהיה לו כניסת פיירוויר המחשב אמור לשמש לעריכת וידיאו.. תקציב : באזור 4500 ש"ח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. מחפש מחשב נייד: core i7 מרובע ליבות sandy bridge מסך מט בגודל 14 או 15 אינץ' (עדיפות ל-14) מקלדת בנויה היטב, שתהיה נוחה להקלדה מרובה ולא שברירית זיכרון 8GB יציאות שחשוב שיהיו : HDMI,USB 3, eSATA אין עדיפות מסוימת לכרטיס מסך , חשוב שידע להריץ סרטי FHD בקלות כמו כן משחקים ברמה סבירה wi-fi שתומך בכל התקנים העדכניים המחיר עד 6000 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  10. שלום מחפש מחשב נייד עד 6000 לגיימינג ושימוש רגיל אחסון של קבצים מה שחשוב לי זה חיבור לכבל רשת , מסך 15.6 תאורה במקלדת אחסון גדול ואשמח לשמוע המלצות לעוד דברים שלא חשבתי עליהם אני חשבתי ללכת על dell אבל ראיתי שאין להם איזה דגמים טובים

11. אני מחפש מחשב נייד לחברה של המשפחה. התקציב שלה הוא בסביבות ה-5000 שקל אבל יתכנו חריגות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? בעקרון 12.1, בעיקר בגלל המשקל * משקל רצוי? קל ככל האפשר. המחשב נועד לאשת עסקים שצריכה להתנייד איתו מחברה לחברה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יהיה נחמד, אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 40 לפחות - יהיו במחשב בעיקר מסמכים. * צורב DVD? לא הכרחי, nice to have * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון כבר קיבלנו הצעה למחשב ישן יחסית (lenovo x40 עם ג'יגה זכרון ב-750 דולר פלוס מינוס) אבל אני לא משוכנע שזה המחשב הכי טוב שהיא יכולה …

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by Slash4,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ולבית בתקציב 3-4K( יכול להתגמש קצת). מסך 15.6 אינץ , משקל לא קריטי לי , חשוב לי שהוא יהיה חזק ככל האפשר אבל שלא יבוא על חשבון זמן סוללה - אני צריך שבמינימום מאמץ(רק גלישה וכתיבה בבית ספר) יחזיק לפחות 5 שעות. שיוכל להריץ משחקי רשת ודפדפן פשוטים חלק, ואם אפשר שיריץ משחקים ישנים ופשוטים בסגנון של CallOfDuty 2, Gta San Andreas וכאלה.. - לא חייב אבל. צריך שיהיה כונן לדיסקים ויציאות USB. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מדגם/סדרה מוכרת ואיכותית (כמה שהתקציב מאפשר)- עמיד אני לא מבין בעניין הזה כל כך אז אשמח מאוד להצעות

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by dan3112,

מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים חלש אני צריך את עזרתכם במפרט למחשב נייד שהחשוב שהמסך יהיה 17' 3 ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (משהו מעל הממוצע אבל לא צריך צריך להיות בטופ של הטופ) כרטיס קול טוב 250 ג'יגה מעבד איכותי (אם אפשר לכתוב מחירים של כמה מעבדים זה יהיה מצויין) עם תקציב מקסימאלי של 6000 ש"ח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי מחשב LG R410-L225 מחשב יחסית ישן וחלש בעל מעבד: Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות עריכה כגון lightroom ופוטושופ והמחשב ממש איטי וכבד. אני מחפש מחשב חזק ומהיר, ואני אנסה להיות כמה שיותר ספציפי בכדי שתוכלו להמליץ לי עברתי, ראיתי וקראתי והעדיפות היא למעבד i7 הארד דיסק יחסית גדול, אבל בנקודה הזאת אני יכול להתפשר כי אני עובד עם HD חיצוניים. מבחינת משקל - עדיפות למשקל נמוך, אך אני יכול להתפשר על משקל עבור מחיר נמוך. חיבורים של USB 3 - חייב לפחות אחד. זיכרון - עדיפות ל 8MB. אין לי שום צורך במחשב למשחקים. גודל מסך - לא פחות מ 13.1. תקציב - בסביבות 4000, עדיף פחות, במידה ויש משהו ממש …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. חשוב שיהיה H.D בנפח 500GB לפחות. מעבד סופר חזק (I5 עדיפות). זיכרון 4GB לפחות (אם ניתן DDR3) WIN7. כרטיס מסך HD. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית (DELL או כל ברנד אחר עם אחריות בינלאומית..) תודה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, משחקים לילדים * גודל המסך? עדיף 14" ומעלה * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WINDOWS 7 ומעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא דל אבל אם משתלם אז בסדר * אין צורך בכונן DVD. תודה רבה למי שיכול לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Kogami,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. התקציב 2,500 עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה. אין צורך לרכוש עכבר או כל ציוד היקפי אחר. הרכישה תתבצע בתקופה הקרובה. איזור רחובות עד תל אביב. מטרות המחשב: 1. לימודים - שימוש בתוכנות אופיס למיניהן. 2. עריכת וידאו ותמונות. 3. אופציונלי - שיוכל להריץ משחקים פשוטים גרפית כמו Hearthstone. דגשים: 1. עובד בשקט - חובה! החברים לספסל הלימודים לא יאהבו אם המאוורר יעשה רעש כמו שיגור של נאסא... 2. סוללה חזקה - שתחזיק לכל הפחות 5 שעות רצופות על צריכת חשמל מאוזנת. 3. צריך לכלול ווינדוס 10 ואופיס עדכני. 4. גודל מסך 13.3 אינץ' לפחות. אם עוזר, מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by beitar king,

היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by tomz,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לגבי שימושים - סרטים, אינטרנט וכו', אולי טיפה משחקים, לא מעבר דגשים - אני מחפש מחשב נוח להתנייד איתו, זה אומר שמאקסימום 15.6", עדיף משקל נמוך, אבל זה לא נתון שאני אמות בגללו (כל עוד זה מתחת ל3 קילו..) ודגש חשוב - זמן בטרייה טוב. בגלל שאני אשתמש במחשב גם כדי לצפות בסרטים, נראה לי שמסך HD יכול ליהיות נחמד מאוד.. בנוסף, כמובן שאשמח למחשב שיהיה עם כל היציאות הרלוונטיות לימנו דוגמא למחשב שראיתי באינטרנט, אשמח לדעתכם http://www.traklin.co.il/eMall/product.asp?pc=115633 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14315 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NX577EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he (כאן צריך לקחת בחשבון שדרוג זיכרון…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. החלטתי להרים קצת את התקציב שלי (מקודם חיפשתי נייד זול יותר). אני מחפש מחשב נייד חזק ל4-5 שנים הקרובות, עדיפות למעבד חזק ואם אפשרי גם כרטיס מסך טוב. אין לי הרבה חשיבות לזמן סוללה כי יש לי איפה לחבר את הנייד לחשמל בעבודה לימודים וכמובן בבית. חשוב לי שתהיה אחריות ומספר גדול לתשלומים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  22. מסך 17" לא מבריק כונן קשיח מעל 300GB 4 ג'יגה זיכרון מינימום כרטיס מסך חזק לגרפיקה ברמה של G9600 GT ומעלה שיהיה חברה אמינה תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by Igor Lipshits,

חברים, אני סטודנט ומחפש לי מחשב נייד חדש. להלן פירוט. מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, כולל עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים במיוחד, צפיה בסרטים. גודל המסך? לפחות 14". מה ההבדל בין מבריק למאט? רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080, אבל אפשר להסתפק ב HD 1366x768 . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה במאפשרת הקלדה מרובת שעות ופד עכבר נוח. משקל רצוי? עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. שיהיה מינימלי של 5-6 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 ? Bluetooth עדיף כן מאשר לא, אך לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל – 500GB לפחות, שיהיה כמה שיותר מהיר, עדיף כמובן SSD כונן אופטי? לא הכרחי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית…

24. Started by Game5,

שלום , אני לא מבין ולא מכיר את התחום של מחשבים ניידים , לכן אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד... אני מבין במחשבים נייחים (חומרה). אני צריך מחשב נייד לצורך עבודה משרדתית: אופיס , אינטרנט , אולי סוליטר וכו' אין לי הרבה מושג מה הולך בניידים , אבל אני מעדיף משהו שישקול פחות ויהיה נוח לעבוד איתו (מקשים נוחים , צורה נוחה , מסך טוב וכו'). אם מישהו שקנה מחשב נייד לצרכים כאלו או מבין בנושא ויכול להמליץ לי אז תודה רבה ... תודה , אבי

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by embedded,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (ללא משחקים) קל לנשיאה. שיחזיק כמה שנים טובות (כ 3 שנים) חיי סוללה ארוכים. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. תודה

• 8 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.